Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Ctac AEX:CTAC.NL, NL0000345577

  • 3,960 19 apr 2024 14:18
  • +0,050 (+1,28%) Dagrange 3,870 - 3,960
  • 3.310 Gem. (3M) 16,2K

75 Miljoen winstgevende omzet te koop voor 16 miljoen ????????????

91 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Louis Pasciuto 25 januari 2014 15:38
    FRANKFURT (Reuters) - German business software maker SAP could start looking at large acquisition targets again, particularly among cloud computing firms, its finance chief was quoted as saying by weekly Euro am Sonntag.

    "We could look at almost any size," SAP's Chief Financial Officer Werner Brandt was quoted as saying. Brandt, who will retire in May, declined to name any potential targets.

    SAP on Tuesday pushed back its profit target by two years as it waits for subscription revenue from cloud computing to gather pace and invests more in the business to keep up with a fast-growing market.

    finance.yahoo.com/news/sap-finance-ch...
  2. forum rang 7 trab33 5 februari 2014 10:06
    Omnichannel speerpunt van Ctac

    04/02/2014 11:44
    Ctac beschikt over de kennis en expertise om retailers optimaal te begeleiden bij hun weg naar omnichannel. Een gesprek met Monique Fermont, senior Sales Manager van Ctac.

    Waarom is omnichannel een speerpunt voor Ctac?
    “Door de komst van internet hebben retailers te maken gekregen met enorme kansen. De winkel hoeft namelijk helemaal niet meer dicht. Tenminste, als je ook online kanalen inzet voor de verkoop. De komst van internet, 3/4G, wifi en mobiele devices hebben voor consumenten permanente openingstijden tot gevolg. Na het sluiten van de fysieke winkel gaat de verkoop gewoon door via de webwinkel en via mobiele apparaten.”

    Zien retailers het wel als kans?
    “Toegegeven, sommige retailers zien meer beren op de weg dan er zijn. Maar een grote groep probeert het online deel enthousiast te integreren in hun fysieke winkel. Of ze sluiten bijna alle fysieke winkels en gaan zich sterk richten op online verkopen. Het is de onontkoombare integratie van winkel, webshop, social media, televisie, catalogi en andere contactpunten. De servicebehoefte van de klant is nu leidend. Dat klinkt voor de hand liggend, maar in de lunchpauze en stipt om zes uur je winkel sluiten, was tot voor kort heel normaal in Nederland.”

    Dat betekent nogal een verandering voor retailers.
    “Klopt. Als je meerdere kanalen wilt bedienen als retailer, moet je het hart van je retailorganisatie verplaatsen. Van kassa naar back-office, van winkelvloer naar distributiecentrum. De fysieke winkel is niet meer dan een van de kanalen. Je voorraadbeheer, de orderstromen en de distributie maak je kanaalonafhankelijk en dus haal je deze los van de fysieke winkel. Dat klinkt ingrijpend, maar deze processen zijn optimaal te ondersteunen met SAP Retail. Hiermee biedt een retailer zijn klanten direct en op elk kanaal inzicht of het product van zijn keuze nog op voorraad is. Het systeem maakt automatisch een klantenorder aan.”

    Het einde van de fysieke winkel?
    “Nee, zeker niet. Maar winkeliers moeten transformeren door bijvoorbeeld te investeren in fulfilmentoptimalisatie, customer service en in prestatiebeoordeling. Het uitgangspunt voor een retailer is: hoe bedien ik mijn klanten optimaal. En die vraag moet je steeds opnieuw stellen. Zeker nu, want met de komst van smartphones en tablets is de winkelervaring sterk aan het veranderen. Dus moet je keuzes bieden; in aankopen, betaalmogelijkheden, afhalen of bezorgen. En dat moet je allemaal consistent via elk kanaal in reclame, marketing, acties en merkbeleving tot uiting laten komen. Vanuit de retailer gezien omnichannel, vanuit de consument gezien omnichoice.”

  3. MegaTelstar 5 september 2014 09:26
    Gelet op de kop van dit draadje kan de omzet nog wel eens beduidend hoger komen te liggen... CTAC vraagt (net als de rest van de ICT-markt) de laatste tijd meer personeel en dat komt overeen met het volgende persbericht:
    "
    UWV ziet groeiende vraag naar ICT'ers
    Gepubliceerd op 5 sep 2014 om 08:54 | Views: 442
    DEN HAAG (AFN) - De vraag naar ICT-personeel neemt dit jaar stevig toe, mede door de versnelling van de technologische ontwikkelingen. Dat maakte uitkeringsinstantie UWV in een vrijdag verschenen onderzoek bekend. Het aantal vacatures in de sector loopt dit jaar naar verwachting op naar 34.000, een stijging van 20 procent ten opzichte van vorig jaar. In de jaren daarna neemt het aantal vacatures verder toe tot 37.000 per jaar, aldus het UWV.
    De meeste baankansen ontstaan op hoger niveau en dan vooral in de regio’s Groot-Amsterdam, Midden-Utrecht, Haaglanden en Zuidoost-Brabant. Het gaat om functies zoals systeemanalist en informaticaspecialist. Ook ontstaan nieuwe functies en beroepen door technologische ontwikkelingen, zoals 3D-printing en 'big data'.
    "

    groet, SuperTelstar
  4. forum rang 4 Nel 18 september 2014 16:07
    op TA staat CTac klaar voor een uitbraak op 1,92 en ruimte naar 2+ waar voor de laatste keer flink volume was tot de 2,25
    aandeel vertoont het zelfde koers patroon als Ordina en ook daar kwam er een versnelling.
    www.4-traders.com/CTAC-6321/?type_rec...
    ma 50 cross ma 100 bijna een feit en zal dus een koop signaal afgeven

    alert dus.
    ict news uit de markt is zeer gunstig dus kan een steentje mee dragen
    www.elsevier.nl/Economie/nieuws/2014/...
  5. [verwijderd] 18 september 2014 20:46
    Spannende berichten uit de ICT- overname markt!
    "Ricoh Nederland wil zijn ict-portfolio middels een overname fors uitbreiden en versterken. Daarvoor praat het printerconcern momenteel met twee potentiële overnamekandidaten. Het gaat om middelgrote ict-dienstverleners die ervaring hebben met het in de cloud beheren van werkplekken. De overname, die naar verwachting de komende maanden bekend wordt gemaakt, moet tevens leiden tot een verdubbeling van de huidige omzet uit diensten van Ricoh Nederland, die zo'n veertig miljoen bedraagt."
    www.computable.nl/artikel/nieuws/dien...
  6. forum rang 4 Nel 19 september 2014 08:54
    Ricoh en CTac hebben al jaren een goede samenwerking Ordina heeft totaal geen verband met het bedrijf
    Dus mocht het zo zijn dan komt CTac idd eerder in beeld:-)
    Gebeurd voldoende in ICT land Sap heeft vandaag ook weer een Mega bod gedaan

    Afwachten op het onverwachtse en op een uitbraak omhoog
91 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links