Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Bye bye BAMmetjes

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Reacties

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 5 september 2014 16:29
    mooie trade als dit maar niet gaat betekenen dat we nu weer allemaal negatieve artikelen gaan zien ;)
    Je opmerking met de kosten en stoploss heb je helemaal gelijk in. geeft wel aan dat de particulier idd 5x zoveel moet betalen voor dit soort produktien en het opzoeken van stoplosses is wel degelijk een tactiek
    niet door de uitgevers van de turbo want die hebben hier geen voor of nadeel aan, maar wel de speculanten want die weten ook dat bij het afgaan van stoplosses er een bij komend effect optreed zowel up als down.
  2. [verwijderd] 5 september 2014 16:34
    Chapeau voor de transparantie :) Door te doen leer je het meest, dat laat je wel zien. Neemt niet weg dat ik turbo's gokwerk blijf vinden en je er - zoals jij ook doet - nooit meer geld in zou moeten leggen dan dat je zou uitgeven aan bijv. een staatslot of een potje poker. Risico's dus altijd afwegen naar je totale vermogen en benodigdheden voor je levensonderhoud.
  3. deuk 5 september 2014 17:20
    Nou wilde gok is wat overdreven. Met meer dan 50% winst ben je echter niet veel wijzer geworden.
    Als je wilt dat het leuk blijft moet je echt niet dit soort transacties gaan doen en kun je beter zoals Arend Jan vandaag beschreef zorgen dat er kids komen(dit is pas leuk) en op lange termijn voor ze beleggen.
  4. Tradingmate 6 september 2014 14:23
    Ik zou helemaal nooit iets met Turbo's, speeders, of dat soort dingen doen. Die zijn hoofdzakelijk ontwikkeld om meer opbrengsten voor de banken te genereren.
    Ik zal niet ontkennen dat er geen winst mee te halen is, maar net als bij opties, wat de een verdient, verliest de ander. En ik kan me niet voorstellen dat een willekeurige particulier het structureel beter zal doen dan een willekeurige andere particulier. Hoewel ik zeker weet dat 95% van de particulieren denken dat ze het wel beter weten...
    De belangen zijn hoog, dus er wordt wat geld tegen aan gesmeten door de banken/brokers om toch dit fenomeen door te drukken.

    Nico heeft in deze trade enorm veel geluk en ook nog exact zijn koersdoel gehaald. En dan nog maakt hij netto een minimale winst.... dat lijkt me genoeg zeggend. Maar de mensen hier zullen dat niet willen zien.

    Ik garandeer u, over 5 jaar, alle resultaten bij elkaar opgeteld, u staat op verlies!

    Ik moet zeggen, er is een uitzondering. Als je heel zeker bent van je zaak,... dan kan het helpen. Maar dat komt zelden voor. Ik moet bekennen dat ik een aantal jaar geleden Turbo's Long op olie had gekocht, toe de olie prijs nog op $30-40 stond. Die heb ik na een paar jaar met veel winst verkocht. Maar dat was een buiten kansje. Dat gebeurd je maar een paar keer in je leven.
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links