Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,788 19 apr 2024 17:35
  • -0,042 (-1,10%) Dagrange 3,758 - 3,814
  • 577.058 Gem. (3M) 1,4M

BAM Groep - Augustus 2014

8.766 Posts
Pagina: «« 1 ... 342 343 344 345 346 ... 439 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Tiekoes1 21 augustus 2014 22:07
    quote:

    KOS schreef op 21 augustus 2014 21:55:

    In 2014 wordt er een verlies per aandeel geleden van +/- 13 eurocent per aandeel zonder verdere tegenvallers.
    Het heeft weinig zin om nu al te speculeren over wpa's in 2015/2016.
    BAM zal eerst het nodige moeten laten zien in 2014/eerste helft 2015 hoe het met haar projecten verloopt, de bouwwereld heeft het nog steeds bijzonder moeilijk.

    En voor wat betreft Teun hij heeft bijzonder goed laten zien wat hij in zijn mars heeft.
    De financiele verslaggeving c.q de outlook bij TomTom ligt een stuk eenvoudiger en word gesteund door een goede kijk op de outlook van de ceo en de rapporten van de analisten met name de avarage verslagen.
    De bouwwereld is een stuk gecompliceerder en met name op projectgebied zijn missers nooit uit te sluiten.
    Toch zie ik veel lichtpuntjes in de huizenmarkt en wat dacht je Bam koopt je huis waar nog verlies op zit nieuw huis met hypotheek Bam.... zij het nieuw bezit op(werk voor werknemers die in dienst zijn) en verkopen het met winst kan een leuke deal zijn.
    Gekke gedachten van mij:-)
  2. [verwijderd] 21 augustus 2014 22:09
    quote:

    *Justin* schreef op 21 augustus 2014 22:06:

    KOS,

    Kijken naar 2015/2016 is juist wel relevant. En dat doen analisten ook in een 'forward EPS 2016' maal een factor x.

    Nee dat is bij BAM niet mogelijk omdat er veel afhankelijkheden zijn die niet te berekenen zijn en waarvan wij niet op de hoogte zijn.
    Onvergelijkbaar met het bedrijf TomTom.
  3. [verwijderd] 21 augustus 2014 22:09
    quote:

    *Justin* schreef op 21 augustus 2014 21:36:

    [...]

    Dank voor je reactie. Ik zal me wat meer moeten inlezen.

    Ik ben nu eindelijk de eerste kleine vruchten aan het plukken van een herstellend tomtom. Die hebben dikke schulden gehad door een dure overname, daarna een emissie en zwaar aflosschema midden in de crisis, sterke sturing op cash met als nadeel dat innovatie vertraagde door beperkte budgetten.

    Inmiddels geheel schuldenvrij, meer geld voor marketing en R&D en daardoor ook meer product diversificafie. Eindelijk eerste onzetgroei met betere marges.

    Wat ik bij tomtom heb geleerd is dat turnaround aandelen heel interessant zijn en verleidelijk. Maar je kunt je er ook op verkijken. Bij tomtom had ik het herstel veel eerder verwacht; en het is nu ook nog maar licht.

    Bij BAM zou je inderdaad dit jaar al 35 cent wpa kunnen realiseren zonder die last. Dus waarom volgend jaar niet? Als er dan geen tegenvallers zijn en de marges beter zijn zou je boven de 35 cent kunnen uitkomen. Maar vergeet niet dat de reorganisatielast deels in 2014 (eind) en deels in 2015 (begin) zit.

    De eps 2016 zou geschoond moeten zijn van dat soort ellende. Geen reorganisatielasten, lagere kosten en als het een beetje zo gaat als ik nu al om mij heen zie (ik woon in Amsterdam) een betere woningmarkt. Dan zou bam een stuk beter kunnen draaien.

    Alleen wanneer de koers daar op voorsorteert is de grote vraag. Te vroeg in een turnaround aandeel zitten is geen pretje. Anderzijds: bam is gewoon een begrip met een sterke marktpositie ook bij overheidsaanbestedingen. Dat zou ook een bodem moeten leggen, bam is immers geen imtech.

    Ik denk dat theeuwisse bij de zaak imtech zijn finest hours heeft beleefd. Hij mag dan wel 'slecht geslapen' hebben van het drama en veel druk/wangedrag vanuit imtech gevoeld hebben, maar heeft er wel een status door gekregen. En analisten zijn meestal niet zo gevoelig, die houden wel van een beetje actie.

    Ik denk echter dat hij ook maar per toeval op omregelmatigheden in de cijfers stuitte (duitse tak imtech) en een analist wordt ook gewoon betaald om dat soort dingen waar te nemen. Ik vind het dan ver gaan om iemamd die 1x het onheil goed voorspeld heeft direct op het schild te hijsen als profeet. Zo'n imtech case lijkt me een once in a lifetime case. En ik moet nog maar zien of hij bij bam ook gelijk krijgt of overmoedig is geworden met het gepeperde rapport over bam (qua titel dan).

    Nou ja, op naar de 50 cent EPS in 2016 dan maar. Koers dan EUR 7,50 (p/e 15). Wel voor lange adem.
    Justin, ik heb altijd met veel plezier je posts bij TT gelezen, waarbij je vaak hele waardevolle info, goede visie en onderbouwde argumentatie heb getoond.

    Echter, vrees ik dat je hier de plank echt misslaat. TT kun je als voorbeeld stellen voor een turnaround bedrijf (dus logisch hierop volgend een turnaround koersverloop van het aandeel), maar dat kun je dat in mijn sterke optiek niet bij BAM.

    BAM heeft een verdienmodel dat al heel lang is gestaafd op een bepaald bedrijfsmodel en een aantal kerndivisies. Dit verdienmodel gooi je niet zomaar om, zoals bijvoorbeeld TT dat wel kon doen. Verschil is namelijk dat BAM door zijn historie, organisatie en bedrijfsstructuur gewoon vastzit aan haar verdienmodel. Het kan hierin wel iets bijsturen, maar een turnaround in strategie zul je mijn inzien hier niet zien. En als hij er al kan komen, dan zal het nog veel langer duren dan bij TT het geval is.

    Zo is bijvoorbeeld de afdeling vastgoed bij BAM gestructureerd op de klassieke manier van projectontwikkeling en verkaveling. Een verandering brengen in zo'n organisatie kost enorm veel tijd en organisatorische kracht...

    Ik ben persoonlijk niet van mening dat een bedrijf als BAM een dergelijke turnaround zal kunnen doen als TT, zeker niet binnen hetzelfde tijdskader..

    Zie BAM als een cruiseschip en TT als een plezierjacht. Beide zijn groot, maar de wendbaarheid van het plezierjacht is dermate groter dat zij een opdoemende ijsberg nog kan ontwijken, daar waar BAM er recht op vaart omdat ze teveel tijd en ruimte nodig hebben voor de correctie. De ijsberg is in dit geval de grote uitdagingen waar BAM voor staat (sorry voor deze enigszins ironische vergelijking)

  4. [verwijderd] 21 augustus 2014 22:10
    @Gerard,

    Volgens mij kom jij op 90 miljoen door de voorspelling van +20 miljoen + de eenmalige last van 68 miljoen mits deze er niet zou zijn, MAAR dit zijn toch resultaten voor belasting?, die moet je er dan nog afhalen.

    @KOS,

    Het heeft juist veel zin om te speculeren over de impact van de ingrepen bij een wat conservatief scenario en dan tot een schatting te komen van de wpa. Op basis daarvan kom je tot een waardering van het aandeel en de potentie van dividend.
    Dit is natuurlijk wel gezegd met het idee dat het om beleggen gaat en niet om korte termijn speculeren, maar dan nog, op langere termijn moet er uitzicht zijn op een gezonde situatie en dan is het inschatten of de overschoot naar beneden op dit moment al afgerond is en er potentie is voor minimaal een tijdelijke bounce in de koers.

  5. [verwijderd] 21 augustus 2014 22:10
    quote:

    san marco schreef op 21 augustus 2014 20:50:

    UK zit alle nieuwsberichten van teeuwisse en imtech in de periode maart 2013 tot heden te lezen. Grappig is dat BAM nu hetzelfde reageert dan imtech toen na het verschijnen van het rapport.
    Maar Imtech was toch fraude? Er is toch geen fraude gepleegd bij BAM?
  6. Erik9400 21 augustus 2014 22:10
    quote:

    KOS schreef op 21 augustus 2014 21:55:

    In 2014 wordt er een verlies per aandeel geleden van +/- 13 eurocent per aandeel zonder verdere tegenvallers.
    Het heeft weinig zin om nu al te speculeren over wpa's in 2015/2016.
    BAM zal eerst het nodige moeten laten zien in 2014/eerste helft 2015 hoe het met haar projecten verloopt, de bouwwereld heeft het nog steeds bijzonder moeilijk.

    En voor wat betreft Teun hij heeft bijzonder goed laten zien wat hij in zijn mars heeft, tot aan de dag van vandaag.

    De financiele verslaggeving c.q de outlook bij TomTom ligt een stuk eenvoudiger en word gesteund door een goede kijk in de outlook door de ceo en de rapporten van de analisten met name de avarage verslagen.
    De bouwwereld is een stuk gecompliceerder en met name op projectgebied zijn missers nooit uit te sluiten.
    Een van de analisten heeft vandaag eerlijk toegegeven dat bepaalde onderdelen van de balans moeilijk te interpreteren zijn en kan moeilijk wegen.

    noem 1 analist die tt niet ziet als verkoper van harte navigatiesystemen met een zuignap...door (uitgestelde)winst en toekomstige winst is tt juist lastig aandeel...gelukkig kan o.a Justin zaken in perspectief plaatsen

    denk dat analisten over Bam (net als over tt) veel te negatief zijn

    waar is voc mentaliteit? ;-)
  7. [verwijderd] 21 augustus 2014 22:13
    Mooi om alles te lezen, maar leg mij dit eens uit..

    Teun de analist staat bij velen te boek als bijna God. Hoe kan hij er dan zo naast zitten met zijn koersdoel van 0,50 en tijdbom, dat moet toch ergens vandaan komen, ik bedoel dat zuig je niet uit je duim voor de lol....

    Dus.....

    En ik zeg je eerlijk, steeds als ik wil kopen nu, speelt dat weer door mijn hoofd. En dan koop ik niet. Reden, hij verzint dat toch niet...(Teun)
  8. forum rang 10 DeZwarteRidder 21 augustus 2014 22:16
    quote:

    *Justin* schreef op 21 augustus 2014 21:36:

    [...]

    Dank voor je reactie. Ik zal me wat meer moeten inlezen.

    Ik ben nu eindelijk de eerste kleine vruchten aan het plukken van een herstellend tomtom. Die hebben dikke schulden gehad door een dure overname, daarna een emissie en zwaar aflosschema midden in de crisis, sterke sturing op cash met als nadeel dat innovatie vertraagde door beperkte budgetten.

    Inmiddels geheel schuldenvrij, meer geld voor marketing en R&D en daardoor ook meer product diversificafie. Eindelijk eerste onzetgroei met betere marges.

    Wat ik bij tomtom heb geleerd is dat turnaround aandelen heel interessant zijn en verleidelijk. Maar je kunt je er ook op verkijken. Bij tomtom had ik het herstel veel eerder verwacht; en het is nu ook nog maar licht.

    Bij BAM zou je inderdaad dit jaar al 35 cent wpa kunnen realiseren zonder die last. Dus waarom volgend jaar niet? Als er dan geen tegenvallers zijn en de marges beter zijn zou je boven de 35 cent kunnen uitkomen. Maar vergeet niet dat de reorganisatielast deels in 2014 (eind) en deels in 2015 (begin) zit.

    De eps 2016 zou geschoond moeten zijn van dat soort ellende. Geen reorganisatielasten, lagere kosten en als het een beetje zo gaat als ik nu al om mij heen zie (ik woon in Amsterdam) een betere woningmarkt. Dan zou bam een stuk beter kunnen draaien.

    Alleen wanneer de koers daar op voorsorteert is de grote vraag. Te vroeg in een turnaround aandeel zitten is geen pretje. Anderzijds: bam is gewoon een begrip met een sterke marktpositie ook bij overheidsaanbestedingen. Dat zou ook een bodem moeten leggen, bam is immers geen imtech.

    Ik denk dat theeuwisse bij de zaak imtech zijn finest hours heeft beleefd. Hij mag dan wel 'slecht geslapen' hebben van het drama en veel druk/wangedrag vanuit imtech gevoeld hebben, maar heeft er wel een status door gekregen. En analisten zijn meestal niet zo gevoelig, die houden wel van een beetje actie.

    Ik denk echter dat hij ook maar per toeval op omregelmatigheden in de cijfers stuitte (duitse tak imtech) en een analist wordt ook gewoon betaald om dat soort dingen waar te nemen. Ik vind het dan ver gaan om iemamd die 1x het onheil goed voorspeld heeft direct op het schild te hijsen als profeet. Zo'n imtech case lijkt me een once in a lifetime case. En ik moet nog maar zien of hij bij bam ook gelijk krijgt of overmoedig is geworden met het gepeperde rapport over bam (qua titel dan).

    Nou ja, op naar de 50 cent EPS in 2016 dan maar. Koers dan EUR 7,50 (p/e 15). Wel voor lange adem.
    Justin,

    je analyse is perfect! een ab van mij!
  9. [verwijderd] 21 augustus 2014 22:16
    quote:

    Erik9400 schreef op 21 augustus 2014 22:10:

    [...]

    noem 1 analist die tt niet ziet als verkoper van harte navigatiesystemen met een zuignap...door (uitgestelde)winst en toekomstige winst is tt juist lastig aandeel...gelukkig kan o.a Justin zaken in perspectief plaatsen

    denk dat analisten over Bam (net als over tt) veel te negatief zijn

    waar is voc mentaliteit? ;-)
    Nou ik heb heel goed geboerd in TT en nu nog steeds en dat is niet alleen door bodemvissen maar ook kennis van de balans dus de financiele kant van het bedijf.
    Alle technische snufjes laat ik veelal buitenbeschouwing om me daarin te verdiepen want dat is voor de beschouwing van dat aandeel/bedrijf niet de hoofdzaak.
  10. [verwijderd] 21 augustus 2014 22:19
    quote:

    Mauricee schreef op 21 augustus 2014 22:09:

    [...]

    Justin, ik heb altijd met veel plezier je posts bij TT gelezen, waarbij je vaak hele waardevolle info, goede visie en onderbouwde argumentatie heb getoond.

    Echter, vrees ik dat je hier de plank echt misslaat. TT kun je als voorbeeld stellen voor een turnaround bedrijf (dus logisch hierop volgend een turnaround koersverloop van het aandeel), maar dat kun je dat in mijn sterke optiek niet bij BAM.

    BAM heeft een verdienmodel dat al heel lang is gestaafd op een bepaald bedrijfsmodel en een aantal kerndivisies. Dit verdienmodel gooi je niet zomaar om, zoals bijvoorbeeld TT dat wel kon doen. Verschil is namelijk dat BAM door zijn historie, organisatie en bedrijfsstructuur gewoon vastzit aan haar verdienmodel. Het kan hierin wel iets bijsturen, maar een turnaround in strategie zul je mijn inzien hier niet zien. En als hij er al kan komen, dan zal het nog veel langer duren dan bij TT het geval is.

    Zo is bijvoorbeeld de afdeling vastgoed bij BAM gestructureerd op de klassieke manier van projectontwikkeling en verkaveling. Een verandering brengen in zo'n organisatie kost enorm veel tijd en organisatorische kracht...

    Ik ben persoonlijk niet van mening dat een bedrijf als BAM een dergelijke turnaround zal kunnen doen als TT, zeker niet binnen hetzelfde tijdskader..

    Waarom een turn around in businessmodel? Is helemaal niet nodig. Slimmer werken en innovatief bezig zijn zal genoeg zijn. TT had een nieuw model nodig immers de kastjes waar ze traditioneel hun geld mee verdienden die markt houdt op. Dus moet je iets anders. Bij BAM blijven er projecten komen. Kantoren moeten gebouwd of verbouwd worden, wegen onderhouden, bruggen gebouwd en onderhouden, dijken verhoogd, ..etc. De joint-venture die ze met PGGM hebben bewijst dat ze wel degelijk innovatief naar hun business durven te kijken verder zijn ze ook erg innovatief in de huizenbouw, sneller en meer op de klant gericht. Ook het samen binnenhalen van projecten duidt op een verandering in de cultuur.

    Dus businessmodel veranderen nee maar ook niet nodig maar dat wil niet zegge. Business as usual.
  11. [verwijderd] 21 augustus 2014 22:37
    quote:

    R0ME0 schreef op 21 augustus 2014 22:10:

    @KOS,

    Het heeft juist veel zin om te speculeren over de impact van de ingrepen bij een wat conservatief scenario en dan tot een schatting te komen van de wpa. Op basis daarvan kom je tot een waardering van het aandeel en de potentie van dividend.
    Bam is geen aandeel om in porto te hebben voor dividend.
    De laatste vier jaren zijn moeilijk geweest en neem ik mee maar de uitkering per aandeel is in die periode steeds gemiddeld ruim onder de 15 eurocenten geweest.

    BAM's desinvesteringen staan op de agenda maar het blijft moeilijk die zonder boekverlies op de markt te zetten en dat is een van de vele punten van Teun.
    Ik beschik helaas niet over het rapport maar het zou een geweldig item hier kunnen zijn en dat negen analisten het anders zien zegt mij niets. Eerder heeft Teun ook alleen gestaan in de strijd met het Imtech bestuur en haar financiele balans etc., alle negen analisten hebben het bedrijf niet juist bestudeerd en zijn allen teruggekomen op hun koersdoel.
  12. [verwijderd] 21 augustus 2014 22:42
    @mauricee

    Ik ben met je eens dat de turnaround van bam een ander soortige is dan bij een TT waar het vooral om het verdienmodel ging. Bij bam gaat het om andere veranderingen: een cultuur waarin winstgevendheid boven omzet gaat, om een open cultuur over risico's en mogelijke verliezen, over slim beprijzen of afdekken van risico en de komende tijd zal alle aandacht liggen op in control komen. Het is dus niet zozeer een technologische turnaround, hoewel ik op nu.nl wel wat berichten zag over nieuwe manieren van modulair bouwen. Maar dat is nu nog een beetje in de marge, geen kernactiviteit. Ik bedoelde met turnaround ook dat de comjunctuur in een overgangsfase zit. Hier in Amsterdam moet je er alweer als de kippen bij zijn als je een leuke woning ziet; ik zie alweer situaties waarin 'overboden' wordt.

    @Kos

    Ik had de opmerking gezien van de analist, ik meen van ING, die ook zei dat hij vanaf de buitenkant en de gerapporteerde balans niet precies kan zien hoe het er voor staat. Dat is ook lastig, met zoveel projecten. En het is nu eenmaal heel kapitaalintensief wat ze doen; er gaan veel kosten voor de baat uit. Financiele instellingen zijn er om dat mogelijk te maken; uiteraard niet blind en wel verantwoord. Maar ze hebben wel die rol.

    Dus ja, er zit een bepaald risico in bam, omdat je niet alles kunt zien. De vraag is of je dat ook moet willen. Het belangrijkste is dat je voldoende marges op projecten maakt en bedingt om af en toe een tegenvaller te kunnen opvangen.

    Nog even over dat 'bodemvissen'. Ik zie dat niet als iets verkeerds. Maar je hebt wel destijds bij tomtom veel herhaald hoe slecht het allemaal was, terwijl je waarschijnlijk op dat moment wel stukken op de bodem aan het rapen was. Dus waarschijnlijk zag je toen ook wel de potentie; ookal liet je daar niet veel van merken.

  13. [verwijderd] 21 augustus 2014 22:46
    quote:

    KOS schreef op 21 augustus 2014 22:37:

    [...]

    Bam is geen aandeel om in porto te hebben voor dividend.
    De laatste vier jaren zijn moeilijk geweest en neem ik mee maar de uitkering per aandeel is in die periode steeds gemiddeld ruim onder de 15 eurocenten geweest.

    BAM's desinvesteringen staan op de agenda maar het blijft moeilijk die zonder boekverlies op de markt te zetten en dat is een van de vele punten van Teun.
    Mee eens dat je BAM niet in je porto moet hebben voor dividend maar juist voor rebound en koersstijging. Als basis voor de waarde van een aandeel is het van gelang om te kijken wat de kansen zijn en hoeveel winstpotentie er in zit. Ja en dat is gevaarlijk Bij BAM. Daarom schreef ik ook aannames en a,s je dan kijkt wat de kans is dan zijn die volgens mij erg groot. Nogmaals er van uitgaande dat de meeste pijn uit de kast is en de markt verder herstel laat zien en daar lijkt het op. Dus vandaar mijn schatting voor 2016. Waarom 2016 en niet 2015. 2015 daar komen de reorganisatiekosten in voor. Maar 2015 zal wel het herstel van de markt moeten laten zien. 2016 daar zijn de kanten genomen en aan de hand van de besparingen en licht marktherstel zou de wpa van 0,50 ct gemakkelijk behaald moeten kunnen worden.
  14. [verwijderd] 21 augustus 2014 22:50
    quote:

    Erik9400 schreef op 21 augustus 2014 22:10:

    [...]

    noem 1 analist die tt niet ziet als verkoper van harte navigatiesystemen met een zuignap...door (uitgestelde)winst en toekomstige winst is tt juist lastig aandeel...gelukkig kan o.a Justin zaken in perspectief plaatsen

    denk dat analisten over Bam (net als over tt) veel te negatief zijn

    waar is voc mentaliteit? ;-)
    Verliesaversie, Onzekerheid, Chagrijn. ;-)
  15. Forza 21 augustus 2014 22:54
    Die Teun heeft het (toevallig? Of geholpen door grote shortpartijen?) bij Imtech goed gehad. Helaas creeer je je eigen gelijk door een levensvatbaar bedrijf ten gronde te shorten. Dat is wat, buiten het wanbeleid van het bestuur om, Imtech de genadeklap heeft gegeven.
    Dat zal bij Bam niet gaan gebeuren omdat in Bam veel te veel leven zit. Tegenover de verliesgevende projecten staan vele winstgevende projecten. Bam is de crisis niet zonder kleerscheuren doorgekomen, maar is dat zo'n ramp? Nu de economie opleeft en de bouwmarkt aantrekt komen er nieuwe kansen waar Bam zeker gebruik van zal maken. Perspectief is dus echt niet zo beroerd als dit vage rapport ons wil doen geloven. En vergeet niet dat het maar één organisatie is die zo extreem negatief is. Allerlei andere banken zijn veel gematigder en de RABO is zelfs redelijk positief. Waarom focust iedereen zich op die Teun?
  16. [verwijderd] 21 augustus 2014 22:54
    quote:

    *Justin* schreef op 21 augustus 2014 21:36:

    [...]

    Dank voor je reactie. Ik zal me wat meer moeten inlezen.

    Ik ben nu eindelijk de eerste kleine vruchten aan het plukken van een herstellend tomtom. Die hebben dikke schulden gehad door een dure overname, daarna een emissie en zwaar aflosschema midden in de crisis, sterke sturing op cash met als nadeel dat innovatie vertraagde door beperkte budgetten.

    Inmiddels geheel schuldenvrij, meer geld voor marketing en R&D en daardoor ook meer product diversificafie. Eindelijk eerste onzetgroei met betere marges.

    Wat ik bij tomtom heb geleerd is dat turnaround aandelen heel interessant zijn en verleidelijk. Maar je kunt je er ook op verkijken. Bij tomtom had ik het herstel veel eerder verwacht; en het is nu ook nog maar licht.

    Bij BAM zou je inderdaad dit jaar al 35 cent wpa kunnen realiseren zonder die last. Dus waarom volgend jaar niet? Als er dan geen tegenvallers zijn en de marges beter zijn zou je boven de 35 cent kunnen uitkomen. Maar vergeet niet dat de reorganisatielast deels in 2014 (eind) en deels in 2015 (begin) zit.

    De eps 2016 zou geschoond moeten zijn van dat soort ellende. Geen reorganisatielasten, lagere kosten en als het een beetje zo gaat als ik nu al om mij heen zie (ik woon in Amsterdam) een betere woningmarkt. Dan zou bam een stuk beter kunnen draaien.

    Alleen wanneer de koers daar op voorsorteert is de grote vraag. Te vroeg in een turnaround aandeel zitten is geen pretje. Anderzijds: bam is gewoon een begrip met een sterke marktpositie ook bij overheidsaanbestedingen. Dat zou ook een bodem moeten leggen, bam is immers geen imtech.

    Ik denk dat theeuwisse bij de zaak imtech zijn finest hours heeft beleefd. Hij mag dan wel 'slecht geslapen' hebben van het drama en veel druk/wangedrag vanuit imtech gevoeld hebben, maar heeft er wel een status door gekregen. En analisten zijn meestal niet zo gevoelig, die houden wel van een beetje actie.

    Ik denk echter dat hij ook maar per toeval op omregelmatigheden in de cijfers stuitte (duitse tak imtech) en een analist wordt ook gewoon betaald om dat soort dingen waar te nemen. Ik vind het dan ver gaan om iemamd die 1x het onheil goed voorspeld heeft direct op het schild te hijsen als profeet. Zo'n imtech case lijkt me een once in a lifetime case. En ik moet nog maar zien of hij bij bam ook gelijk krijgt of overmoedig is geworden met het gepeperde rapport over bam (qua titel dan).

    Nou ja, op naar de 50 cent EPS in 2016 dan maar. Koers dan EUR 7,50 (p/e 15). Wel voor lange adem.
    Per toeval op onregelmatigheden? Ook vreemd toch?
    Nu ABN Amro de Duitse betalingsgegevens op een, noem het omslachtige wijze, heeft weten los te peuteren bij Imtech, kunnen zij deze afzetten tegen de betalingstermijnen voor de hele groep.
8.766 Posts
Pagina: «« 1 ... 342 343 344 345 346 ... 439 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links