Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ukraine

16.415 Posts
Pagina: «« 1 ... 179 180 181 182 183 ... 821 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. whammy 18 juli 2014 21:15
    quote:

    Chiddix schreef op 18 juli 2014 19:07:

    Waarschijnlijk was het een tragische vergissing, het neerhalen van het passagierstoestel?
    Rutte zegt, de onderste steen moet naarboven gehaald worden. Lijkt mij niet eenvoudig in oorlogsgebied.
    Je kunt wel proberen te achterhalen, hoe komen de separatisten aan z on modern rakettensysteem.
    Volgens de Telegraaf is die buit gemaakt in de Oekraine zelf. Als dat klopt, heeft Rusland er niet veel mee te maken?
    Blijft wel raadselachtig waarom uitgerekend gisteren een raket werd afgeschoten op een vliegtuig op 10 km hoogte.
    Tot gisteren vlogen dagelijks passagierstoestellen over Lugansk en Donetsk.


    Deze week werd duidelijk dat de separatisten de mogelijkheid hadden straaljagers en transporttoestellen van de Oekraine uit de lucht te halen.
    Heb geen idee op welke hoogte die normaal vliegen.
    Der Spiegel
    Die Katastrophe von Flug MH17 hätte womöglich auch eine Maschine aus Deutschland treffen können. Daten eines Tracking-Dienstes zeigen: Allein die Lufthansa überflog in den vergangenen Tagen 56-mal die Krisenregion in der Ostukraine.
  2. WijHetVolk 18 juli 2014 21:18
    quote:

    Chiddix schreef op 18 juli 2014 19:50:

    [...]

    Volgens deskundigen kan een zooitje ongeregeld niet het rakettensysteem BUK uit het Sovjettijdperk naar behoren bedienen. Daar is specialistische kennis voor nodig uit Rusland(rekruten).
    Mochten die het systeem hebben bediend, rijst de vraag, wat dacht u toen u een klein stipje zag op 10 km hoogte?
    Men vergeet dat er een aanzienlijk aantal mensen de kant hebben gekozen van het oosten/separatisten/Rusland. Je praat al gauw over 12 miljoen mensen in dit gebied. Hieronder bevinden zich militairen EN politie EN veiligheidsdienstpersoneel EN overheidsfunctionarissen etc. etc.
    Daarbij komt dat in dit gebied voormalig president Yanukovych is geboren.
    (9 juli 1950, Jenakijeve, Donetsk Oblast) Dit gebied heeft, in de loop der jaren, verhoudingsgewijs ook de meeste overheids "subsidies" toegewezen gekregen.

    Eigenlijk is het een belediging aan het adres van de Oekraïners om te stellen dat zij dit soort hulp nodig hebben van de Russen. Oekraïne word gezien als de bakermat voor technologie in de voormalige Sovjet-Unie (En in een aanzienlijk deel van de rest van de wereld). ZIJ hebben de ruimtewedloop gewonnen, zijn ontwikkelaar/leverancier van 99% van het Russische ICBM programma (Sergey Pavlovich Korolev), zijn eigenaar van Antonov Aeronautical Scientific/Technical Complex, bouwer van 's werelds grootste vrachtvliegtuig (AN-225), eigenlijke uitvinders van de helikopter (Igor Ivanovich Sikorsky), uitvinders video camera (Jacques Bogopolsky) en zo kan ik nog wel even doorgaan.

    Dat zij over wapens van Russische makelij beschikken. Ja natuurlijk, net als al die andere voormalig Sovjet Republieken. Zelfs die, die nu tot Europa behoren. Hebben zij Russische wapens ontwikkeld EN gebouwd, hebben zij een militair complex? Ja natuurlijk, zie 2e alinea. Heeft iedereen in Oekraïne toegang tot wapens? Ja natuurlijk, de Oekraïense maffia is berucht over de hele wereld. Behoorde ooit tot de grootste leveranciers van (illegale) wapens aan wie er maar voldoende voor wilde betalen.

    Met de vinger wijzen naar een ander heeft als nadeel dat er drie vingers naar jezelf wijzen. (draai je hand meer eens een halve slag om)
    En wat nu belangrijker is, is ons niet gek te laten maken door de media (en haar eigenaren) en "rechtschapen" dames en heren politici, aangevuld met zogenaamde "deskundigen" en hierdoor in dezelfde val stappen zoals we al eerder deden in IRAK.

  3. Tygo003 18 juli 2014 21:35
    Maar het leven gaat gelukkig door in de Oekraïne, vandaag zijn 20 gelukkige burgers van Lugansk vermoord door hun democratische regering en bevrijders uit Kiev. Dit is gedaan met artillerie om hun van de verdorven terroristen te beschermen. In het artikel staat dat er al 70 burger slachtoffers zijn gevallen deze week. De Russische media staat vol met dit soort propaganda, elke dag weer nieuwe beelden met nieuwe burger slachtoffers.

    Let op gruwelijke beelden:
    rusvesna.su/news/1405708425

    Ik begrijp niet dat mensen niet kunnen begrijpen dat de bevolking in het oosten hun eigen regering haat en voor onafhankelijkheid zijn.
  4. [verwijderd] 18 juli 2014 21:40
    quote:

    Tygo003 schreef op 18 juli 2014 21:08:

    [...]

    Ik begrijp niet helemaal wat je probeert te zeggen, ik wilde alleen zeggen dat deze dingen al 35 jaar in die contreien in gebruik zijn en er veel mensen deze dingen kunnen bedienen, gezien de leeftijd ook pensionado's.

    De BUK M-1 waar iedereen het over heeft wordt niet meer in het Russische leger gebruikt, ze hebben veel betere speeltjes. Zoals jij het schetst werkt het niet helemaal, een F-16 en zeker de A-10 worden niet gebruikt 1 op 1 tegen luchtafweergeschut. De luchtafweer van de Irakezen was nog ouder dan de BUK, die gingen maar tot 5km, vandaar de Amerikanen in het begin boven deze hoogte vlogen, totdat ze alles kapot geschoten hadden. Aangezien de grote landendingen op 20-30km kunnen neerhalen gaat dit niet op en worden alleen landen zonder of met oude systemen gebombardeerd. Dit is ook de reden waarom de Syriërs en Iraniërs smeken om de Russische S-300 systeem, welke trouwens door de Russen vervangen worden door de S-400.

    Een luchtverdediging is opgebouwd uit 3 lagen, korte, middellange en lange afstand. Dit om ervoor te zorgen dat het systeem niet zomaar wordt uitgeschakeld door vliegtuigen, kruisraketten etc. Verder zijn deze systemen aangesloten op radars voor allerlei afstanden, vaste en mobiele systemen.

    De Russen hebben al lang nieuwe betere speeltjes.
    Kort-middellang:
    en.wikipedia.org/wiki/Pantsir-S1
    Lang:
    en.wikipedia.org/wiki/S-400
    en.wikipedia.org/wiki/S-500_missile
    Jij hebt'm door :-)
    Als je ziet waar de taliban mee op vliegtuigen schiet, lach je je ook rot.
    Allah is groot Allah is machtig en de trekker over halen. Raket vliegt over de schouder weg en Taliban dondert door de vuurkracht bijna omver. F16 gemist, maar als hij omkijkt heeft hij wel zijn collega's geraakt die vlak achter de pijp stonden te kijken, allemaal verkoold.

    Deze Sam's doen hun werk nog in een gecoördineerd systeem, als ze heel veel geluk hebben een F16 en een A-10 kun je vergeten. Maar stand alone zijn het lucky shots, feitelijk alleen maar goed om burgerluchtvaart te raken en dat is dan ook gebeurd. In dit geval geen religieuze fanatici maar fanatisch patriottisme. Ik denk dat de burgerluchtvaart nooit ingecalculeerd heeft dat ze dit soort wapens in handen zouden krijgen ... wel dus !

    Putin zal hier niet blij mee zijn, maar gezien zijn voornemens (Ukraïne landjepik) zullen ze ermee wegkomen .... of de schutters liggen al ergens in een greppel te rotten met een Russische 9mm in de hersenpan ....
  5. forum rang 10 voda 18 juli 2014 21:42
    'Op videobeeld Buk-systeem ontbreken twee raketten'

    Door: Redactie
    18-7-14 - 18:48 bron: MailOnline/Telegraph/ANP

    Op videobeelden van een Buk-lanceerinstallatie op transport, waarvan vandaag werd gesuggereerd dat het naar Rusland werd gesmokkeld, zou te zien zijn dat twee van de vier raketten ontbreken. Volgens Anton Gerashchenko, van het Oekraïense ministerie van Binnenlandse Zaken, is niet alleen het raketsysteem weggewerkt, maar zijn ook de personen die de installatie hebben afgevuurd op Malaysia Airlines-vlucht MH17 omgebracht.

    © anp.

    Het waren precies deze raketten die de dood van 300 onschuldige inzittenden hebben veroorzaakt
    Anton Gerashchenko, Oekraïense ministerie van binnenlandse zaken

    Een videostill waarop de truck is te zien met daarop het Buk-raketsysteem. De vrachtwagen is gefilmd op weg naar de stad Krasnodon, richting de Russische grens. © ap.
    Het luchtafweersysteem, waarmee mogelijk het toestel van Malaysian Airlines is neergeschoten, werd twee uur voor de crash gezien in de stad Torez en vandaag door agenten van de Oekraïense veiligheidsdienst gefilmd, terwijl het op een vrachtwagen werd vervoerd.

    Uit de beelden zou blijken dat twee raketten ontbreken, meldt Daily Mail. Normaal is het Buk-systeem uitgerust met vier raketten.

    Volgens Anton Gerashchenko, vertegenwoordiger van het Oekraïense ministerie van binnenlandse zaken, 'is het niet moeilijk te raden' waarom er twee projectielen ontbreken. 'Het waren precies deze raketten die de dood van 300 onschuldige inzittenden hebben veroorzaakt', zegt hij tegen The Telegraph.

    Uitvoerders aanslag vermoord
    Gerashchenko zegt verder dat het raketsysteem 's nachts naar Rusland is overgebracht, 'alwaar het waarschijnlijk wordt vernietigd'. Om elk spoor uit te wissen, oppert Gerashchenko, zijn 'de uitvoerders van de terroristische aanslag hoogstwaarschijnlijk omgebracht.'

    Het Russische ministerie van Defensie verklaart vandaag, in reactie op berichten over de mogelijke smokkel naar Rusland, dat het Buk-systeem niet de Oekraïens-Russische grens is overgegaan. Volgens de Russen zijn er ook geen andere wapens van het Russische leger de Oekraïense grens over gegaan.

    Het is volgens het ministerie 'onmogelijk om dat in het geheim te doen'. De twee Russische mannen die mogelijk zijn aangehouden aan de grens zijn verkenners die alleen kennis hebben van gronddoelen, aldus het ministerie.

    Met video:

    www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/artic...
  6. whammy 18 juli 2014 21:42
    quote:

    Chiddix schreef op 18 juli 2014 21:28:

    Rutte zie ik veel op TV vandaag. Hij zegt , het onderzoek loopt nog maar als het een aanslag is dan.... Tja, wat dan?
    Nederlandse leger erop af?
    Merkel wil het in consensus opgelost krijgen maar het moge duidelijk zijn dat Duitsland zijn economie laat prevaleren boven een escalatie met Rusland
    hoezo één verenigd Europa?!
    is toch een giller van de bovenste plank
  7. [verwijderd] 18 juli 2014 21:46
    quote:

    voda schreef op 18 juli 2014 21:42:

    'Op videobeeld Buk-systeem ontbreken twee raketten'

    Door: Redactie
    18-7-14 - 18:48 bron: MailOnline/Telegraph/ANP

    Op videobeelden van een Buk-lanceerinstallatie op transport, waarvan vandaag werd gesuggereerd dat het naar Rusland werd gesmokkeld, zou te zien zijn dat twee van de vier raketten ontbreken. Volgens Anton Gerashchenko, van het Oekraïense ministerie van Binnenlandse Zaken, is niet alleen het raketsysteem weggewerkt, maar zijn ook de personen die de installatie hebben afgevuurd op Malaysia Airlines-vlucht MH17 omgebracht.

    © anp.

    Het waren precies deze raketten die de dood van 300 onschuldige inzittenden hebben veroorzaakt
    Anton Gerashchenko, Oekraïense ministerie van binnenlandse zaken

    Een videostill waarop de truck is te zien met daarop het Buk-raketsysteem. De vrachtwagen is gefilmd op weg naar de stad Krasnodon, richting de Russische grens. © ap.
    Het luchtafweersysteem, waarmee mogelijk het toestel van Malaysian Airlines is neergeschoten, werd twee uur voor de crash gezien in de stad Torez en vandaag door agenten van de Oekraïense veiligheidsdienst gefilmd, terwijl het op een vrachtwagen werd vervoerd.

    Uit de beelden zou blijken dat twee raketten ontbreken, meldt Daily Mail. Normaal is het Buk-systeem uitgerust met vier raketten.

    Volgens Anton Gerashchenko, vertegenwoordiger van het Oekraïense ministerie van binnenlandse zaken, 'is het niet moeilijk te raden' waarom er twee projectielen ontbreken. 'Het waren precies deze raketten die de dood van 300 onschuldige inzittenden hebben veroorzaakt', zegt hij tegen The Telegraph.

    Uitvoerders aanslag vermoord
    Gerashchenko zegt verder dat het raketsysteem 's nachts naar Rusland is overgebracht, 'alwaar het waarschijnlijk wordt vernietigd'. Om elk spoor uit te wissen, oppert Gerashchenko, zijn 'de uitvoerders van de terroristische aanslag hoogstwaarschijnlijk omgebracht.'

    Het Russische ministerie van Defensie verklaart vandaag, in reactie op berichten over de mogelijke smokkel naar Rusland, dat het Buk-systeem niet de Oekraïens-Russische grens is overgegaan. Volgens de Russen zijn er ook geen andere wapens van het Russische leger de Oekraïense grens over gegaan.

    Het is volgens het ministerie 'onmogelijk om dat in het geheim te doen'. De twee Russische mannen die mogelijk zijn aangehouden aan de grens zijn verkenners die alleen kennis hebben van gronddoelen, aldus het ministerie.

    Met video:

    www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/artic...
    Precies wat ik al dacht dat er zou gebeuren !
    Deze ramp wordt 9/11 2.0 .... veel onschuldige burgerslachtoffers, veel conspiracy en de waarheid komt never-nooit boven tafel.!
  8. forum rang 10 voda 18 juli 2014 21:46
    Malaysia Airlines: 192 Nederlanders dood

    Het aantal Nederlandse slachtoffers van de vliegtuigcrash in Oekraïne is opgelopen van 189 naar 192.
    Dit heeft een woodvoerster van luchtvaartmaatschappij Malaysia Airlines vanavond gezegd. Een van de drie nieuwe Nederlandse slachtoffers heeft ook de Amerikaanse nationaliteit.

    www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/articl...
  9. WijHetVolk 18 juli 2014 21:57
    quote:

    KOS schreef op 18 juli 2014 21:52:

    Ik zal het onderzoek afwachten wie de raket op de MH17 heeft afgeschoten, daarom even geen commentaar.
    De schuldigen behoren in ieder geval tot het slijk der aarde.
    Wauw KOS, je verrast me volledig. Had niet verwacht ooit mee te maken dat jij en ik het met elkaar eens zouden kunnen worden. Moet mijn mening over jouw dus (positief) bijstellen.
  10. [verwijderd] 18 juli 2014 22:00
    quote:

    WijHetVolk schreef op 18 juli 2014 21:57:

    [...]

    Wauw KOS, je verrast me volledig. Had niet verwacht ooit mee te maken dat jij en ik het met elkaar eens zouden kunnen worden. Moet mijn mening over jouw dus (positief) bijstellen.
    Er hoort geen w achter jou het is geen bezittelijk naamwoord :-)
  11. whammy 18 juli 2014 22:01
    quote:

    KOS schreef op 18 juli 2014 21:52:

    Ik zal het onderzoek afwachten wie de raket op de MH17 heeft afgeschoten, daarom even geen commentaar.
    De schuldigen behoren in ieder geval tot het slijk der aarde.
    het 1e zal nooit bewaarheid worden, zo lijkt mij ( er zullen de komende jaren wel weer de nodige conspiracy verhalen de ronde doen)
    het 2e mee eens!! alleen lopen er velen rond die tot het slijk der aarde behoren
  12. whammy 18 juli 2014 22:05
    quote:

    WijHetVolk schreef op 18 juli 2014 21:49:

    [...]

    Het verdedigen van H.Ali, een notoire leugenaar en lid van een Amerikaanse Rechtse Denktank zegt genoeg over jouw.

    Dan ook nog komen met Lenin, communist en wereldveroveringen. Voor alle duidelijkheid, er bestaan geen communistische landen meer. Ik daag je uit om er 1 te noemen

    Je zou serieus moeten overwegen om van die geestverruimers af te blijven. Die kunnen de hersenen aantasten, alhoewel in jouw geval...
    remember: jouw waarheid hoeft niet mijn waarheid te zijn en laten we het beschaafd houden
16.415 Posts
Pagina: «« 1 ... 179 180 181 182 183 ... 821 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,79 0,00%
EUR/USD 1,0697 -0,05%
FTSE 100 8.044,81 0,00%
Germany40^ 18.221,40 +0,46%
Gold spot 2.328,58 +0,28%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links