Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

ordina in juli naar de € 2,20

302 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 ... 16 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Marinus-86 15 juli 2014 12:37
    quote:

    Henri Nostradamus schreef op 15 juli 2014 12:14:

    [...]

    Charttechnisch: 1,76 werd neerwaarts doorbroken met hoge omzet. Er was een close duidelijk beneden dat niveau. Op 1,66 was een stop. Eea houdt in dat bij de volgende verkoopgolf de koers niet op 1,76 maar op 1,66 (even) zal halthouden. Zware steun ligt lager op 1,58. Daar komt de koers pas tot rust. Mocht dat niveau echter niet houden dan gaat het naar het punt waar de downtrend eerder doorbroken werd (1,20) en zo mogelijk wordt 0,97 dan opnieuw getest.

    Fundamenteel: ordina moet zijn businessmodel aanpassen. Ze blijken niet in staat zelf nieuwe activiteiten te genereren en dus vallen ze terug op vage samenwerkingsverbanden met kleine clubjes. Voor een bedrijf met meer dan 2000 medewerkers zet dat a) geen zoden aan de dijk b) laten ze het initiatief aan derden c) wordt pijnlijk duidelijk dat er een mgt. probleem is. Komt op mij zeer zwak over. Lijkt meer op een overlevingsstrategie dan een strategie vanuit kernwaarden. Het huidige mgt. zal ongetwijfeld zijn best doen, maar ze zijn qua aanpak op de verkeerde weg. Mogelijk ontbeert ORDI het intern entrepreneurship om zichzelf opnieuw uit te vinden. Een overname door een groter bureau lijkt me de oplossing voor hun problemen. Op eigen kracht gaat het heel moeilijk worden en het huidige mgt. gaat het zeker niet kunnen. Intrinsiek is het aandeel 1,55 waard. Veel meer zal het bij een overname IMHO niet opleveren.

    HN
    Dat is pas ferme taal...................
  2. forum rang 4 Bernardo 15 juli 2014 13:19
    quote:

    Bernardo schreef op 14 juli 2014 22:59:

    Vrijdag 4/5% omhoog. Vandaag hele dag op 1,80/1,82 . Op gemiddeld 1,8114 afscheid genomen van de aankoop van vorige week. Van 1,66 naar 1,82 is 10% up met een beurs die niet echt omhoog wil. Ik verwacht een rood ordina morgen.
    Gevoel was weer juist!
  3. forum rang 4 Marinus-86 15 juli 2014 14:32
    quote:

    popie schreef op 15 juli 2014 13:24:

    [...]Gewoon een niet te vertrouwen aandeel de mijne staan ook weer in de verkoop met verlies maar die neem ik dan maar op de koop toe maar hij zal dan eerst nog iets moeten stijgen
    Zo ik ben eruit blij toe, met verlies maar vooruit dan maar mijn zitvlees hier is op het ga jullie goed
  4. [verwijderd] 15 juli 2014 17:58
    Arnold Pouls, 15 juli 2014
    ORDINA SLUIT PARTNERSHIP MET QUADIRA EN VERGROOT DIENSTVERLENING VOOR ERP-OPLOSSINGEN
    Ordina breidt haar dienstverlening voor ERP-oplossingen uit met Advanced-Forms™ van Quadira. Met deze oplossing kunnen bedrijven zelf alle aspecten rondom output management automatiseren. Van elektronisch factureren, digitale opmaak en distributie van bedrijfsdocumenten tot het geautomatiseerd printen van barcode labels en de digitale archivering van uitgaande documenten. Advanced-Forms™ werkt voor diverse soorten ERP-oplossingen, zoals Microsoft Dynamics AX en Navision, Oracle JD Edwards en SAP.
    Om de klant te helpen bij het automatiseren van de formulierenstroom, hebben Ordina en Quadira een partnership gesloten. Quadira levert de software en Ordina neemt de implementatie en support van Advanced-Forms™ bij de klanten voor haar rekening. Volgens Bert van den Belt, directeur Technologie & Competenties bij Ordina, past de samenwerkingsovereenkomst in het profiel van Ordina. “We zijn ervan overtuigd dat goede ICT-oplossingen alleen kunnen ontstaan door samen duurzaam te innoveren. Dat betekent dat je kennis moet toepassen in de context van de klant. We komen met goedwerkende en duurzame oplossingen. Advanced-Forms™ is een mooie aanvulling op onze dienstverlening rondom onze ERP-oplossingen. Vroeger had een klant verschillende partijen nodig om het ERP-systeem én Quadira te implementeren, nu doet Ordina dat in een keer voor ze.
    Hajo Kanters, directeur van Quadira: “Wij hebben Advanced-Forms™ ontwikkeld op basis van een duidelijke behoefte bij ERP-gebruikers aan een oplossing, waarmee bedrijven zelf uitgaande documenten kunnen opmaken, verrijken en geautomatiseerd kunnen versturen. Zonder Advanced-Forms™ is dit zeer lastig en is er vaak maatwerk nodig van specialisten. Wij merkten dat onze partners deze werkzaamheden tot een minimum willen beperken, zodat zij zich kunnen concentreren op applicatiewerkzaamheden.

    Doen waar je goed in bent, en krachten bundelen.
    Ik vind het positief nieuws.
    Koers op vooral rode beurs toch aardig overeind gebleven vandaag.
  5. ooievaar49 16 juli 2014 16:02
    Soms kan ik de koers van het aandeel niet volgen.Goede cijfers-tekorten behoorlijk weggewerkt en een hapklaar brokje voor een overnemende partij. En de koers blijft er slecht bij liggen! Vandaag een minimale verhoging terwijl(bijna)alles meer dan een procent aan het stijgen is!!!
  6. [verwijderd] 16 juli 2014 16:42
    Hapklaar brokje? Ordina staat sinds 2005 in de etalage en in 9 jaar is er geen geinteresseerde geweest. De omzet is gekrompen en komt steeds meer uit commmodity detachering en sourcing, de overheidsmarkt is voor internationale partijen niet strategisch. Toen de koers twee jaar terug de helft was, kwam er ook geen koper. Toch lijkt de hoop op een koper de beurswaarde van 170 miljoen te bepalen, of denkt iemand echt dat met dit businesssmodel het geld eruit gaat spuiten?
  7. [verwijderd] 16 juli 2014 19:29
    quote:

    heerhoek3515 schreef op 16 juli 2014 16:42:

    Hapklaar brokje? Ordina staat sinds 2005 in de etalage en in 9 jaar is er geen geinteresseerde geweest. De omzet is gekrompen en komt steeds meer uit commmodity detachering en sourcing, de overheidsmarkt is voor internationale partijen niet strategisch. Toen de koers twee jaar terug de helft was, kwam er ook geen koper. Toch lijkt de hoop op een koper de beurswaarde van 170 miljoen te bepalen, of denkt iemand echt dat met dit businesssmodel het geld eruit gaat spuiten?
    heer, Exact en Hes beheer stonden ook een tijd in de aanbieding waarom hebben ze daar toen de koers 50% lager was niet toegehapt.
    De overheidsmarkt van Ordina is ook het Europees Parlement, lijkt me vreemd als internationale partijen dit niet interessant vinden.

    Vergeet niet dat ordina 0,15 a 0,20 WPA kan gaan maken (Analisten denken zelf 0,25 cent lijkt me te extreem!), iters op de nasdaq noteren +- 15 tot 300 * de wpa, lijkt me vreemd dat de koers nu op 1,80 staat enkel gebaseerd op hoop, dan staat het hele damrak vol met fondsen met Zeer Extreme hoop als je de waarderingen ziet ;)
302 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 ... 16 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links