Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 19 apr 2024 17:35
  • +0,013 (+1,50%) Dagrange 0,869 - 0,889
  • 8.926.686 Gem. (3M) 6,9M

Maandag 10-03-14 Pharming

752 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 38 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. machmit 9 maart 2014 12:40
    Hereditary angioedema: a brief review of new developments

    Posted online on January 24, 2014. (doi:10.1185/03007995.2013.879441)

    HTML
    PDF (281 KB)
    PDF Plus (282 KB)
    Reprints
    Permissions

    Katherine A. Altmana, David R. Naimib
    aTouro University College of Osteopathic Medicine,
    Vallejo, CA , USA bNorthwest Asthma and Allergy Center and University of Washington,Seattle, WA, USA
    Address for correspondence:
    David R. Naimi DO, Northwest Asthma and Allergy Center 9725 3rd Ave NE,
    Suite 500, Seattle, WA 98115, USA. Tel.: +1 425 385 2802; Fax: +1 425 337 7967; dnaimi@nwasthma.com

    Read More: informahealthcare.com/doi/abs/10.1185...
    Results:

    The pathophysiology, clinical manifestations, differential diagnosis and treatments of angioedema are presented. Three variants of HAE are discussed and differentiated from acquired, ACE induced and allergic types of angioedema. Emphasis is placed on understanding that HAE is mediated by bradykinin, not histamine, and is therefore unresponsive to antihistamines, corticosteroids and epinephrine. In contrast, newer therapies that replace C1-INH or block bradykinin production or action are the appropriate treatments for prophylaxis and acute treatment of HAE.

    Read More: informahealthcare.com/doi/abs/10.1185...
  2. [verwijderd] 9 maart 2014 12:41
    ]
    quote:

    MAFIAmafia schreef op 9 maart 2014 11:08:

    Maar als je zo aan geld moet komen ten kosten van anderen mag je van mij de bak in FOR LIVE
    Vervelend voor je dat je zoveel geld hebt verloren met Pharming, daarom is het misschien beter als je het gewoon bij werken houdt om je geld te verdienen.

    Wel erg goed dat je hier je frustraties eruit gooit, dat is beter dan bij je directe omgeving lijkt me zo.

    Veel sterkte en het gaat je goed, Jantje[/b]
  3. [verwijderd] 9 maart 2014 12:46
    quote:

    WJ schreef op 9 maart 2014 11:01:

    [...]

    In het verleden? Kijk is na de uitstaande aandelen in januari en vergelijk ze is met die van nu?
    De verwatering gaat langzaam door.
    En sijmen knijpt maar in z'n handjes met deze koers.

    Ja je hebt wel gelijk denk ik.
    Het aandeel is 300% gestegen afgelopen maanden. Ik vind dat wel verwatering inderdaad.
  4. [verwijderd] 9 maart 2014 13:06






    The Future of HAE

    A Brighter Future is Within Our Reach…

    For years Canadian hereditary angioedema patients have suffered in silence. Without a proper diagnosis or adequate treatment they have been put through unnecessary surgeries, accusations of drug-seeking, hopelessness and despair. Many have even died from hereditary angioedema attacks that could have been prevented or treated.

    Today, the tides are changing for Canadian HAE patients. Health Canada has approved a C1 esterase inhibitor treatment for hereditary angioedema and it is, slowly but surely, becoming more easily accessible to patients nationwide. A number of new treatments are also on the horizon. Home infusion is a reality for patients in many provinces. Never before has so much been known about the disorder and the treatment. And never before has a group of dedicated physicians, nurses, and patients been mobilized to step forward to correct where the Canadian healthcare system has failed.
  5. [verwijderd] 9 maart 2014 13:16
    Hier is een linkje waarin deze ziekte HAE in woord en tekening wordt beschreven.
    Hier staan ook de kosten voor Ruconest in vermeld.

    R/ Ruconest (conestat alfa, Sobi) recombinant C1-esterase remmer. 1 dosering van 50 E/kg is meestal voldoende om een aanval te couperen (binnen 4 uur). Bij een gewicht van 80 kilo zouden 4000 E nodig zijn. Dit vergt 2 ampullen van 2100 E (de afleverhoeveelheid is 2100 E per vial, 1 vial kost 950 euro. Ruconest moet worden toegediend onder toezicht van een arts met ervaring met dit middel. Er moet worden getest op IgE tegen konijn voor toediening, en jaarlijks of na 10 giften, en bij allergieverschijnselen.

    www.huidziekten.nl/zakboek/dermatosen...

    Gijs.
  6. machmit 9 maart 2014 13:21
    quote:

    MAFIAmafia schreef op 9 maart 2014 13:01:

    Als USA door gaat dan komt Canada en Mexico ook waarom hoor ik daar niemand over zit daar geen maffia ???????
    Een andere verklaring zou zijn, dat MAFIA een afkorting is voor: Morte alla Francia Italia Anela, dat zoveel als "Dood aan Frankrijk is Italiës Verlangen" betekent. Sicilië was bezet door de Fransen. Het verhaal gaat, dat op een dag een Siciliaans meisje verkracht werd door een Franse soldaat, wat de druppel bleek voor de onderdrukte Sicilianen die gewapend met zeis, bijl en de Siciliaanse lupura (een Siciliaans woord voor afgezaagd dubbelloops jachtgeweer) de Franse bezetters van het eiland hebben geweerd. (Wikipedia).
    Je kiest voor die naam, maar voldoe je ook aan deze voorwaarden:"Om aan de term 'maffia' te voldoen,(mafia in Italië), moet een criminele organisatie over vier verschillende segmenten beschikken: een criminele, culturele, politieke en economische. Een persoon die tot de maffia behoort wordt een maffioso (meervoud maffiosi) genoemd.
  7. MaranV 9 maart 2014 13:28
    quote:

    patrick 22 schreef op 9 maart 2014 10:24:

    [...]

    sympatieke man ??? weet jij hoeveel mensen hij met zware verliezen heeft opgescheept. door beloftes nooit te hebben ingewilligd..
    zeer sympathiek.
    waarom blijf je toch telkens aandelen kopen als je het bestuur voor geen meter vertrouwd? ^^ allemaal leuk en aardig dat het aandeel de grond in moet als jij je ritje hebt gehad (je maakt me niet wijs dat je er in blijft zitten als je oprecht gelooft dat het aandeel maanden rond de 40 cent blijft hangen) maar een beetje minder negatief mag ook wel :)
  8. forum rang 10 DeZwarteRidder 9 maart 2014 13:32
    Ik wil even het volgende feit weergeven:

    Alle houders van de warrants en opties (meestal insiders en grote aandeelhouders) die de laatste tijd hun aandelen hebben verkocht, zijn van mening dat de aandelen Pharming niet verder gaan stijgen (anders zouden ze immers hun aandelen niet verkocht hebben).

    Dat wil niet percé zeggen dat de top al bereikt is, want ook deze mensen hebben geen ervaring met dit soort massa-hysterie, maar het zegt in ieder geval wat over de mening van de insiders.
  9. [verwijderd] 9 maart 2014 13:33
    Pharming moet horde in de VS nog nemen
    NRC, DONDERDAG 6 MAART 2014

    Voor Pharming hangt de komende tijd veel af van het oordeel van één instantie. De medicijnwaakhond van de Amerikaanse overheid, de Food and Drug Administration (FDA), moet een oordeel vellen over het geneesmiddel Ruconest van het biotechnologiebedrijf uit Leiden. Als het lukt om in navolging van Europa en Israël ook de Amerikaanse markt te betreden, zou het bedrijf de voorzichtige weg omhoog weer in kunnen zetten.

    Vanochtend presenteerde Pharming de jaarcijfers over 2013. Hoewel het bedrijf opnieuw verlies heeft geleden, ruim 14,8 miljoen euro, is het erin geslaagd de schade te beperken ten opzichte van het jaar ervoor. Toen moest bijna 10 miljoen meer verlies worden geïncasseerd. Een reorganisatie stelde het concern in staat de operationele kosten te drukken. Door lagere licentievergoedingen is de omzet van teruggelopen van 10,9 naar 7 miljoen euro.

    Ruconest, een middel tegen angio-oedeem – een erfelijke aandoening die zwelling van de zachte weefsels in voornamelijk hoofd en keel veroorzaakt – is voor het Leidse Pharming van belang. Het bedrijf denkt de opbrengsten uit de verkoop ervan komend jaar met 2 miljoen euro te kunnen laten groeien, tot boven de 3 miljoen.

    Tot nu toe lukte het Pharming echter niet om het medicijn ook in Amerika goedgekeurd te krijgen. De FDA ligt al een tijd dwars. Eerdere varianten van Ruconest, in de VS ingediend onder de merknaam Rhucin, werden afgekeurd. Pharming zou de werking ervan in klinische testen onvoldoende hebben bewezen.

    Inmiddels heeft de FDA een aanvraag voor een nieuwe versie van het medicijn in behandeling. Een uitspraak had eigenlijk deze maand moeten volgen, een moment waar beleggers reikhalzend naar uitkijken. Eind februari stelde de toezichthouder hun geduld op de proef door te laten weten langer de tijd nodig te hebben. Een eventuele goedkeuring van het medicijn wordt nu pas in juli verwacht.

    In afwachting van het oordeel van de FDA is de beurskoers van het bedrijf ondertussen onstuimig. Half februari schoten aandelen Pharming zonder duidelijke aanleiding met bijna 30 procent omhoog naar 0,65 euro, het hoogste punt sinds 2012. Dinsdag werd bekend dat Pharming eind deze week door beursbedrijf Euronext uit de Midkap-index zal worden verwijderd. Doordat de weging niet langer vooral op handelsvolume is gebaseerd, maar op de beurswaarde van de vrij verhandelbare aandelen, valt Pharming uit de lijst. Inmiddels schommelt de prijs van het aandeel tussen de 0,50 en 0,60 euro. Dat is nog altijd een flinke winst ten opzichte van eerder dit jaar. In januari gingen aandelen in het bedrijf voor 0,15 euro van de hand. Vanochtend opende Pharming op 0,60 euro.

    In 1990 haalde Pharming het nieuws met de geboorte van stier Herman. Het dier was was het eerste genetische gemanipuleerde exemplaar van zijn soort. In een laboratorium was menselijk DNA in het embryo van Herman ingebouwd.
  10. MaranV 9 maart 2014 13:37
    quote:

    stormvogel schreef op 9 maart 2014 08:50:

    [...]

    vergeet je niet iets? warrants van vrijdag was de oorzaak v/a maandag weer omhoog dus.

    vanaf 07/03/2014 heeft PHARMING GROUP N.V. het tot de notering toegelaten aantal gewone aandelen met 15.103.617 verhoogd. Deze gewone aandelen zijn dooreenleverbaar met de reeds toegelaten gewone aandelen op EURONEXT AMSTERDAM.
    PHARMING GROUP
    Oud aantal: Verhoging: Nieuw aantal: Referentie prijs: Reden:
    Product naam: ISIN code: Handels symbool:
    PHARMING GROUP NL0010391025 PHARM
    358.395.668
    15.103.617
    373.499.285
    EUR
    Exercise of non listed stock warrants
    Euronext code: NL0010391025 Nationale code:
    hmm ja dat heb ik inderdaad even gemist :) dankje.
  11. MaranV 9 maart 2014 13:42
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 9 maart 2014 13:32:

    Ik wil even het volgende feit weergeven:

    Alle houders van de warrants en opties (meestal insiders en grote aandeelhouders) die de laatste tijd hun aandelen hebben verkocht, zijn van mening dat de aandelen Pharming niet verder gaan stijgen (anders zouden ze immers hun aandelen niet verkocht hebben).

    Dat wil niet percé zeggen dat de top al bereikt is, want ook deze mensen hebben geen ervaring met dit soort massa-hysterie, maar het zegt in ieder geval wat over de mening van de insiders.
    of ze vinden een rendement van 300% wel even welletjes voor een paar maanden werk :) dat ze geen zin hebben om te wachten tot juli op weer een verdubbeling zegt nog niet bijster veel behalve dat het (nog) snelle(re) geld lonkt naar deze hedges.

  12. MaranV 9 maart 2014 13:49
    quote:

    Jozia schreef op 9 maart 2014 13:44:

    Hava NaGila
    Prof. B.Meir komt voor de grote vakantie met belangrijk nieuws. Pharming gaat weer mooi richting
    2006. Maar dat hoeft niet iedereen te weten.
    Hava NaGila

    gr.Jozia
    wie? en waarom post je iets op een publiek forum als niet iedereen het hoeft te weten lol ?^^
  13. MaranV 9 maart 2014 14:37
    quote:

    Pharmi schreef op 9 maart 2014 14:31:

    [...]

    Om de koers te beïnvloeden. De enige Prof B. Meir van enige betekenis die ik heb kunnen vinden is Amerikaans Psycholoog.
    Er zijn er zoveel, maar ik kan er geen 1 vinden die met Pharming in verband staat. Maarja het zal wel weer onzin verkopen zijn ja, net zoals mensen die toevallig een kletsgrage vrouw van een medewerker van //aandeel naam hier// kennen en helemaal wild worden als je hun mega betrouwbare bron in twijfel trekt. En een week later verdwijnen ze weer uit het draadje, of eerder :)

    Pharming gaat het zelf al wel redden met de info die we nu hebben, een schoonmaker die een reuzekonijn heeft gezien met euro`s in plaats van keutels hoeft er niet bij :)
752 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 38 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links