Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

"E-Waste Systems, Inc."

126 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 februari 2014 16:49
    Dit zijn niet de type nieuwsberichten die een aandeel omhoog stuwen.
    Het is een update van het bedrijf die een JV gesloten heeft, en die op termijn zal leiden naar meer inkomsten. Het apparaat dat EWSI zal aanschaffen is ontwikkeld via 't SBIR programma en dat zie ik graag. Dit is overheidssteun en betekent dat er voldoende onderzoek is geweest, met verschillende test fases, die na jaren van ontwikkeling naar de markt wordt gebracht. Op zich doet dit nieuws niet veel voor het aandeel, maar voor mij betekent dit; een ander puzzelstuk dat op z'n plaats valt, meer merkbekendheid, klantenuitbreiding, en dat ze werken met de gerespecteerde & gekwalificeerde bedrijven. (ISO gecertificeerd, R2 Stewards, WEEE Initiative etc).
  2. [verwijderd] 27 februari 2014 17:09
    Ja, dat denk ik ook, er gebeurd teveel op de achtergrond, de CEO werkt hard en doet wat ie zegt. Geen rooskleurige beloftes zonder opvolging, hij sluit voortdurend nieuwe deals, inkomsten stijgen exponentieel QoQ & de vooruitzichten voor 2014 zijn gunstig. Men moet natuurlijk eerst een hoop werk verzetten vooraleer de markt dat appriciëerd. EWSI is zo'n aandeel, ze hebben al veel verwezenlijkt in een relatief korte tijd en toch is het aandeel nog ondergewaardeerd. Dit komt voornamelijk door nieuwe aandelen die uitgegeven worden. Het kan niet ontkent worden dat ze hebben verkocht tijdens eerdere nieuwsberichten en dat drukt de prijs toch naar beneden. Mijn inziens is dit van tijdelijke aard en zullen de hogere inkomsten deels gebruikt worden om 't bedrijf draaiende te houden. Netto winst per aandeel zal er niet in zitten voor 2014 omdat ze dat geld gebruiken om uit te breiden, wat op zich goed is (retained earnings). Ze werken momenteel aan de audited financials & forecast en als dit gepubliceerd wordt ergens in april zal het aandeel weer naar de 0.04 - 0.05 range gaan, of misschien hoger als er nog meer nieuws uitkomt.
  3. [verwijderd] 28 februari 2014 00:37
    @Veer ik zit in een email group met 15 Amerikanen en iemand vroeg hoe 't zat met EWSI & ik zei dit:

    Its coming bro, I'm sure of it! Audited #'s will push this stock, probably in April...

    EWSI deserves more than it gets now, alot of things are happening behind the scenes, we get Pr's every two to three weeks, loads of projects in the works or already in the pipeline. New plant(s) opening, MOU LOI JV BLOI Licenses & Contracts closed last year are either bearing fruit already or are close of doing that. New hires, new deals, and more of that stuff to come! He was in Hong Kong last week & today' news is a direct result of that. Again, more to come. This dude doesn't sit still LOL He works with Consuls, EU Officials, EPA, certified ISO9000 WEEE Initiative, R2 Stewards, handles with decent companies, with politicians and mayors, not that these last two named bode much confidence LOL but it all adds to the credence of it all. This is a real company folks, with inspired people working towards a common goal, uplisting. His #1 top priority, he will do it! 99% of the OTC crap shoots talk about it, he will do it, just watch! I see many signs that EWSI will make it! Too many good things to tell really. Its like a giant puzzle and the pieces falling one by one to make a pretty picture: NASDAQ!!

    Not by next week tho ;)
  4. [verwijderd] 7 maart 2014 17:15
    Ja er zijn meer aandelen verkocht dan ik dacht.
    44 mil in de laatste maand, en nu die #'s bekend zijn reageert de markt daar op. Het is een combinatie van S8 aandelen, dit zijn aandelen die uitgegeven worden aan 't personeel als compensatie voor hun werk. Die hebben een restrictie van een jaar, en aangezien ze verleden jaar zo'n 30 mil aandelen hebben gekregen worden die grotendeels verkocht. De rest valt toe te wijzen aan 't bedrijf die geld ophaalt voor expansie, schuld afkorting... Ik had wel verwatering verwacht, maar niet zoveel. Ik blijf er toch bij dat eens de audited fins uitkomen we terug naar de 0.04 - 0.05 range gaan. Hopelijk dumpt 't bedrijf niet meer aandelen als ze dit nieuws uitbrengen. Maar de #'s zullen voor zichzelf spreken, een exponentiële groei, met een vooruitzicht van 't zelfde QoQ voor 2014.
  5. [verwijderd] 7 maart 2014 17:39
    Iedereen maakt fouten Techmozz, ook ik, niettegenstaande dat GTGP toch een goeie call was. Ik weet niet aan welke prijs ik die hier bekend gemaakt heb maar meer dan 100% winst was gerealiseerd, dus ligt de fout ook bij jou om geen winst te nemen, of de helft van je aandelen te verkopen op 100% winst zodat je je initiële investering eruit had. Ik kan moeilijk verweten worden dat MSE acquisitie niet door ging, en dat de SEC dit aandeel heeft geschorst. Er zijn er ook die dit aandeel hebben verhandeld & winst hebben. Helaas ben ik daar niet bij, dus zit ik in hetzelfde schuitje als jij. M'n bedoelingen zijn integer en ik vind het ontzettend jammer dat je hebt verloren. OTC aandelen blijven de gevaarlijkste die er zijn, er zijn geen garanties. Soms win je soms verlies je, dat zijn de harde wetten van de OTC.
  6. [verwijderd] 7 maart 2014 21:01
    MaloneBailey was nochtans een goeie accountant voor China omdat ze daar ook zaken doen. Niet zo lang geleden zijn vier bekende accountant bedrijven geschorst, of in ieder geval een flinke reprimande gekregen door louche praktijken in China. MaloneBailey was daar niet bij. Ze zijn natuurlijk uiterst voorzichtig nu en aangezien ze twijfels hebben over een deal die EWSI gesloten heeft hebben ze 't zekere voor 't onzekere genomen en besloten om van EWSI te scheiden. Nochtans heeft de SEC deze documenten bekeken en niets eigenaardigs gevonden.

    Ik vind 't ook wel positief dat EWSI zo snel een vervanger gevonden heeft.
    Ze moeten wel, want hun hoofd prioriteit is om te uplisten naar NASDAQ en dan kun je je niet permiteren om in 't jaar dat je denkt dat te doen om dan niet op tijd te zijn met je jaarverslag. We verwachten het 10K ergens in april & ik hoop dat ze op tijd zijn. Vandaar de spoed om zo snel een nieuwe accountant te vinden. EWSI kan een 10K/NT indienen en dat biedt twee weken meer tijd.
126 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 869,21 -0,55%
EUR/USD 1,0685 -0,11%
FTSE 100 8.067,63 +0,34%
Germany40^ 17.878,00 -1,16%
Gold spot 2.322,90 +0,29%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+5,81%
Flow T...
+4,36%
B&S Gr...
+2,64%
Fugro
+2,27%
RENEWI
+1,96%

Dalers

ADYEN NV
-10,12%
VIVORY...
-5,47%
WDP
-4,62%
Alfen ...
-3,51%
BESI
-2,88%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links