Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Toppertje ING

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nico van Geest

Nico van Geest is senior beleggingsanalist bij Wijs & van Oostveen. Van Geest heeft een indrukwekkend CV als beleggingsanalist. In de afgelopen twintig jaar werkte hij voor SNS Securities, Credit Suisse First Boston, Theodoor Gilissen en Van Lanschot. .

Meer over Nico van Geest

Recente artikelen van Nico van Geest

  1. dec '15 Een uitdagend 2016 2
  2. jan '15 Durf te voorspellen!
  3. dec '14 2015: AEX naar 450 5

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 januari 2014 12:53
    ING is heel goed bezig idd. Het aandeel is (zoals dat heet) ondergewaardeert en krijgt steeds meer aandacht van de analisten en grootbanken die erin gaan beleggen. Als straks de upgrades ook nog komen en zoals beschreven de afstotingen en afbetalingen gedaan worden dan zit het aandeel zo op die 12.50 euro....makkelijk.
  2. [verwijderd] 9 januari 2014 12:56
    ALS dan einde 2014 ook idd de laatste afbetaling gedaan wordt (hoewel ik niet zou weten waarom men dat niet gewoon volgens planning in 2015 zal doen....maar goed) dan is ING "op-eigen-benen" en zal het ook weer dividend gaan uitbetalen. Kijk op het fonds naar de fundamentele analyse en zie wat de verwachtingen (zoals dat voor de nationalisatie ook was) zijn over het dividend. Dit is niet misselijk en geeft alleen als dividend al een 2 keer zo hoog rendement op je spaarcenten dan op een spaarrekening.....en dan praat ik nog niet eens over de koersstijging die ook zal meekomen als ING van het staats-infuus af is. Nee ING is idd een TOPPERTJE...een must-have !!!
    Ik zie ze zo naar de 14 - 15 euro gaan nog dit jaar...mark-my-words :)
  3. zonnetjes 9 januari 2014 14:26
    of hun portefeuille hypotheken onder water staat....en blijft staan door aanhoudende werkeloosheidscijfers...
    of ze mee moeten boeten voor hun bankbroeders die het ineens zo slecht hebben gedaan en nu geen greep uit de belastingcentjes (van de burgers) kunnen doen...

    Nee, dan begrijp ik het IMF wel...steel gewoon 10% van de spaarders.....probleem ook weer tijdje opgelost....Hoewel, ik vraag me af of dat wel volgens de Europese wetgeving wel mag...immers waarom wel 10% van de spaarders pakken, maar niet 10% van de huizenbezitters (het -soms maar snel- afgeloste deel dan...is immers ook een spaarcentje..voor de oude dag?, is Klassejustitie)
  4. PSING 11 januari 2014 12:26
    Indien het eigen vermogen 56 miljard is (en dat is het minimaal ook) en er zijn 3,8 miljard aandelen, dan kom ik op een eigen vermogen per aandeel van 15 euro.

    Er is en zal nog veel meer goed nieuws te vertellen zijn over ING.
    De koers zal daardoor dit jaar en volgend jaar het eigen vermogen per aandeel over stijgen. Dat is immers voor een kwaliteitsbedrijf een normale situatie.

    Mijn verwachting voor de koers van ING per eind 2014 is ruim 15 euro.
    Dat wil zeggen na de splitsing totaal voor het aandeel NN en het aandeel ING Bank.

    Dus kopen en vast houden......
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links