Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Brouwers leidt nieuwe afdeling business development TMG - media

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 10 december 2013 16:26
    Brouwers leidt nieuwe afdeling business development TMG - media

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Bart Brouwers gaat leiding geven aan de nieuw op te richten afdeling business development van Telegraaf Media Groep nv (TMG.AE), zo meldt Adformatie dinsdag op zijn website.

    Op zijn eigen weblog dodebomen.nl zegt Brouwers: "Nauwelijks een maand na mijn vertrek bij dichtbij.nl, kan ik met groot genoegen melden dat ik me nog meer dan in het verleden mag gaan bezig houden met innovatie in het journalistieke domein. Niet meer als journalist, maar als hoofd van een nieuw op te richten afdeling business development bij TMG Landelijke Media."

    De belangrijkste taak van het nieuwe onderdeel zal zijn 'de gesignaleerde trends en (al dan niet binnen TMG ontwikkelde) innovaties te koppelen aan de business', zegt Brouwers.

    Door Ben Zwirs; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715200; ben.zwirs@wsj.com


  2. [verwijderd] 16 december 2013 12:10
    De Telegraaf Media Groep (TMG) heeft zijn contract voor ict-beheer en infrastructuur met ict-dienstverlener Atos met vijf jaar verlengd. De mediagroep gaat op de vestiging in Amsterdam grotendeels over op gestandaardiseerde ict. Atos begeleidt die transformatie.

    De migratie moet binnen negen maanden rond zijn. Daarna beheert de dienstverlener de Centrale Service Desk, inclusief de Self Service Portal. Ook tekent het dienstenbedrijf voor de introductie van een nieuwe werkplek op basis van Citrix-technologie en Atos richt de back-end infrastructuur opnieuw in. Die omgeving wordt overgeplaatst naar datacenters van de dienstverlener. Daar wordt gebruik gemaakt van CIS Private Cloud-technologie.

    Zakelijke toepassingen worden deels overgezet naar de nieuwe infrastructuur. Een deel wordt afgebouwd of ondergebracht bij andere platforms (SaaS). De dienstverlener blijft ook verantwoordelijk voor het beheer van alle Oracle-, SQL- en MySQL-databases.

    Met het nieuwe contract hoopt TMG de kosten voor de ict-infrastructuur en beheer fors te verlagen. Het bedrijf let scherp op de bedrijfskosten en kondigde in augustus een reorganisatie aan waarbij 350 arbeidsplaatsen worden geschrapt.
    Hyves

    In 2010 stak TMG naar verluid vijftig miljoen euro in sociale netwerksite Hyves. Dat bleek een blunder. Hyvers stapten massaal over naar Facebook en de inkomsten bleken niet in verhouding te staan tot de investering.

    TMG is onder meer eigenaar van De Telegraaf, Sp!ts, Metro, verschillende huis-aan-huisbladen en de Sky Radio Group met onder meer de zenders Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM.

    Read more: www.computable.nl/artikel/nieuws/outs...
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 867,05 +0,20%
EUR/USD 1,0679 +0,07%
FTSE 100 7.884,21 +0,46%
Germany40^ 17.790,00 +0,11%
Gold spot 2.379,85 +0,80%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

VIVORY...
+4,39%
Air Fr...
+2,70%
AZERION
+2,05%
B&S Gr...
+1,87%
Arcelo...
+1,36%

Dalers

Pharming
-8,38%
PostNL
-5,46%
ASMI
-2,41%
Accsys
-1,79%
Avantium
-1,74%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links