Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel KPN Koninklijke AEX:KPN.NL, NL0000009082

  • 3,417 24 apr 2024 17:35
  • +0,022 (+0,65%) Dagrange 3,340 - 3,426
  • 19.686.422 Gem. (3M) 13,7M

KPN Weekdraadje 14 oktober t/m 20 oktober

3.567 Posts
Pagina: «« 1 ... 152 153 154 155 156 ... 179 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 18 oktober 2013 10:23
    quote:

    monoliet schreef op 18 oktober 2013 10:09:

    [...]

    Jochie, je komt amper EVEN kijken bij de "smart people", verbeeld je maar niks hoor, hoogmoed komt altijd ten val.

    En nu gaan we hier maar eens iets nuttigs doen ipv naar jouw gezwets te kijken. Bye
    Sorry, it seems you try to stress that you do belong to that group, isn't it? Then it's OK, do not worry, that group accepts all (smart) people....

    Or should we assume that you are really short? Then it's not the best option really..... Don't forget that “new kpn” has much better (improved) financials and some other advantages which will start working very soon....

    Again, if you counted on “fast money” due to (allegedly) takeover – then you were absolutely wrong – everybody was informed (long ago) that CS cannot buy kpn
  2. [verwijderd] 18 oktober 2013 10:27
    quote:

    SNSN schreef op 18 oktober 2013 10:23:

    [...]

    Again, if you counted on “fast money” due to (allegedly) takeover – then you were absolutely wrong – everybody was informed (long ago) that CS cannot buy kpn

    Je denkt alles beter te weten dan wie dan ook hier. Houdt toch eens op met dat gezwetst want je bent hier van geen enkele waarde.
  3. [verwijderd] 18 oktober 2013 10:28
    quote:

    appiehappie schreef op 18 oktober 2013 10:19:

    [...]

    CS schept zijn eigen geldboom. Deze Mexicaan doet met de koers wat hij wil als HIJ er maar aan verdient. Aan de rest heeft deze man letterlijk "schijt".
    Kortom, KPN , aandeelhouders en de koers gegijzeld door CS
    NIEMAND doet met de koers wat ie wil. En angst is een slechte raadgever. Als je naar het totale KPN-avontuur van American Movil kijkt vanaf het moment dat ze een belang namen hebben ze gewoon erg veel geld verloren. Maar ja, veel beleggers hebben het geheugen van een regenworm en de vooruitziende blik van een mol...
    Denken dat CS zo slim en geniaal is dat ie ook jouw KPN-centjes wel af zal gaan pakken zodat je ze maar beter alvast aan hem kunt geven lijkt mij een beroerde lange termijn strategie...
  4. forza jake 18 oktober 2013 10:28
    quote:

    beursgokker schreef op 18 oktober 2013 10:09:

    Het naieve optimisme viert weer hoogtij hier. Net zoals het begin van de week kan (of wil) niemand inzien dat een koers ook kan dalen. Bij elke suggestie van een koersdaling roepen ze hier zelfs om de moderator. Zo sus je jezelf in slaap als je alleen over stijging praat.

    De kans is groot dat het aandeel nu uit de belangstelling raakt, alle amateurs uitstappen en grote jongens de belangen verkleinen, nu de 2.40 niet meer staat. Dit zijn de laatste stuiptrekkingen voordat het onder de 2 euro duikt.
    Helemaal mee eens!
  5. patient 18 oktober 2013 10:35
    quote:

    kippekop schreef op 18 oktober 2013 10:17:

    KPN, stond op 2.43 al te laag gewaardeerd. Ik denk dat de grootste meerderheid van het forum gezien de posts in het verleden hier wel mee eens is. Ik blijf het daarom vreemd vinden, dat de koers nog niet boven de 2.50 staat.
    Gezien de investeringen in het 4g netwerk denk ik dat dit in de toekomst behoorlijke revenuen oplevert.
    Het aantal complete abonnementen zal m.i. ook sterk toegenomen zijn. En het belastingvoordeel door verkoop E-Plus is ook niet gering, evenals de opbrengsten van die verkoop, waarmee de schuldenlast danig naar beneden gaat.
    Dinsdag q3 cijfers, zou het dan eindelijk boven de 2.50 uitkomen ?
    Gezien het geringe volume van de handel in KPN blijven de meeste beleggers zitten. De freefloat is gering. Zelfs gisteren na het nieuws dat die mongoloïde Mexicaan brabbelde dat hij na 2 maanden van een bod afzag was de handel laag, ondanks wat de heren analisten roepen, 82 miljoen aandelen is nog geen 2% van het totaal. De opluchtingsrally kan nog niet van start, omdat er nog steeds een mongool, een Djenghis Kahn, in de bestuurskamer rondloopt, die Kwalitatief Uitermate Teleurstellend omgaat met belangen van anderen en ook nu nog de boel loopt te besodemieteren.
    Als ik toch eens CEO van KPN was zou ik die mongool mijn bestuurskamer uit schoppen en de rechtszaken voor lief nemen.
  6. [verwijderd] 18 oktober 2013 10:47
    quote:

    wvw schreef op 18 oktober 2013 10:44:

    [...]
    niet zo druk maken jan !!!!! is slecht voor je hartjuh
    Ik maak mij er niet echt druk om maar deze persoon plaatst niet alleen rare voorspellingen maar misleidt ook en dat moet gewoon een keer afgelopen zijn. Weet geen onderscheid te maken tussen fantasie en werkelijkheid, nou dan weet je het wel..............

  7. Kniesoor 18 oktober 2013 10:47
    Volgende week dinsdag als de 3e kwartaalcijfers komen. Dat zal de richting gaan bepalen van KPN in de komende dagen/weken/maanden; gaan we UP of gaan we DOWN?

    Heeft iemand enige verwachtingen gezien van analisten m.b.t. de 3e kwartaalcijfers in relatie tot het 1e, 2e kwartaal dit jaar en de cijfers van vorig jaar? Ik ben wel benieuwd.
  8. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 18 oktober 2013 10:48
    en KPN dan?

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Toezichthouder Autoriteit Financiele Markten (AFM) bekijkt de gang van zaken rond de handel die woensdag plaatsvond in het aandeel Ziggo nv (ZIGGO.AE), en het verband met berichten in de media over de overname-interesse van Liberty Global plc (LBTYA), bevestigt de toezichthouder vrijdag aan Dow Jones Nieuwsdienst.
    "We zetten nu eerst de feiten op een rij, en mogelijk leidt dit tot een formeel onderzoek. Op dit moment is van dat laatste echter nog geen sprake", aldus persvoorlichter Martijn Pols van de AFM.
    Volgens de persvoorlichter is het standaard dat de AFM kijkt naar opvallende koersbewegingen of volumes. Het aandeel Ziggo noteerde woensdag tussentijds meer dan 10% hoger op een hoogste koers van EUR32,18, alvorens weer iets terug te zakken en met een plus van 6,7% te eindigen op EUR31,20.
    Aan het begin van woensdagmiddag bleek uit een voorpublicatie van het Duitse Management Magazin dat Liberty Global van plan zou zijn Ziggo in zijn geheel over te nemen, om zo de activiteiten samen te voegen met die van UPC in Nederland en Telenet in Belgie. Kort daarop maakte Ziggo eerst bekend niet in te gaan op geruchten in de markt, om kort daarna bekend te maken inderdaad een voorlopig potentieel bod te hebben ontvangen van Liberty Global, dat door het bedrijf als "ontoereikend" werd gezien. Details over het bod maakte Ziggo daarbij echter niet bekend.
    "Bedrijven mogen natuurlijk best met elkaar praten, maar dan moeten ze wel voorzorgsmaatregelen nemen dat dit niet uitlekt", aldus Pols. "Woensdag bleek uit de publicatie in het Duitse magazine dat het nieuws toch op straat gekomen was, en dat het dus is uitgelekt", voegt hij daar aan toe. "Als dit gebeurt dan moet een bedrijf de informatie via een persbericht naar buiten brengen."
    Volgens de persvoorlichter is het niet te zeggen of en wanneer een formeel onderzoek zal volgen. "Dit is volledig afhankelijk van de casus. We gaan nu eerst alle orders opvragen bij de bank", legt hij uit. Daarnaast stelt de persvoorlichter dat als er geen formeel onderzoek wordt ingesteld dit niet naar buiten gebracht zal worden, en dat als er wel een onderzoek wordt ingesteld dit, in het kader van het onderzoek, ook niet bekendgemaakt wordt.
    "Het hele proces kan enkele dagen maar ook enkele weken duren. Er is geen peil op te trekken", aldus Pols.
  9. [verwijderd] 18 oktober 2013 10:49
    quote:

    SNSN schreef op 18 oktober 2013 10:23:

    [...]

    Sorry, it seems you try to stress that you do belong to that group, isn't it? Then it's OK, do not worry, that group accepts all (smart) people....

    Or should we assume that you are really short? Then it's not the best option really..... Don't forget that “new kpn” has much better (improved) financials and some other advantages which will start working very soon....

    Again, if you counted on “fast money” due to (allegedly) takeover – then you were absolutely wrong – everybody was informed (long ago) that CS cannot buy kpn

    Beste SNSN,

    Laat je ajb niet verlagen tot het niveau van sommige personen hier.

    Vraag: Wat is jullie verwachting mbt de komende cijfers?

    Thanks
3.567 Posts
Pagina: «« 1 ... 152 153 154 155 156 ... 179 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Markt hield al rekening met hogere outlook KPN

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links