Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel KPN Koninklijke AEX:KPN.NL, NL0000009082

  • 3,379 18 apr 2024 17:35
  • +0,001 (+0,03%) Dagrange 3,375 - 3,401
  • 10.555.239 Gem. (3M) 13,7M

KPN Weekdraadje 28 september t/m 4 oktober

2.329 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 117 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 september 2013 17:51
    Koninklijke KPN N.V. ("KPN") nodigt haar Aandeelhouders uit voor een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op woensdag 2 oktober 2013, om 14:00 uur in de middag, op het KPN Hoofdkantoor, Maanplein 55, Den Haag.
    Agenda en vergaderstukken
    1. Opening en mededelingen
    2. Verkoop van E-Plus (Besluit)
    3. Beloning Raad van Bestuur
    a. Correctie factor LTI plannen (Besluit)
    b. Retentie bonus de heer Dirks (Besluit)
    4. Rondvraag en sluiting
    De volledige agenda met toelichting en de aandeelhouderscirculaire zijn kosteloos verkrijgbaar via www.kpn.com/ir, of telefonisch via ABN AMRO Bank N.V. ("ABN AMRO") op (020) 344 2000 of per email: corporate.broking@nl.abnamro.com. De documenten liggen tevens ter inzage op het hoofdkantoor van KPN, Maanplein 55 te Den Haag.
    Registratiedatum
    De Raad van Bestuur heeft bepaald dat voor deze vergadering als vergadergerechtigden gelden, de houders van gewone aandelen die per woensdag 4 september 2013, bij sluiting van de effectenhandel aan NYSE Euronext Amsterdam (de "Registratiedatum") die rechten hebben en als zodanig zijn ingeschreven in een van de navolgende (deel)registers:
    ? Voor houders van girale aandelen: de administraties van de banken en effectenmakelaars die
    worden aangemerkt als intermediairs krachtens de Wet giraal effectenverkeer;
    ? Voor houders van registeraandelen: het Aandeelhoudersregister van de vennootschap.
    Aanmelding
    Aandeelhouders zijn gerechtigd om te stemmen op de aandelen die zij houden bij sluiting van de beurs op de Registratiedatum mits zij zich tijdig voor de vergadering hebben aangemeld.
    Een houder van girale aandelen die de vergadering wenst bij te wonen dient zich vanaf de Registratiedatum tot uiterlijk donderdag 26 september 2013, 17:30 uur aan te melden bij ABN AMRO (via www.abnamro.com/evoting). Aan ABN AMRO dient een bevestiging te worden overgelegd van de intermediair in wier administratie de houder voor de girale aandelen staat geregistreerd, dat de betreffende aandelen op de Registratiedatum op zijn/haar naam geregistreerd stonden. Bovendien worden intermediairs verzocht om bij deze bevestiging de volledige adresgegevens van de betreffende houder te vermelden teneinde een efficiënte controle te kunnen doen op het aandeelhouderschap op de Registratiedatum. Het door ABN AMRO verstrekte ontvangst- of registratiebewijs geldt als toegangsbewijs voor de vergadering.
    Een houder van registeraandelen die de vergadering wenst bij te wonen, dient zich uiterlijk op donderdag 26 september 2013, 17:30 uur aan te melden op de wijze als vermeld in de oproepingsbrief.
    Een houder van American Depository Receipts ("ADRs") die in Nederland de vergadering wenst bij te wonen, dient uiterlijk op donderdag 26 september 2013, 17:00 (US EST), contact op te nemen met American Stock Transfer & Trust Company, LLC, telefoonnummer (+1) 866-706-0509 of via email op info@amstock.com / stanley.jones@db.com.
    Uitnodiging voor het bijwonen van een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders
    Stemvolmachten
    De vergaderrechten kunnen worden uitgeoefend door een schriftelijk gevolmachtigde, hiertoe kan gebruik worden gemaakt van formulieren die kosteloos kunnen worden verkregen zoals hierboven bij ‘Agenda en vergaderstukken’ aangegeven. De schriftelijke volmacht moet uiterlijk op donderdag
    26 september 2013 om 17:30 uur door de Raad van Bestuur zijn ontvangen. Een kopie van de volmacht dient bij toegangsregistratie te worden getoond. Aandeelhouders die hun stemrecht via een elektronische volmacht wensen uit te oefenen, hetgeen een steminstructie inhoudt aan een notaris van Allen & Overy LLP, dienen dit uiterlijk op donderdag 26 september 2013, 17:30 uur door te geven via www.abnamro.com/evoting.
    Mocht u van plan zijn om uw bank/effectenmakelaar instructies te geven voor bovenstaande, houdt u er dan alstublieft rekening mee dat hun deadlines enige dagen eerder kunnen liggen dan bovengenoemde. Informeer alstublieft bij de desbetreffende instelling naar de door hen gehanteerde uiterste datum.
    Toegangsregistratie en legitimatie
    Toegangsregistratie vindt plaats vanaf 13:00 uur tot aanvang van de algemene vergadering om 14:00 uur. Na dit tijdstip is registratie niet meer mogelijk. Alvorens te worden toegelaten tot de vergadering kunnen vergadergerechtigden worden verzocht om zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (zoals paspoort of rijbewijs).
    Voor overige inlichtingen kunt u kijken op internet: www.kpn.com/ir of telefonisch contact opnemen met KPN Investor Relations op telefoonnummer (070) 446 0986.
    De Raad van Commissarissen
    De Raad van Bestuur
    Den Haag, 21 augustus 2013
  2. [verwijderd] 27 september 2013 17:52
    AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS
    Koninklijke KPN N.V. (KPN) nodigt haar aandeelhouders uit voor een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (de BAVA), te houden op 2 oktober 2013, om 14.00 uur ’s-middags op het KPN Hoofdkantoor, Maanplein 55, Den Haag.
    Agenda
    1. Opening en mededelingen
    2. Voorstel tot goedkeuring (in de zin van artikel 2:107a van het Burgerlijk Wetboek) van de verkoop van de E-Plus groep aan Telefónica Deutschland Holding AG (ter besluitvorming)
    3. Bezoldiging van de Raad van Bestuur
    a. Voorstel tot goedkeuring van de correctiefactor die van toepassing is op het Long Term Incentive plan (ter besluitvorming)
    b. Voorstel tot goedkeuring van de retentiebonus voor de heer T. Dirks (ter besluitvorming)
    4. Rondvraag en sluiting
    Toelichting op agendapunt 2
    De Transactie
    Op 23 juli 2013 heeft KPN zijn voornemen bekendgemaakt om E-Plus te verkopen aan Telefónica Deutschland Holding AG ("Telefónica Deutschland") (de "Transactie"). Als tegenprestatie voor de verkoop van E-Plus zal KPN een bedrag van EUR 5,0 miljard in contanten en een 17,6% belang in Telefónica Deutschland verwerven. De Transactie zal leiden tot synergievoordelen met een geschatte waarde van EUR 5,0 - 5,5 miljard.
    Na afronding van de Transactie ("Completion") zal KPN in eerste instantie een bedrag van EUR 3,7 miljard in contanten ontvangen van Telefónica Deutschland en een 24,9% belang verwerven in Telefónica Deutschland door nieuw uit te geven aandelen in Telefónica Deutschland. Onmiddellijk volgend op de uitgifte van aandelen door Telefónica Deutschland zal KPN een belang van 7,3% in Telefónica Deutschland overdragen aan Telefónica, S.A. ("Telefónica") voor een koopprijs van EUR 1,3 miljard. Het gevolg is dat KPN na Completion een belang van 17,6% in Telefónica Deutschland zal houden en een bedrag van EUR 5,0 miljard in contanten zal hebben ontvangen. Het bedrag van EUR 1,3 miljard dat door Telefónica wordt betaald voor het 7,3% belang in Telefónica Deutschland geeft aan dat het resterende belang van 17,6% van KPN in Telefónica Deutschland een waarde heeft van EUR 3,1 miljard. Op basis hiervan heeft de verkoop van E-Plus een totale transactiewaarde van EUR 8,1 miljard.
    Rationale
    KPN is van mening dat de verkoop van E-Plus aanzienlijke aandeelhouderswaarde creëert gezien de aantrekkelijke veronderstelde waarde van EUR 8,1 miljard die wordt gerealiseerd voor E-Plus op basis van synergievoordelen in Duitsland met een geschatte waarde van EUR 5,0 - 5,5 miljard. De opbrengst zal de financiële flexibiliteit van KPN vergroten. De vennootschap is voornemens om dividenduitkeringen aan de aandeelhouders te hervatten over het boekjaar 2014, onder voorbehoud van Completion. KPN zal zich na de Transactie richten op haar kernregio's, te weten Nederland en België.
    De belangrijkste voordelen van de verkoop van E-Plus zijn:
    ? De veronderstelde transactiewaarde vertegenwoordigt een significante premie en een veronderstelde transactie multiple van 9,0x1, een aanzienlijke premie op de trading multiple van KPN van 4,7x2 ten tijde van de bekendmaking van de Transactie. De aanzienlijke premie die is verwerkt in de verkoopprijs, realiseert ook de potentiële synergievoordelen met een geschatte waarde van EUR 5,0 - 5,5 miljard door de samenvoeging van E-Plus en Telefónica Deutschland voor KPN's aandeelhouders. Daarenboven, maakt de tegenprestatie van EUR 5,0 miljard in contanten mogelijk dat een deel van de synergievoordelen voor KPN's aandeelhouders op voorhand te gelde kunnen worden gemaakt.
    ? Meer toegevoegde waarde voor KPN en haar aandeelhouders door een 17,6% belang in Telefónica Deutschland na Completion.
    ? Grotere financiële flexibiliteit van KPN met een sterk kredietprofiel na de Transactie.
    ? Mogelijkheid voor KPN om zich te richten op de kernregio's.
    ? Beperking van KPN’s kapitaal -en investeringsexposure in Duitsland.
    Na zorgvuldige afweging van de strategische, economische, financiële en sociale aspecten van de Transactie, zijn de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen van mening dat de Transactie in het belang is van KPN en al zijn belanghebbenden, inclusief alle KPN Aandeelhouders. De Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen bevelen daarom volledig en ondubbelzinnig de aandeelhouders van KPN aan hun stem uit te brengen ten gunste van het aangaan van de Transactie door KPN.
  3. [verwijderd] 27 september 2013 17:53
    Artikel 2:107a Burgerlijk Wetboek geeft de Centrale Ondernemingsraad van KPN het recht zijn (niet bindende) standpunt te geven over een transactie die aan de BAVA ter goedkeuring wordt voorgelegd. Dit recht bestaat teneinde aandeelhouders de mogelijkheid te geven het standpunt van de Centrale Ondernemingsraad mee te wegen in hun stemgedrag. KPN heeft zijn Centrale Ondernemingsraad om een standpuntbepaling gevraagd in verband met de Transactie. Per heden heeft de Centrale Ondernemingsraad nog niet een definitief standpunt verstrekt. De gesprekken tussen KPN en de Centrale Ondernemingsraad worden voortgezet. Indien de Centrale Ondernemingsraad besluit alsnog zijn standpuntbepaling te delen vóór de BAVA, zal deze bekend worden gemaakt op www.kpn.com/bava. Een lid van de Centrale Ondernemingsraad heeft ook het recht het standpunt van de Centrale Ondernemingsraad toe te lichten op de BAVA.
    Voorstel
    De Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen verzoeken de algemene vergadering de verkoop van de E-Plus groep aan Telefónica Deutschland goed te keuren conform artikel 2:107a van het Burgerlijk Wetboek en artikel 21 van de statuten van KPN.
    De afspraken en voorwaarden en verdere details van de Transactie zijn opgenomen in de aandeelhouderscirculaire die is opgenomen op de website van KPN op de datum van bekendmaking van de agenda en de toelichting daarop.
    1 Veronderstelde transactie waarde gedeeld door E-Plus EBITDA analist consensus boekjaar 2013 van EUR 899
    miljoen.
    2 Gebaseerd op kapitaalonderzoek.
    Toelichting op agendapunt 3
    3a. Aanpassingsfactor lange-termijn incentive plan
    Het bestaande lange-termijn incentive plan ("LTI") voor de leden van de Raad van Bestuur is geïntroduceerd in april 2011 na formele goedkeuring door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Het vaste aantal prestatie gerelateerde aandelen is destijds (ook gelet op de koers van het aandeel) voor de CEO vastgesteld op 95.000 aandelen (met uitgesteld dividend) en voor de overige leden van de Raad van Bestuur op 66.000 aandelen (met uitgesteld dividend). Het LTI reglement voorziet o.a. in het geval van een emissie van aandelen in de mogelijkheid om het toegezegde aandelenrecht zodanig te wijzigen, dat de waarde in het economische verkeer direct ná de uitgifte gelijk is aan de waarde in het economische verkeer van het aandelenrecht direct voorafgaand aan de uitgifte. Deze aanpak is dus uitsluitend gericht op het gevolg van de toename van het aantal aandelen na de claimemissie en is in lijn met de marktconforme praktijk en is ook bekendgemaakt in de prospectus van KPN’s EUR 3 miljard claimemissie die werd afgerond in mei 2013.
    Daarom wordt aan de algemene vergadering voorgesteld om het vaste aantal prestatie gerelateerde aandelen voor de leden van de Raad van Bestuur aan te passen op basis van een wiskundig berekende correctiefactor, zijnde de “cum-rights price” gedeeld door de TERP (Theoretical Ex-Rights Price). Bij de claimemissie van KPN is de correctiefactor vastgesteld op 1,64943. Deze correctiefactor zal worden toegepast op alle bestaande (nog niet onvoorwaardelijke) aandelenplannen van 2011, 2012 en 2013 en toekomstige plannen.
    3b. Retentie regeling voor de heer T. Dirks
    Completion is onder voorbehoud van goedkeuring van de mededingingsautoriteiten en afhankelijk van de vervulling van een aantal overige voorwaarden. Om de continuïteit van E-Plus te waarborgen in het geval de verkoop van E-Plus niet wordt afgerond, wordt aan de algemene vergadering voorgesteld om aan de heer T. Dirks (lid van de Raad van Bestuur van KPN en CEO van E-Plus) een retentie regeling toe te kennen ter grootte van zijn bruto basissalaris van EUR 650.000. Deze retentie regeling wordt alleen uitbetaald indien de heer T. Dirks 1 jaar na de formele aankondiging van de annulering van de E-Plus transactie nog steeds in dienst is.
    3 Cum-rights price van EUR 2,589 per 25 april 2013 gedeeld door de TERP van EUR 1,57 (afgerond)
  4. [verwijderd] 27 september 2013 17:54
    Aantal aandelen waarop een stem kan worden uitgebracht in de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (de "BAVA") van 2 oktober 2013
    Op 30 augustus 2013 zijn in totaal 4.270.254.664 gewone aandelen geplaatst, waarvan er 12.156.391 als eigen aandelen worden gehouden door de vennootschap en waarop geen stemrecht kan worden uitgebracht, en in totaal 4.258.098.272 preferente aandelen B geplaatst. Het totale aantal aandelen waarop in de BAVA een stem kan worden uitgebracht bedraagt derhalve 8.516.196.545. Ieder aandeel geeft recht op het uitbrengen van één stem.

    Videowebcast

    De BAVA zal op 2 oktober live worden uitgezonden via de webcast. (14:00 uur)

  5. [verwijderd] 27 september 2013 18:12
    Voor een aanbeveling moet je toch iets meer je best doen dan rucksichtlos copy/paste van de KPN website ;).

    Voor de informatie-junks onder ons hierbij de officiele link waar alle bovenstaande infromatie ook vermeld staat, maar dan iets beter leesbaar:
    www.kpn.com/corporate/overkpn/Investo...

    Iedereen een goed weekend en hopelijk volgende week goed nieuws. Ik nodig bij deze iedereen alvast uit voor een KPN borrel, als de overname doorgaat.
  6. Erik9400 27 september 2013 19:12
    Wat een gepruts.... mijn god!

    Bij Wavin doet een Mexicaan een bod:bij KPN is het een gebed zonder einde...

    Hoezo bod voorbereiden? Wat is nu nog niet besproken na al die tijd?

    Ben vooral nieuwsgierig naar reactie maandag... AM is nog steeds serieus maar aan de andere kant is KPN dood geld omdat de koers totaal op slot zit

    Als AM intentie had om bod te doen van 2,40, en ze zijn nu nog aan het nadenken hierover...dan zou je toch zeggen dat ze meer gaan bieden?

    Als dat het alleen om de voorwaarden gaat dan kunnen ze toch bod doen en laatste praktische zaken afhandelen...

  7. forum rang 5 manuss 27 september 2013 19:16
    quote:

    Eurowin schreef op 27 september 2013 19:06:

    [...]

    *America Movil: bod op KPN, als het doorgaat, verwacht in oktober
    *America Movil: gesprekken met KPN hebben meer tijd nodig
    *Americal Movil: bod op KPN waarschijnlijk niet meer in september
    Beetje tegenstrijdige berichten. A . "Waarschijnlijk niet meer in september"------"Gesprekken hebben meer tijd nodig" --- Dus september kan altijd nog! "Bod op KPN,als het doorgaat, verwacht in oktober" Kan dus nog alle kanten op.
  8. forum rang 5 manuss 27 september 2013 19:28
    América Móvil: deze maand nog geen bod KPN
    MEXICO-STAD (AFN) - América Móvil is de voorbereidingen op een bod op KPN aan het afronden, maar verwacht niet dat het nog deze maand tot een overeenkomst zal komen. Het Mexicaanse telecombedrijf blijft in onderhandelingen met zijn Nederlandse branchegenoot, zo liet het vrijdag in een verklaring weten.

    Als de onderhandelingen daadwerkelijk leiden tot een bod, zal dat in oktober formeel worden uitgebracht, aldus América Móvil. Het telecomconcern van miljardair Carlos Slim heeft al een flink belang in KPN en kondigde eerder dit jaar aan zo'n 7,2 miljard euro op tafel te willen leggen voor de rest van de aandelen.
    Behalve met KPN zelf zal América Móvil ook tot een vergelijk moeten komen met een stichting die KPN kan beschermen tegen nadelige gevolgen van een overname voor de continuïteit en zelfstandigheid van het bedrijf. Die stichting heeft via de uitgifte van preferente aandelen een meerderheid van het stemrecht bij KPN verkregen en kan dus besluiten blokkeren. Het belang van de Mexicanen is daardoor verwaterd van bijna 30 procent naar een kleine 15 procent.
    Volgens week houdt KPN een buitengewone aandeelhoudersvergadering. Dan wordt de verkoop van de Duitse mobiele dochter E-Plus aan het Spaanse Telefónica besproken. Hoewel de aankondiging van die verkoop voor de Mexicanen aanleiding was een bod op heel KPN aan te kondigen, hebben zij inmiddels gezegd dat zij het - inmiddels verbeterde - bod van Telefónica steunen.
  9. Jelles14 27 september 2013 19:28
    “AMX gives update on timing of Intended Offer for KPN”
    Mexico City, Mexico, September 27, 2013 -- América Móvil, S.A.B. de C.V. (“América
    Móvil” or “AMX”) (BMV: AMX; NYSE: AMX; Nasdaq: AMOV; LATIBEX: XAMXL)
    announced today that – with reference to its earlier announcements made on August 9, 2013
    and August 21, 2013 – launch of the voluntary public offer in cash for all issued and
    outstanding ordinary shares in the capital of Koninklijke KPN N.V. ("KPN") at an offer price of
    EUR 2.40 per share (the "Intended Offer") is no longer expected to occur in September
    2013.
    As previously announced, América Móvil is engaged in dialogues with KPN and
    stakeholders of KPN in relation to the Offer, and intends to allow for sufficient time for such
    discussions to be pursued.
    América Móvil is making good progress towards finalizing preparations for the Intended Offer
    and currently expects that, in case it decides to proceed with making the Intended Offer, the
    offer memorandum will be published and the Intended Offer will be made in the course of
    October 2013.
    As set out in América Móvil’s announcements dated August 30, 2013 and September 12,
    2013, América Móvil continues to carefully evaluate all options available to it in respect of
    the announcements made by the Stichting Preferente Aandelen B KPN (the "Foundation")
    and KPN on August 29, 2013 in relation to the exercise of the call option by the Foundation
    and the issue of the preference shares B by KPN, and to reserve any or all rights in this
    respect, including the right to withdraw the Intended Offer or, if the Intended Offer is made,
  10. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 27 september 2013 19:28
    This is a public announcement by América Móvil, S.A.B. de C.V. ("América Móvil") pursuant to the provisions of
    Section 4 paragraph 1 and Section 4 paragraph 3 of the Dutch Decree on Public Takeover Bids (Besluit openbare
    biedingen Wft, the "Takeover Decree"). This announcement and related information do not constitute a public offer to
    sell or the solicitation of an offer to buy or subscribe for any securities. Any offer will be made only by means of an
    offer memorandum.
    The offer described in this announcement will be made for the ordinary shares of Koninklijke KPN N.V., a public
    limited liability company incorporated under Dutch law, and is subject to Dutch disclosure and procedural
    requirements, which are different from those of the United States. The offer will be made in the United States in
    compliance with Section 14(e) of, and Regulation 14E under, the U.S. Securities Exchange Act of 1934, as amended
    (the “U.S. Exchange Act”), subject to the exemptions provided by Rule 14d-1(d) under the U.S. Exchange Act and
    otherwise in accordance with the requirements of Dutch law. Accordingly, the offer will be subject to disclosure and
    other procedural requirements, including with respect to withdrawal rights, the offer timetable, settlement procedures
    and timing of payments, that are different from those applicable under U.S. domestic tender offer procedures and
    laws.
    To the extent permissible under applicable law or regulation, América Móvil, S.A.B. de C.V. and its affiliates or brokers
    (acting as agents for América Móvil, S.A.B. de C.V. or its affiliates, as applicable) may from time to time after the date
    hereof, and other than pursuant to the offer, directly or indirectly purchase, or arrange to purchase, ordinary shares of
    Koninklijke KPN N.V., that are the subject of the offer or any securities that are convertible into, exchangeable for or
    exercisable for such shares. To the extent information about such purchases or arrangements to purchase is made
    public in The Netherlands, such information will be disclosed by means of a press release or other means reasonably
    calculated to inform U.S. shareholders of Koninklijke KPN N.V. of such information. In addition, the financial advisors
    to América Móvil, S.A.B. de C.V., may also engage in ordinary course trading activities in securities of Koninklijke KPN
    N.V., which may include purchases or arrangements to purchase such securities. For purposes of this press release
    any reference to América Móvil shall where appropriate include Carso Telecom B.V., the affiliate designated by
    América Móvil to make the Intended Offer (as defined below). Any reference in this press release to a "voluntary public
    offer" and "voluntary tender offer" shall be construed as references to a full offer (volledig bod) as referred to in
    Section 1 paragraph b of the Takeover Decree.
    The offer price shall be reduced by the per share amount of any dividends or other distributions paid or declared by
    Koninklijke KPN N.V. following the date hereof and prior to the settlement of the offer.
    “AMX gives update on timing of Intended Offer for KPN”
    Mexico City, Mexico, September 27, 2013 -- América Móvil, S.A.B. de C.V. (“América
    Móvil” or “AMX”) (BMV: AMX; NYSE: AMX; Nasdaq: AMOV; LATIBEX: XAMXL)
    announced today that – with reference to its earlier announcements made on August 9, 2013
    and August 21, 2013 – launch of the voluntary public offer in cash for all issued and
    outstanding ordinary shares in the capital of Koninklijke KPN N.V. ("KPN") at an offer price of
    EUR 2.40 per share (the "Intended Offer") is no longer expected to occur in September
    2013.
    As previously announced, América Móvil is engaged in dialogues with KPN and
    stakeholders of KPN in relation to the Offer, and
    intends to allow for sufficient time for such
    discussions to be pursued.
    América Móvil is making good progress towards finalizing preparations for the Intended Offer
    and currently expects that, in case it decides to proceed with making the Intended Offer, the
    offer memorandum will be published and the In
    tended Offer will be made in the course of
    October 2013.
    As set out in América Móvil’s announcements dated August 30, 2013 and September 12,
    2013, América Móvil continues to carefully evaluate all options available to it in respect of
    the announcements made by the Stichting Preferente Aandelen B KPN (the "Foundation")
    and KPN on August 29, 2013 in relation to the exercise of the call option by the Foundation
    and the issue of the preference shares B by KPN, and to reserve any or all rights in this
    respect, including the right to withdraw the Intended Offer or, if the Intended Offer is made,
    the right to not declare the Intended Offer unconditional if the Foundation's ability to hold,
    acquire or vote preference shares B is retained.
    About América Móvil
    América Móvil is the leading provider of telecommunication services in Latin America. As of
    June 30, 2013, it had approximately 262 million wireless subscribers and approximately 67
    million fixed revenue generating units in the Americas.
    **********
  11. forum rang 6 sportliefhebber 27 september 2013 19:34
    quote:

    Dutch Buffet schreef op 27 september 2013 19:28:

    Tjonge, tjonge, en de soap gaat maar door. Ben blij dat ik vanaf volgende week woensdag effe op vakantie ga. Veel zal ik toch niet gaan missen.
    vergis je maar niet...
    Maar ja...je hebt gelukkig aandeeltjes KPN, dus
    je vakantie kun je mooi via de winst financieren.
    Prettige vakantie, trouwens....
  12. Jelles14 27 september 2013 19:35
    lijkt me een duidelijk stukje power play vd mexicanen om de stichting en het bestuur te laten instemmen met (een gedeelte van)hun voorwaarden. Niet in september een bod doen...maar dinsdag is het 1 oktober 1 dag voor de BAVA, woensdag moeten ze met de billetjes bloot aangezien de stichting voor de overname van eplus stemt...wil AMX dit niet dan moeten ze eerder rond zijn...willen ze dit wel dan kunnen ze nog een tijdje rustig afwachten en beleggers, stichting en bestuur een beetje nerveus maken...wie zou er beter kunnen onderhandelen? de rijkst man ter wereld of Eelco (ik kan er niks aan doen) Blok..ik kan me nog goed herinneren dat er een bod op KPN lag van Slim voor een stake in KPN op 7 Euro en je een presentatie gaf dat dit veeeeel te laag was ach ja en een jaartje later staan we op 2,40 ...wat nu? suc6
2.329 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 117 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

KPN mist een vleugje ambitie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links