Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Using ConfirmMDx for Prostate Cancer

68 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Debit or Credit 20 augustus 2013 15:17
    quote:

    Uperdepup schreef op 20 augustus 2013 15:11:

    [...]

    Kon ze ook niet laten liggen.. Gaan we doensdag naar 3 euro DoC, zal het dan eindelijk ?
    Zeker mogelijk. Ik zal met een critische blik naar de cijfers kijken en mijn toekomstige verwachting (fundamenteel) onderbouwen. Hoe groot zal de toemane v/d omzet zijn welke verwachtingen heeft het management voor de toekomst. Toename v/d omzet zal bij mdx uiteindelijk dermate hoog moeten worden zodat het bedrijf zsm winstgevend zal worden. Als mdxh enige tekenen gaat geven van dat ze winstgevend gaan worden kun je beter forse paketten aandelen kopen! Wanneer mdxh winstgevend zal zijn is afhankelijk van de snelheid waarmee de omzet zal gaan groeien! Omzetcijfers zijn daarom voor mdxhealth vele malen belangrijker dan de kosten die ze gemaakt hebben voor personeel en marketing dit kwartaal!

    DoC.
  2. [verwijderd] 20 augustus 2013 23:24
    Wat ik altijd zeer vreemd vind bij MDXH is dat als er gekocht wordt vaak ook in de bied meer volume ontstaat, waarna het zomaar toch weer kan dalen.
    Je zou denken met de cijfers op komst en winst in de nabije toekomst dat er geoogst zou kunnen worden, dus waarom op 1,2,3 cent onder de huidige koers 1000den stuks zetten ipv gewoon INSTAPPEN; een paar cent hoger zitten, en niet die rit missen..

    Laatst zagen we ookal al een pump richting 2,78 en daarna vloog het gewoon weer terug naar 2,40-2,52 waar het alweer een maaand bivakkeerde.

    Ik vind het technisch een moeilijk te volgen aandeel, wat ik wel geloof is dat het bedrijf in potentie een stuk meer waard is en dat het snel hard omhoog zou kunnen gaan. 4 EUR is mijn koersdoel voor dit jaar.
  3. Debit or Credit 21 augustus 2013 10:43
    quote:

    Uperdepup schreef op 21 augustus 2013 10:40:

    2,64 18k zal vandaag nog wel lukken, ben vooral beniewd of mensen grotere verkooporders blijven plaatsen rond deze koersen (tot 2,80), immers zal MDXH op korte termijn excelleren door winstcijfers dan is 3,30-4 euro toch snel op zijn plaats gezien mogelijkheden.
    Klopt helemaal. Dat is de laatste barrière richting de 3 euro. Heb op 2,64 een kooptrigger staan. Mdxh met voldoende cash in de kas zal binnenkort ook royalties ontvangen van haar partners. Las ook dat er binnenkort een subsidie wordt ontvangen! Genoeg positieve signalen bij een nog lage koers. Kopen!
  4. [verwijderd] 21 augustus 2013 10:44
    The company also will begin looking for commercialization opportunities to sell its prostate cancer test outside of the U.S. He says, "In the U.S., the business comes down to Medicare and commercial reimbursement, while in the rest of the world, reimbursement is tied to hospitals that are on government budgets." Dr. Groen says the company has submitted a substantial dossier for Medicare reimbursement in the U.S. and expects to receive a decision in 2013

    als ze die toestemming krijgen is het hek v/d dam,van de andere kant lijkt het me stug want ook de US overheid moet bezuinigen...
    afgelopen maand 10 July is de "indiening"geweest,names MDXhealth was Greg Jones (broer van Tom)(grapje) aanwezig.

    www.cms.gov/Medicare/Medicare-Fee-for...

    dus..maar weet iemand hiero hoelang zoiets duurt,goedkeuring!!
68 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links