Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TOM

57 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 augustus 2013 12:03
    quote:

    roverxena schreef op 20 augustus 2013 11:54:

    heeft meneer pal de wijsheid in pacht die geruchten uit enegeland kwamen echt niet uit de lucht vallen hoor!!!!
    Nee hoor, ik heb zeker niet de wijsjheid in pacht.
    Ik geef slechts mijn mening. Zoals een ieder hier, toch?
    Soms wel met een beetje peper erin, dat dan weer wel.
    Realisme is echter ook een component.
    'onze Royse tostrams' predikt al geruime tijd om van binck af te blijven.
    Voorlopig heeft hij gelijk.

    Maaruh, ik heb ze er net, met verlies, uitgemikt.
    Reden: ik verwacht een algehele daling en ruik na die daling, betere kansen bij andere aandelen.
    ( post,kpn,kbc,ageas ...)

    Oprecht succes allen, ik hoop echt dat er een spoedige overname komt
  2. [verwijderd] 20 augustus 2013 12:07
    dank u dank u!! U ook succes en van adviezen van analisten ebn ik nooit beter geworden ook niet van tostrams. ik denk dat Bick het alleen niet gaat redden dus die zullen een koper vinden dan wel andersom gevonden worden door n partij die uitbreiden zoekt in dit segment. vergeet niet dat binck europa breed opereert niet alleen in nederland en alleen gaan ze dat niet redden tenminste niet makkelijk
  3. RT 76 21 augustus 2013 10:28
    The Order Machine, a Dutch trading venue for options, said it processed its 10 millionth contract today as it takes business from NYSE Euronext (NYX:US)’s Liffe derivatives market.

    “We’ve seen a lot of newcomers to the market,” Willem Meijer, chief executive officer of TOM, said in a telephone interview today. “We will continue to grow. In 2014 we will aim for more than 50 percent market share in index options.”

    TOM’s volume is driven mostly by clients using its so-called smart order router, which compares different prices on exchanges and executes against the best available, Meijer said. BinckBank NV (BINCK), a shareholder in Amsterdam-based TOM, is the only broker using the router. Another broker will join by year-end, he said. In addition, the broker Timber Hill LLC will become a market maker for TOM, Meijer said.

    TOM, which is 25 percent owned by Nasdaq OMX Group Inc., said it will increase market share in options of the Netherlands’s benchmark AEX Index to 50 percent next year from 35 percent currently. TOM changed its ticker symbols for options based on the AEX last month after a court ruled it infringed NYSE Euronext’s trademark rights.

    NYSE Euronext owns Liffe, bourses in Amsterdam, Brussels, Paris and Lisbon, and the New York Stock Exchange. The company has agreed to be bought by Intercontinental Exchange Inc.

    To contact the reporters on this story: Nandini Sukumar in London at nsukumar@bloomberg.net or @NandiniSukumar on Twitter

    To contact the editors responsible for this story: Andrew Rummer at arummer@bloomberg.net;
  4. [verwijderd] 21 augustus 2013 14:08
    quote:

    roverxena schreef op 21 augustus 2013 14:03:

    dat is lief en valt niet op 5399 op 6,80 in de biedt en 5399 in de laat op 6,815 leuke heh dat spel wat ze spelen koers wordt gemanipuleerd als n gek!!!
    Er gaan nu pakketjes van 5000 stuks over de toonbank rond de 6,80....lijkt op afgesproken uitwisselingsproject. Er staat dus zeker wel wat te gebeuren lijkt me.
  5. viermeiden 17 maart 2014 08:36
    L.s.,

    AMSTERDAM (AFN) - Het alternatieve beursplatform TOM komt nog voor de zomer met een eigen aandelenindex. De graadmeter zal bestaan uit ‘herkenbare Nederlandse fondsen’ en moet de strijd aangaan met Nederlands succesvolste index, de AEX. Dat schrijft het Financieele Dagblad (FD) maandag.

    Het initiatief is de zoveelste slag in de strijd tussen uitdager TOM en voormalig monopolist Euronext, eigenaar van de Amsterdamse beurs en de AEX. TOM is een platform waarop opties worden verhandeld op aandelen die aan Euronext staan genoteerd. De beurs werd opgericht door handelshuis Optiver en onlinebroker Binckbank uit onvrede met de hoge tarieven op de Amsterdamse beurs.

    Eind 2011 zag Euronext zich daardoor genoodzaakt de prijzen van optiecontracten fors te verlagen. Inmiddels gaat ruim 30 procent van de handel in Amsterdamse opties via TOM.

    ,,Wij denken dat er behoefte is aan een nieuwe index, omdat de AEX steeds meer buitenlandse fondsen herbergt die geen band hebben met Nederland'', aldus Willem Meijer, de topman van TOM. In de AEX is op dit moment onder meer de Franse beveiligingsspecialist Gemalto opgenomen. Binnenkort krijgt het Egyptische OCI een plek in de hoofdindex.

    viermeiden
  6. viermeiden 14 mei 2014 18:40
    L.s.,

    mooie klant die gebruik gaat maken van het TOM platform!

    AMSTERDAM (AFN) - BNP Paribas heeft een overeenkomst gesloten met The Order Machine (TOM). Dat meldde het alternatieve platform voor aandelen- en optiehandel woensdag.

    De Franse bank is de eerste buitenlandse partij op het handelsplatform, waar de instelling deelneemt aan de derivatenmarkt. Daar heeft TOM op dit moment in Nederland naar eigen zeggen een stabiel marktaandeel van 30 procent. De onderneming verwacht dat aandeel dit jaar te laten groeien tot 40 à 50 procent.

    TOM is een Nederlands handelsplatform voor aandelen en opties, waar met een speciale zoekmachine de prijzen op verschillende beurzen worden vergeleken. Een order wordt daarbij uitgevoerd op de beurs waar de meest gunstige prijs van het moment gevonden is.

    viermeiden
  7. viermeiden 2 juni 2014 10:03
    L.s.,

    AMSTERDAM (AFN) - The Order Machine (TOM) lanceert maandag de NL20 Index. Dat maakte het beursplatform maandag bekend.

    De NL20 Index is een graadmeter die bestaat uit de 20 grootste beursgenoteerde Nederlandse bedrijven die ,,Nederlands ondernemersschap vertegenwoordigen''. Dat zijn Aegon, AkzoNobel, ASML, Corio, Delta Lloyd, Fugro, Heineken, ING, Ahold, Boskalis, DSM, KPN, Philips, Vopak, Randstad, Reed Elsevier, Shell, Unilever, Wolters Kluwer en Ziggo.

    Aandeelhouders van TOM zijn naast het beursgenoteerde BinckBank ook ABM Amro, IMC, Nasdaq OMX en Optiver.

    viermeiden
  8. viermeiden 20 mei 2015 21:13
    L.s.,

    AMSTERDAM (AFN) - Het alternatieve beursplatform The Order Machine (TOM) gaat zijn realtime optiekoersen gratis leveren aan klanten van Interactive Brokers, Lynx en Today's Groep. Dat werd woensdag bekendgemaakt.

    Aandeelhouders van TOM zijn onder meer het beursgenoteerde BinckBank, ABN AMRO Clearing Bank en Optiver. Naar eigen zeggen heeft TOM een marktaandeel tussen de 40 procent en 50 procent in Nederlandse opties. Het mikt op een aandeel van boven de 50 procent, dit jaar.

    - See more at: www.debeurs.nl/Beursnieuws/ANP_ANP-20...

    viermeiden
  9. [verwijderd] 21 mei 2015 11:14
    TOM is blij BNP Paribas als nieuw lid van de derivaten markt van TOM welkom te heten.

    Willem Meijer, CEO van TOM:
    "We zijn trots dat een institutionele instelling met de internationale reputatie van BNP Paribas is toegetreden tot TOM. Het lidmaatschap van BNP Paribas is een goed signaal over de kwaliteit van onze markt voor zowel bestaande als toekomstige members. Een grote verscheidenheid aan members zal de liquiditeit op TOM verbeteren en de spreads verkleinen.”

    link: tommtf.eu/nl/over-tom/nieuws/bnp-pari...
57 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0649 +0,05%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.669,90 -0,94%
Gold spot 2.395,29 +0,67%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links