Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

ThromboGenics

201 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 augustus 2013 13:06
    Hoe zou het ondertussen nog zijn met:

    - de fameuse koerstrigger van de opname in de BEL20
    - de secundaire endpoints van de natte AMD studie die er al weken hadden moeten zijn, maar die er eigenlijk niets meer toe doen wegens een mislukte studie, behalve dan voor enkele amateur pumpers en hopeloze longs
    - die overname aan 60 EUR aangekondigd sinds de dag van de IPO
    - al die fondsen die long waren en hun aandelen gedumpt hebben boven de 40. Waarom stappen die niet terug in aan deze 'solden'priizen
    - al die short fondsen die hun positie niet afbouwen en blijkbaar met volledige shortpositie naar de results gaan?
    - P. De Haes die in een interview verklaart nog geen enkel aandeel te hebben verkocht en dat de eerste jaren nog niet van plan is, om enkele weken nadien een pak aandelen te dumpen aan topkoersen
    - die beloofde aankoop van een fase II ter uitbreiding van de pijplijn
  2. [verwijderd] 19 augustus 2013 16:25
    quote:

    HerrKaiser schreef op 16 augustus 2013 16:34:

    Canada :

    De meeste van de 34.300.083 (2012) inwoners van Canada wonen in een strook van 200 kilometer langs de grens met de Verenigde Staten. Deze grens volgt voor een groot deel de 49e breedtegraad en is de langste onverdedigde grens tussen twee landen. De noordelijke delen van de provincies, honderden kilometers verder naar het noorden, zijn dan ook schaars bevolkt. Nog schaarser bevolkt zijn de noordelijk van de provincies gelegen territoria.

    nl.wikipedia.org/wiki/Canada
    MISSISSAUGA, ON, Aug. 16, 2013 /CNW/ - Alcon, the global leader in eye care and a division of Novartis, today announces the Health Canada approval of JETREA™ (ocriplasmin) solution for intravitreal injection, for the treatment of symptomatic vitreomacular adhesion.2 Vitreomacular adhesion, or VMA, is an age-related, progressive and sight-threatening condition. If left untreated, it can be responsible for retinal distortion, decreased visual acuity, and vision deterioration, with the potential to cause irreversible vision loss or blindness.3,4,5,6 It is estimated to affect up to 15,000 people in Canada.

    veel is dat niet.... en ze hebben nog veel andere alternatieven...
  3. [verwijderd] 21 augustus 2013 13:59
    quote:

    haas schreef op 21 augustus 2013 02:15:

    [...]

    Op grond van welke visie/informatie denkt u dat THR-bedrijf het niet gaat maken ?
    'Een lucratieve niche', titelt Kempen & Co zijn nieuwste rapport over Thrombogenics. 'Kopen', luidt het advies. Tot daar het goede nieuws. Het beurshuis verlaagt het koersdoel voor Thrombogenics van 48 tot 39 euro.

    Analist Mark Pospisilik verlaagt zijn prognose voor de piekverkopen van Jetrea aanzienlijk van 872 miljoen euro tot 331 miljoen euro in 2020. Hij verwacht bijvoorbeeld dat Jetrea slechts een marktpenetratie van 15 procent zal halen. Ook de ramp-up van de verkopen tijdens de eerste jaren zal trager lopen dan initieel voorspeld, denkt de analist.

    Het beurshuis Kempen & Co verlaagt het koersdoel voor Thrombogenics van 48 tot 39 euro. De analist zet stevig het mes in de piekverkopen van Jetrea.

    ‘Feedback van oogchirurgen duidt op een voorzichtige uptake’, luidt het. De analist stelt onder andere dat oogchirurgen zeer gevoelig zijn voor rapporten over ernstige bijwerkingen ook al zijn die heel zeldzaam. ‘Zolang langetermijngegevens en veelvuldig gebruik geen duidelijkheid scheppen over die zeldzame risico’s , denken we dat chirurgen voorzichtig zullen blijven in het gebruik ervan’, klinkt het. ‘Hoewel chirurgen enthousiast zijn over deze nieuwe tool.’

    Voor de komende jaren rekent hij nu op 40 miljoen euro (2013), 74 miljoen euro (2014) en 110 miljoen euro (2015). De omzet die bij Thrombogenics terecht komt is lager dan die bedragen aangezien het op de Europese verkopen slechts royalties pakt.
  4. Kaiser 22 augustus 2013 08:51
    Een analist van KBC Securities beoordeelde in de zakenkrant De Tijd het resultaat ‘aan de magere kant’. Thrombogenics zegt dat het verdere uitgebreide testen gaat uitvoeren. Als Jetrea niet voor AMD geschikt zou zijn, loopt het bedrijf volgens analisten honderden miljoenen omzet mis.
  5. [verwijderd] 24 augustus 2013 14:27
    Ik volg Thrombogenics maar vanop een afstand en ik ben nog steeds niet ingestapt. Waarom? Ik heb twee reden om dat niet te doen:

    1) De shorters. Deze beleggers (zijn dat wel beleggers?) gaan niet over één nacht ijs. Shorten is misschien wel de meest risicovolle bezigheid op de beurs. Voordat zij een positie innemen maken ze een grondige studie van het bedrijf en zijn activiteiten. Aangezien meer dan 10% van de aandelen short staan denk ik dat het toch wel opletten geblazen is!

    2) Volgens een niet nader genoemde bron bij Alcon zou er na een eerste golf van bestellingen in de eerste jaarhelft nu een rustigere periode aangebroken zijn (wat Jetrea betreft). Een deel van de Jetrea-mensen zijn zelfs tijdelijk op andere afdelingen tewerkgesteld. Geeft dit een juist beeld of is het maar een indruk van deze persoon? Ik weet het niet, maar helemaal zeker over de resultaten ben ik niet. Waren de verwachtingen niet te hoog gespannen? Nog even geduld en we weten het.
  6. [verwijderd] 26 augustus 2013 10:01
    Onderstaand artikel stond vandaag in Het Nieuwsblad.
    Tips van Bart Goemaere, hoofdredacteur BeursTips

    OPGEPAST MET THROMBOGENICS

    29 augustus wordt een belangrijke dag voor de biotechtrots Thrombogenics. Die kreeg in oktober vorig jaar de goedkeuring
    om Jetrea (behandeling van oogaandoeningen) in de VS te commercialiseren. Op 29 augustus zal het management een tip
    van de sluier lichten over de potentiële markt voor die behandeling.
    De analistenconcensus ligt momenteel op 50 miljoen dollar voor volledig 2013, maar volgens onze info zal die doelstelling
    een uitermate moeilijke opdracht worden en liggen de verwachtingen veel te hoog.
    Een eerste beurshuis zag het licht en stelde zopas zijn koersdoel neerwaarts bij. :evil:
    Mocht u Thrombo portefeuille hebben, dek u dan voor de komende kwartalen minstens in tegen mogelijke koersdalingen.
    Wat ooit hoog vloog, kan diep vallen!!!!!
  7. p/o 26 augustus 2013 11:17
    Dat is dus de reden dat ik ze vandaag binnenkreeg aan 30.02.

    Donderdag zal het alles of niks zijn.
    Of de resultaten vallen tegen en iedereen wil eruit en de shorters zullen nog een beetje helpen -10% en meer. of net het omgekeerde en de shorters zullen zo snel mogelijk hun positie willen sluiten.
  8. [verwijderd] 26 augustus 2013 16:02
    quote:

    ffff schreef op 26 augustus 2013 15:15:

    Je hebt wel lef hoor Bertje!!!!!

    En je post het vooraf en niet zoals zo vaak in de KK: achteraf.

    Peter
    En wat doe jij? Je zegt dat je een grote order RDS hebt ingelegd op €23,75 en zegt vervolgens "hebbes". Daarna zegt een attente poster dat er maar weinig aandelen op die prijs zijn gegaan en zeg je de volgende dag dat nu alles binnen is en dat de dag daarvoor maar een klein plukje is gegaan. Jaja.
  9. forum rang 7 ffff 26 augustus 2013 16:59
    Dus TWEE maal hebbes, A5!!!! Een kleine pluk en een grote pluk. En kijk ondertussen eens naar de koers...Je kunt van mij nog heel wat leren! Overigens waren die aankooplimieten luid en duidelijk gepost in de KK. Zoveel lef zou jij eens moeten hebben. Heeft nauwelijks Imtech...of hij verkoopt ze alweer....

    Iets heel anders: Bevalt de Hagerty?

    En nog weer iets heel anders: Wat was nu ook al weer die significante T.A. koerspatroon. Tjonge, jonge, wat verstop je je toch steeds!

  10. [verwijderd] 26 augustus 2013 17:07
    quote:

    ffff schreef op 26 augustus 2013 16:59:

    Dus TWEE maal hebbes, A5!!!! Een kleine pluk en een grote pluk. En kijk ondertussen eens naar de koers...Je kunt van mij nog heel wat leren!
    Maar eerst deed je of je alles in één keer binnen had gehaald. Je zei immers grote order en "hebbes". Je zei niet dat je maar een klein plukje had binnengehaald. Dat maakt het allemaal zo ongeloofwaardig. En die order had je op dat niveau ingelegd omdat ik had gezegd dat rond €23,80 steun lag. En dat deed ik lang voordat de koers dat niveau bereikte.
  11. Kaiser 26 augustus 2013 19:24
    quote:

    Massimo Investors schreef op 17 augustus 2013 14:26:

    Wat moeten we van al de berichtgeving over nieuwe medicijnen en onderzoeken allemaal geloven. En dan heb ik het niet specifiek over Thrombogenics maar ook over biotechaandelen in het algemeen.
    Voor Thrombogenics is het eigenlijk simpel we zullen zien wat de verkoopcijfers zeggen en dat die nadien in stijgende lijn gaan of niet.
    Ik heb het dan meer over pipeline medicatie in de biotech. Vandaag las ik nog in "HLN" dat een Belgische in haar eigen labo in Nederland binnen gebroken was om de onderzoeksresultaten te vervalsen. Om op die manier positief in de persberichten te komen en natuurlijk haar naam en haar onderzoek opvijzelen om o.a. de nodige geldelijke steun vast te krijgen.
    Dat is nu al de 4de die op een jaar tijd in Nederland daar betrapt op wordt.
    Stel je zit met je centen in een biotechaandeel, dat over lopende onderzoeken het één na het ander positief bericht lanceert. Wie zegt dat dat wel zo is. ???????????????
    Je kan natuurlijk zeggen dan moet je geen biotechaandelen kopen. Juist. Anderzijds is dat één van de weinige mogelijkheden op de beurs waar je momenteel als je het goede uitkiest je kost dik kan aan verdienen.
    Denk bijvoorbeeld aan het onnozel aspirientje van BAYER. Goudmijn nummer één. Zou nu zelfs tegen kanker goed zijn. Morgen is het misschien wel de nieuwe viagra.
    Ik wil maar zeggen, wij als kleine belegger kunnen ze onze oren dichtnaaien met zever zoveel ze willen. Ik zeg het nogmaals ik heb het niet specifiek over Thrombogenics, maar misschien toch een reden om niet al je centen in zulke aandelen te pompen, hoe mooi het soms ook kan voorkomen.
    We hebben zo de internethype ook gehad. Een kennis van mij zit nog altijd te wachten hoe hij rijk ging worden met Option en Tigenix.
    En ik zeg altijd dat het opletten geblazen is als de KBC analisten een biotech komen oppumpen.
    Bayer zit ook niet stil ....
    www.cash.ch/news/boersenticker/rss/ba...

    news.feed-reader.net/128457-bayer-pha...
  12. [verwijderd] 27 augustus 2013 13:22
    News:
    Thrombogenics will publish its 1H13 report Thursday 29 August after market’s closing. A conference call is planned at 18:30 CET.
    Our View:
    In 1H13, THR transformed from a development company into a commercial organization. This is also translated in the changed focus of the market. While it was before on development progress and cash position, the market is now focussed on the Jetrea sales figures and prescription trends.
    For the first six months of 2013, we bank on Jetrea US sales of ~€ 13.5m. According to our compilation of 5 different brokers, CSS stands at € 14.6m. For the first 4 months of 2013 (reminding Jetrea was formally launched in mid January, but factually at the end of January), sales was $ 10.2m (~€ 7.8m), with 40% of the target practises having ordered the product and 50% reordered. We thus look forward to an update on the evolving penetration rate and especially how reorder trends have increased. At the 1Q13 update, it was stated that reordering was predominantly done by those practises which had seen reimbursement of their first orders. In the absence of the J-code, reimbursement takes 6-8 weeks.
    In Europe, progress is being made on the reimbursement dossiers and first launches by Alcon have been announced. This has triggered a € 90m milestone payment from Alcon, but we assume actual Alcon generated sales will be limited and consequently the royalty to be THR small. THR may have sold some manufactured product as a supply to Alcon, but it is unclear how this is booked and which price is being charged.
    We bank on a 1H13 Group turnover of ~€ 104m, though admit this number can be influenced by many factors. We expect R&D costs to reach € 11m (+7%), S&M of € 18m and G&A of € 6m (+40%). Cash should be strong.
    On the phase 2 AMD study, we expect an update on the secondary endpoints and look forward to updates on label extension plans of Jetrea for VMA in other major disease areas such as AMD, DME etc.
    Recent reports have questioned the eligible Jetrea patient population (THR suggested earlier 270,000 US patients and 300,000 in Europe&RoW on an annualbasis) and the willingness of physicians in using the product in early to midstage VMA/Macular hole patients which would previously have been put in a ‘watch & wait’ scenario. Hence, any indicators and metrics on physician satisfaction (eg evolving scorecards on physician surveys on efficacy and safety perceptions, % in market VMA resolution versus clinical trial results, metrics measuring the market message uptake, etc) and patient numbers that could confirm the previously mentioned incidence numbers should provide comfort to the market on the long term potential of Jetrea.
    Conclusion:
    THR’s 1H13 report is highly looked after and may create a binary event for the stock. The market is looking for both short and long term guidance on the sales potential of Jetrea.

    Wel wel wel, het begint er op te lijken dat de zelfzekere en grootste pumpanalist van Thrombopompo, het zelf allemaal niet meer zo goed weet.

    Na de vele zekers: zeker wondermiddel, zeker succesvolle AMD, zeker superomzetten en wel heel snel, zeker piekomzetten boven 1 miljard, mogelijk 1,5 miljard en meer, zeker overname, zeker koersen boven 54 en meer en ga zo maar door, ... voor het eerst een ietwat neutraal rapportje, doorspekt met twijfel en onzekerheid.

    Binair: alles of niets. Een pak rammel als de omzet tegenvalt dus. Hoe ? Aan 47 EUR moest er toch ZEKER niet verkocht worden want er waren een pak koerstriggers en het aandeel was een koopje?

    Eigen hagje redden noemen ze dat: nu het nodige pumpwerk geleverd is en niet langer nodig, snel even de staart in trekken.
201 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 870,27 -0,43%
EUR/USD 1,0720 +0,21%
FTSE 100 8.078,86 +0,48%
Germany40^ 17.885,90 -1,12%
Gold spot 2.326,56 +0,45%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+5,85%
RENEWI
+4,68%
B&S Gr...
+2,85%
Flow T...
+2,26%
Fugro
+2,09%

Dalers

ADYEN NV
-18,43%
VIVORY...
-8,38%
WDP
-4,93%
Alfen ...
-4,39%
CM.COM
-3,66%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links