Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wie past er op de Toko in Zeewolde?

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 augustus 2013 09:12

    Henk,

    Ik ga een tijdje met vakantie dus ik kan de boel niet echt in de gaten houden. Wil jij er op letten dat Victor geen al te gekke dingen doet terwijl ik afwezig ben want tijdens mijn vorige korte vakantie drukte hij een RS er door en dat willen we niet nog een keertje hebben.

    Zal wel zo nu en dan eens inloggen maar onvoorspelbaar

    Alvast bedankt.

    Gr,
    LBR, voor altijd de jouwe.

    PS: regel jij alvast een leuk boeketje voor de begrafenis van Spyker NV?

  2. [verwijderd] 15 augustus 2013 10:35

    SvD NÄRINGSLIV

    Svenska Dagbladet

    14 augustus 2013 om 8:07 pm

    (vertaling Bing)

    Muller en Spyker weer terug bij af

    Geen autoproductie.

    Chinese Youngman heeft macht over alles van waarde in het bedrijf en een gebrek aan geld gegrepen. Het leven is terug naar normale threads voor Victor Muller en zijn Spyker.

    Laten we verder gaan vijf maanden terug in tijd-op de Autosalon van Genève in maart: een relaxte Victor Muller in tweedkostym nam gelukkig in de hand vond naast zijn nieuwe sportwagen prototype-Spyker B6.

    Gewoon de naam van het prototype sportwagen ijslollie opwaarts 12 keer in Spyker de halfjaarlijkse verslag, dat is nu vrijgegeven. Het genoemd, echter, dat het bedrijf niet heeft een enkele auto en daarom ontbrekende operationele inkomsten en uitgaven. Volgens de prozaïsche, echter, maakte een winst-en verliesrekening van de overeenkomstige Spyker 45 miljoen euro-hoewel Chinese Youngman ingevoerd met iets meer dan 85 miljoen tot april, hoofdzakelijk schulden te betalen.

    Terug naar de Autosalon van Genève in maart-waar iets anders was. We bakåtkammade haar was grijzende, gezicht een gefronste en één begrepen dat Saab faillissement 2011 voor eeuwig had gesneden in diepe wonden.
    Saab was zijn grote kans.

    Nu waren terug naar af. Muller Zijn andere lifetime achievement, sport autobedrijf Spyker die in in de buurt van twee jaar is de moedermaatschappij van Saab Automobile, had door het faillissement werd omgevormd tot een lege achtergrond met geen geld of auto productie, en waar het vooruitzicht om ooit te krijgen op hun voeten leek klein als een erwt.

    Een jaar later kwam als een financier-Chinese Youngman, met Pang Qingnian en zijn dochter Rachel Pang, eerder trätat tal van Grumbling toen zij werden uitgenodigd op Saab.

    Ze ging met meer dan 85 miljoen kronen en was in de buurt van 30 procent eigendom. Maar het werd al snel duidelijk dat het niet We sociale kwaliteiten die vertegenwoordigd van belang, maar de Saab technologieplatform. Ze werden vervolgens geleidelijk overgeschakeld van de greep van dat alles is de moeite waard geld in Spyker Cars.

    Het is daarom opgericht drie nieuwe joint ventures, volledig gecontroleerd door Youngman met 75 à 80 procent eigendom. De eerste-licensbygga Phoenix Spyker auto van Saab van Phoenix platform. De tweede, P2P, te perfectioneren een suv die Spyker is begonnen.

    Beide van deze auto ontwikkelingsproject heeft kans om grotere productievolumes. Aan de andere kant hebben We sportwagen prototype B6 en het is blijkbaar waarom Youngman niet de moeite genomen om te financieren of het vergrendelen van een joint venture.

    Het heeft echter gedaan met het merk Spyker-dat is het geld waard- en nu gecontroleerd door Youngman met 75 procent eigendom in een andere joint venture bedrijf.

    De enige splinter die Muller nu controle lijkt is de concept car B6. Maar het mist financiering, die Muller eerlijk bekennen.

  3. [verwijderd] 16 augustus 2013 19:23

    AUTOVISIE

    vr 16 aug 2013, 18:19

    Alweer een conceptmodel van Spyker: B6 Venator Spyder

    AMSTERDAM –

    Het Nederlandse sportwagenmerk Spyker van Victor Muller heeft opnieuw een conceptmodel gepresenteerd: de B6 Venator Spyder Concept. Het is de open versie van de B6 Venator Concept die eerder werd onthuld op de Autosalon van Genève in maart van dit jaar.

    Pebble Beach

    De B6 Venator Spyder beleeft momenteel zijn debuut tijdens het concours d'elegance van Pebble Beach in de VS. Op dat evenement onthullen diverse automerken nieuwe modellen, waaronder BMW met de M4 Coupé Concept.

    Artega

    De technische basis van de Spyder is gelijk aan die van de dichte B6 Venator. Ook voor dit open model is dus de Duitse Artega GT gebruikt. Ook de aandrijflijn is gelijk aan de coupé. Spyker voorziet de tweezitter van een 3,6 liter Volkswagen V6-motor in combinatie met een DSG-transmissie met zes verzetten. De krachtbron levert volgens Spyker zo'n 375 pk. De Spyder is 4347 mm lang, heeft een wielbasis van minder dan 2500 mm en weegt minder dan 1.400 kilogram. Spyker past een gewichtsverdeling toe van 42 procent op de voorwielen en 58 procent op de achteras.

    Volhouder

    Spyker voorziet auto's wel meer van de leus “Nulla tenaci invia est via” wat betekent dat voor de volhouder geen enkele weg onbegaanbaar is. Zo ook bij deze Venator, wat in het Latijns 'Jager' betekent. Spyker refereert hier aan de Eerste Wereldoorlog. Nederlandse vliegtuigen werden tijdens die oorlog 'jagers' genoemd. En aangezien Spyker vroeger naast auto's ook vliegtuigen produceerde, is die link snel gelegd. Spyker past ook bij de Spyder een wat klassiek design toe, met verschillende hints naar het verleden. Zo zijn de letters in de grille identiek aan die van het Spykerlogo uit 1903.

    Prijs

    De productie van de dichte B6 Venator moet volgens Muller starten in de herfst van 2014. Hij gaat dan tussen de 125.000 en 150.000 dollar kosten. De Spyder gaat ook in productie, zo wordt gezegd. Maar iets later. Eind 2014 moet hij op de markt verschijnen in Europa, het Midden-Oosten, Azië en India, gevolgd door de VS begin 2015. "De VS is voor de Spyder een belangrijke markt, vooral omdat open auto's hier veel meer verkocht worden dan auto's met een vast dak", aldus de woordvoerder van Spyker in gesprek met Autovisie. De prijs begint bij 150.000 dollar.

5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,18 -0,60%
EUR/USD 1,0667 +0,22%
FTSE 100 7.891,15 +0,18%
Germany40^ 17.743,70 -0,53%
Gold spot 2.392,06 +0,53%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+3,20%
EBUSCO...
+2,99%
Kendrion
+2,61%
B&S Gr...
+2,33%
Vopak
+2,07%

Dalers

JUST E...
-4,51%
ADYEN NV
-3,66%
TomTom
-3,26%
BESI
-3,25%
ASMI
-3,16%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links