Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Lavide Holding AEX:LVIDE.NL, NL0010545679

  • 0,284 23 apr 2024 17:21
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,284 - 0,286
  • 752 Gem. (3M) 10,5K

vincent poorter 3% aandeelhouder Qurius

427 Posts
Pagina: «« 1 ... 17 18 19 20 21 22 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 6 augustus 2013 22:01
    Beste Vincent Poorter,

    Met respect voor je initiatief inzake Lavide.
    Je plannen behelsen van Lavide een verzamelhuis van internetwinkels te maken. De lege huls vullen met iets waarvan er al veel is. De vraag die mij al een tijd door het hoofd speelt is waarom je hiervoor een beursnotering denkt nodig te hebben? Zouhet niet handiger en vooral efficiënter zijn om het geld dat je aan je positie in Lavide kwijt bent te spenderen aan het daadwerkelijk opzetten van een internetshop?
    Ik ben altijd bereid om geld te steken in kansrijke ideeën maar zoals jij je plannen presenteert is mij te algemeen en wekt bij mij de indruk dat het je meer te doen is om met een kleine koersstijging wat centen te verdienen. Al dan niet omhooggepraat.

    Een verzamelhuis van internetwinkels vraagt wat meer (geld) dan enkel een beursnotering. Nogmaals ik ben bereid om geld
    in goede plannen te steken maar dan moeten die er wel zijn. Kortom ik daag je uit om met een onderbouwd plan de campagne te komen. Wie weet doe ik mee...

    Eric
  2. forum rang 6 keffertje 6 augustus 2013 22:21
    quote:

    Vincent poorter schreef op 6 augustus 2013 20:40:

    Geachte heer Exacter,

    Nou ik kan u zeggen dat Pottige Smurf vandaag en gister uitgebreid met de toezichthouder heeft gecommuniceerd.

    Ook heb ik de huidige CEO mevrouw Piguead-Wijdeveld gister een mail geschreven in aansluiting op een ontvangen mail van haar waarin zij mij wederom aangaf geen reden te zien voor een gesprek en dat zij mijn vorige mail waarin ik haar kenbaar had gemaakt dat zij niet slechts de belangen van 1 aandeelhouder moest dienen, maar van al de aandeelhouders en bij continuering hiervan ik actie zou ondernemen niet echt kon waarderen.

    Ik heb haar in mijn reactie gevraagd in welke termijn zij de financiële huishouding kan overleggen van Lavide, zij mijn plannen niet kan blijven negeren als aandeelhouders met steun inmiddels van andere aandeelhouders en dat ik een plan van haar wil ontvangen hoe we knaken met Lavide gaan verdienen. Ook heb ik maar aangegeven dat ik voornemens ben een BAVA uit te roepen om de plannen van onze CEO te bespreken en dat ik eventueel van deze BAVA gebruik will maken om nieuwe bestuurders en commissarissen te benoemen en huidige weg te sturen mochten de ideeën van de CEO niet door de meerderheid van de aandeelhouders worden gewaardeerd.

    Ik heb zo het idee dat ze deze mail even op zich in is Laten werken en de kapitaal vermelding van mij onder de stapel terecht is gekomen.

    Ook geef ik ook gelijk maar in deze post aan dat ik buiten Robert Peters de steun van meerdere aandeelhouder met belang geniet, waardoor het gat in stemrecht tussen mij en Value8 verder verkleint is, mijn uitgangspunt is nog steeds dat we gezamenlijk alle aandeelhouders samen moeten bouwen aan Lavide om een winstgevende onderneming hiervan te maken! Extra steun is van harte welkom vspoorter@hotmail.nl

    Vincent Poorter
    Beste Vincent,

    Je kunt hier vertellen wat je wilt maar de melding dient door jou direct aan de AFM te worden gedaan en de vennootschap heeft daar niets mee te maken. Als de vennootschap haar onderdeel van de informatievoorziening niet op orde heeft (dus niet jouw melding maar bijvoorbeeld het uitstaand aantal aandelen) dan dien jij gewoon jouw melding op basis van de laatst bekende informatie te doen en zal de AFM er ongetwijfeld voor zorgen dat dit direct in orde wordt gemaakt.
  3. [verwijderd] 6 augustus 2013 22:22
    Geachte heer Labjas,

    Als ondernemer ben ik vorig jaar door mijn deelname als aandeelhouder in Vivenda gecharmeerd geraakt door de winstmogelijkheden die bereikbaar zijn met een internetbedrijf.

    Januari dit jaar heb ik een bv welke in mijn bezit was omgebouwd tot internetbedrijf Multirisk Diensten BV. En ben daarmee www.makelaaringrond.nl gestart, waarmee ik inmiddels behoorlijke omzet boek en de komende uitgave van beleggingsblad Cash extra media aandacht krijg door mijn medewerking aan een interview over duurzaam investeren.

    Door mijn werkzaamheden in www.makelaaringrond.nl ben ik met andere partijen in contact gekomen om meer internet activiteiten op te starten, komend jaar ga ik twee nieuwe platformen lanceren.

    Door mijn contact met deze internet experts ben ik ruimere mogelijkheden gaan zien en gekomen tot het idee om een groot verzamelhuis voor it-platformen te creëren. Om dit goed op te kunnen bouwen en uit te bouwen met benodigde media aandacht leek mij een gate tot de kapitaalmarkt essensieel waarna ik besloot gezien het feit dat Vivenda een mooie weg in vuilnisverwerking in wilde slaan om mij in te kopen in Lavide.

    Meerdere it-platformen samen bieden mogelijkheden op grote winsten en spreiding van risico. Met voldoende financiële armslag, circa 5 miljoen euro deels door 330.000 nieuw uit te geven aandelen - 72.000 nog te leveren aandelen aan Value8 en resterende verwerving door 7 % obligaties hoop ik het benodigde kapitaal te bereiken.

    Met 5 miljoen liquiditeit heb ik het idee dat wij met Lavide 1 miljoen aan winstactiviteiten kunnen aanschaffen. ik sta open voor uitwisseling van ideeën betreffende mijn visie, ik ben net als ieder mens en heb net als ieder niet het bezit van 100 procent perfectie, ieder heeft zo zijn kunde!

    Vincent Poorter
  4. [verwijderd] 7 augustus 2013 01:21
    Geachte heer Exacter,

    Mijn sexuele voorkeur nog die van andere aandeelhouders is van belang om van Lavide een succesvol bedrijf te maken. Homoseksuele, lesbiennes, bisexuele en hetero's zijn alle welkom om aandeelhouder te zijn van Lavide en ideeën voor te dragen.

    Ik denk niet dat u enig Risico loopt om open met uw eigen naam te posten, denk dat het zelfs bevorderlijk kan zijn om een grotere eenheid te kunnen vormen om van Lavide een succesvol bedrijf te maken.

    Tot slot een gay-site welke winst kan genereren voor Lavide is van harte welkom, voor mij is het oké als ik daarvoor op de voorpagina moet staan als dat goed is voor Lavide!

    Vincent Poorter
  5. forum rang 6 keffertje 7 augustus 2013 09:13
    quote:

    Robert Peters schreef op 2 augustus 2013 18:52:

    Hallo Keffertje,

    Deze heb ik in de afgelopen 2 dagen aangeschaft.
    Een melding wordt voor maandag door mij gedaan bij de AFM.

    Ik heb de afgelopen week persoonlijk kennis gemaakt met Vincent Poorter en ben gecharmeerd geraakt van zijn plannen om meerdere internetbedrijven onder 1 dak te brengen in Lavide. Hij komt op mij over als een bevlogen ondernemer die een duidelijk plan voor ogen heeft. Ik wil daarom vanaf nu deel van uitmaken om deze boot niet te missen.

    Met vriendelijke groet,

    Robert Peters
    Hoi Robert,

    Gebruik jij dezelfde onzin-redenering als Vincent voor het niet/tijdig melden van jouw belang?
  6. [verwijderd] 7 augustus 2013 09:29
    Hi Keffertje,

    Je doet je naam eer aan :-)
    Ik kreeg zojuist onderstaande mail mail van de AFM en zal zo alle gegevens opnieuw invoeren met de juiste getallen ipv x 400

    Trek hier je eigen conclusies uit.

    mvg

    Robert Peters
    ----------------------------

    Goedemorgen,

    Lavide heeft haar kapitaalmelding verricht en deze is vrijgegeven. Vriendelijk verzoek nogmaals uw melding te doen zodat gerekend wordt met de juiste aantallen.
  7. forum rang 6 keffertje 7 augustus 2013 09:37
    quote:

    Robert Peters schreef op 7 augustus 2013 09:29:

    Hi Keffertje,

    Je doet je naam eer aan :-)
    Ik kreeg zojuist onderstaande mail mail van de AFM en zal zo alle gegevens opnieuw invoeren met de juiste getallen ipv x 400

    Trek hier je eigen conclusies uit.

    mvg

    Robert Peters
    ----------------------------

    Goedemorgen,

    Lavide heeft haar kapitaalmelding verricht en deze is vrijgegeven. Vriendelijk verzoek nogmaals uw melding te doen zodat gerekend wordt met de juiste aantallen.
    Hoi Robert,

    bedankt voor jouw snelle reactie. Top!

    [Overigens bewijst dat mijn gelijk uit een van mijn vorige postings - richting viincent - dat je de melding gewoon moet doen en dat de AFM er wel voor zorgt dat Qurius dan haar verplichtingen nakomt]

    Nu het spel dan ook echt op de wagen is, zal ik het met meer dan gewone belangstelling volgen.
  8. [verwijderd] 7 augustus 2013 19:26
    Geachte heer keffertje,

    Ik heb begrepen dat mijn melding morgenochtend door de AFM wordt vrijgegeven. Ik wil u nogmaals bedrukken dat mijn investering in Lavide een investering betreft die gebaseerd is op het gegeven dat ik van Lavide een mooie winstgevende tent wil maken! Ik probeer zo open en transparant mogelijk naar de markt te communiceren middels dit forum omdat ik een eenheid wil creëren met zoveel mogelijk aandeelhouders om een groot draagvlak voor mijn ideeën te creëren.

    Ik geloof en investeer zichtbaar in mijn ideeën omdat een it-platformenbedrijf in mijn visie veel omzet en winst kan genereren. Mocht u andere ideeën hebben waardoor Lavide tot een winstgevende onderneming kan komen dan verneem ik deze graag van u? Uitwisselen van ideeën is essensieel om tot een eenheid tussen alle aandeelhouders te komen.

    Tevens ben ik van mening dat in de raad Van de bestuur en RvC alleen plaats is in de fase waarin Lavide momenteel verkeert voor aandeelhouders met een belang van minstens 5% aangezien deze bestuurders dan belang hebben bij een goede toekomst voor Lavide. Voor figuren die werken op basis van uurtje factuurtje is in de fase waarin Lavide nu verkeert geen plaats en ook geen geld voor in mijn visie!

    Vincent Poorter
  9. forum rang 6 keffertje 8 augustus 2013 08:17
    quote:

    De advocaat schreef op 8 augustus 2013 00:48:

    Ik stel vast dat mevrouw Pigeaud-Wijdeveld geen steun heeft van 8% van de aandeelhouders, onvrede is onder meerdere aandeelhouders aanzien haar functioneren. Duidelijke vaststelling de CEO heeft een probleem dat dient te worden opgelost
    Zoalng je geen 35% achter je hebt, levert dat alleen een roerige vergadering op (en wat postings op dit forum) maar nogmaals: alle respect voor de poging alleen had ik hem wat anders ingestoken.
  10. [verwijderd] 8 augustus 2013 16:38
    Geachte heren,

    Als aandeelhouder van Lavide stel ik mij op het standpunt dat we ons niet alleen op kosten moeten concentreren, activiteiten zijn van belang om hoe klein de kosten ook gemaakt gaan worden om deze kosten te kunnen voldoen! Ik plus meerdere aandeelhouders om mij heen hebben precies dezelfde gedachte. Ik kan mij absoluut niet indenken dat een weldenkende aandeelhouder zonder belang de notering ergens op een plank te leggen niet akkoord zal gaan met deze gedachte!

    Aansluitend is het in mijn ogen een belachelijke situatie als er nu 1 maar straks wellicht 3 aandeelhouders zijn met minimaal een 5% belang in Lavide en deze aandeelhouders geen plaatst in de RvB of RvC zouden kunnen innemen terwijl ik en andere minimaal €100.000 euro hebben geïnvesteerd in Lavide dus belang hebben bij het tot stand komen van een winstgevende onderneming. Betere bestuurders zijn in mijn beleving niet te vinden dan bestuurders die iets te verliezen hebben!

    Ik geloof echt dat mevrouw m. Piguead-Wijdeveld een prima bestuurder is, maar een onderneemster is zij zeker niet anders had zij al lang activiteiten in Fornix gehesen. Mevrouw m. Pigeaud-Wijdeveld heeft ook niks te verliezen zij heeft geen aandelen in Lavide, sleept elke maand een vorstelijke vergoeding naar binnen en als het geld op is dan heeft Piguead-Wijdeveld geen probleem alleen onze aandelen verwateren verder om nieuw kapitaal te verkrijgen. Welke weldenkende aandeelhouder wil deze situatie laten voortbestaan, de Protestante Kerk waar ik lid van ben kan dergelijke donaties goed gebruiken en die doet er tenminste goeie dingen mee!

    Ik wacht nog vol belangstelling op de antwoorden van de door mij verzonden mail aan onze (nog) huidige CEO M Piguead-Wijdeveld

    Vincent Poorter
  11. [verwijderd] 8 augustus 2013 21:57
    Bik, kon er maar betaald worden met smurken dit kost volgens mij harde euros. Maar wellicht dan toch liever vandaag in het rood anders mis je morgen de boot. Vandaag wel laffe handel in dat kader. Ik denk dat hier eerder dingen gaan gebeuren dan bij Dico Egolifestyle Managementshare Aamigoo Forniks Value8 en Witte Molen. Dit wordt een leuke casus voor Peter Paul de Vries van Value8. Dat laatste moet je erbij zetten want er schijnen meerdere mesnen Peter Paul de Vries te heten. Ik wil geen forum ban. Veel plezier verder in Spanje met de centen die je forniks hebt.
  12. forum rang 6 keffertje 9 augustus 2013 09:40
    quote:

    Robert Peters schreef op 7 augustus 2013 09:29:

    Hi Keffertje,

    Je doet je naam eer aan :-)
    Ik kreeg zojuist onderstaande mail mail van de AFM en zal zo alle gegevens opnieuw invoeren met de juiste getallen ipv x 400

    Trek hier je eigen conclusies uit.

    mvg

    Robert Peters
    ----------------------------

    Goedemorgen,

    Lavide heeft haar kapitaalmelding verricht en deze is vrijgegeven. Vriendelijk verzoek nogmaals uw melding te doen zodat gerekend wordt met de juiste aantallen.
    Hoi Robert,

    Ben ik scheel of heb je je melding nog steeds niet gedaan?
427 Posts
Pagina: «« 1 ... 17 18 19 20 21 22 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links