Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel KPN Koninklijke AEX:KPN.NL, NL0000009082

  • 3,321 19 apr 2024 17:35
  • -0,058 (-1,72%) Dagrange 3,270 - 3,330
  • 13.480.877 Gem. (3M) 13,7M

KPN weekdraadje van 29 juli t/m 2 augustus 2013

3.874 Posts
Pagina: «« 1 ... 176 177 178 179 180 ... 194 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 pwijsneus 2 augustus 2013 12:53
    quote:

    Raymond MtO schreef op 2 augustus 2013 12:05:

    [...]

    Waarom zouden ze hun stemrecht verkleinen en positie vergroten? Hoe doe je dat überhaupt?
    www.afm.nl/~/media/Files/wetten-regel...

    Taaie kost voor dit warme weer. Even control+f en je kunt zoeken op 30%, hier kun je lezen hoe stemgedrag van in onderling samen handelende personen werkt.

    Ik ben geen jurist, dus als hier iemand chocola van kan maken, ik hoor het graag!
  2. Jelles14 2 augustus 2013 13:05
    in dit soort onzekere situaties sluit men vaak de positie om deze op maandag wederom te openen, men wil kunnen ingrijpen en direct reageren als er nieuws uitkomt. Komt dit in het weekeind dan is men op de opening direct de sjaak of de held, maar het is een risico deze handelaren willen vermijden.
  3. Berdientje 2 augustus 2013 13:22
    Telefónica is bereid om haar aanbod van de Duitse e-plus (5.000 miljoen) te blokkeren van de dreiging van een openbaar overnamebod voor KPN door Carlos Slim(1) . Niet tot lancering van een overnamebod voor het Nederlandse KPN voorkomen Telefónica overeenkomst te blijven met de Duitse e-plus.

    Achter de dreiging van de Mexicaanse magnaat is een poging om te dwingen deonderneming Voorzitter César Alierta in te dienen een aanbod in overmaat door e-plus.De exploitant Amerika Movil (AMX), Mexicaanse Tycoon Carlos Slim, is deze week de overeenkomst die met de Nederlandse KPN telecomoperator niet meer bedragen dan de 30% van haar belang in het bedrijf had beëindigd.

    Het besluit brengt het Pact tussen Telefonica en KPN, waarbij de Spaanse multinationale onderneming de Duitse dochteronderneming mobiele e-plus, verwerven zou aangezien AMX nu een openbaar overnamebod voor de Nederlandse operator indienen kan in gevaar.KPN en Telefónica een paar dagen geleden aangekondigd dat de Nederlandse verkocht haar Duitse dochteronderneming van mobile e-plus de Spaans met 5 miljard euro in contanten en 17,6% van de aandelen van het bedrijf als gevolg van de Unie van Telefónica Deutschland en e-plus.De dreiging van een openbaar overnamebod van Carlos Slim inzaktZij heeft geleerd de vertrouwelijke digitale bronnen in de sector, de dreiging van Carlos Slim heeft geen bestemd zijn voor het indienen van een openbaar overnamebod voor KPN, die onder analisten is verwijderd omdat als America Movil toenemen haar schuld blijft, agentschappen aan de rating zou vallen

    .Geschat wordt dat haar aanbod 3 miljard schuld van América Móvil, afbreuk te doen aan het doel van het houden van de verhouding tussen EBITDA/netto financiële schuld op 1,4 keer zou verhogen.Dwingen van Telefónica in te dienen een beter aanbodMaar Spaans Carlos Slim als u op zoek bent voor, volgens de bronnen geraadpleegd, de multinationale troepenmacht ter verbetering van het aanbod van de Duitse e-plus.Telefonica overeengekomen is de aankoop door 5 miljard euro 4.140 miljoen in contanten en de rest wordt gearticuleerd in een verdeling van de aandelen die KPN blijft met 17,6% van de nieuwe onderneming en Telefónica van 65%.

    In gebieden dicht bij het bedrijf is het mogelijk om deze aanbieding te blokkeren van een openbaar overnamebod van Mexicaanse magnaat volledig. Zelfs zo, de Telefonica bieden prijs bladeren weinig ruimte voor verbetering, omdat het bevat 5 miljard nauwelijks haalbaar door Slim synergieën zonder een ander soortgelijk actief op de Duitse markt.
3.874 Posts
Pagina: «« 1 ... 176 177 178 179 180 ... 194 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

KPN mist een vleugje ambitie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links