Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Politieke onrust weegt op beurzen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 juli 2013 13:04
    Het hele probleem is dat de economie brandstof (geld) en zuurstof (belastingverlaging) nodig heeft, in beide gevallen zijn we helaas achteruit gegaan door welbekende redenen, dat de beurzen tot op heden 'omhoog' zijn gegaan is gewoon uiterst speculatief geweest, monetaire verruiming is een gedeeltelijke oplossing, om de banken te laten overleven, maar daar alleen komen we er niet mee, de consument kan niets of te weinig besteden omdat bijna alles al naar vadertje staat gaat (te hoge belastingdruk) en er nauwelijks kredietverlening en fiscale incentives zijn (incompetentie Den Haag en Brussel), dus permanente crisis, zoals de kaarten nu liggen ja, en als het zo blijft word de ellende veel groter, het roer moet dus om.
  2. [verwijderd] 3 juli 2013 14:04
    het probleem is dat een heel klein aantal zeer rijke mensen op deze aardkloot bepalen hoe de toekomst eruit gaat zien. Ze gaan letterlijk over lijken en manipuleren alles en iedereen om te kunnen graaien en hun doelen (macht) te bereiken.

    Ze worden geholpen door de mannetjes en marionetten zoals Rutte en Dijsselbloem die moeten uitvoeren wat zij opleggen. We leven wat dat betreft helaas in een zieke wereld en de hufters hebben niet half door hoe ze met vuur spelen waardoor er op korte termijn weleens een WOIII kan uitbreken.
  3. ooievaar49 3 juli 2013 14:26
    Maar blijkbaar pikken we alles. Nu die rel over de bonussen bij Robeco. Moeten we niet eens gaan overwegen om ons geld bij de banken op te halen en thuis op te bergen? Spaarrente is toch niets meer en als de kluizen van de banken leeg zijn piepen ze wel anders. Misschien dat ze dan service weer terug brengen en salarissen aan gaan passen. Het is toch een dooddoener om als excuus voor die bonussen aan te dragen "wij doen dit omdat anders de kans bestaat dat mensen niet bij het overgenomen bedrijf blijven werken". Oplichters die er voor gezorgd hebben dat miljoenen mensen de bankencrisis op hun bord hebben gekregen! Een bord dat steeds leger voor ze gaat worden.
  4. [verwijderd] 3 juli 2013 17:15
    "De banken Barclays, Deutsche Bank en Credit Suisse verloren tussen 3 en 4 procent. Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft de ratings van de drie grote Europese banken verlaagd."

    De ratingbureau's beginnen (na jaren) te knagen daar waar de pijn echt zit... Ik ben benieuwd hoe ver Deutsche Bank qua rating kan terugvallen.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links