Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Lavide Holding AEX:LVIDE.NL, NL0010545679

  • 0,286 19 apr 2024 16:59
  • +0,016 (+5,93%) Dagrange 0,262 - 0,286
  • 1.013 Gem. (3M) 11,5K

Qurius wordt Lavide Holding

57 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 2 juli 2013 13:40
    k ben 15 jaar ondernemer en denk als ondernemer wat mevrouw Pigeaud-Wijdeveld allemaal weet als bestuurder weet ik niet.

    Vanuit het ondernemerschap lijkt het mij verstandig om energie te stoppen in het zoeken naar activiteiten bestaande uit een aantal kleinere It bedrijven welke webwinkels exploiteren, wanneer je deze aan elkaar gaat rijgen als een ketting kunnen de It-winkels in een groter geheel kostenbesparingen realiseren en hebben zij de kans door een beursnotering bekendheid te verwerven waardoor groei wordt vergemakkelijkt. Voor de eigenaren van de webwinkels een goede deal en voor ons als aandeelhouders van Qurius een goede deal!!!

    Het lijkt mij namelijk in deze tijd een moeilijke klus om een grote onderneming in 1 keer naar binnen te hengelen, ik weet niet welke contacten Value8 hiervoor heeft wellicht vergis ik mij, maar goed ik denk als ondernemer en niet als bestuurder.

    Doordat ik op dit platform open met mijn naam een post plaats hoop ik te bereiken dat naar mijn plannen gekeken gaat worden en het voorbeeld dat je noemt met Fornix zich niet kan herhalen, we waren namelijk in mijn beleving al onderweg door de plaatsing van 150.000 euro converteerbare obligaties aan Value8.

    Wellicht heeft Value8 geen zin in mijn bemoeienis, maar dan zullen zij aandelen moeten opkopen op de beurs tegen hogere koersen dan 1.6 en 1.7 cent zodat voor iedereen waaronder ook ik op een andere wijze een goed resultaat ontstaat en welke koers dat moet zijn weet ik nog niet, mijn eerste inzet is en blijft als ondernemer iets te maken van Qurius.

    Het is handig als een ieder die net als arreno geloofd in mijn plannen zich bekent maakt dan kunnen we gezamenlijk onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en hoe we dit kunnen aanpakken

    Vincent Poorter
57 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links