Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Spyker eist $3 miljard van GM [trololololo]

535 Posts
Pagina: «« 1 ... 22 23 24 25 26 27 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 11 december 2012 17:10
    quote:

    Lyss schreef op 11 december 2012 11:39:

    LBR mag nog eens deugdelijk leren spellen, maar dat terzijde. Dat geldt ook voor de stupide vraag wie ik was voor 6 december. Hulpsinterklaas, zou dat helpen?
    Echter, iemand die mijn overleden vader en moeder erbij haalt om eigen argumenten jegens mij kracht bij te zetten, is niet goed snik en behoort door fatsoenlijke mensen gemeden te worden. Dat ga ik voortaan doen.
    De enkele spelfout die ik maak is niets vergelijken bij het gebrabbel van menig bezoeker hier en doel ik met name op dat van de fanboys.

    Verder hecht ik geen enkele waarde aan de mening van iemand die uitsluitend een extra alias aanmaakt om even z'n zegje te kunnen doen. Dat valt ook onder fatsoen. Net als het uit proportie trekken van teksten.

  2. [verwijderd] 11 december 2012 20:15
    quote:

    BlueWonder schreef op 11 december 2012 19:33:

    Ooow jeetje, de fatsoensnorm wordt aan de kaak gesteld. Volgens mij de laatste in de serie van argumenteren voor als je niks beters hebt en te lange tenen. Nou, ik vind VM heel onfatsoenlijk, om maar weer eens ontopic te worden. ;-)
    Tja, het riekt wel een beetje naar de slavenmoraal. Maar geldt dat niet voor een ieder op die zich achter een alias op een forum verschuilt, mezelf incluis.
    Interessant. Ga er eens ff over nadenken...

    De Lord
  3. [verwijderd] 11 december 2012 21:39
    quote:

    BlueWonder schreef op 11 december 2012 19:33:

    Ooow jeetje, de fatsoensnorm wordt aan de kaak gesteld. Volgens mij de laatste in de serie van argumenteren voor als je niks beters hebt en te lange tenen. Nou, ik vind VM heel onfatsoenlijk, om maar weer eens ontopic te worden. ;-)
    Woorden als 'fatsoen' en 'respect' zijn de meest misbruiken/verkrachte woorden van deze tijd en hebben hun waarde totaal verloren.

    Voor het gedrag van VM zijn geen woorden voor. Zo iemand zou een verbod moeten krijgen om ook maar iets te doen waarin hij de beschikking over andermans geld kan krijgen.

  4. forum rang 10 voda 11 juni 2013 16:48
    Rechtszaak Spyker tegen GM van de baan

    Gepubliceerd op 11 jun 2013 om 06:46 | Views: 1.752


    Spyker 16:20
    EUR 0,72 -0,21 (-22,58%)

    DETROIT (AFN/RTR) - De rechtszaak van de Nederlandse sportautofabrikant Spyker tegen het Amerikaanse General Motors (GM) is van de baan. Een Amerikaanse federale rechter heeft maandag beslist dat de zaak wordt geseponeerd.

    Volgens de rechter had GM het recht om de verkoop van de Zweedse autobouwer Saab aan een Chinese partij te blokkeren. Dit omdat Saab technologie van GM gebruikte en contractueel was vastgelegd dat voor een overname goedkeuring van GM nodig was.

    Rechter Gershwin Drain zei dat het recht van GM om de verkoop tegen te houden ,,duidelijk, ondubbelzinnig en absoluut'' was. Ook zei hij dat de beslissing van GM niet was bedoeld om Saab te schaden.

    Inschatting

    Spyker dagvaardde GM begin augustus vorig jaar en eiste namens Saab 3 miljard dollar schadevergoeding van het Amerikaanse autobedrijf. Spyker deed dit omdat Saab-aandeelhouder GM de overname van Saab door de Chinese autobedrijven Pang Da en Youngman had geblokkeerd. Daarmee zou het Amerikaanse concern Saab moedwillig failliet hebben laten gaan.

    Spyker-baas Victor Muller, die de hoorzitting maandag bijwoonde, kon nog niet zegen of hij in beroep gaat. ,,We zijn in afwachting van het schriftelijke oordeel en dan maken we een inschatting'', zei hij tegen persbureau Reuters.

    Betalingsachterstanden

    GM toonde zich verheugd met de beslissing en noemde deze ,,het juiste resultaat''.

    Saab kwam in januari 2011 in handen van Spyker Cars van Victor Muller. Er waren meteen twijfels, omdat Saab veel groter was dan Spyker en beide bedrijven al jaren in de rode cijfers zaten. In april 2011 bleek Saab betalingsachterstanden te hebben bij leveranciers, die daarom geen onderdelen meer leverden. In december 2011 vroeg Saab faillissement aan.
  5. [verwijderd] 11 juni 2013 17:58
    DETROIT (AFN) - Spyker weet waarschijnlijk over circa 2 weken of het de zaak tegen General Motors (GM) voortzet. Dat zei topman Victor Muller dinsdag desgevraagd tegen het ANP.
    ,,De rechter heeft onze dagvaarding afgewezen. De zaak is niet geseponeerd. Dat was een korte, mondelinge uitspraak. Het duurt een week of 2 voordat we de uitspraak op schrift hebben. Dan maken we de balans op en bepalen we waar we staan´´, aldus Muller.
    Hoewel hij een hoger beroep niet hardop uitsloot, wilde Muller niet vooruitlopen op de komende stappen. ,,We zijn een beursfonds´´. Wel wilde hij kwijt dat het afwijzen van de dagvaarding geen gevolgen heeft voor het bedrijf Spyker. ,,We houden natuurlijk geen rekening met een rechtszaak, die mogelijk 3 tot 5 jaar kan lopen, in onze lopende activiteiten´´.
    Contact
    Muller wilde niet kwijt of er op dit moment gesproken wordt met GM. Ook wilde hij niet zeggen of er de afgelopen tijd contact is geweest met het Amerikaanse autobedrijf.
    Een Amerikaanse rechter bepaalde maandag dat GM het recht had om de verkoop van de Zweedse autobouwer Saab aan een Chinese partij te blokkeren. Saab gebruikte technologie van GM en contractueel was vastgelegd dat voor een overname goedkeuring van GM nodig was.
    Schadevergoeding
    Spyker dagvaardde GM begin augustus vorig jaar en eiste namens Saab 3 miljard dollar schadevergoeding van het Amerikaanse autobedrijf. Spyker deed dit omdat Saab-aandeelhouder GM de overname van Saab door de Chinese autobedrijven Pang Da en Youngman had geblokkeerd. Daarmee zou het Amerikaanse concern Saab moedwillig failliet hebben laten gaan.
    Saab kwam in januari 2011 in handen van Spyker Cars van Victor Muller. Er waren meteen twijfels over de levensvatbaarheid van de combinatie, omdat Saab veel groter was dan Spyker en beide bedrijven al jaren in de rode cijfers zaten. In april 2011 bleek Saab betalingsachterstanden te hebben bij leveranciers, die daarom geen onderdelen meer leverden. In december 2011 vroeg Saab faillissement aan.
535 Posts
Pagina: «« 1 ... 22 23 24 25 26 27 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,13%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links