Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Ajax AEX:AJAX.NL, NL0000018034

  • 10,300 23 apr 2024 16:11
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 10,250 - 10,400
  • 1.163 Gem. (3M) 2,1K

Financien van Ajax

107 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. mr.Franz 3 mei 2013 10:42
    Ajax lanceert samen met Everton in China grote talentenjacht op Chinese TV.

    3 mei 2013

    Ajax heeft vandaag tijdens een persconferentie in China samen met Everton de lancering van 'Football Dream' bekendgemaakt. Tijdens de talentenjacht op de Chinese televisie wordt er de komende tijd gezocht naar de beste jeugdvoetballer van China. Het betreft spelers in de leeftijdsrange van 14 tot 17 jaar. Daarvoor zijn al 60 spelers geselecteerd.
    Ajax Netwerk
    De winnaar krijgt een stageplaats in de jeugdopleiding van Ajax. Football Dream is een groots opgezette talentenjacht die via de verschillende Chinese tv-kanalen een bereik van liefst 1.2 miljard kijkers heeft.
    Ajax Netwerk
    Van der Sar: ,,Het televisieformat van Football Dream sluit perfect aan bij de kernactiviteiten van Ajax. Bij ons is het opleiden van jonge voetbaltalenten immers onze levensader. Daarnaast is China een van de grootste en meest belangrijke landen ter wereld. We voelen ons als Ajax zijnde dan ook vereerd dat we ons bij Football Dream kunnen aansluiten.”
  2. mr.Franz 5 mei 2013 20:38
    in ieder geval betekent het kampioenschap weer een dikke 10 miljoen CL inkomsten. Eriksen zal zeker 15 miljoen opbrengen, en de jong en aelderweireld leveren ieder zeker 10 miljoen op. Als je dan ziet hoeveel jonge spelers alweer klaar staan om volgend jaar in het eerste in te stromen, dan beloven het zowel sportief als financieel goede tijden te worden. Advies; Buy!
  3. forum rang 4 JvH 5 mei 2013 21:20
    quote:

    Johnny88 schreef op 5 mei 2013 18:33:

    Ajax kampioen, wat zal het aandeel morgen doen ;)
    Met dank aan Dick Advocaat die het presteerde om voor PSV Ajax in trainingskamp te gaan. Wat een tobtrainer ben je dan zeg. PSV was niet vooruit te branden tegen Ajax, omdat ze moe waren van dat trainingskamp. Rust Dickie rust, dat is het sleutelwoord voor spelers aan het einde van een druk seizoen.
  4. [verwijderd] 8 mei 2013 08:29
    Vandaag een artikel van Alex Otto/Delta Lloyd over Ajax. Daarin stelt hij de vraag of het nog zinvol is voor Ajax om beursgenoteerd te blijven, aangezien het ophalen van vers kapitaal op de beurs niet echt meer nodig is met de nieuwe "Cruijff-strategie".
    Delta Lloyd is groot-aandeelhouder, en ik hoor hier en daar geruchten dat partijen ook van de beursnotering af willen. Komt Ajax met een bod op zijn eigen aandelen ??
  5. mr.Franz 10 mei 2013 14:56
    quote:

    soepkip1972 schreef op 8 mei 2013 08:29:

    Vandaag een artikel van Alex Otto/Delta Lloyd over Ajax. Daarin stelt hij de vraag of het nog zinvol is voor Ajax om beursgenoteerd te blijven, aangezien het ophalen van vers kapitaal op de beurs niet echt meer nodig is met de nieuwe "Cruijff-strategie".
    Delta Lloyd is groot-aandeelhouder, en ik hoor hier en daar geruchten dat partijen ook van de beursnotering af willen. Komt Ajax met een bod op zijn eigen aandelen ??
    Het zou wel een natuurlijk moment zijn. Ajax staat er financieel beter voor dan ooit te voren, heeft voldoende eigen vermogen voor een bod. Voormalig grootaandeelhouder A. Strating is recent overleden, en delta loyd de enige andere grootaandeelhouder heeft al een aantal keren aangegeven van de deelname af te willen. Een bod op de eigen aandelen voor 8 euro p/a moet dan ook wel haalbaar zijn. In ieder geval zijn de miljoenen van de CL weer veiliggesteld. En gaat ajax nu ook in China aan de slag om naamsbekendheid te verwerven.
  6. forum rang 7 mvliex 1 7 januari 2014 14:11
    Ajax scoort 100 procent bij KNVB

    Gepubliceerd op 7 jan 2014 om 14:00
    AMSTERDAM (AFN) - Ajax heeft van de KNVB als eerste club de maximale score gekregen binnen het financiële ratingsysteem. Dat maakte de club dinsdag bekend.

    De Amsterdammers zijn in het beoordelingssysteem van de voetbalbond al jaren ingeschaald in de hoogste categorie. Niet eerder behaalde Ajax op alle punten een score van 100 procent.

    Financieel directeur Jeroen Slop van Ajax was verheugd met de mededeling van de KNVB. ,,Het is prachtig dat we er op financieel gebied zo goed voorstaan. Dit komt voornamelijk door de deelname aan de Champions League én de fraaie resultaten van transfers. Het zou heel mooi zijn als we deze lijn kunnen doortrekken, op financieel en sportief gebied.''
107 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links