Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Goed = slecht én goed

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 april 2013 10:54
    Ik eindig met een oproep die als broker eigenlijk tegen mijn aard in gaat en dat is dat ik iedereen wil oproepen op de Kroningsdag niet te handelen. Ik vind het belachelijk dat we op de Franse 1 mei in Amsterdam dicht zijn en op Koninginnedag open zijn maar dit jaar met de Kroning van Willem Alexander vind ik het respectloos om Euronext Amsterdam gewoon door te laten handelen.
    En dat staat nog los van dat de beurs en de commissionairsbedrijven totaal onbereikbaar zijn in de Amsterdamse 30 april-gekte. Alleen als er iets extreems gebeurd zal ik dinsdag handelen.
    Iedereen een relaxte Koningsdag gewenst!

    hetzelfde Cees
  2. [verwijderd] 29 april 2013 11:15
    houdt dan maar rekening met iets geks, in mijn omgeving geloven mensen dat centrale banken het beter weten wat ze moeten doen dan in en rondom 1930. Na mij de rentelasten. Sta al een hele tijd aan de kant maar stap nu maar eens in, wie weet een daling. In Argentinië heeft de overheid de pensioenen alvast 'ingepikt' en sparen boeren liever soyabonen dan dat ze pesos ontvangen.
  3. [verwijderd] 29 april 2013 16:49
    quote:

    shutterspeed schreef op 29 april 2013 15:40:

    Die valse tweet toont volgens mij helemaal niet aan hoe broos het allemaal is. Wel dat beleggers niet van onzekerheid houden en ze en ptss over hebben gehouden van 2008/2009 die hen bij elk negatief geluid verschrikt doet laten zijn.

    Het is in ieder geval broos voor de particuliere belegger. Toen ik van de tweet hoorde was de markt alweer hersteld... Het is voor een particulier onmogelijk om op zulke informatie te reageren, je vist altijd achter het net.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links