Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

  • 14,670 24 apr 2024 17:36
  • -0,930 (-5,96%) Dagrange 14,622 - 14,986
  • 11.778.789 Gem. (3M) 11,3M

Vrijdag 19 april 2013

72 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 april 2013 12:42
    Experts twijfelen aan beveiligingssoftware ING

    Het gratis beveiligingspakket Trusteer Rapport biedt gebruikers schijnveiligheid bij internetbankieren. Dat stellen de Computable-experts van het topic Security, die de software op verzoek van Computable onder de loep namen. Het pakket wordt onder andere door ING gratis aan klanten aangeboden.

    De gebruikte techniek die consumenten moet beschermen bij het internetbankieren werkt niet altijd feilloos, zeker niet wanneer het systeem al met zogeheten malware is geïnfecteerd, waarschuwt Computable-expert en algemeen directeur Nienke Ryan van beveiligingsbedrijf SpicyLemon. ‘Dat geeft de gebruikers een vals gevoel van bescherming.’ Bovendien gedraagt de beveiligingssoftware zich op dezelfde manier als de schadelijke software waartegen het bescherming moet bieden. Dat kan leiden tot waarschuwingen van antivirussoftware, waardoor de gebruiker - om er van af te zijn - deze software zou kunnen uitschakelen.

    Ook Jurgen Poorter van security-leverancier Crypsys is bezorgd dat consumenten de software zien als vervanging voor antivirussoftware of een firewall en daardoor feitelijk onbeschermd zijn tegen een groot aantal gevaren. Hij ziet meer in het gebruik van antivirusproducten, waarvan de leveranciers veelal plugins voor browsers bieden die dezelfde bescherming bieden die Trusteer Rapport levert.

    Dat de software wordt aangeboden via een onbeschermd formulier waarin een gebruikersnaam en e-mailadres moet worden opgegeven, vindt Cor Rosielle van beveiligingsleverancier Outpost24 een faux pas. ‘Voor een securityproduct is dit not done.’

    Valse zip-bestanden
    John Veldhuis van beveiligingsbedrijf Sophos waarschuwt tegen zip-bestanden met het installatiepakket van de Trustreer Rapport-software, waaraan cybercriminelen malware hebben toegevoegd. ‘Zoals altijd, moet je er zeker van zijn waar je je software vandaan haalt.’

    Door zijn bijzondere positie als hofleverancier van honderden banken is Trusteer zelf een gewild doelwit van cybercriminelen, stelt Rosielle van Outpost24. Wanneer die er in slagen een automatische update van het programma te faken, is het kassa. ‘Omdat automatische updates niet zonder meer betrouwbaar zijn, is het aan te bevelen deze frequente updates in handmatige acties te downloaden, verifiëren en installeren. Ik verwacht dat de meeste mensen dat niet op deze manier doen.’

    ING beraadt zich op een commentaar op de bevindingen van de Computable-experts.

  2. [verwijderd] 19 april 2013 15:37
    quote:

    soepkip schreef op 19 april 2013 14:56:

    We staan aan de vooravond van een grote beweging.bollinger banden lopen naar elkaar toe.RSI is aan het stijgen 57.Kansen liggen aan de boven kant.
    Deze uit braak kan ons uit de dalende trend halen. succes.
    is het niet toevallig ik had al een roller coaster in het hoofd..
    En wat krijgen we bollinger banden is het niet geweldig.
    Candle aan een een wijntje erbij sigaar aansteken en de bollinger banden doen het werk wel...

    Nog een TA tje erbij en de motoren kunnen we starten...
    Mijn bollingerbanden gaan vrijdags altijd groen beginnen en op het eind van de dag een uur na opening wall street gaan ze knal rood...

    Gelukkig niet altijd anders wordt een ieder rijk...

    koers ING NU...5,86 nog 1,65 % in de plus.....

    en we gaan naar 2,85% naar de min..zit toch een dikke 4% spelling in....
  3. [verwijderd] 19 april 2013 15:53
    Beveiliging ING????
    Daar twijfel??
    Ging toch mis..dan is er iets niet goed.
    Beveiliging en dan twijfel willen ze ING weer een poot uitdraaien...
    Omdat ze bij ING niet de know how hebben...
    Laat je gek maken ING.
    beveiliging is niks anders dan een slot op de deur...
    En die kan je zo duur maken als je zelf wilt...
    crypto dat is de sleutel...
    Goede crypto is de sleutel....je piept wat door en de piep zegt pieppiep en hieper de piep en een niemand komt binnen..
    de juist piep en anders niet...
  4. Freebird 19 april 2013 16:07
    quote:

    soepkip schreef op 19 april 2013 14:56:

    We staan aan de vooravond van een grote beweging.bollinger banden lopen naar elkaar toe.RSI is aan het stijgen 57.Kansen liggen aan de boven kant.
    Deze uit braak kan ons uit de dalende trend halen. succes.
    Jij ook succes ! Kijk uit dat ze geen soepkip van je maken. De gebruikelijke "Sell in May" moet ook nog komen - is elk jaar hetzelfde liedje. En de Dow niet te vergeten. Zelfs daar lijken ze inmiddels hoogtevrees te krijgen...
  5. [verwijderd] 19 april 2013 17:28
    ING staat nog steeds rond de 5,85 te dansen..
    Echt zakken doet het ook nog niet..

    Ze verkopen en verkopen en nieuwe aandelen in de usa..
    ING is wat de kat uit de boom aan het kijken...
    Ze kunnen nog alle kanten op...
    USA dumpt ook nog niet echt...
    China die groeit als kool...
    Wat moet er gebeuren dat ING weer als raket omhoog schiet....
    Inderdaad dat...
  6. RcH 19 april 2013 17:28
    Vrijdag 19 april

    Geachte beleggers,

    Afgelopen woensdag kregen we dan eindelijk de bevestiging van onze visie en tellingen binnen. Geruchten over een eventuele downgrade van Duitsland werden aangevoerd als trigger voor de daling. Maar zoals we de laatste weken hebben aangegeven was het voor ons al duidelijk dat de markten aan het toppen waren en dat het moment er aan zat te komen dat de beren het heft in handen zouden nemen.

    De daling waar de wereldwijde beurzen nu mee te maken hebben werd o.a. aangekondigd door de daling van goud. Al eerder maakte de beurzen aanstalten om te dalen maar een laatste wanhoopspoging van de stieren mocht uiteindelijk niet baten. Deze week is, volgens onze voorkeurpatronen, de daling begonnen waar we al een tijdje op zaten te wachten en die vrij lang aan kan houden.

    Team IndexAnalist

    indexanalist.nl/nieuws/7/weekcommenta...
  7. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 19 april 2013 18:39
    wie volgt?

    Fitch Ratings heeft de kredietstatus van het Verenigd Koninkrijk (VK) verlaagd en daarmee is het land opnieuw de zo gewenste AAA-status kwijtgeraakt bij een kredietbeoordelaar. Eerder nam Moody's al de hoogste kredietrating voor het land weg.
    Fitch verlaagde de rating naar AA+ met een stabiele outlook. Dit reflecteert de zwakkere economische en fiscale vooruitzichten en de opwaarts bijgestelde verwachtingen voor de Britse staatsschuld, meent het bureau.
    De kredietbeoordelaar verwacht dat de staatsschuld van het VK in 2015-16 zal pieken op 101% van het bruto binnenlands product (BBP) en in de periode 2017-18 maar geleidelijk zal dalen.
    Eerder verwachtte Fitch nog dat de overheidsschuld zou pieken op 97%, gevolgd door een afname vanaf 2016-17.
  8. GC 19 april 2013 20:56
    Rehn: tempo bezuinigingen neemt al af (2)

    SCHULDENCRISIS

    WASHINGTON (AFN) - De eurolanden hebben het tempo waarin ze bezuinigingen doorvoeren al teruggeschroefd en richten zich nu op meer structurele problemen dan hun overheidstekort. Dat stelde Europees Commissaris Olli Rehn (Monetaire Zaken) vrijdag na afloop van een G20-bijeenkomst in Washington.

    Binnen de G20, de groep van 's werelds belangrijkste economieën, liep de druk op de eurolanden om het rustiger aan te doen met bezuinigingen de afgelopen tijd stevig op. ,,We hebben veel advies gekregen over het tempo van bezuinigingen'', zei Rehn daarover. ,,Maar ik kan een geheimpje verklappen: het tempo neemt sinds vorig jaar al af. Dit jaar zijn de bezuinigingen in de eurozone ongeveer de helft kleiner dan vorig jaar.''

    De G20 riep de eurolanden vrijdag op de beloofde bankenunie snel te vervolmaken. Die moet ervoor zorgen dat de fragmentatie van de financiële markten in de muntunie afneemt. Door die fragmentatie betalen bedrijven in bijvoorbeeld Italië veel meer rente over hun leningen dan hun concurrenten in Oostenrijk of Duitsland.

    President Mario Draghi van de Europese Centrale Bank (ECB) gaf na de vergadering nogmaals aan dat de ECB mogelijkheden onderzoekt om die situatie te verbeteren. De uitkomst daarvan staat volgens hem nog niet vast. ,,Het is moeilijk te zeggen of het een pakket maatregelen wordt, of een enkele maatregel en op welke termijn we iets zullen aankondigen. Er zijn veel partijen betrokken bij dit probleem.''

    Rehn benadrukte de risico's van de grote verschillen op de kredietmarkten. ,,Zolang dit niet wordt aangepakt blijft economisch herstel een illusie'', stelde hij. De Fin hamerde in dit verband ook op de bankenunie. Het gemeenschappelijk toezicht op de Europese banken en de gedeelde pot voor steun aan belangrijke banken die in de problemen komen, kunnen helpen het vertrouwen in de muntunie te herstellen, aldus Rehn.

    (ANP Redactie AFN/Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20 560 6070)
    19-04-2013 20:49:48
72 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links