Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

BNP volgt ING

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Selwyn Duijvestijn

Selwyn Duijvestijn is een actieve beurshandelaar op Beursplein 5. Hij beoordeelt onderliggende waarden via een geheel eigen werkwijze op koopwaardigheid en potentieel rendement. Op Marktgevoel.nl kunt u zich inschrijven voor zijn gratis nieuwsbrief vol opgemerkte kansen en valkuilen in verschillende markten.

Meer over Selwyn Duijvestijn

Recente artikelen van Selwyn Duijvestijn

  1. jan '16 Mijn vier grootste fouten 32
  2. nov '15 Liever Barrick Gold, dan goud 11
  3. nov '15 Monsterlijke sterk 1

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 februari 2013 10:47
    Selwyn, ik vroeg me af wat je strategie is m.b.t. hakken. Wacht je net zo lang tot de turbo is uitgestopt of hou je een hak marge aan? Nu lijkt het alsof tegen iedere slechte trade in ieder geval 1 top trade gedaan moet worden om het verlies goed te maken. In de praktijk zullen dat eerder 2 á 3 plus trades zijn omdat men nu eenmaal vaker grotere verliezen maakt (op deze manier) dan winsten.

    Vanuit mijn optiek lijkt het dat je eerder verlies zou moeten nemen omdat je plustrades nu opgaan aan het goedmaken van (te) grote verliezen. Al begrijp ik dat je een positie ook de ruimte moet geven omdat je niet vaak direct de koersbeweging ziet die je voorziet. Het is ook maar mijn mening/visie maar ik ben wel benieuwd naar jouw strijdplan!
  2. [verwijderd] 19 februari 2013 18:03
    Vraag me nog steeds af hoe transacties in de "modelportefeuille" worden verwerkt;

    - koop via laatprijs/verkoop via biedprijs?
    - transactiekosten?

    Verder heb ik mijn mening over columnist al eerder gegeven. Laten we het er op houden dat het de goede kant op gaat; rendement verloopt zoals verwacht...
  3. [verwijderd] 20 februari 2013 16:36
    @ Selwyn,
    Waar heb je nu je 'eigen' stoploss op Cisco? Technisch is Cisco uitgebroken, lijkt me dus dat je voor het raken van de stoploss nog de Short sluit. (zou zelfs dubbeldraaien)

    Vind het overigens opvallend hoe vaak je de koersen laat lopen tot aan de echte stoploss, terwijl je zelf predikt dat je dit bijna nooit laat gebeuren en een eigen stoploss hebt.
  4. pro-visio 21 februari 2013 01:29
    Is de TS AF/KLM van van Selwyn Duijvestijn uitgestopt? Spijtig want ik denk dat ie helemaal gelijk heeft om kort te zitten op dit aandeel. Spijtig dat hij zijn sl niet net boven de top van 28/1 zette. Die zotte beweging van maandag is amper te verklaren. Het is om de klak van op te vreten in dit geval en zeker indien vrijdag de cijfers X minder verlies zullen aangeven en de geest uit de fles zal gaan? Ik zit kort met een sprinter 9,3 maar niet bepaald gerust gezien de zottigheid op dit aandeel wel erg fel is bij momenten.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links