Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Imtech kan emissie niet meer vermijden'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

26 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. opa uil 15 februari 2013 15:36
    Als de ABNAMRO bank inderdaad de huisbankier is van IMTECH dan is eenvoudig aantoonbaar dat er voorwetenschap in het spel is. Dit vermoeden had ik al begin januari toen er nog weinig aan de hand was. Het is immers niet normaal dat grote Amerikaanse instituten grootscheeps short gaan. SHORT gaan doe je alleen als je iets zeker weet anders is het levens gevaarlijk.
    VRAAG IS Wie heeft er gelekt ???? Is er een verbinding tussen de ABNAMRO bank en shorters ???
  2. [verwijderd] 15 februari 2013 16:21
    De soep wordt nooit zo heet gegeten als opgediend, en wat is er mis met een kleine emissie?, des te sneller heeft imtech alles weer op de rails.
    Die meneer van de ABN doet gewoon zijn werk, hem zo schaamteloos uitfoeteren is geheel misplaatst, hij kon namelijk wel eens gelijk hebben.
    O nee zal toch niet? toch geen imtech gekocht om snel rijk te worden? ja das nou niet handig hoor!!
    Leg nou maar gewoon in de kast en contreert u op uw andere beleggingen.

    (2650 stuks, dankzij heineken sinds eergister, proost!helemaal gratis, en vandaag imtech short gegaan met sucses)
  3. Tradingmate 15 februari 2013 17:08
    Jammer dat we alleen de headlines uit het onderzoek lezen, en niet de onderbouwing en de feiten waarop die zijn gebaseerd.
    Als ABNAMRO deze stelling werkelijk meent, dan zou men beschikken over informatie die niet bij andere beleggers beschikbaar is. Andere analisten hoor ik ook andere conclusies trekken.

    Het lijkt er meer op dat deze persoon gedoseerd negatieve zaken aan het uitbrengen is om de koers te drukken. Als dat niet zo opgezet is, dan zou ik willen zeggen tegen de heer Teeuwisse, kom met de feiten en bronnen waarover u beschikt.
  4. [verwijderd] 15 februari 2013 20:35
    Stel dat Imtech wel fout zit, en stel dat ze een beetje moeilijk hebben, en stel dat ABN bende geld er mee wil maken, dan zegt ABN aan Imtech dat een emissie moet komen. Dan zegt Imtech nee dat hoef niet. Dan zegt ABN ok...we zullen het zien. Dan belt ABN zijn maatjes(shorters/hedgfunds/etc en maken het zeker dat Imtech in het hoekje komt te staan en een emissie is niet onontkoombaar. Dan is Mat Royaal en ABN heeft zijn zin voor elkaar gekregen...

    Het is maar een scenario hoor !
  5. forum rang 4 Guus_Geluk 17 februari 2013 16:33
    Teeuwisse verkondigt foute informatie met het doel Imtech en zijn aandeelhouders schade te berokkenen. Het onderzoek is nog in volle gang, er zijn nog geen resultaten bekend. Toch verkondigt Teeuwisse dat er een emissie zal volgen om tenminste 700 miljoen op te halen terwijl het Imtech management eerder heeft aangegeven dat er geen sprake zal zijn van een emissie.
    Teeuwisse dient keihard strafrechtelijk te worden aangepakt.
    Het ABN Amro management zou er verstandig aan doen deze crimineel buiten te zetten. Ik stop met beleggen via de ABN Amro bank (Heb een info pakket bij Binck aangeschaft) en mijn lopende verzekeringen bij de ABN Amro bank ga ik elders onderbrengen.
26 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links