Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

SNS februari 2013

351 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 18 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 rationeel 2 februari 2013 11:13
    quote:

    gerrit 69 schreef:

    [...]

    Hij heeft helaas wel gelijk.
    Het toonbeeld van het communistische systeem van vroeger.
    Als de overheid samen met de andere banken een jaar geleden kordaat waren opgetreden, dan was deze nationalisatie beslist niet nodig geweest.
    Door het veel te lange talmen hebben veel grote spaarders hun vermogen de laatste twee maanden weggesluisd naar een andere financiele instelling of bank.
    Tja, tegen dat geweld is geen een bank bestand.
    Waarom de overheid het short sellen niet verboden heeft is mij ook een raadsel.
    Kortom heeft onze overheid ook compleet gefaald en met deze nationalisatie zijn er behalve de short sellers alleen maar verliezers.

    Mvrgr. van Gerrit
    www.mt.nl/364/73232/lullen-of-poetsen...

    Telegraaf artikel T5 van vandaag.

    En wat komt er nog meer boven tafel? Dat onze regeerders er geen verstand van hebben? Of wat voor spelletjes worden er allemaal gespeeld?
  2. niche 010 2 februari 2013 11:54
    quote:

    DimL02 schreef op 2 februari 2013 01:19:

    Afgelopen week is me naam van Adek 2001 op het forum van SNS blijven hangen en heb ik zijn berichten terug gelezen, omdat hij stellig was SNS zo snel mogelijk van de hand te doen in eigenlijk al zijn berichten heb ik dat in mijn handelen van SNS toegepast, dus afgelopen dinsdag met eigenlijk te veel geld (dik rood op mijn effectenrekening)op het bericht van CVC Private investeerder vrijwel direct bestens 40K SNS Reaal gekocht op een koers van € 0,77 en ongeveer binnen 1 à 2 uurtjes verkocht op "ik kan het nu nog niet geloven" de koers van € 0,906 ook bestens.

    Daarna nog eens snel 10K gekocht op € 0,872 maar deze voor de beurssluiting met € 120,- verlies verkocht.

    Op woensdag was ik nog het twijfelen om nog een kleine positie in SNS te nemen, maar toen ik hoorde dat CVC 1,8 miljard wilde investeren zonder Property Finance wist ik eigenlijk al zeker dat wordt nationalisering zonder enige twijfel, dus SNS Reaal-positie voor mij definitief toen gesloten.
    Beste,

    liegen is moeilijk, je moet dan nl veel onthouden. Wat klopt er niet in uw verhaal;

    Dinsdag was het de 29e, dag hoog 0,77 dag laag 0,73 dus de aankoop op 0,77 had mogelijk geweest maar de verkoop op 0,906 niet.

    woensdag dan? nee ook niet met dag hoog van 0,91 had u ze wel kunnen verkopen op 0,906 maar niet kunnen kopen op 0,77 met een dag laag van 0,79.

    donderdag dan? nee ook niet u had ze wel kunnen verkopen op 0,906 met een dag hoog van 0,913 maar niet kunnen kopen op 0,77 met een dag laag van 0,789.

    Je begrijpt Adek dat je nu een beetje door de mand valt.

    groet,

    Niche
  3. Bammetje 2 februari 2013 12:03

    Als de aandelen onteigend zijn hoe kunnen ze dan nog verhandeld worden ? Het lijkt mij dat als er nog gehandeld gaat worden dat ze dan ook niet onteigend zijn. En wat gaat er met de sprinters en turbo's en andere gerelateerde instrumenen gebeuren die niet zijn onteigend ? Mijn boerenverstand zegt dat deze dus tegen de laatst bekende koers worden afgewikkeld. Maar ik ben geen jurist
  4. forum rang 4 Dicall69 2 februari 2013 12:14
    niche 010,

    Ben je een stalker ???

    Liegen doe ik zeker niet heb me inderdaad in de dag vergist, omdat ik dit bericht snel het s'nachts heb geschreven.

    Woensdag daylow € 0,73 en dayhigh € 0,914

    44304672 30-1-2013
    Effecten koop
    20000
    L: 0,79
    30-1-2013
    20000 à 0,77

    44312066 30-1-2013
    Effecten verkoop
    20000
    M
    30-1-2013
    20000 à 0,90
    Restant uitgevoerd

    Bovenstaand heb ik 2x ingelegd, eigenlijk belachelijk dat ik je deze info geef, daarbuiten doe ik soms 20 transacties per dag en kunnen mijn verkopen op tiende centen verschillen, maar jij val er eerder over dan ik.
  5. Adek 2001 2 februari 2013 12:55
    quote:

    niche 010 schreef op 2 februari 2013 11:54:

    [...]

    Beste,

    liegen is moeilijk, je moet dan nl veel onthouden. Wat klopt er niet in uw verhaal;

    Dinsdag was het de 29e, dag hoog 0,77 dag laag 0,73 dus de aankoop op 0,77 had mogelijk geweest maar de verkoop op 0,906 niet.

    woensdag dan? nee ook niet met dag hoog van 0,91 had u ze wel kunnen verkopen op 0,906 maar niet kunnen kopen op 0,77 met een dag laag van 0,79.

    donderdag dan? nee ook niet u had ze wel kunnen verkopen op 0,906 met een dag hoog van 0,913 maar niet kunnen kopen op 0,77 met een dag laag van 0,789.

    Je begrijpt Adek dat je nu een beetje door de mand valt.

    groet,

    Niche
    Ik denk dat je ze ziet vliegen. Wat heb ik met dit verhaal te maken? Ik heb al mijn transacties die ik destijds deed deed altijd gemeld. in SNS heb ik zeker 1,5 jaar en misschien langer niets gedaan!
  6. nestel 2 februari 2013 13:01
    Optiehandelaar tast nog in het duister

    Jeroen Bos, Joris Kooiman FD

    zaterdag 02 februari 2013, 05:02

    update: zaterdag 02 februari 2013, 08:55

    Wat gebeurt er met opties op SNS Reaal, nu de onderliggende aandelen zijn onteigend? Optiehandelaren, juristen en de beurs hebben op die vraag nog geen eensluidend antwoord.

    Eigenaren van opties hebben het recht om een aandeel op een bepaald moment tegen een vooraf overeengekomen prijs te kopen (calloptie) of te verkopen (putoptie). Ze lopen nu tegen het probleem aan dat niemand de stukken kan leveren, omdat ze allemaal in handen zijn gevallen van de Staat.

    Koers van €?0

    Maar belangrijker nog is dat de handel in het aandeel door de beurs is opgeschort. Daardoor is er geen koers en maatstaf voor volatiliteit om de waarde van de optie te bepalen en de contracten in cash te kunnen afwikkelen.

    Minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën zet in op een koers van €?0 voor de stukken, omdat hij aandeelhouders van SNS Reaal niet wil compenseren. Dijsselbloem schrijft in zijn brief aan de Kamer: ‘Op basis van analyses van mijn adviseurs meen ik dat in een faillissement de waarde van de onteigende effecten en vermogensbestanddelen van SNS Reaal en SNS Bank, met inachtneming van de te verwachten verliezen en de nog terug te betalen staatssteun, negatief zou zijn.’

    Opmerkelijke situatie in de optiehandel

    Uiteindelijk bepaalt de Ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam de schadeloosstelling voor aandeelhouders. Volgens juristen en optiehandelaren komt die waarschijnlijk uit op een paar cent. Die prijs kan mogelijk dienen als koers om de optiecontracten af te wikkelen. Volgens een optiehandelaar wordt waarschijnlijk de volatiliteit van de laatste handelsdag, donderdag dus, als maatstaf gebruikt.

    Komt er geen compensatie en daarmee mogelijk ook geen slotkoers, dan leidt dat tot een opmerkelijke situatie in de optiehandel. Een belegger die met een putoptie heeft gespeculeerd op een koersdaling van het aandeel SNS Reaal, is zijn geld kwijt. De belegger die met de verkoop van de putoptie heeft gespeculeerd op een stijging van de koers, heeft juist verdiend aan de nationalisatie. Hij heeft premie ontvangen, maar hoeft geen aandelen te leveren.

    ‘We zullen de markt zo snel mogelijk informeren.’

    Dat kan verstrekkende gevolgen hebben voor de functie van de optiebeurs, die beleggers vaak gebruiken om risico’s af te dekken. ‘Wanneer er geen slotkoers voorkomt voor SNS, kan de optiebeurs zijn deuren wel sluiten als verzekeringsmogelijkheid’, aldus een medewerker van een optiehuis, die niet met zijn naam in de krant wil.

    Beursbedrijf NYSE Euronext laat weten nog niets te kunnen zeggen over het hervatten van de notering van het aandeel en de handel in afgeleide producten. ‘We zullen de markt zo snel mogelijk informeren.’

    Jurist Niels Lemmers van de VEB is zeer benieuwd naar het besluit van Euronext. ‘Dit is een volkomen nieuwe situatie, maar wij maken ons zorgen over de gevolgen voor onze achterban.’

    Handel opgeschort

    Euronext laat het aandeel SNS Reaal nog wel meewegen bij de berekening van de Midkap-index, waar het fonds onderdeel van is. Daarbij wordt de slotkoers van donderdag van €?0,841 gebruikt. Zolang de handel is opgeschort, wordt SNS Reaal maximaal drie maanden in de index gehouden.

    Dat veroorzaakt een vreemde situatie voor indexbeleggers. Zij volgen een index waarvan een aandeel niet meer verkrijgbaar is. SNS legt echter maar beperkt gewicht in de schaal. Het aandeel van de bank-verzekeraar maakt slechts 0,52% van de index uit.
  7. forum rang 6 Chiddix 2 februari 2013 13:07
    quote:

    DimL02 schreef op 2 februari 2013 12:26:

    En die laatste transactie is donderdag morgen verkocht ook op € 0,90...weet ik veel kijk dan niet op tiende centen als mijn totale porto maar aandikt, minimale details zijn in die gevallen voor mij niet van belang.
    De commissie Niche buigt zich over enige transakties. Weinigen zullen te koop lopen met voor hoeveel ze erin zaten donderdag om 17:35.
    Wel zei iemand dat hij er 160k had. Weet niet of dit iemand was die deze week was ingestapt.
    Hopelijk is hij vermogend en kan deze klap opvangen.
    Er zullen genoeg traders zijn die de dans ontsprongen hebben.
    Wat hier donderdag nog gezegd werd, CVC steekt er 1,9 miljard in met ABN/AMRO,ING etc maar zonder PF, was een waarschuwing, dat het kon mislukken.
    Het woord nationalisatie werd ook genoemd. De diepe betekenis ervan werd vrijdagmorgen duidelijk.
    Ik geloof dat niemand daarvoor de betekenis kende en de gevolgen behalve Dijsselbloem.
    Je kunt ook zeggen, niemand verwachtte dit scenario. Met RTLZ voorop en de NOS werden de koppen gek gemaakt en de koers steeg 20%.
    Van maandag tot donderdag, heb ik geen bijdragen gelezen dat nationalisatie betekende 0 euro maar ik ga nog dat nog even checken.
  8. forum rang 4 Dicall69 2 februari 2013 13:08
    Adek als je laatste bericht voor mij bedoeld is kan ik je vertellen nog € 1573,- precies dan heb ik sinds de zomer mijn inleg verdrievoudigd en dat zijn voor mij heel veel centen.

    Fabriceren doe ik niks en eind volgende week beeindig ik mijn algehele positie op de beurs als belegger en forumlid.
  9. nestel 2 februari 2013 13:10
    quote:

    robbeke schreef op 1 februari 2013 23:56:

    Hallo, ik heb helemaal geen verstand van beleggen etc. Toch heb ik lang geleden geld belegd in het asn groenprojectenfonds. Mijn grote vraag is natuurlijk: ben ik dit geld kwijt ? Kan iemand mij dit vertellen want ik kan het hier nergens terug vinden.
    Alvast bedankt
    www.asnbank.nl/asnappl/scripts/koerse...

    De koers van het ASN Groenprojectenfonds is dagelijks beschikbaar rond 9.30 uur.

    Maandag even afwachten dus of er een koers tot stand komt en dan heeft u uw antwoord.
  10. WollyBolly 2 februari 2013 13:29
    quote:

    GVteD schreef op 1 februari 2013 23:49:

    Ik heb gelukkig alles afgebouwd in 2011

    Nummer Datum Type Aantal Prijs Positie
    50030691 04-03-2011 Effecten Verkoop -3070 3,70 0
    49584424 22-02-2011 Effecten Koop 55 3,74 3070
    47421394 12-01-2011 Effecten Verkoop -165 3,33 3015
    47033149 05-01-2011 Effecten Koop 100 3,27 3180
    46818955 31-12-2010 Effecten Koop 80 3,18 3080
    46662576 27-12-2010 Effecten Verkoop -160 3,14 3000
    46558645 22-12-2010 Effecten Koop 130 3,15 3160
    46512742 21-12-2010 Effecten Verkoop -170 3,17 3030
    46157197 10-12-2010 Effecten Koop 275 3,27 3200
    45810142 02-12-2010 Effecten Koop 120 3,29 2925
    45537902 24-11-2010 Effecten Koop 165 3,24 2805
    45473332 23-11-2010 Effecten Koop 140 3,20 2640
    45164789 15-11-2010 Effecten Koop 150 3,14 2500
    45058905 11-11-2010 Effecten Koop 125 3,15 2350
    44994622 10-11-2010 Effecten Koop 100 3,27 2225
    44832580 05-11-2010 Effecten Verkoop -175 3,33 2125
    44559637 29-10-2010 Effecten Koop 2300 3,31 2300
    44554398 29-10-2010 Effecten Verkoop -2400 3,32 0
    44477140 27-10-2010 Effecten Koop 200 3,36 2400
    44336700 22-10-2010 Effecten Koop 425 3,25 2200
    44292858 21-10-2010 Effecten Koop 604 3,24 1775
    44086606 15-10-2010 Effecten Koop 171 3,24 1171
    43725808 05-10-2010 Effecten Koop 1000 3,16 1000
    13686913 01-11-2007 Effecten Verkoop -396 16,46 0
    13686167 01-11-2007 Effecten Verkoop -2604 16,47 396
    13508722 22-10-2007 Effecten Verkoop -3000 16,30 3000
    13487794 19-10-2007 Effecten Koop 6000 16,43 6000
    13487074 19-10-2007 Effecten Verkoop -6000 16,38 0
    13484213 19-10-2007 Effecten Koop 3870 16,61 6000
    13484160 19-10-2007 Effecten Koop 2130 16,59 2130
    13482978 19-10-2007 Effecten Verkoop -6000 16,66 0
    13409816 16-10-2007 Effecten Verkoop -2693 16,75 6000
    12788389 13-09-2007 Omwisseling (Long) 193 0,00 8693
    12172226 06-08-2007 Effecten Verkoop -500 15,31 8500
    12017870 26-07-2007 Effecten Koop 1000 16,51 9000
    11963969 24-07-2007 Effecten Koop 2000 16,87 8000
    11963884 24-07-2007 Effecten Koop 6000 16,87 6000

    Klik op het transactienummer voor de transactiedetails.
    Da's veul provisie
351 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 18 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,79 +0,96%
EUR/USD 1,0703 +0,48%
FTSE 100 8.044,81 +0,26%
Germany40^ 18.161,70 +0,13%
Gold spot 2.323,07 -0,18%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+26,32%
BAM
+4,73%
PROSUS
+3,52%
ASMI
+3,14%
JUST E...
+3,10%

Dalers

RANDST...
-7,22%
Akzo N...
-6,93%
FASTNED
-4,65%
NSI
-3,89%
Arcelo...
-2,65%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links