Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel KPN Koninklijke AEX:KPN.NL, NL0000009082

  • 3,419 24 apr 2024 13:58
  • +0,024 (+0,71%) Dagrange 3,340 - 3,421
  • 5.807.600 Gem. (3M) 13,7M

23 januari

94 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. De_Sint 23 januari 2013 08:51
    Citigroup Smith Barney verlaagt het koopadvies voor KPN naar houden (Neutral)

    woensdag 23 januari 2013 - 08:00u

    Citigroup Smith Barney verlaagt het houdadvies van 7 jan 2013 voor KPN naar houden (Neutral). Het koopadvies van maandag 7 januari 2013 wordt vervangen door een houdadvies. Dit vorige advies heeft geresulteerd in een rendement van 21,88%.

    www.guruwatch.nl/advies/68984/KPN/Cit...
  2. De_Sint 23 januari 2013 08:53
    (Herhaling van dinsdag gepubliceerd bericht)

    BRUSSEL (Dow Jones)--Europese telecom-aanbieders moeten investeren in breedband internetverbindingen met een hoge snelheid nu concurrenten van buiten de regio hun oog hebben laten vallen op het continent om aankopen te doen, vindt Neelie Kroes, eurocommissaris voor de Digitale Agenda.

    "We moeten investeren in breedbandverbindingen met een hoge snelheid," stelt Kroes in een interview met de Wall Street Journal, voorafgaand aan de start van het World Economic Forum in Davos, Zwitserland waar ze zal dineren met bestuurders van telecombedrijven.

    Kroes meent dat wanneer Europese telecombedrijven geen geld steken in glasvezelnetwerken en op den duur profiteren van de winst hiervan, "dat een kans voor anderen" is om in hun plaats de vruchten te plukken.

    Volgens haar kijken "een groot aantal" telekombedrijven uit Latijns-Amerika en China naar de Europese markt.

    Maar ook van elders is er belangstelling. Vorige week meldden bronnen dat het Amerikaanse AT&T Inc. op zoek zou zijn naar een Europese partner om zo binnen een nieuwe draadloze markt zijn technologieen te verbeteren. En vorig jaar nam de Mexicaanse zakenman Carlos Slim, eigenaar van America Movil, een aandeel in KPN en het Oostenrijkse Telekom Austria.

    In het interview wijst Kroes er ook op dat een verdere consolidatie binnen de Europese Unie mogelijk is. Zo gaf haar collega van mededingingszaken, Joaquin Almunia, in december nog goedkeuring voor een $1,7 miljard bedragende overname van Orange Austria door het Chinese Hutchison Whampoa Ltd.

    Kroes hint erop dat fusies steeds meer beoordeeld zullen worden op een Europees-brede basis. "De overwegingen [om goedkeuring te geven voor] een overname zijn verbonden met een regionale of nationale aanpak van wat in het belang is van de consument," zegt zij. "Maar we moeten ook nadenken over het belang voor Europa als geheel."

    De eurocommissaris zegt in het interview ook dat zij rond de zomer met aanbevelingen komt om te garanderen dat internetgebruikers de services waarvoor zij betalen niet alleen begrijpen, maar deze ook daadwerkelijk, zonder onverwachte beperkingen, krijgen.

    Door Frances Robinson; vertaald en bewerkt door Marleen Groen; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 5715 200; marleen.groen@dowjones.com

    (END) Dow Jones Newswires

    January 23, 2013 00:59 ET (05:59 GMT)

    Copyright (c) 2013 Dow Jones & Company, Inc.
  3. forum rang 7 boldie 23 januari 2013 08:56
    DEN HAAG (AFN) - Telecomconcern KPN gaat in zee met het Spaanse Fon om zijn gebruikers meer toegang tot wifi-hotspots te geven in zowel Nederland als het buitenland. Dat maakte KPN woensdag bekend. Fon heeft 's naar eigen zeggen 's werelds grootste wifi-netwerk. Financiële details werden niet bekendgemaakt.
    KPN hoopt met de samenwerking zijn positie als marktleider in Nederland op het gebied van vrij toegankelijk draadloos internet te verstevigen. De bedoeling is dat klanten van KPN een deel van hun privénetwerk ter beschikking afstaan in ruil voor de vrije toegang tot gedeelde verbindingen van andere gebruikers binnen de landsgrenzen. In het buitenland zouden de KPN-gebruikers dat via de netwerken van de gebruikers van Fon kunnen doen.
94 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Markt hield al rekening met hogere outlook KPN

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links