Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

[Gesloten]Onderwerpen sluiten geeft de IEX incompetentie van de IEX & moderatie weer!!

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 januari 2013 10:46
    Onderwerpen sluiten geeft de IEX incompetentie van de IEX & moderatie weer!!

    www.iex.nl/Forum/Topic/1293422/6/POST...
    Onbegrijpelijk wederom dat u de IEX, psychopaten zoals A5 en Deodorant beide hebben laten begaan in het topic poster van het jaar?

    Na enkele uitlokkingen voegde u de IEX moderator koudwater bij de soep en sloot het topic Poster van het Jaar? Beter zou het zijn mijn beste IEX moderator ,dat u het moderatie werk eens serieuzer oppakt en het beter gaat doen als tegenwoordig het geval is! Door in dit geval de beide heren van deze beleggerssite af te knikkeren ,hun optredens hebben namelijk helemaal niets met beleggen vandoen! Zij provoceren slechts andere IEX bezoekers! Vanwege uw incompetentie als moderator is het tegenwoordig een puinhoop geworden.Als u het moderatie werk beter doet ,kunnen de topics gewoon openblijven nu moet rest lijden door eerder genoemde 2 randdebielen.

    Met dank aan jullie beide heren A5 en Deodorant is er wederom een onderwerp gesloten.
    Zoals vandaag zie je beide heren A5 en Deodorant optreden in de DD en zijn nu deze aan het verklooten ,Gaat u dit topic voortaan ook verbieden en sluiten moderator?

    www.iex.nl/Forum/Topic/1293638/5/KK-V...

  2. [verwijderd] 14 januari 2013 10:56
    quote:

    Adelaïde H schreef:

    Onderwerpen sluiten geeft de IEX incompetentie van de IEX & moderatie weer!!

    www.iex.nl/Forum/Topic/1293638/5/KK-V...
    Beste topicstarter : Bedenk wel dat we allemaal GAST zijn
    op het forum. Dus IEX en moderator maken de dienst uit
    en niet u als gast.
    Indien u zich stoort aan moderatie en gasten waarom daarover een topic starten?
  3. [verwijderd] 14 januari 2013 11:11
    Hoe lang is het alweer gelden dat iemand hier de IEX heeft bedankt voor het geheel belangeloos te beschikking stellen van een forum waarop wij alle onze beurs gerelateerde gedachtenspinsels kunnen uiten. Niet alleen wordt ons die ruimte gegund, maar ook worden de discussie door alerte moderatoren in goede banen geleid, indien een forumlid in de hitte van een technische discussie over het beleggen, zich even vergeet en zijn standpunten iets te heftig de ruimte in slingert. Streng maar rechtvaardig zijn de modbreaks en daardoor komen de meest interessante draadjes tot stand, niet alleen voor de gebruikers maar ook voor een groep trouwe lezers. Soms wordt zelfs gesuggereerd dat er af en toe vrijwilligers worden ingezet om discussies op gang te brengen dan wel als die lijken te verflauwen, weer op gang te brengen, maar totdat dit wordt bevestigd, kan er op dit gebied alleen sprake zijn van geruchten. Wat doen wij in feite dan terug om dank te zeggen voor al dit genereuze werk. Eigenlijk lijkt het op dat er meer geklaagd wordt over een storing af en toe, niet geheel actueel zijn van bepaalde zaken en het niet invoeren van veranderingen, die iedereen dan weer anders ziet, terwijl alles toch al zo vlekkeloos verloopt. Persoonlijk klik ik bij openen van de pagina tegenwoordig altijd even op de advertenties van de gulle sponsoren van de site, alleen maar om te laten zien dat ik ook hun bijdragen hier ten zeerste waardeer. Dat zouden meer mensen misschien eens kunnen doen.

    Beseffen wij wel voldoende wat mede-forumleden hier voor ons betekenen. Persoonlijk heb ik veel van hetgeen ik van beleggen inmiddels weet, hier geleerd en misschien heb ik nog wel meer vergeten omdat ik dat ook weer niet wou weten. Er is geen onderwerp op beleggingsgebied en af en toe ook wat gerelateerde zaken waar hier niet over gesproken is, dan wel wordt. Altijd staan er leden klaar die met hun expertise op een vriendelijke doch directe wijze een ieder van dienst willen zijn. Niet altijd wordt hier dan passend op gereageerd, als Nederlanders zijn we nu eenmaal kritisch en niet altijd geneigd om te geloven in kwaliteit als daar geen prijs tegenover staat. Dat leidt dan meestal tot een verdere verdieping van het onderwerp op een gereguleerde wijze zonder dat er op de man of vrouw wordt gespeeld. Immers beseft iedereen hier dat een discussie beslist niet bedoeld is om een ander van het eigen gelijk te overtuigen. Het is slechts het uitwisselen van standpunten om een onderwerp scherper voor het voetlicht te brengen. Soms kan er sprake zijn van een zekere mate van consensus nadat diverse partijen hun zegje hebben gedaan. Vaak blijven de partijen bij hun eigen standpunt, maar zijn dan wel dankbaar om een beetje inzicht te hebben gekregen in hetgeen andere motiveert om een ander standpunt in te nemen. Af en toe lijkt het hier op een familie waarbij je voor iedere vraag een luisterend oor kunt vinden en een ieder welkom is om iets bij te dragen. En uiteraard wordt het principe dat er geen domme vragen zijn hier gerespecteerd. Persoonlijk wil ik dan die leden nog extra bedanken, die 24/7 aanwezig lijken zijn om vrijwel op iedere bijdrage van mij hier te reageren, zelfs als dat niet geheel noodzakelijk lijkt.

    Is er dan geen slang in dit schijnbare aardse paradijs? Uiteraard dient ook er in een positief verhaal als dit geen blad voor de mind worden genomen over een schaduwkant. Soms is er poster die er alleen op uit lijkt te zijn om tegenstellingen te verscherpen en onnodige commotie te veroorzaken in de doorgaans zo rustige vijver. Vilein analyseren, intrigeren en fileren, lijkt het duidelijkste kenmerk met een onlesbare dorst naar aanbevelingen. Slechts na goed bestuderen van de bijdragen kunnen de duistere bijbedoeling van een schijnbaar vriendelijke post worden doorzien. En dan is het meteen goed raak ook, hele bevolkingsgroepen lijken te worden aangevallen middels symbolische en versluierde zinnen en geen reputatie van de hier gevestigde leden lijkt meer veilig. Respectloos, ondoordacht , onnodig en zinloos zijn de enige kwalificaties die voor dergelijke bijdragen kunnen worden gebruikt. Gelukkig is het forum hiervoor goed toegerust met een soort moraalpolitie, die meteen zal optreden om de schavuit aan de kaak te stellen en hem op gepaste wijze van repliek te dienen zodat de overige onschuldige leden en lezers hier geen schade door kunnen lijden. Met een gezamenlijke inspanning wordt een dergelijke deugniet dan toch zwijgen gebracht tot heil van het hele forum en haar gebruikers. Hulde daarvoor. Om te voorkomen dat de moderator denkt dat er in de laatste alinea een aanval wordt gedaan op een niet nader genoemde poster, wat hier immers niet de bedoeling is, dat is duidelijk niet het geval. Het betreft hier uitsluitend een persoonlijke ontboezeming en schuldbekentenis inzake het eigen gedrag van vorige week en gelukkig heb ik er veel van geleerd en kan ik hier afsluiten met een mea culpa.

    Bij deze wil ik mijn excuses aanbieden aan iedereen op deze site. die ik niet beledigd, geschoffeerd of anderszins in zijn of haar eer heb aangetast. Maar wees gerust, het is slechts een kwestie van tijd voordat u ook aan de beurt bent. Maar ook op dit gebied dien ik wel prioriteiten te stellen.

    En inderdaad, humor is bijzonder subjectief.
5 Posts
|Omhoog ↑

Direct naar Forum

Indices

AEX 870,27 -0,43%
EUR/USD 1,0730 +0,30%
FTSE 100 8.078,86 +0,48%
Germany40^ 17.931,00 -0,87%
Gold spot 2.332,23 +0,70%
NY-Nasdaq Composite 15.611,76 -0,64%

Stijgers

UNILEV...
+5,85%
RENEWI
+4,68%
B&S Gr...
+2,85%
Flow T...
+2,26%
Fugro
+2,09%

Dalers

ADYEN NV
-18,43%
VIVORY...
-8,38%
WDP
-4,93%
Alfen ...
-4,39%
CM.COM
-3,66%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links