Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Fijne feestdagen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

672 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 34 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 december 2012 11:29
    quote:

    Truelies schreef op 21 december 2012 09:42:

    Bas, bedankt voor al jouw analyses en ik wens jou ook hele fijne feestdagen.....En veel gezondheid voor 2013.

    Roodjiever, jij vieze mazzelaar met je flashcrash! En dat je ook precies wakker was.....niet te vaak doen hoor! Kost slaap! :-))

    En, uitkijken met short heb ik het over opties, dus gewoon overdag. Maar wat zal dat een lekker gevoel hebben gegeven vanacht....zeg eens eerlijk, staan brullen?? Geniet ervan, het is je zeeer gegund!

    Tnx mate! Ik kon er bijna niet meer van slapen, zoveel adrenaline had ik opgebouwd. Wel een heerlijk gevoel ja. En mijn kleine short van vanochtend loopt ook weer goed. 346 naar 342,7 nu. Dat was met een half CFD´tje. Gewoon lekker meedoen, beetje rustiger. De spanning moet er even af, zowel TA als FA bekeken werd het een beetje teveel halleluja.

  2. [verwijderd] 21 december 2012 11:37
    Wat ik dan niet snap is dat de reactie van de wielrenner gemodbreaked werd. Zó erg was dat nou ook weer niet. Hij mag mij toch best kritiek geven op de soms onzinnige posts die ik soms plaats? Ik voel me echt niet aangevallen hoor. Maar ik vind dat je soms best wat buiten de TA mag posten om elkaar een beetje het gevoel te geven dat we ook nog sociaal zijn. Terwijl we natuurlijk over het algemeen van die notoire schermplakkers zijn. Welke randdebiel gaat er nou om 2 uur ´s nachts aan zijn PC vastgekluisterd volgepompt met adrenaline op de knoppen zitten rammen? Het is jammer dat mijn vrouw niet wakker was, want dan had ze net zoveel kussen gekregen als mijn hond, haha!

    Wat ik niet zo kies vind is het aanvallen van een columnist die gewoon met alle goede bedoelingen een mening schrijft. Je kunt het eens of niet eens zijn met de schrijver, maar please! Onderbouw het dan. Geef aan wat je zelf denkt en waar je eigen belangen liggen. Gelukkig zijn de meesten vrij open, voor zover dat kan op een anoniem forum.
  3. [verwijderd] 21 december 2012 11:40
    26 pips e/d ook eruit. Dat was een hele kleine, 0,1 contract. Om de een of andere reden kan ik nu weer vanaf 0,05 contracten handelen. Iets gemist?

    De vraag nu is waar we heen gaan? Is dit een tijdelijke dip of gaan we verder zakken? Het lijkt erop dat steunnivo´s als sneeuw voor de zon verdwijnen.
672 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 34 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links