Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Notarissen in de knel

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 november 2012 12:05
    Het is niet anders. De steeds betere mogelijkheden om toegang tot informatie te verkrijgen en het zelf regelen van bepaalde zaken zal hoe dan ook tot een flinke uitdunning gaan zorgen bij notariskantoren. Veel mensen plaatsen notarissen (notariskantoren) een beetje in het zelfde licht als de banken. Grote gebouwen, flinke inkomsten en dure auto's. En voor feitelijk welke dienstverlening eigenlijk. Even snel een transportakte passeren of in een standaard testament op de tekstverwerker even de namen wijzigen en kassa.
    Ongetwijfeld zal er ook belangrijke dienstverlening zijn met veel toegevoegde waarde, maar indamming van de snelle hoge verdiensten (onder meer door meer concurrentie door vergelijking) is wat mij betreft prima.
    Dan houden we straks de echte specialisten over en kunnen de simpele akten e.d. gewoon via internet e.d. geregeld worden.
  2. zonnetjes 20 december 2012 01:09
    Al meer dan 5 jaar vecht ik (als 4e bekende slachtoffer) tegen een notaris die mij mijn ouderlijk huis ontnam door niet te handelen naar de wens van mijn ouder en vervolgens weigert al 5 jaar lang het gehele erfdeel uit te keren. Wat ik ook probeer (de man is al 2 maanden geschorst en onlangs nog weer 2 weken en na mij bij een ander ook weer in een soortgelijke zaak berispt, dat maakt het dus 7 burgers die opgelicht zijn door deze man en hij is gewoon nog steeds notaris....) Je wordt gewoon soms als dader behandeld door het toezicht. De BFT doet niets voor burgers, alleen als de kamer opdracht geeft en dat doen ze niet. Nu maar hopen dat het OM wat gaat doen aangezien ook de politie in Harderwijk niet in beweging kwam met een aangifte wegens verduistering. Liegen voor het Hof kan je niets tegen beginnen, er wordt geen eed afgelegd! Justitie doet niets, de politiek reageert niet. Helaas zijn we afhankelijk van deze mensen, de goede niet te na gesproken. Hoog hoog tijd dat iedere notaris die de kluit belazerd er gewoon helemaal meteen uitgegooid wordt. Het toezicht faalt ook hier weer compleet! Burgers zijn vogelvrij ondanks wetten. Geen wonder dat steeds minder mensen vertrouwen hebben in de rechtsstaat... Anarchie en een zwarte markt, eigen rechter gaan spelen liggen dan op de loer. Democratie? Een rechtstaat? Ik heb er geen enkel vertrouwen meer in en met mij een groeiende groep Nederlanders!
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links