Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beleggers langs zijlijn om fiscal cliff

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 november 2012 10:17
    Zag u die fantastische Griekse groeilijnen gisteravond bij Pauw & Witteman? Het is de zoveelste leugen die politici ons voorkoken.

    Dit heeft ook niets, maar dan helemaal niets meer met gemeenschapszin/-denken en oplossingsgerichtheid te maken. Sterker nog, ik durf de stelling aan dat hier sprake is van een zeer ernstig ambtsmisdrijf van o.a. het IMF en de gezamenlijke groep ministers van Financiën, of is het normaal om de bevolking van de E.U. met grove leugens het bos in te sturen? Daarbij schiet ook het woord ontoerekeningsvatbaarheid door mijn hoofd. Het zijn mafketels (geworden).

    Alhoewel, je moet wel het intellect van een amoebe hebben om dergelijke kletspraat serieus te nemen. Het staat gelijk aan de dief die wordt betrapt bij de geopende kluis, met het geld en goud nog in zijn handen, die ontkent dat hij de dief is.

    Vanuit Rusland wordt terecht opgemerkt dat het er op lijkt dat de heersers in Europa helemaal niet begaan zijn met het lot van de euro en eurozone. Ik onderschrijf die mening volledig en voel mij al lang niet meer serieus en zwaar in de zeik genomen. Hoe lang doet het nog pijn aan mijn ogen? Wanneer verdwijnen de vuile varkens en olifanten uit mijn porseleinkast?

    Tot slot iets van een ander en zeer zeker beter kaliber:
    www.silverdoctors.com/jim-willie-immu...
  2. [verwijderd] 28 november 2012 10:49
    Jim Willie maakt duidelijk wat minister Dijsselbloem al dan niet in commissie ondersteunt: het delgen van euroschulden, met euroschulden en daarbij maar hopen dat de economische motor en groei op gang komt. Ik noem dit een "criminal act", een tournure waarvan u en de volgende generaties het slachtoffer van zijn/worden. De Amerikanen passeren hun fiscale klip de facto met ongeremde dollarcreatie en Nederland laat zich thans ook in met dat kunstje, maar dan met euro's en geleuft u werkelijk dat u en uw koopkracht, zonder tegenmaatregelen, hierdoor niet op de klippen lopen?
    Nog een dingetje: gisteren werd bij Pauw & Witteman door een D66-politicus gesuggereerd dat Griekenland weer naar groei toe moest althans, hij bezigde woorden van die strekking. Ik vond het erg jammer dat aan deze politicus niet werd gevraagd of Griekenland de facto ooit groei heeft gekend sinds haar toetreding tot de eurozone. Ik bedoel dan werkelijke, niet op aangaan van schulden en leugens gecreëerde groei; groei van het nationaal inkomen. Dat brengt mij tot de stelling dat Griekenland er de komende decennia ALS E.U.-LID er van haar lang zal ze leven niet in zal slagen boven de nullijn uit te komen. Ergo, als er niets wezenlijks verandert zal Griekenland ook aan Nederland kleven als een doodzieke parasiet en dat lijkt mij niet de bedoeling.
  3. [verwijderd] 28 november 2012 11:33
    Ziek, pure oplichting ten faveure van de happy few, zelf zitten ze er warmpjes bij met een paar ton per jaar en ze kunnen natuurlijk altijd rekenen op de steun van de mensen die ze nu wel helpen, de happy few, hun netwerk en bevriende politici met veel contacten bij thinktanks en grote zakenbanken en andere grote investeerders partijen.

    En het volk wordt maar uitgemolken.

    Europa, een goed georganiseerd plan om de rotzooi in het zuiden te financieren met belastingcenten van de werkende mensen uit het noorden, om de gaten te dichten die door het wegsluizen van honderden miljarden aan fraude door de elite is ontstaan.

    En daar moeten wij ons steeds scheel aan blijven betalen zodat onze koopkracht helemaal naar de klote gaat terwijl de euro de prijzen al door het dak heeft laten gaan en door het onbeperkt bijdrukken van monopolie geld door de ECB voedsel en andere comodities veel te duur blijven omdat investeerders ergens naar toe moeten met hun geld en liever graan kopen en opslaan en mensen letterlijk dood laten gaan en voor die er al niet dood aan gaan is er dan dadelijk nog veel meer inflatie wat nog een keer extra de koopkracht doet afnemen en ook nog eens de spaarpot van de wel bewuste mensen doet verdampen.

    En daar zijn Dijselbloem en natuurlijk zeker ook zijn voorlopers met voorop de Jager en natuurlijk Rutte verantwoordelijk voor.

    Dus ik hou ze verantwoordelijk voor moord en hoop dat ze snel navenant gestraft zullen worden.

    Beloven dat er geen cent extra naar griekenland gaat, elk wel denkend mens kon dan berekenen dat dit dus exit griekenland zou betekenen, daar stem ik op en daardoor niet op de PVV en dan breekt meneer even de belofte, DANKJE, *&#()^*&)%^@#&^@*(%&)*(#$&%*#^&*$^@&$^.
    Nu was het natuurlijk ook een enorme K actie van Wilders om het kabinet te laten vallen en links weer in het zadel te helpen, dus die stem was hij daar ook al kwijt en als je dan economisch vooruit wil denken blijft er alleen de VVD over, beetje D66 misschien voor sommigen, maar zeker geen links met zijn allemaal liever naar de klote beleid dan dat we eens een keer gaan werken, liever lui dan moe.

    Kots misselijk van alle haagse politici, weg er mee asap, hoe maakt mij niet uit.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links