Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Teulings voor kwijtschelding aan Griekenland

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

19 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 november 2012 14:18
    Zit je daar in Brussel weer naast een Griek in het Europees Parlement. Wat zal die wel niet van je denken als je je als schaap je poen hebt laten afnemen. Ik zou er niet voor Joker gaan zitten. Niemand die je ooit in de toekomst nog enig respect zal geven. Je bent gedoemd om altijd de klos te zijn. Deze simpele regel gaat overal en altijd op. De heer Teulings kijkt niet verder naar de toekomst.
  2. [verwijderd] 25 november 2012 15:10
    De normale Nederlander moet kapot gemaakt worden om de elite in Griekenland te sponsoren.
    Logisch toch.

    Griekenland uit de euro en de eurozone of wij er uit.

    Hier kunnen wij onmogelijk aan meedoen.

    Geen wonder dat ze dit niet aan het volk durven te vragen want dit is zo achterlijk, dat komt er met geen mogelijkheid doorheen.
    Heb je decennia lopen bouwen om er iets goeds van te maken, moet je nu alles wat je hebt opgebouwd weggeven aan de oplichters in Griekenland (niet het normale volk maar de elite daar die honderden miljarden in het buitenland heeft staan), nog niet misschien.

    Maar helaas hebben een hoop mensen die in naam van ons spreken, door ons betaald en dan ook nog eens tonnen per jaar krijgen, ook zelf bepaald natuurlijk, het niet zo goed voor met de Nederlanders en kunnen we nog makkelijk wat verder uitgemolken worden om de elite daar te steunen.

    Ze hebben geld genoeg daar, het zit alleen op de verkeerde plekken, ga het daar maar weghalen en niet hier, daar is het toch ook naar toe gegaan de afgelopen jaren, onterecht met fraude en oplichting, ga het dan daar ook maar weer terug halen.

    Kwijtschelden is helemaal geen oplossing, dat is belonen voor de fouten die gemaakt zijn door de elite daar zelf. Die moeten juist aangepakt worden, maar die worden een hand boven het hoofd gehouden door de politici, die weer geholpen worden door europa.......

    Zij er uit of wij er uit, hier kunnen we onmogelijk aan mee blijven doen, want na Griekenland is het dan een vrijbrief voor de andere landen want de landen die wel hun huishoudboekje redelijk op orde hebben gehouden, die betalen wel.
  3. @iPlof 25 november 2012 16:48
    quote:

    biasharaman schreef op 25 november 2012 14:52:

    De Griekse elite heeft afgelopen 10 jaar voor miljarden achterover gedrukt. Waarom wordt niet geeist dat dit geld wordt ingezet voor een haircut?
    Het erge is dat ook de NL (en rest EU) elite profiteert van die schuldenkwijtschelding.

    Het gaat bij de noodsteun (door belasting betaler opgehoeste nieuwe leningen) vooral om riskante beleggingen vanuit ABN etc (miljarden aan het OV bedrijf van Athene bijv.) terug te betalen.

    Denk maar niet dat het bankentuig zijn dikke bonussen uit eerdere jaren heeft terugbetaald.

    Er is iets heel vreemds aan de gang. De 'normale' Griek wil de noodsteun niet met alle extra eisen en de 'normale' EU burger wil het evenmin.
    Desondanks besluit de lobby-omgoten elite anderzijds.
  4. [verwijderd] 25 november 2012 17:17
    Als de heer Teulings en zijn meevoelende companen als bijvoorbeeld de Jager,Wellink,Halsema en Roemer nu eerst eens hun huis verkopen en de opbrengst daarvan tezamen met hun vermogen en maandelijks de helft van hun inkomen in een fonds storten,dan hebben we in ieder geval een begin om Griekenland tegemoet te komen.Misschien offer ik dan ook nog wel iets op van mijn armoedje.....Lang leve de happy few van Griekenland op hun pleziervaartuigen!!!!!
  5. [verwijderd] 25 november 2012 18:41
    teulings econoom? let op mijnheer: wij laten alles liggen, als straf voor die rutte en samson koop ik dit jaar geen schoenen, kleding, verjaardagskado's, platen, boeken, en tijdschriften, opgezegde verenigingen en vrijwilligerswerk meer, het liefts zou ik ook de tv ned123 opzeggen en de zorgverekering. van mij gaat deze regering met deze aow maatregel helemaal onderuit met nederland erbij.
  6. [verwijderd] 25 november 2012 18:51
    Teuelings is een ambtenaar, begrijp ook niet dat deze man de publiciteit haalt!

    Je kan alleen druk op de ketel houden als het schuldaflossingsschema in stand blijft, kwijtschelden is terugvallen in oude gewoontes.
    Betaal in ieder geval terug wat je kunt betalen....na 8 jaar zien we wel weer!
  7. DAGEVOS 25 november 2012 18:55
    quote:

    biasharaman schreef:

    De Griekse elite heeft afgelopen 10 jaar voor miljarden achterover gedrukt. Waarom wordt niet geeist dat dit geld wordt ingezet voor een haircut?
    Mee eens. Laat hen maar verplicht eigen staatsobligaties kopen als ze zoveel vertrouwen in hun eigen economie hebben. De vraag is natuurlijk waarom vanuit Europa hier niet op aangedrongen wordt. Zijn er mensen die belangen hebben bij het geld dat buiten de Griekse economie is gebracht?
  8. [verwijderd] 25 november 2012 18:58
    Als ik failliet zou gaan, moet ik ook jaren lang op minimum rondkomen.
    Of de schuld nu volledig wordt afglost of niet, ze moeten gewoon maximaal bezuinigen en dat geld terug halen uit zwitzerland.

    Het zou toch van de gekke zijn dat wij voor dat luie leventje in griekenland volledig moeten opdraaien.
    Laat ze eerst eens werken tot ze 67 zijn en de belasting betalen die ze schuldig zijn.dan praten we over 15 jaar verder over kwijtschelding.
  9. forum rang 6 Fred 62 25 november 2012 23:56

    Deze man moet alleen maar rekenen , dat is waar hij voor betaald wordt.
    Als hij de Griekse schuld uit eigen zak zou moeten betalen zou hij wel
    anders kraaien.

    Het is niet te hopen dat zijn overtuigingen de rekensommen beinvloeden.
    En anders inruilen voor een onbevooroordeelde computer .
  10. [verwijderd] 26 november 2012 00:46
    als waar jullie van rijk zijn geworden , "jullie pensioenpotje en het verdiende door de loonmatiging van de duisters , word overboord gesmeten om met zijn allen op zijn PIGSS te gaan leven .

    frankrijk hangt haast , daarna belgie , vroeger was de belgische frank een middel voor vlaanderen om wallonie mee op zijn rug te kunnen blijven nemen , nu niet dat komt een dezer dagen naar boven.
19 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links