Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel KPN Koninklijke AEX:KPN.NL, NL0000009082

  • 3,395 23 apr 2024 17:35
  • +0,047 (+1,40%) Dagrange 3,345 - 3,397
  • 12.701.314 Gem. (3M) 13,7M

7 November VANDAAG OVER DE EUR 5?

106 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. De_Sint 8 november 2012 09:49
    AMSTERDAM (Dow Jones)--Deutsche Telekom AG (DTE.XE) is het afgelopen kwartaal in de rode cijfers gedoken, vanwege eenmalig lasten bij zijn divisie T-Mobile USA, meldt het Duitse telecombedrijf donderdag tijdens de presentatie van derdekwartaalresultaten.

    Het bedrijf herhaalde zijn outlook voor 2012, waarbij een winst voor rente, belastingen, afschrijvingen en goodwill-amortisatie (EBITDA) voor het hele boekjaar wordt voorzien van EUR18 miljard.

    Het concern boekte het afgelopen kwartaal een nettoverlies van EUR6,9 miljard, in vergelijking tot een nettowinst van EUR1,07 miljard in dezelfde periode een jaar eerder.

    Het resultaat werd met name gedrukt door een eenmalige last van EUR7,4 miljard, vanwege de geplande fusie tussen T-Mobile USA en MetroPCS (PCS). Exclusief de eenmalige last boekte het concern een nettowinst van EUR926 miljoen.

    Analisten rekenden op een nettoverlies van EUR6,46 miljard. De aangepaste EBITDA kwam uit op EUR4,78 miljard, tegenover EUR4,91 miljard in dezelfde periode een jaar eerder.

    Het concern boekte in het derde kwartaal een omzet van EUR14,65 miljard, tegen EUR14,67 miljard een jaar eerder.

    - Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; patrick.buis@dowjones.com

    (END) Dow Jones Newswires

    November 08, 2012 03:17 ET (08:17 GMT)

    Copyright (c) 2012 Dow Jones & Company, Inc.
  2. rene02 8 november 2012 11:18
    quote:

    Yugo_belegger schreef:

    kpn heeft mij kapot gemaakt. komt niet meer goed
    Kapotgemaakt wil ik nog niet zeggen, maar dit fonds heeft mij in de umts tijd heel veel geld gekost, en dat alleen maar door informatie achter te houden en te liegen naar de aandeelhouders toe. Van mij mogen ze failliet gaan die oplichters die jaren lang een monopolistische positie hebben gehad.
  3. forum rang 4 Nel 8 november 2012 11:21
    MARKET TALK: Fitch handhaaft rating KPN op BBB, outlook negatief


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Fitch Ratings heeft woensdag de rating voor Koninklijke KPN nv (KPN.AE) gehandhaafd op BBB met een negatieve outlook. De bevestiging is gebaseerd op de gevestigde positie van het bedrijf op de binnenlandse markt en de aandacht voor het behoud van kasstroomgeneratie terwijl het kampt met zware concurrentie, licht de kredietbeoordelaar toe. De negatieve outlook weerspiegelt de zorgen van Fitch over de verzwakkende trends in omzet en winstgevendheid en toenemende leverage. Ook wijst Fitch op het risico dat er een nieuwe speler bij komt op de mobiele markt in Nederland na de spectrumveiling. (BTZ)


  4. [verwijderd] 8 november 2012 11:25
    quote:

    paulta schreef op 8 november 2012 11:19:

    KPN is een bodemloos gebeuren helaas, alle fantasie is eruit gelopen.
    DT doet het best goed(het aandeel stijgt vandaag)..groot=goed.

    Ons nationaal netwerk moet in binnenlandse handen blijven....en dat zal ook zeker gebeuren...De Mexicaan moet verlies nemen, het sportief opvatten.
    die cucaracha zal zijn pesos alvast aan het tellen zijn voor een mooi overname bod.
  5. [verwijderd] 8 november 2012 11:36
    Ik zie met structureel gedrag die koers naar beneden gemanipuleerd worden. Ondanks alle logische redenen is er eigenlijk maar een reeele verklaring mogelijk. De mexicaanse taco waarin kpn gevangen zit word maar door een persoon gegeten. Hoe minder er overblijft. Uiteindelijk verdwijnt alles in zijn buik.
    En ik zie niet in hoe de politiek hier iets aan kan veranderen zonder dat zij een positie nemen in kpn. Of er een staats bedrijf van maken.

  6. [verwijderd] 8 november 2012 11:48
    Telecombedrijf T-Mobile heeft de omzet in Nederland in het derde kwartaal met 4 procent zien dalen tot 413 miljoen euro. Hoewel de winstgevendheid is verbeterd, stelde directeur Thomas Berlemann donderdag op langere termijn bezorgd te zijn over de omzet.
    ,,De dalende inkomsten in de markt beïnvloeden de gehele sector en vormen een uitdaging voor toekomstige investeringen die de groei van mobiel internet mogelijk moeten maken'', zei Berlemann.

    Het resultaat (ebitda) steeg met 18 procent op jaarbasis tot 143 miljoen euro. T-Mobile bekleedt momenteel de derde positie op de Nederlandse telecommarkt, achter KPN en Vodafone. Een veiling van mobiele frequenties die momenteel aan de gang is en enkele weken kan duren, kan de marktverhoudingen flink wijzigen. Er komt minstens één nieuwe speler op de markt.
  7. forum rang 6 pwijsneus 8 november 2012 11:56
    quote:

    paulta schreef op 8 november 2012 11:30:

    Ik mag het best hopen voor de aandeelhouders, de politiek zal het hoe dan ook blokeren, elke Nederlander wil dit bevestigen.

    Een kakkerlak uit een Zuid-Amerikaanse Gurillia-staat als eigenaar van KPN-Nederland de haag...never nooit en te nimmer.
    Het idee is lachwekkend.
    Waarom? Ik zie het best gebeuren eigenlijk, sterker nog, ze hebben het er zelf naar gemaakt.

    Ps. het is trouwens Noord-Amerika.
  8. Fatcat 8 november 2012 14:40
    de koers blijft mij verbazen. Er zijn partijen bezig om de koers kapot te maken, het doel lijkt mij vrij duidelijk. Carlos heeft zijn fortuin aan de telecom in mexico te danken, kopen wanneer iedereen verkoopt, zoals nu met KPN ook het geval is. Persoonlijk geloof ik niet dat deze daling gerechtvaardigd is rekening houdend met de vooruitzichten en de cijfers. En niet alleen KPN staat op een all-time low, ook Slim Nicolaas zijn 2e investering Telekom austria. Toeval? Ik denk het niet, de Telecom branchegenoten doen het ook niet bepaald best maar KPN en Austria slaan nergens op. Er staat iets groots te gebeuren, laten we hopen dat het positief is....
  9. rene02 8 november 2012 14:55
    [quote=Fatcat]
    de koers blijft mij verbazen. Er zijn partijen bezig om de koers kapot te maken, het doel lijkt mij vrij duidelijk. Carlos heeft zijn fortuin aan de telecom in mexico te danken, kopen wanneer iedereen verkoopt, zoals nu met KPN ook het geval is. Persoonlijk geloof ik niet dat deze daling gerechtvaardigd is rekening houdend met de vooruitzichten en de cijfers. En niet alleen KPN staat op een all-time low, ook Slim Nicolaas zijn 2e investering Telekom austria. Toeval? Ik denk het niet, de Telecom branchegenoten doen het ook niet bepaald best maar KPN en Austria slaan nergens op. Er staat iets groots te gebeuren, laten we hopen dat het positief is....

    KPN staat nog lang niet op een all time low. In de UMTS tijd stond dit aandeel op €1.95. een half jaar ervoor had ik ze nog voor €34 gekocht, dus kun je zien waar het naar toe kan gaan
106 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

KPN mist een vleugje ambitie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links