Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurs Vandaag: Spannend!

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

27 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. kolenboer 5 november 2012 08:32
    quote:

    abscholten schreef op 5 november 2012 08:22:

    OBAMA!, Omdat hij de afgelopen 4 jaar teveel tegenwerking van de republikeinen heeft gehad om zijn voorgenomen veranderingen door te zetten en omdat Romney en de zijnen veel conservatiever zijn dan ze zich nu nog voordoen (ik wil vooruit, niet achteruit).
    Is er wat vooruitgegaan dan? Het enige wat Obama gedaan heeft is zinloos geld uitgeven. De enige groei die ze doorgemaakt hebben is dat ze nog dikker en volgevretener zijn dan in 2008.
  2. [verwijderd] 5 november 2012 08:40
    Obama laat nu overal US-drones vliegen om bommen te droppen en Bernanke strooide geld vanuit een drone. Met Romney krijgen we weer oorlog, tussen VS en Iran of is drie op een rij verliezen(vietnam, irak, afghanstan) een lesje geweest? Tussen Iran en de VS werd al strijd gevoerd in Libanon, zegt men.
  3. Henk en Ingrid 5 november 2012 09:05
    quote:

    korbe007 schreef op 5 november 2012 08:40:

    Obama laat nu overal US-drones vliegen om bommen te droppen en Bernanke strooide geld vanuit een drone. Met Romney krijgen we weer oorlog, tussen VS en Iran of is drie op een rij verliezen(vietnam, irak, afghanstan) een lesje geweest? Tussen Iran en de VS werd al strijd gevoerd in Libanon, zegt men.

    Ik denk dat zelfs Romney zich nog wel een keertje achter de oren krabt voor hij Iran binnenvalt. Iran is geen Irak of Afghanistan wat je zo maar even binnenvalt. Iran heeft een enorm landleger met veel vuurkracht, kan zo de olietoevoer vanuit het Midden-Oosten lamleggen, en heeft wellicht al kernwapens ontwikkeld (en misschien zijn ze ook nog wel gek genoeg om ze te gebruiken ook).
  4. [verwijderd] 5 november 2012 09:05
    Het is opvallend stil geweest in de Nederlandse media rondom deze verkiezingen in de VS, zeker i.v.m. de euforie over Obama van vier jaar geleden. Ik denk niet dat Obama slechter is geweest dan Bush jr. maar daar houdt het dan ook wel een ongeveer mee op wat mij betreft. Mijn recalcitrante instinct zegt daarom Romney, hoewel ik denk dat het voor wie dan ook moeilijk wordt om dit land waar elke maand 100 miljard schuld door de overheid wordt gecreëerd op de rails te krijgen.
  5. N. Koerts 5 november 2012 09:29
    Absoluut Obama. Ik hoef geen president die vind dat verkrachte vrouwen geen abortus mogen, homo's beter kunnen verdwijnen, de allerrijksten een belastingverlaging moeten krijgen, wat weer ten koste gaat van de middenklassen en als laatste geen president die vind dat mensen geweigerd mogen worden door zorgverzekeraars omdat de kans te groot is dat ze ziek worden.

    Allemaal in 1 zin.

    Niels Koerts
  6. [verwijderd] 5 november 2012 15:32
    Waarom koopt Deutsche Post Postnl niet..? krijgen ze ook nog een superbonus wanneer UPS TNT koopt. ( Deutsche Post regelt eea wel even met de EU..) Obama wint met twee vingers in de (lucht ) neus. Maar zal 4 zware jaren krijgen, republikeinen zullen alles doen om hem lam te leggen. Over 4 jaar weer een Bush, of andere republiekein.
  7. [verwijderd] 5 november 2012 15:38
    Een kandidaat die de belasting nog verder wil verlagen op een manier dat de rijksten (hijzelf dus) er het meest van profiteren, iemand die niet kan vertellen hoe de 'loopholes' en 'deductions' uit het belastingsysteem gehaald kunnen worden, waardoor de Amerikaanse schuld en het begrotingstekort nog verder oplopen, iemand die nu de gematigdheid zelve uithangt, maar radicale rechtse praat uitsloeg (over homo's, vrouwen, uitkeringstrekkers, Iran), toen hij de Republikeinse kandidatuur nog moest veroveren, zo iemand daar stem je toch nooit op.

    Blijft Obama over. Anders wordt het nog erger.

    GW
27 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links