Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Duidelijk AEX-signaal

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Selwyn Duijvestijn

Selwyn Duijvestijn is een actieve beurshandelaar op Beursplein 5. Hij beoordeelt onderliggende waarden via een geheel eigen werkwijze op koopwaardigheid en potentieel rendement. Op Marktgevoel.nl kunt u zich inschrijven voor zijn gratis nieuwsbrief vol opgemerkte kansen en valkuilen in verschillende markten.

Meer over Selwyn Duijvestijn

Recente artikelen van Selwyn Duijvestijn

  1. jan '16 Mijn vier grootste fouten 32
  2. nov '15 Liever Barrick Gold, dan goud 11
  3. nov '15 Monsterlijke sterk 1

Reacties

21 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 oktober 2012 09:22
    quote:

    alex5150 schreef op 9 oktober 2012 09:21:

    @rickbreda

    Deze opmerking is een open deur waar een vrachtwagen doorheen kan. Natuurlijk zullen zijn posities zijn visie reflecteren. Is dat bij jouw niet het geval dan?
    Als columnist moet je objectief zijn en niet lullen naar je eigen positie in de hoop op volgers.

    Rick heeft helemaal gelijk!
  2. [verwijderd] 9 oktober 2012 10:19
    quote:

    FvR schreef op 9 oktober 2012 09:46:

    En Bas dan? TA specialist voor de ING geloof ik, en dus een man met een missie; roep dat alles beter wordt en lok kopers naar de markt, want kopers betekent omzet. Dus om nou te zeggen dat zijn visie objectief is............

    Eens, dat is ook niet objectief. Snap ook niet dat TA op deze manier serieus genomen kan worden wanneer deze "profs" totaal een andere kant op wijzen
  3. Brokie Even 9 oktober 2012 10:22
    quote:

    FvR schreef op 9 oktober 2012 09:46:

    En Bas dan? TA specialist voor de ING geloof ik, en dus een man met een missie; roep dat alles beter wordt en lok kopers naar de markt, want kopers betekent omzet. Dus om nou te zeggen dat zijn visie objectief is............

    Nee, Bas is ook zeker niet objectief. Toch lees ik zijn columns regelmatig. Dat om een positief gevoel te krijgen, want ik ben vooraf voor de LT tactiek gegaan, daar wil ik dan ook niet van afwijken.

    Echt serieus nemen kun hem echter niet, want bij elke stelling die hij plaatst, dekt ie zich met een andere stelling in. Volgens hem is de LT trend altijd opwaarts gericht, ongeacht de situatie.

    Je moet zeker niet de illusie hebben dat een van deze mannen objectief en betrouwbaar is, dan houd je jezelf voor de gek.

    Naar mijn mening kun je geen enkele analist serieus nemen. Als ze het echt wisten, dan lagen ze met hun ballen op Ibiza, in plaats van saaie stukjes te schrijven voor IEX.
  4. [verwijderd] 9 oktober 2012 10:26
    Selwyn ziet het goed. Het is allemaal niet zo positief als Bas doet vermoeden. TA maakt trends inzichtelijk en er is geen enkele aanleiding om te veronderstellen dat we omhoog moeten. De RSI topt alweer en gaat ruim onder de 50 duiken. Zelfs al zijn de KW3 cijfers goed dan nog gaat het naar beneden. De Stochastics doen mij vermoeden dat dit nl. al ingeprijsd is. Selwyn heeft ons vorige keer op het verkeerde been gezet door z'n shorts te verkopen terwijl hij beter 1 weekje had kunnen wachten. Dus alleen de timing kan iets beter en belangrijker nog, niet te snel draaien. Een trend blijft een trend. Tot slot, beide heren geven slechts hun opinie/interpretatie van hun TA. Op dit moment (en ca. het laatste half jaar)scoort Selwyn mi beter dan Bas. Maar ook Bas z'n bijdrage lees ik graag.Beetje triest om te gaan katten als iemand een andere mening heeft.
  5. [verwijderd] 9 oktober 2012 11:08
    "TomTom: tradingrange doet zijn werk, TomTom op weg naar 2,80 euro."

    Je roept ook echt zomaar wat he. Blijf je het nou alleen steeds verkondigen omdat je er zo faliekant naast zat de laatste maanden en constant scheef zit of..

    De profs denken hier ook heel anders over en daarbij ook goed onderbouwd. Iets wat ik bij jou vaak mis. Wat maakt jou dat dan?
  6. [verwijderd] 9 oktober 2012 12:13
    quote:

    vinno777 schreef op 9 oktober 2012 09:22:

    [...]

    Als columnist moet je objectief zijn en niet lullen naar je eigen positie in de hoop op volgers.

    Rick heeft helemaal gelijk!
    Rick is alleen maar blind positief ( als je hem een beetje volgt) . En anders moet hij maar eens een paar posities doorgeven ; kijk ik wel wie er gelijk gaat krijgen !!!
  7. De nakketikker 9 oktober 2012 17:30
    Dit is geniaal en inderdaad het bericht waar ik op had zitten wachten!! Een betere koop aanbeveling is niet te vinden. Tenzij je dit keer wel eens gelijk krijgt (als je het maar lang genoeg roept krijg je altijd gelijk).
    Gezien mijn ervaringen met eerdere colums ben ik nu overtuigd koper, bedankt hiervoor!
    Misschien laat ik je van mijn winst een keer een echte cursus volgen!
21 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links