Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Klant niet gewend te betalen aan bank'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 september 2012 16:28
    Wat een onzin, de meeste grote banken worden door de staat tot een behoorlijk bedrag borg gestaan, mocht het fout gaan met betreffende bank.

    Knab, alleen de naam als (zegge: knap -> PSYCHOLOGISCH, knapt, knappen) Denk niet dat mensen nu als DSB zijn vergeten, om maar 1 voorbeeld te noemen. En dan hopen/denken ze dat mensen gaan switchen naar deze nieuwe bank? Hebben ze wel marktonderzoek gedaan?

    En dan ook nog zoveel geld neertellen om op de hoogte gehouden te worden totdat deze bank KNABT?? Zijn ze gek geworden? Dit komt nooit van de grond, lijkt me logisch! Wat een achterlijk idee zeg...
  2. fondu 20 september 2012 18:10
    @Muppet Waldorf. Je post de hele dag berichten alsof IEX een babbalbox is. Het
    Ijkt me dat je genoeg vrije tijd hebt om het zelf beter te doen dan de heer Frijters met KNAB. Hij is wel mede-oprichter van Alex, dus zo'n grote sukkel is het niet. ik heb me (nog) niet verdiept in de doelgroep van de nieuwe bank. Maar misschien willen ze met een selectief tarief de markt afromen, de betere klanten aantrekken. Bij Van Lansschot open je ook niet zomaar een rekening en zijn de tarieven er hoger dan elders. Service mag ook wat kosten, maar misschien weet jij nu al dat die bij KNAB geen 15 euro per maand waard kan zijn?!
  3. forum rang 10 voda 20 september 2012 18:15
    Aegon kan nieuwe klanten aantrekken met Knab - SNS


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Aegon (AGN.AN) kan met zijn nieuwe internetbank Knab nieuwe klanten aantrekken, verwacht Lemer Salah van SNS Securities. De analist vindt de vaste prijs van EUR15 per maand aan de hoge kant, maar denkt dat het product aantrekkelijk voor de consument kan worden, als nieuwe diensten worden toegevoegd. Hij schat de investering voor Aegon op EUR50-70 miljoen. SNS houdt op Aegon een reduce-advies bij een koersdoel van EUR4,00. Het aandeel staat donderdag omstreeks 09.20 uur 1,5% lager op EUR4,27, terwijl de AEX met 0,7% daalt. (BTK)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
  4. forum rang 10 voda 20 september 2012 18:21
    Wat is hier trouwens nieuw aan? Iedere "normale" bank bied dit toch aan?

    En dan 15 euro per maand betalen? Snap niet dat men hier "intrapt"!!!

    Nieuwe internetbank Knab gefinancierd door Aegon


    AMSTERDAM (Dow Jones)--De nieuwe Nederlandse consumentenbank Knab heeft zich donderdag gepresenteerd. Knab is een internetbank, die met financiele steun en een bankvergunning van Aegon nv (AGN.AE) is opgericht.

    "Aegon heeft enkele tientallen miljoen euro's in de nieuwe bank geinvesteerd", zegt een woordvoerster van de nieuwe bank tegen Dow Jones Nieuwsdienst.

    De dienstverlening van Knab bestaat uit wereldwijd betalen, contant geld opnemen, uiteenlopende spaarproducten, een digitaal kasboek, vermogensbeheer, financiële planning en mobiel bankieren. Het aantal producten van Knab wordt in de nabije toekomst uitgebreid, meldt de bank die is opgericht en wordt beheerd door Rene Frijters.

    Knab biedt haar diensten vanaf donderdag aan via een website en een mobiele app. Klanten betalen voor de diensten van Knab EUR15 per maand en betalen daarnaast apart voor financieel advies.


    - Door Bart Koster; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5201; bart.koster@dowjones.com


  5. Pavlov44 20 september 2012 18:55
    Neemt niet weg dat t gewoon veel te duur is, dit is een online (!) bank dat vind ik nogal wat anders dat Van Lanschot waar ik me bij kan voorstellen dat mensen evt wat meer zouden willen betalen.

    Ik zie op die website werkelijk een gigantische waslijst aan dingen die je "krijgt": je "krijgt" dat je geld mag inleggen op een spaarrekening of in participaties - wtf? Daarnaast allerlei alerts/online planners, financiele schema's etcetera, hardstikke leuk en daar hebben een aantal softwareontwikkelaars absoluut hard aan gewerkt omdat ongetwijfeld prachtig te maken, maar dat is toch meer een internetbedrijf dan een bank op die manier. Alleen de rente op de betaalrek is enigszins positief maar als het je daar om te doen is ga je gewoon naar de ASN, die staan nog ergens voor ook.

    Ook leuk dat 15 euro echt all inclusive is - behalve dan een creditcard want als je die wil moet je uiteraard extra betalen. Pfff denk ik dan
  6. [verwijderd] 20 september 2012 19:19
    quote:

    fondu schreef op 20 september 2012 18:10:

    @Muppet Waldorf. Je post de hele dag berichten alsof IEX een babbalbox is. Het
    Ijkt me dat je genoeg vrije tijd hebt om het zelf beter te doen dan de heer Frijters met KNAB.
    Dat DOE ik ook en daarom heb ik ook zoveel vrije tijd !!

    Geinige typefout: babbalbox ... ja, ik heb zelfs zoveel tijd dat typefouten mij opvallen.

    Btw, het lijkt me best irritant om mij de hele dag te zien babbelen. Maar ... ik ben afkoopbaar ! voor het juiste bedrag hou ik m'n klep !
  7. [verwijderd] 20 september 2012 19:43
    Vanavond(Twee Vandaag) de aankondiging dat Ahold met een eigen betaalsysteem gaat komen, er wordt overigens al zeer lang aan gewerkt.
    De reatailer met de hoogste cashflow gaat tientallen miljoenen euro per jaar extra overhouden...binnenkort meer!

    Ikea is een soortgelijk geval, ook een enorme cashflow die nu wordt weggehapt door de ouderwetse grootbanken die er rare hefboomspelletjes mee uithalen...het gaat echter wel lang duren...
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links