Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Eurocastle Investment AEX:ECT.NL, GB00B94QM994

  • 7,500 19 apr 2024 09:04
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 7,500 - 7,500
  • 130 Gem. (3M) 75

koersdoelen?

363 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 19 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Julian247 29 mei 2012 20:09
    Hoe lager hoe beter kan je ze goedkoper bijkopen. De massa snapt er toch geen hout meer van. duitsland groeit als enige westeuropese land nog maar ze blijven het dumpen. Bij de halfjaarcijfers zal er wel weer een indicatie van de Netto vermogenswaarde komen (NAV) en die zal dan denk ik rond de 80 cent liggen want ze doen momenteel niets anders dan dure schuld terugkopen voor 2/3 van de prijs.
  2. [verwijderd] 30 mei 2012 15:05
    quote:

    Jan Pal schreef:

    @chatlin en anderen,
    Als Je zuchtend vraagt: waarom.
    Het kernwoord is volgens mij : SCHULD
    Voor een goed antwoord:
    Kijk voor een realistische kijk op eurocastle naar de bijdragen van marcvandendosch op dit forum.
    Dat is erg zinvol ! ( de tijd heeft geleerd dat hij het goed zag)

    die bijdragen zijn van meer dan een jaar geleden, daar Marc niet veel tijd meer heeft, om echt goed naat de cijfers te kijken.Ik hoop dat Marc nog een keer de tijd wil nemen, om een goed naar de eerste kwartaalcijfers te kijken, daar zouden veel mensen hier blij mee zijn, dus Marc, doe jbest.
    Maar dat het nu in ieder geval beter gaat, is zeker, maar nog lang niet goed genoeg, dat zie je ook aan de koers.
    Maar als het echt beter gaat met Ect, kan het hard gaan, en mis je de boot.
    En nee Biagi, ik zie de koers nu op 0,07 blijven, binnen enkele weken terug op 0,10/0,11....we zullen zien.
  3. [verwijderd] 30 mei 2012 16:46
    quote:

    Chatin schreef:

    Volgens mij moet de koers tussen 0,08 en 0,09 staan. Is weeral gebleken als iemand met een groot aantal er genoeg van heeft hij/zij de koers met 2 of 3 centen laat dalen.Maar dit moet binnen 2 weken terug hersteld zijn hoop ik.

    Veel is afhankelijk wat europa gaat doen....met name Spanje.
    Ziet er vooralsnog allemaal slecht uit....wat gaat de ECB doen?
  4. [verwijderd] 30 mei 2012 17:11
    Voor de liefhebbers :

    LONDEN (Dow Jones)--De problemen van de bancaire systemen in de periferie van de eurozone bleven grotendeels onverminderd in april, waarbij de kredietverlening aan de private sector nog steeds kromp in de meeste landen en deposito's werden teruggetrokken bij met name de Spaanse en Portugese banken.

    Uit data van de ECB bleek woensdag dat de kredietverlening aan huishoudens en ondernemingen in april met 0,3% afnam in Spanje, 0,4% in Portugal en 0,8% in Griekenland. In Italie steeg de kredietverlening met 0,4%, waardoor de kredietverlening voor het eerst in vier maanden toenam.

    De ECB heeft eerder gerapporteerd dat de kredietverlening aan huishoudens en ondernemingen de grootste stijging op maandbasis doormaakte sinds september, een teken dat de financiering die de centrale bank injecteerde in het bancaire systeem aan het einde van het jaar zich daadwerkelijk vertaald heeft in krediet voor de reeele economie.

    De dynamiek op de korte termijn wordt nog steeds overschaduwd door het gegeven dat de groei op jaarbasis in de kredietverlening aan de private sector gedaald is naar 0,3%, het laagste percentage in twee jaar tijd.

    De gezondere 'kern' economieen van de eurozone lieten ook nauwelijks een groei in de kredietverlening zien. In Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk bleef de kredietverlening op maandbasis ongewijzigd. De kredietverlening was het sterkst in Nederland, waarbij het kredietvolume 1,1% steeg in vergelijking tot een maand eerder.

    De mogelijkheid voor banken in de periferie om leningen te verstrekken, werd wederom deels beperkt door het verlies aan financiering van traditionele spaarders.

    Particuliere en zakelijke deposito's bij de Spaanse banken daalden met EUR31,44 miljard naar EUR1,624 biljoen, de laagste omvang aan deposito's sinds de eurocrisis aanving. Portugese banken hebben ook te maken met een terugtrekking van deposito's, zij het in een trager tempo. De deposito's namen af met 0,3%, nadat ze eerder met 1,8% afnamen in maart.

    De prive-deposito's in Griekenland waren daarentegen stabiel in april, en stegen met 0,2%, ofwel met circa EUR400 miljoen, tot EUR171,48 miljard.

    De data voor zowel Griekenland als Spanje kunnen mogelijk sterke deposito-uitstromen laten zien in mei, een maand waarin e e n van de grootste banken van Spanje Bankia SA (BKIA.MC), bezweek onder het gewicht van de slechte vastgoed leningen, terwijl Griekse depositohouders zich bezighouden met de mogelijkheid van een gedwongen exit uit de eurozone.

    De gegevens van de ECB laten tevens zien dat de banken in de periferie van de eurozone van tactiek zijn veranderd in april.

    Na twee maanden waarin de banken hevige kopers van overheidsobligaties zijn geweest, zijn de Spaanse en Portugese banken de obligaties van de hand gaan doen. Italiaanse banken verlaagden hun netto-opkopen naar EUR6,62 miljoen van een gemiddelde van EUR23 miljoen per maand in het eerste kwartaal.

  5. p j 31 mei 2012 18:13
    in het verleden ook wel eens aandelen met dik verlies verkocht, omdat ik er geen vertrouwen meer in had.meestal met verlies natuurlijk..
    laaste keer post nl, gekocht voor 3.30
    verkocht voor 2.30
    dag daarna, zo,n klotebericht over een overname, en wat gebeurt er? tjakka 5 euries!! vloeken dat ik deed!!
    maar goed, je kan alles ook niet weten..
    nu zit ik volop in eurocastle, in de hoop dat ik het dan maar op de massa kan pakken..
    ik moet leren dat geduld een schone zaak is, maar ik HOOP dat er binnenkort ook eens zo,n berichtgeving komt over een overname..
    jongens succes
    gr pj
  6. [verwijderd] 31 mei 2012 20:17
    @ pj

    Geduld is inderdaad een schone zaak, pj.
    Zeker als je in ECT belegt. Voor het eerst sinds tijden maken ze een kleine winst.
    Ze zijn bezig de schuld af te lossen.
    Hebben voor 2,2 miljard aan vastgoed wat historisch laag gewaardeerd is, ofwel, kan alleen nog maar stijgen in waarde de komende jaren. Misschien nog niet dit jaar, maar het omslagpunt komt, dat kan niet anders. Is altijd zo geweest. De huidige koers van 7 cent is voor de toekomst die ik verwacht een lachertje. ECT heeft ongeveer 86 miljoen aandelen uitstaan, dus zou het bedrijf nu ongeveer 6 miljoen! waard zijn.
  7. [verwijderd] 31 mei 2012 21:28
    Ik vergeet hun schulden niet, ik schrijf er bij dat ze bezig zijn met aflossen. Verder ben ik volgens mij heel wat positiever ingesteld dan jij.
    Mensen verschillen. Iedereen moet doen wat hij of zij wil. Ik roep niet op tot kopen of verkopen, terwijl jij dat wel doet, zie andere posting waarin je schrijft: neem je verlies dan ben je er vanaf.
    Waarom zo negatief? Je hoeft niet in ECT te beleggen. Zeggen dat alles wat ze doen slecht is is zo makkelijk.
363 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 19 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links