Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ophef na uitlating over plan Grieks vertrek

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

21 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 mei 2012 10:47
    quote:

    Stan3Mond schreef:

    Als we nou eens beginnen om ons als verenigd (??) Europa af te zetten tegen de Zwitsers, die ons allemaal uitlachen en waar genoeg (zwart of grijs ) geld ligt vanuit de hele wereld.
    Laat hen met dat troebele geld maar de schuld van de landen waar het ontdoken is financieren. En anders boycotten ( geen Milka en geen horloges meer )
    Als we bovop de maatregelen van 330ix ook eindelijk eens de hypotheekrenteaftrek gaan herverdelen. Boven de 5 ton schuld geen aftrek meer en de 5 miljard die we daar mee besparen grotendeels laten terugvloeien naar de groep, waar het voor bedoeld was (starters en minderverdieners ) M.a.w. als je modaal verdient krijg je ook 52 %procent terug, op voorwaarde dat je daar de hypothekschuld mee aflost.
    ( 2 vliegen ! ) Als we dan ook nog eens de wachtgeldregelingen van alle ambtenaren afschaffen ( elke gemeente heeft wel zo'n financieel blok aan zijn been ) en de ontslagregeling van dezelfde ambtenaren versoepelen. ( zij behoren toch ook tot de arbeidsmarkt, niet alleen het bedrijfsleven. )Dan nog wat managementlagen in de zorg eruit en meer controle op de ziekenhuisdeclaraties en we hebben dat gat van onze begroting helemaal gedicht.
    vwb Ambtenaar ontslagrecht,

    De nieuwe regeling moet in 2014 ingaan. Ambtenaren vallen er nu nog niet onder. Maar er is een meerderheid in de Kamer om het nieuwe ontslagrecht voor iedereen te laten gelden.

    vwb Zwitserland,

    ze vallen nog eerder bij jou thuis binnen en zetten je vast om eoa kromme reden,immers wat denk je het gros van de top bedrijfsleven/politicie heeft hun geld in genoemd land weggezet

    nee deze "machtswisseling cq rechtmatig verdelen van de welvaart krijgt alleen maar een wending met geweld,hoe erg dat ook is....
21 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links