Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Grieken komen bij exit niet van afspraken af

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. hha deflatoir 14 mei 2012 21:59
    Er komt geen cent meer terug naar Nederland. Het gaat er momenteel niet om hoeveel geld we naar Griekenland brengen. (Dat had al eerder moeten ophouden). Wel gaat het om het feit zoveel mogelijk schulden van Griekenland kwijt te schelden of om te zetten in goedkopere leningen, zodat de Grieken meer lucht krijgen om nuttige hervormingen en bezuinigingen na te streven. Dit is de enige oplossing voor de doorgedraaide Grieken, die de laatste jaren op veels te hoge voet hebben geleefd.
  2. Traveler@repair 15 mei 2012 05:47
    Helpen: geld geven.
    Een crimineel is iemand die niets terug doet voor het geld dat hij afperst c.q. ontvangt.
    Helpen: iemand leren omgaan met een budget, in samenhang met het leren verdienen van eigen geld middels produktie.
    Politici kunnen dat niet, die gaan immers gemiddeld altijd over hun budget heen. Politici beloven kiezers brood en spelen, anders worden ze niet gekozen.
    Plus dat daar bovenop komt de dreiging van de "elite "bankiers, die oorlogen financieren als de politici niet doen wat deze bankiers vragen. Alleen Wilders had de moed dit openbaar in de Tweede kamer te zeggen ! De rest zwijgt erover, Mark Rutte voorop, die alleen maar minister-president mocht worden als hij zich schaarde achter "de nieuwe wereldorde" van deze bankiers. Derhalve mag een Griekenland er pas uitvallen van deze elite bankiers als ze klaar zijn voor de nieuwe wereldmunt, daar moet ook een Griekenland aan mee gaan doen, met bij voorkeur alle westerse landen failliet. Hoe doe je dat al die landen failliet maken ? Nou, dat is eenvoudig: je laat ze bij vriendje het IMF een nog groter fonds maken, en dat ga je aanspreken. Dan zijn ze allemaal aan de touwtjes van de "elite"bankiers. Oh ja, nog even wachten op de verkiezingen in de USA... mag nog even geen (grote) opstand worden.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links