Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

De Kip

279 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 14 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 31 maart 2012 15:00
    De Kip

    Vraag aan mensen wat het gevaarlijkste dier is en je krijgt als antwoord Haai, Tijger en Beer. Voor volgers en kijkers naar Animal Planet zou het banga lijstje kunnen zijn Coca Koala Beer, Zilverkleurige GoudKarper en het Zwartgerokte Geel GeMutste Roodborstje zijn.

    Per jaar worden er gemiddeld 11 mensen gedood door een Haai aan de andere kant worden 5 miljoen haaien gruwelijk gedood door de vinnen af te snijden en ze vervolgens levend overboord te zetten. Ondanks het feit dat Haaiachtige rudimentaire eigenschappen hebben zo worden tanden vervangen betekent dit de dood. Er worden jaarlijks slechts 3 mensen gedood door tijgers aan de andere kant sterven er meer dan 37.500 mensen per jaar na het gebruik van Tijgerbalsem. Er sterven meer mannen dan vrouwen aan het gebruik van Tijgerbalsem.

    De grootste moordenaar der mensen is dus de Kip. De Kip is het laatste overblijfsel van de Dinosaurus. Gemiddeld sterven er per jaar 525.000 mensen aan de Kip. Daarom eten mensen zo veel kippen. Mensen zijn dus strikt genomen kannibalen eet je ergste vijand dan kan je niks gebeuren.

    In Nederland overlijden er jaarlijks 145.000 mensen. Deze trend was tot 2011 dalend de verwachting is uitgesproken dat deze trend gekeerd zal worden. Slechts 500 mensen komen in aanmerking voor een onnatuurlijke dood waarna sectie volgt d.m.v. een gerechtelijke schouw. Slechts 10% van de Traders is succesvol. Een toekomst in de Uitvaart is eigenlijk een beter advies dan een als Trader. Niet bekend is of uitvaartondernemers succesvoller zijn als trader. De verwachting is uitgesproken dat dit wel het geval zal zijn.
    In Nederland werd in het jaar 2012 werd voor eerst het forensisch onderzoek gedaan op dieren. Dierenmishandeling valt in 2012 namelijk onder het strafrecht.

    Griepvaccins worden op kweek gezet op eieren. Griep is eigenlijk een kippenziekte net zoals pokken afkomstig is van koeien en Aids en Embolla van Mens Apen. Ratten leveren de pest en schapen leveren knokkelkoorts. Malaria komt van muggen. Gekke Koeienziekte is niet afkomstig van Koeien maar van Paarden. Rabiës wordt overgedragen door konijnen. Er sterven meer mensen aan Rabiës dan er sterven door Haaientanden of aanvallen van Beren en Tijgers in 100 jaar en dan vermenigvuldigd met 3. Als je dit vermenigvuldigt met de slachtoffers van tijgerbalsem sterven er nog steeds meer mensen door de Kippen.

    Een betrekkelijk nieuw virus wordt verspreid door muizen het wordt het Hantavirus genoemd nu nog onbekend edoch over 3 jaar kent iedereen het en zal iedereen wel iemand kennen die er door werd getroffen. Op deze wereldbol zijn meer muizen dan mensen. Muizen overleven het Hantavirus mensen meestal niet d.w.z. meer dan de helft overlijden maar van die helft overlijden er binnen 2 jaar meer dan de helft hiervan aan de gevolgen van het HantoVirus.

    De grootste veroorzaker van het vroegtijdig overlijden is het pokken virus. Pokken komen van koeien runderen moeten dus dood. Nou het laatste is niet waar natuurlijk Pokken zijn afkomstig van runderen welke gecastreerd zijn en dan noem je ze weer ossen. En daarbij Koeien zijn heilig. Gekke Koeien zijn heel erg heilig.

    Neem een Griepvirus en kruis dit met het Hantavirus. Kruis dit virus met een pokken virus en je hebt een dodelijk wapen.

    Trading Methode
    Thom Hartle is trader en schrijver van en aantal boeken over Trading. Hij was de eerste die een patroon beschreef wat nu bekend staat als het Mulder Patroon. Je neemt een Bollinger Band en als een koers boven of beneden een Band vertoeft ontstaat een Setup voor een Trade. De eerste koersenbar weer in de Band is het begin van een positie.

    Stadia: bit.ly/HtBNqC
    Er zijn 4 stadia welke op de grafiek met verschillende kleuren zijn aangegeven:
    Setup 1 Koop Blauw
    Setup 2 Koop Groen
    Setup 1 Verkoop/Short Geel
    Setup 2 Verkoop/Short Groen

    Exit 1 Sluit Positie
    Exit 2 Sluit Positie
    Elk Setup kan worden gevolgd door 2 Exit/Sluit signalen daarmee komt het aantal signalen op 6 In de opstelling gebruik ik alleen de eerste vier.

    Hartle besteedt terloops aandacht Gaps. Normaal worden Gaps tijdens de beursdag gesloten. Indien dit niet geval is wordt dit gezien als een Entry Point of een Setup. Op de grafiek zijn de Gaps te zien als paarse en gele blokjes.

    Onder de grafiek heb ik de Bolling Width gezet. Tevens berekent Hartle de afstand tussen de Bollinger Low en de Bollinger Up dit is op de grafiek te zien met de Groene en Rode Blokjes. De optie Width % maak ik onzichtbaar. De Volatiliteit speelt geen rol het slechts een indicatie van de beweeglijkheid en zegt niets over de trend.

    Grafiek: bit.ly/HBVi2f
    Op de uur grafiek heb ik pijltjes gezet welke de verschillende stadia aangeven.
    Op 7 maart gaat een countertrend over in trending trend (Blauw naar Groen)
    Op 14 maart gaat een trending trend over in Congestie(zijwaarts) (Groen naar Geel)
    Op 16 maart gaat een Congestie over een trending trend (Geel naar Rood)
    Kortom het systeem van Hartle is vrij eenduidig en eenvoudig te begrijpen. De opmerkingen welke overal te lezen waren dat deze markten zo moeilijk zijn of niet te voorspellen begrijp ik eerlijk gezegd ook niet. Aan de andere kant als je met een driewieler de Ronde van Vlaanderen gaat rijden is dat een keuze natuurlijk maar echt verstandig is het niet.

    Een stukje ontbreekt op de grafiek en dat is het koersdoel. Hartle heeft een nogal simpele uitvoering van het berekenen van een Koersdoel of zoals hij dat noemt Projected Target. De setup is in Excel en dat is iets wat ik niet beheers en dat zou ik graag zo willen houden. Mensen die werken met Excel zijn slappies en hebben nooit de moeite gedaan een echte taal te leren. Relatief overlijden er meer mensen welke Excel beheersen aan het HantaVirus dan mensen die een echte computertaal beheersen. Uitzondering herivan is natuurlijk Lotus. Uitvaartondernemers gebruiken relatief gezien veel Excel.

    Het koersdoel zal ik dus voorlopig handmatig moeten berekenen. In de komende weken schrijf ik de code wel uit in PRT
    Koersdoel 327
    Stop Loss: 319
    Fase Blauw: Correctief binnen dalende Trend
    Volgende Fase Groen dus trendmatig

    ABC: bit.ly/HsyEpD
    Een andere manier om een Koersdoel te berekenen is het ABC patroon. Dit is een standaard patroon wat kan worden getekend met het gratis programma GannAnalist van Bill Voeten. Het kan zonder kosten worden gedownload op: www.gannalyst.com/
    Selecteer het ABC patroon en je krijgt een koersdoel 333 en een StopLoss van 320

    Square: bit.ly/GZrhYL
    Met de Square (90) kan een koersdoel worden berekend van 333
    Van belang is de dalende Paarse lijn dit wordt een Major Diagonal (voor Gann Adapten The UnderTaker) genoemd. Tot nu weet de AEX iedere correctie op te vangen met deze Major. Komt er een Dag Slot onder deze Major dan is het verstandig alle long posities te sluiten.
    De verwachting is uitgesproken dat de AEX deze major gaat breken. Na het breken kan een koersdoel worden berekend van 285 In tjd gemeten zal dit na 14 april moeten gebeuren.

    ProRealtime (PRT)
    Alle indicatoren zijn zoals weer te downloaden bij ProRealTime welke gratis en dat is toch echt zonder kosten te gebruiken is voor EOD (End of Day) gebruikers. En kan voor 14 dagen worden uitgeprobeerd welke 4 maal kan worden verlengd met een geldige reden. PRT Realtime is gratis voor Prospects hetgeen wil zeggen een belegd vermogen van € 100.000 en meer. En het is gratis voor traders welke meer dan 25 traders per maand doen of 75 per kwartaal. Het is gratis voor Uitvaartondernemers en voor Forensisch onderzoekers. Het is gratis voor ambulanceverpleegkundigen met diploma Brandmeester A vrijstelling wordt verleend aan toetreders met praktijkervaring.
  2. [verwijderd] 31 maart 2012 15:01
    Mutatie
    Komt er een mutatie in de trend dan druk ik een grafiek af. Indien niet dan iedere ochtend voor het openen van de beurs. De grafieken zijn 3 dagen beschikbaar daarna worden ze gewist uit Print Que. De reden is dat de aanbieder van de software IT-Software op generlei geassocieerd wil worden met HandelsSystemen, indicatoren of andere vormen van afwijkend gedrag. Het laatste is laakbaar natuurlijk en gezien de ervaringen met traders heel verstandig.

    Links:
    Strategieën: www.prorealtime.com/nl/library
    GannAnalist: www.gannalyst.com/Help/help.shtml
    Website Thom Hartle: bit.ly/H2GUBW

    In MetaStock is een versie tegen kosten beschikbaar van de bovenstaand module en welke als basis heeft gediend voor de grafieken.
    www.wallstreetsoftware.com/hartle.html

    Een van de betere boeken over Trading is het boek wat hij schreef met Mark Douglas
    bit.ly/HEgqSz

    Op de site van de Naked Trader is een interview te zien en te bekijken van voormalig begrafenisondernemer Thom Hartley:
    www.trading-naked.com/MD.htm

    Boek Fibo Dinges en Zwarte Schapen: scr.bi/HDjHD5
  3. [verwijderd] 1 april 2012 07:44
    Trend en CounterTrend door Thom Hartle
    scr.bi/HDjHD5

    Onderzoek van Bloomberg wijst uit dat er veel slechte indicatoren zijn. Wel goed bevonden zijn de DMI, RSI en de MACD
    Voor de goede orde alle systemen welke dus een Moving Average 200 Golden of een Silver Cross gebruiken presteren dus onvoldoende ergo ze worden zelfs niet opgenomen.

    RSI: bit.ly/HvTWHW
    Wel werkt de RSI van Wilder. Afgebeeld de RSI van de AEX op de uurgrafiek. Echt heel erg helder en echt duidelijk is het niet.

    Ga dus een beetje rommelen met de RSI volgens de methode Thom Hartle.
    Neem een Voladiteit, bereken een historische Voladiteit vervolgens een gemiddelde van deze Historische Voladiteit. Bereken de RSI neem daar een gemiddelde van en je krijgt een RSI volgens de methode van Hartle. Kind kan de was doen.
    bit.ly/HvVktS
    Voor wie lezen wil zou kunnen lezen Constance Brown Blz 330 RSI Wave Study (Figure D-2) Technical Analysis for the Trading Professional. Niet dat je er veel opschiet overigens het is een waardeloos boek en daarbij heeft ze het idee gekopieerd van Tushar Chande/Stanley Kroll The New Techical Trader. Chande kopieerde het idee weer van Thom Hartle.

    Nu nog een beetje kleuren.
    Het uiteindelijk resultaat: bit.ly/H1dHnx

    TxtMode van PRT er op gezet: bit.ly/HwRmhn

    De Code van Thom Hartle heb ik uitgewerkt in PRT op: bit.ly/H5dyC6

    Uitgewerkt als Template Hartle : bit.ly/HbAYRm

    Toelichting RSI: bit.ly/55j0IL

    Links:
    bit.ly/HvRTn9
  4. [verwijderd] 2 april 2012 07:44
    Eieren

    Grafiek Eieren: bit.ly/H9eWRU
    Afgebeeld is de grafiek van de prijs van het ei 77.50 gram Wit Aangenomen wordt dat de piek in de eieren dinsdag is gevallen. De koers en de prijs zal nu gaan dalen. Eerste koersdoel €12.50 daarna €9.38 dan herstel tot €11.50 om vervolgens verder te dalen. Koersdoel €6.25

    Handelsadvies: Aan traders is het advies gegeven alle Long Posities te sluiten en een kleine Short Positie in te nemen voor de aanstaande correctie.

    Kip of het Ei
    Begonnen is met de Kip en hier volgt de grafiek van het Ei Hiermee is een probleem van de tafel geveegd eerder was dus de Kip gekomen en hierna kwam pas het Ei.
    Er zijn 8 gewichtsklasses bij eieren variërend van 77.50 gram en meer en het lichtste 42.50 gram Opvallend dus dat het kleinste ei bijna de helft is van het zwaarste. Witte eieren leveren minder op dan bruine eieren. Witte eieren worden beter verkocht dan bruine eieren. Er zijn slechts twee klasses het scharrel ei en het verrijkte kooi ei. Wie in de winkels kijkt ziet een grote verscheidenheid aan eieren zoals altijd is dit onzin er bestaan maar twee soorten eieren prijsdifferentiatie naar regio en status.

    Grondstof
    Grondstoffen markten vallen door enorme prijsverschillen geen andere markten kennen prijsfluctuaties van 50 tot 500% in twee kwartalen. Piek in de prijs en dat is een beetje te verwachten ligt in Europa rond de eerste weken van Maart. Ergo eierhandelaren kunnen goed maken in het 2e kwartaal wat in 2 andere kwartalen kan worden verloren. Volgende piek ligt rond december. Vuistregel de piek in december is altijd 70% van de top welke rond Pasen komt te liggen. Kenners van de Fibonacci reeks herkennen hier natuurlijk een patroon.

    Klasses
    In de winkel of in schap komen uiteindelijk slechts 3 klasses met waarbij de consument een voorkeur heeft voor het witte ei maar eenmaal gekocht wordt het bruine ei als prettig ervaren. Klasse 1 klein dus en de overige zijn industrie-eieren.
    Canada was de grootste producent van eieren ter wereld en heeft de meeste en de grootste legkippenstallen ergo ze zijn de uitvinders hiervan. De Canadese overheid treedt op als regulator en garantsteller van de marktprijzen. Inmiddels is China met een grote sprong voorwaarts de grootste. Slechts 5 jaar waren hier voor nodig. De industrie is de grootste afnemer van de eieren. De verhouding industrie is ongeveer 40 60 Rond de 4 miljard eieren eindigen in de fabriek. Hiervan wordt het meeste gedroogd, gepasteuriseerd of gevriesdroogd om later te worden gebruikt.

    Recept
    Lekker en typisch een voorjaar gerecht is asperge met ei en ham met geklaarde boter. Duurste recept is kaviaar op ei. Meest gegeten is natuurlijk het omelet. Het laatste is niet waar natuurlijk het is de eiersalade een goede tweede is het gebakken ei. Ook lekker scharrel ei met wilde zalm en een toefje verse peterselie met kaviaar. Moeilijk te maken is de Meringue gevolgd door de Souflee op die hielen gevolgd door het gepocherde twee kleurig ei.

    Consumptie
    Schotten eten de meeste eieren per hoofd bevolking gevolgd door de Ieren maar inmiddels hebben ook hier de Chinezen de eerste plaats overgenomen gevolgd door de Vietnamezen. Nederlanders eten meer eieren dan Vlamingen en Spajaarden eten meer eieren per hoofd bevolking dan Walen.

    Indicator
    Pilgrim's Pride: bit.ly/H9QCPQ
    Is grootste verwerker van Kip en Kipgerelateerde produkten is Pilgrim. Heeft een verkoopsigmaal gegeven. Geen betere indicator van de markt dan de Pilgrims. De afgelopen maanden verdubbelde de koers van Pilgrim.

    Grondstof
    Best presterende sektor was de Energie met name de brandstoffen: bit.ly/H7R7Zx Een ontbijtje werd 20% goedkoper. De Zalmprijs steeg met 13% maar daalde met 30% op jaarbasis. Kokos met name de Kokosolie kreeg weer ferme klappen nou eigenlijk niet dus is oogstijd dus worden de oude voorraden gedumpt op de markt. Suiker is nu met 16% gedaald maar is koopwaardig voor de langere termijn.

    Trend en CounterTrend door Thom Hartle Vervolg
    De RSI werkt maar is nogal onduidelijk de Hartle variant is duidelijker.

    RSI bit.ly/H8rnyc
    Maak en nieuwe indicator aan welke onder de RSI komt te staan. In dit schermpje komen de signalen te staan welke de indicator maakt. Er zijn 5 verschillende signalen deze worden met kleurtjes aangegeven.
    Rood en de Trend is Short
    Blauw en de Trend is Long
    Groen is een Counter Trend
    Oranje is een Counter Trend
    Gele Punt is Trend breuk van negatief naar Positief
    Blauw (Azur) is Trend breuk van Positief naar Negatief

    De Code van Thom Hartle heb ik uitgewerkt in PRT op: bit.ly/H9cPlt

    TxtMode van PRT er op gezet: bit.ly/H92uWl

    Links:
    www.nigella.com/recipes/view/asian-sp...
  5. [verwijderd] 2 april 2012 17:42
    bit.ly/H96lCm
    HandelsSysteem de Kip is overgegaan van CounterTrend naar TrendingMode. Boven in het scherm zijn groene blokjes gekomen.

    Het gele blokje aa de onderkant is een Gap wat het begin van de beweging aangaf.
    De koers noteerde buiten boundary. Koersen buiten boundary hebben de neiging de andere kant op te zoeken van het theoritisch gevormd koerskanaal.

    De Bollinger Bands geven speelruimte tot 332
  6. [verwijderd] 3 april 2012 07:45
    Ei Ei Of het verhaal van de Preekende Vos
    www.youtube.com/watch?v=qYFfqCKVRsg&a...

    De Passie
    Gaius Passie Caecilius Secundus het zegt wellicht de meeste mensen niets. Ergo de meerderheid van de traders zal het niets zeggen. Maar als ik zeg Marcus Passie Vitruvius Pollio dan gaat er wellicht een lichtje branden. Het was Pollio een officier in het leger van Julius Cesear welke voor het eerst het woord Ei gebruikte bij een beschrijving van een Terp; een zompig ondergelopen landje; in wat nu Friesland wordt genoemd. Pollio werkzaam als landmeter beschreef als eerste de reeks op wat nu bekend staat als de Fibonacci genoemd naar een dronken mallotige overspelige monnik uit de 16e eeuw.

    Tempera
    In de schilderkunst is het belang van het Ei eminent. Wie naar een schilderij van Leonardo da Vinci kijkt beseft niet dat de gebruikte verf Ei is. Tot de gebroeders van Eijck de olieverf en de kunst van het glaceren uitvonden was Ei de basis van de verf. Kijk nogmaals naar een schilderij van Jeroen Bosch of Breughel de Oude en besef het is gemaakt van Ei. Lik er desnoods even aan gelijk een lolly.

    Recept
    Pollio beschrijft het proces van ei naar verf wat hij als Tempera benoemt. Men neme de eidooier waaraan geitenmelk wordt toegevoegd en je begint te roeren waarbij het tempermes van rechts naar links moet worden bewogen. Je voegt tijdens dit roeren aan het mengsel de verwarmde placenta en koud geperste lijnzaadolie en als laatste de kleurstoffen toe. Na slechts een tiental uren roeren wordt Arabische gom toegevoegd welke vermengd is met de ochtend urine van drachtige schijnzwangere ossen en je krijgt een verf wat Tempera wordt genoemd. De melk is natuurlijk afkomstig van tweejarige Kwenen maar goed ik hoef natuurlijk niet alles uit te leggen.

    De Bereiders
    Verfbereiders van de Tempera werden niet oud de mooiste kleuren ontstaan bij het gebruik van zwaar giftige stoffen als Kwik, Mica, Lapis Lazuli, Diopsiet, Antimoon en Arsenicum. Op iedere schilder waren er 21 verf bereiders. Bedenk bij het aanschouwen van de Mona Lisa dat het is geschilderd met het bloed en het zweet van uitgeperst levenskracht van nu anonieme kindarbeiders.

    Trend en CounterTrend door Thom Hartle Vervolg
    Grafiek: bit.ly/HG7yy4
    Legenda
    Op de grafiek is een koopsignaal ontstaan op 29 maart 16.00
    Op 2 april is de trend overgegaan van Corrigerend naar Trendmatig
    In het Signalen Scherm is een Koop Signaal (het kleine groen blokje)

    De basiselementen van het template Thom Hartle zijn nu beschreven. Ga nu vijf elementen geven welke afzondelijk signalen geven over de huidige status van de koersbeweging. Eerst beschrijf ik ze afzondelijk en als laatste voeg ik ze samen als een indicator. Het systeem is IBuilder van PRT maar zou net goed MetaStock of een andere taal kunnen zijn. Middels een keuze parameter kan dan zelf de volgorde worden bepaald van importantie en dat zal voor ieder anders zijn.
    De patronen zijn: Hammer, NR5/NR13, DOJI, Marubozu en AbandonedBaby

    Hammer: bit.ly/HbBQIt
    Het Hammer patroon is een bodem patroon. Het geeft aan dat er Verkopers capituleren en Kopers de markt betreden. Het is een betrouwbaar patroon maar voor alle patronen geldt er dient bevestiging te komen. En voor alle signalen geldt er zijn geen 100% scores.
    Op 29 maart ontstaat een Hammer Vervolgens daalt de AEX verder en begint na de bodem op 319 te stijgen naar 326
    Beschrijving van het Hammer patroon: bit.ly/ayZ0xj

    De uitwerking in PRT is te vinden op: anaarbeter.blogspot.com/2012/04/hamme...

    Na het aanmaken van de indicator kan de indicator op de grafiek wordt geplaatst: bit.ly/HhNwGY

    EWP/Elliott
    Fugro: bit.ly/Hgsywa
    Geen betere indicatie voor het toekomstig koersverloop van de AEX dan Fugro. Het zal voor iedere beweging bewegen. Het is de barometer van de beurs. Het Koerdoel is € 40 periode september

    Royal Dutch: bit.ly/HLLpkq
    Niet compleet patroon en een failure. Koersdoel € 27.48

    AEX: bit.ly/HJYSYP
    Venster in de Tijd: 11 April Heeft een waarde van 4 op een schaal van 5

    AEX Gann: bit.ly/HbIFKS
    Op de grafiek is een OutSide Day(OD) gevormd. Een OD is een patroon waarbij een lagere Low is gevormd en een hogere High. Gann beschouwde dit patroon betrouwbaar en kleurde het blauw. Het is een van weinige patronen waarop hij handelde.
    Noteert onder HiLo en dat is toch negatief: bit.ly/Hakuz2

    Dollar Index: bit.ly/HgtMYR
    Neem een mandje van valuta gelijk de Eieren. Tel de Eitjes op en deel ze door de Dollar en je krijgt de Dollar Index het wordt de Donkey genoemd.

    Nikkel: bit.ly/HJyQAX
    Heeft een Koopsignaal

    Aafje Eynis
    Hoe beroemd kan je zijn en overal in de wereld bekend te zijn om onbekend en onbemind te worden in Hollland. Aafje Ey wordt vandaag 89 en nog steeds in gezonde gezondheid.

    Eitje
    Zonder Eitje: bit.ly/19l4OO

    Een Ei: bit.ly/24COD

    Twee Eieren: bit.ly/zKiO

    Drie Eieren: bit.ly/vHUCRf

    Vier Eieren: bit.ly/19PKr3

    Zes Eieren: bit.ly/slsPTb

    Acht Eieren: bit.ly/zxHUdX

    300 Eieren: bit.ly/H8PFdJ

    Links:
    nl.wikipedia.org/wiki/Tempera
    nl.wikipedia.org/wiki/Blauw_(kleur)
    nl.wikipedia.org/wiki/Aafje_Heynis
  7. [verwijderd] 3 april 2012 09:11
    Bas ziet anders ook een Hammer
    www.iex.nl/Column/73913/TA-Opwaartse-...
    Maakt het uit de een ziet dit en dan ander ziet dat. Heeft ook geen zin.

    bit.ly/HaEAbm
    Strikt genomen heb je gelijk en is er geen Hammer volgens de oude Meuk opvatting. Tegenwoordig hanteren we een andere opvatting en gebruiken we niet een koersenbar maar meerdere. Als je de code had bekeken dan had je kunnen zien dat ik elke keer 3 koersenbars neem op de Uurgrafiek. Dus als je zegt ik zie geen Hammer op de daggrafiek heb je gelijk en een punt. Op de Uurgrafiek wel.

    Nu komt het gelijk. Murray gebruikt de slotkoers van de voorgaande dag en neemt dan de laatste 3 koersenbars. Deze vier zijn bepalend of er een Hammer is.

    Ben van oorsprong een Murray analist en verval vaak in mijn oude lessen onbewust denk ik.

    Had gehoopt dat niemand zou zien dus goed opgemerkt.
  8. [verwijderd] 3 april 2012 09:55
    Doe de Oude Meuk Hammer er dan maar bij om de verwarring groter te maken:

    ---------------------------------------> Code begint na deze regel

    Once False = 0
    Once True = 1
    Once Noft = -1

    BodyBlack = Close < Open
    BodyWhite = Close > Open

    NarrowRange = Range < 0.10

    If False = True and True = Noft and Not False Then
    endif

    If NarrowRange and BodyBlack or BodyWhite Then
    endif

    Faktor= (DClose(0) / 100) * .1

    DeltaO= DLow(0)-DOpen(0)
    DeltaH=DHigh(0)-DClose(0)

    IF DClose(0) > DOpen(0) and DeltaO < Faktor and (DHigh(0)-DClose(0)) >= (Faktor * 3.820) * (Dclose(0)-Dopen(0)) Then
    JaC=Noft
    Elsif DClose(0) > DOpen(0) and DeltaH < Faktor and (DOpen(0)-DLow(0)) >= (Faktor * 3.820) * (DClose(0)-DOpen(0)) Then
    JaC=True
    Else
    JaC=False
    Endif

    Return JaC as "Hammer"

  9. [verwijderd] 4 april 2012 07:44
    Ei Ei KipWagen en KruiWagen

    WaterWipMolen
    Wie afvraagt wat nu de belangrijkste uitvinding is in de landbouw komt snel bij uit de Kipwagen. Niet vergeten mag worden dat het land of de polder op het water is veroverd of beter gezegd is heroverd. De belangrijkste uitvinding is dus de WaterWipMolen.

    KruiWagen
    De kruiwagen is gek genoeg een Chinese uitvinding maar werd plaatselijk gebruikt als kinderspeelgoed. De Grieken kende het wiel en ook het rolpaard. Tel een rolpaard op bij een kruiwagen en je hebt een Kipwagen.

    Dat de Chinezen de kruiwagen als kinderspeelgoed gebruikte zegt iets over de Chinezen. Pas in de 19e eeuw wordt in Nederland het kind uitgevonden tot die tijd werden kinderen gewoon als volwassen beschouwd en moesten ze volwaardig meewerken en werden ze gestraft volgens het volwassenenstrafrecht. In China was menselijk arbeid was te goedkoop om een duur gereedschap te gebruiken.
    In Nederland aten de ouders als eerste waarbij de kinderen de ouders bediende. En ik stel voor dit af te schaffen. In Nederland zijn de ouders te dik en eten ze nog steeds waar de kinderen mager, hongerig bedienen en toe blijven kijken.

    De Grafieken dan maar

    Eieren
    Ei: bit.ly/HcPDAC
    Afgebeeld is de grafiek van de prijs van het Ei 77.50 gram Wit Eerste Koersdoel was €12.50 De prijs van het ei gaat nu dalen tot € 9.38 daarna herstel om verder te dalen.

    AEX FTI: bit.ly/HdILzy
    Buiten Lop

    AMX: bit.ly/Hd4H2F
    Take Profit Signaal 16 maart. Trend is positief

    Peugeot: bit.ly/HQMrKX
    Verkoopwaardig Steun 11.30 Verkoopsignaal sedert 19 Maart

    HilBilly Top 3
    Neem de 3 duurste aandelen van Nederland

    UniBail Rodamco : bit.ly/HjBMHQ
    Verkoopwaardig sedert 16 maart

    WereldHave: bit.ly/HjAQU0
    Verkoopwaardig sedert 10 februari

    Nutreco: bit.ly/Hdc71c
    Koopwaardig sedert 27 maart

    Gann
    AEX Week: bit.ly/HMCX0K
    4 Augustus is de volgende draai. Naar wordt aangenomen is dit een bodem. Met een vork&kegeltje kan een koersdoel worden berekend van 280

    AEX Dag: bit.ly/HHUYlm
    319 bodem

    Thom Hartle
    Trend en CounterTrend door Thom Hartle Vervolg
    AEX Dag: bit.ly/HIyxsX
    Verkoopwaardig sedert 22 maart

    Japanese Candle 2/5: bit.ly/Henuv8
    Tweede patroon is de Abandoned Baby. Dit patroon komt niet vaak voor maar het is wel een betrouwbaar patroon. Het geeft een versnelling aan binnen een bestaande trend.

    Uitwerking in PRT: bit.ly/HMyWZZ

    Links:
    nl.wikipedia.org/wiki/Wipmolen
    nl.wikipedia.org/wiki/Plinius_de_Jongere
  10. [verwijderd] 4 april 2012 09:51
    quote:

    Vanda Zagablione schreef op 3 april 2012 09:55:

    Doe de Oude Meuk Hammer er dan maar bij om de verwarring groter te maken:

    ---------------------------------------> Code begint na deze regel

    NarrowRange = Range < 0.10
    Ik zou hier een relatieve waarde nemen,
    bijvoorbeeld:
    NarrowRange = Range < 0.05*averagetruerange[20](close)

    of zo.

    Dan kun je dit ook zinvol bij de Nikkei gebruiken, of bij een pennystock, of in een minuutgrafiek. (nou ja, als de Dclose in de rest van de code vervangt door close)
  11. [verwijderd] 4 april 2012 13:36
    Zijn uitvoering van de RSI is beter dan die van Wilder. Probleem met de RSI is dat het waardeloos is trending markten. Ander nadeel is dat het enorm lagging is. Als je vergelijkt met Hurst. Murrey is als systeem niet betrouwbaarder. Vallen de bodems uit de markt dan heb je aan Murrey ook niks.
    Enige voordeel van Hurst is dat je heel snel in de markt zit. Voor iedereen de draai ziet en over schrijft heb je een positie.
    Nu moet je daar tegen kunnen. Vergelijk het met een kudde grazende runderen ze rennen allemaal een kant op. Jij gaat hier tegen in. Als je niet in de koeienstront wil lopen moet je zorgen dat je voor de kudde uitloopt zei Theo Kraan altijd.

    Tom DeMark had een volledige afgegeronde 9 dus je kans op een stijging was ongeveer 72%

    Nu niet dus dat is die 28% keer dat het niet werkt.

    Ben gestopt met Hurst omdat ik mijn eigen grafiek toegestuurd kreeg moest er wel eerst geld voor overmaken voor een abo. Bedoel hoe ver gaan mensen met het kopieren.
279 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 14 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,66 +0,04%
EUR/USD 1,0678 +0,06%
FTSE 100 7.889,51 +0,53%
Germany40^ 17.794,60 +0,14%
Gold spot 2.378,01 +0,72%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

Air Fr...
+2,28%
AZERION
+2,05%
VIVORY...
+1,54%
EXOR NV
+1,19%
Arcelo...
+0,98%

Dalers

Pharming
-7,70%
ASMI
-4,58%
PostNL
-4,40%
BESI
-2,56%
Avantium
-1,94%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links