Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ASM International AEX:ASM.NL, NL0000334118

  • 582,000 25 apr 2024 14:40
  • -8,000 (-1,36%) Dagrange 576,000 - 594,600
  • 99.754 Gem. (3M) 139,7K

Laatste 26.40E 07 Aug 2000 tijd 12:50 Volume23954

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 augustus 2000 13:35
    Hoofer99, ik wil je niet afkraken ook ivm jou verschillende waardevolle bijdragen op dit forum maar ik persoonlijk vind dat de koersberichten van jou (elk uur vandaag, zoals diegene waar ik op reageer) niet veel toevoegen en het forum wat minder leesbaar maken. Iedereen heeft toch volgens mij beschikking over een real-time of tenminste delayed quote van ASMI. Dus, mijn vriendelijke vraag - zou je dit willen stoppen? En indien je je niet in bedwang kunt houden vanwege jouw begrijpelijke enthousiasme - geef dan een dagsamenvatting... Groetjes.
  2. [verwijderd] 7 augustus 2000 20:32
    Beste ASMI lezers en lezeressen .en Matti . Informatie is erg fijn om te lezen Zelfs over de koers, dat zijn vaak maar enkele cijfers of enkele woordjes. Kleine moeite om door te klikken. En prettig als je het allemaal overdag niet gevolgd heb. Zulke informatie loopt vaak als een rode draad door het forum heen. En geeft wel degelijk een structuur. Persoonlijk zal ik zulke info niet meer doorgeven . Maar die hoge aanbeveling van Matti zit mij erg dwars, ja ja ik laat mij wel degelijk kennen . Ik heb duidelijk begrip aan Matti getoond maar daarna wordt dat bericht achteraf na plaatsing van mijn reactie op Matti zo vreselijk veel aanbevolen dat ik een vermoeden krijg dat er volgens mij iets anders aan de hand is. Is het wel zo dat de lezers van dit forum geinteresseerd zijn in nieuws over of van ASMI, die ik toevallig vindt en andere nog niet , als dat niet zo is, dan is dit hieronder het laatste bericht wat ik post op dit Forum. Ik wil geen aanbevelingen op dit bericht hebben maar gewoon geschreven reacties s.v.p.. Persoonlijk vind ik die aanbevelingen flauw en manipulatief.. .Hoofer99 Dit lees ik voor het eerst! Het is wel van 4 augustus ASM PACIFIC<0522> - Exceptional Price Movement The Stock Exchange has received a message from ASM Pacific Technology Limited which is reproduced as follows:- "This statement is made at the request of The Stock Exchange of Hong Kong Limited. We have noted the recent decreases in the price of the shares of the Company and wish to state that we are not aware of any reasons for such decreases. We also confirm that there are no negotiations or agreements relating to intended acquisitions or realisations which are discloseable under paragraph 3 of the Listing Agreement, neither is the Board aware of any matter discloseable under the general obligation imposed by paragraph 2 of the Listing Agreement, which is or may be of a price-sensitive nature. Made by the order of the Board of ASM Pacific Technology Limited the directors of which individually and jointly accept responsibility for the accuracy of this statement. Fung Shu Kan Hong Kong, 4th August, 2000"
  3. [verwijderd] 7 augustus 2000 23:11
    Hoofer, ook ik heb wel eens kreten neergezet van 'weer 10 cent erbij' of zoiets. Maar ik ben het wel met matti eens, dat het niet zoveel toegevoegde waarde heeft. Het viel mij inderdaad ook op dat er opeens wel heel erg veel aanbevelingen waren, dat was wel een beetje overdreven. Aan de andere kant, het is ook vaak zo, dat je gewoon denk, daar ben ik het mee eens, en gelijk op aanbevelen klikt, zonder er bij door te denken. Dus volgens mij hoef je daar niet zoveel bij te denken. Anyway, de kwaliteit van dit forum vind ik hardstikke hoog, niet van dat gescheld en gevit als bij Baan en LCI, en jij draagt ook heel veel positieve informatie bij, dus ga daar wat mij betreft a.u.b. maar mee door. Greetz, McTrex
  4. marcnic 8 augustus 2000
    Hoofer99 en Matti, Hoofer99 dat jij je een beetje gepiepeld voelt kan ik mij wel voorstellen gezien het aantal aanbevelingen. Echter enkele weken de berichten van matti gevolgd te hebben denk ik niet dat dit het uitgangspunt / doelstelling was / is van Matti en zeker niet de opzet daartoe zodat jij je niet meer zou laten horen op dit forum. ( Schat ik je goed in matti ? ) Betreffende het aan / doorgeven van RT koersen per uur, hiermee heb ik geen enkel probleem alleen niet per 5 minuten s.v.p. zoals je bij andere forums wel ziet dat werkt storend en is voor snel een idee / inzicht over de koersgang ook niet nodig. Nee Hoofer99 ik wadeer je tomeloze inzet zeker en zie graag nieuws berichten betreffende ASMI. Sterker, naar mijn mening is circa 40% van de discs welke op dit forum binnenkomen zonder meer positief bedoeld door de inzender maar heeft eigenlijk geen of bijna geen waarde betreffende de informatie zoals ik denk / hoop te verwachten ……… Ik denk dat alle geinteresseerde c.q. belanghebbende bij dit ASMI er zo over denken naar ik mag aannemen. Persoonlijk vind ik het vervelender dat sommige forum leden niet eerst even de voorgaande berichten lezen, met als resultaat dat je diverse malen dezelfde informatie, nieuwsbrieven en dergelijke aantreft als je de volgende dag de diverse berichten doorgaat, jammer van de tijd en moeite.. Zonder meer wil ik wel stellen dat dit forum op de IEX meer inhoud heeft en betere informatie geeft c.q. discussies laat zien als b.v. EuroBench, uitgezonderd ………………. ( wie de schoen past …………….) met ook veelal verstandige en geinteresseerde forum deelnemers die tegen zowel positieve als negatieve meningen kunnen. Hoofer99 en Matti doorgaan zoals normeel…………….. b.v.d. Met vriendelijke groeten.
  5. [verwijderd] 8 augustus 2000 01:33
    Hi Matti, Live and let live! Laat anderen toch doen wat ze willen. Als elk bericht literair en waardevol moet zijn, zal er niet veel te lezen vallen hier. Er wordt hier wat onzin geschreven, door bijna iedereen, jij en ik b.v., dus maak geen uitzondering voor eentje. Have a nice day! No hard feelings! Amor, amor, amor, amor-Asmi every hour, on the hour-icano!
  6. [verwijderd] 8 augustus 2000 01:51
    Hi Hoofer, Je moet gewoon blijven posten, datgene waarmee jezelf comfortabel voelt. Niemand heeft 't recht om censuur in te voeren. Al die aanbevelingen betekenen niet veel, kan makkelijk gemanipuleerd worden, zoals jezelf al door had. Als we alle spontaniteit eerst moeten zeven door 'n filter, voordat we gaan posten op 't forum, wordt 't 'n saaie boel. Amor, amor, amor, amor-go Asmi go-icano.
  7. [verwijderd] 8 augustus 2000 08:34
    Hoofer99, ten allereerste - gaa a.u.b. door met bijdragen aan dit forum. Ik gaf in mijn reactie (en doe dat in al mijn bijdragen) gewoon mijn persoonlijke mening over jou korte koersnieuwsberichten. En ook alleen daarover. Ik waardeer duidelijk je andere bijdragen. Blijkbaar wilden andere forumleden deze mening steunen. Of ze dan kwade of goede bedoelingen hebben weet ik niet. Misschien hebben ze ook op de homepage van forums het berichtje van mij gelezen en aanbevolen zonder ueberhaupt jouw reactie te zien. Ik vond dat je zeer sportief hebt gereageerd (ik vond het trouwens al goed dat je hebt gereageerd - dat is op andere forums vaak niet zo, dan ontaard het direkt in scheldpartijen!) en wou het erbij laten. Of je nou doet wat ik voorstelde of niet, beslis je zelf (en ik zeker niet!), want nogmaals het ging voor mij om mijn persoonlijke mening en ook ik vind dat een ieder vrij is op dit forum om te doen en te laten wat die wil (mits hij/zij geen anderen persoonlijk vernederd of kwetst - dat is de enige censuur die ik zou willen zien en daar zal ik me ook altijd voor inzetten). Ik hoop dat we het hierbij kunnen laten - en gewoon informatie over ASMI blijven uitwisselen (of we nou geloven dat ze stijgen of dalen). Ik wil alleen nog zeggen dat ik vind dat we hier een geweldig forum hebben met goede informatie en met respect voor verschillende meningen. Met dank aan alle schrijvers. Poeh, dat was wel een bijzonder diepzinnig verhaal. Dus misschien gepast om met de teletubbies af te sluiten... Kusje.
  8. [verwijderd] 8 augustus 2000 21:09
    Hallo Matti, Waarom wekken de vele berichten die vaak niet meer dan de koers op een bepaald tijdstip behelzen zoveel ergernis op? De oorzaak is m.i. de traagheid van de IEX-site. Deze site is voor de gebruiker zo verschrikkelijk inefficient omdat er bewust geen gebruik gemaakt wordt van buffering etc. Waarom deze inefficiency? Het is maar hoe je het bekijkt, aan welke kant je staat, als het ware. Ongemak voor de gebruiker = teletikken (centjes) voor de IEX. Dus voor de IEX is deze site uiterst efficient. Als u het NIET oneens bent met deze zienswijze, beveelt u mijn bericht dan als het u belieft NIET aan. Anders wel aanbevelen natuurlijk, maar dat spreekt voor zich. vr gr, rus
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Toekomst van ASMI ziet er nu nog beter uit

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links