Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Topman Haag: Geen commentaar

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 februari 2012 13:20
    Antonov wil geen inhoudelijk commentaar geven over de forse emissie van aandelen die het bedrijf maandag deed. Dat zei topman Jos Haag dinsdag desgevraagd. De versnellingsbakkenfabrikant gaf de aandelen uit als onderdeel van een overeenkomst met crediteuren, zonder dit te verklaren.

    Antonov gaf aan 35 miljoen aandelen uit te geven tegen een nominale waarde van 1 pence per aandeel. Na de uitgifte staan er meer dan 155,2 miljoen aandelen Antonov uit. Het bedrijf staat bij beleggers bekend om zijn regelmatige emissies onder een afgesproken kredietovereenkomst van februari 2009. Normaal gesproken meldt Antonov dat de transactie volgde na de opname van een bepaald bedrag uit deze faciliteit. Dat liet Antonov maandag achterwege.

    ,,Ik ga hier geen commentaar op geven. Ik zit in het buitenland, mijn lijn is slecht en ik voel me niet verplicht hierop te antwoorden'', aldus Haag

    Wat vinden jullie 'believers' hier nou van? Is het niet van de zotte dat ze ten eerste al om de paar maand een giga-aantal aandelen uitgeven, om vervolgens jullie, de investeerders, geen informatie mee te delen?

    Niet dat het niets is, 35 miljoen aandelen is 25% van het totaal aantal uitstaande aandelen!
  2. [verwijderd] 7 februari 2012 14:02
    Hi K Wiggers,

    goed punt natuurlijk. Maar de believers hebben echt een zeer rijke fantasie, dus je hoeft niet te verwachten dat ze nu hun geloof zijn verloren.

    A.Chemicali zou dit waarschijnlijk verklaren als een complot van Marius, Ritskes en de Mossad, die proberen de koers laag te houden. Terwijl het eigenlijk een prachtbedrijf is waarvan het aandeel anders omhoog zou schieten.

    Andere believers, zoals Marbles, zouden waarschijnlijk aankomen met verhalen over gouden bergen in de toekomst, de top-patenten die A. ooit had, en de langzame groeitijd in deze branche.

    Onze prins van Oranje zou waarschijnlijk gewoon nog een biertje pakken samen met 1 van zijn vindicat-vrindjes, en aangeven dat A. een bedrijf is met veel potentie.

    Maar ja, wat believers ook verzinnen, het is voor een ietwat verder afstaande buitenstaander natuurlijk al jaren duidelijk. A. is een lege huls. Patenten zijn allang verlopen. Hun R&D afdeling is zo goed als nihil (zeker vergeleken met echte R&D afdelingen). Ze produceren niets, ontwikkelen niets, en gaan ook niets produceren of ontwikkelen. Het enige dat ze doen is window-dressing. Prinsen aannemen, pb'tjes eruit gooien, en alsmaar meer aandelen door de strot douwen van believers om de boel drijvende te houden.
  3. [verwijderd] 7 februari 2012 16:02
    Even voor de statistieken, omgerekend naar voor de 2 RSsen heeft deze toko nu ruim 6.200.000.000 Jawel ruim 6 miljard aandelen uitgegeven zonder ooit noemenswaardige inkomsten te hebben gegenereerd, ik denk dat ze daarmee in het Guiness book of records kunnen komen als ze een erkenning aanvragen en dat is toch een prestatie van formaat.

    Maar Josje heeft geen commentaar WHOEHAHAHAHAHA LOL PIMP ROTF.
  4. [verwijderd] 7 februari 2012 18:38
    Hoeveel schuldeisers zouden er zijn bij Antonov? Als er in 1 klap 25% meer aandelen zijn, dan moet er toch binnenkort een melding komen dat iemand 5-10% enz belang heeft in Antonov. Als het Quivest is dan gaan ze ruim over de 30% heen wat gevolgen heeft, en ik kan me niet voorstellen dat quivest de afgelopen tijd zoveel aandelen heeft verkocht, dat er geen melding van gemaakt hoeft te worden.

    Toch een leuk spelletje:"wat is hier aan de hand"
  5. [verwijderd] 8 februari 2012 16:52
    Mensen onderstaande quote zegt toch al voldoende!!!!!

    Het stinkt in mijn opinie weer aan alle kanten. Blijft in mijn ogen een eng mannetje, zeker in combinatie met Ritskes. Maar dat is mijn mening.

    Gr. Q

    quote:

    K. Wiggers schreef op 7 februari 2012 13:20:

    ...
    ,,Ik ga hier geen commentaar op geven. Ik zit in het buitenland, mijn lijn is slecht en ik voel me niet verplicht hierop te antwoorden'', aldus Haag....

  6. [verwijderd] 9 februari 2012 11:10
    Ik heb mijn hele roze bril opgezet en gedacht: Wat nou als Antonov in hun laatste berichten, niet zoals normaal, niet gelogen heeft. In 1 van hun laatste meldingen werd gezegd dat Landai aan hun verplichtingen ten aanzien van de joint venture heeft voldaan en dat het afgesproken kapitaal is gestort en dat Antonov dat ook zal gaan doen. Op een ander draadje werd daarover, ook door mij vraagtekens gezet maar stel, dat dat wel klopt en dat Antonov deze uitgifte hiervoor gebruikt. Blijf natuurlijk nog steeds de vraag waarom werd dit, als dit de reden is, voor de uitgifte dit niet werd vermeld en waarom Haag zo onbeschoft reageert op een normale vraag.
  7. [verwijderd] 9 februari 2012 14:45
    Ik ben nieuw hier op dit forum. Maar heb in het verleden teveel aandelen Antonov gekocht voor teveel geld. Die vervolgens in no time naar beneden gingen waarop je op een punt komt dat je er niet meer uit kunt. Na deze uitgifte van 35 mln heb ik het helemaal gehad met deze bandieten. Dat beetje waarde wat ik nog had is nu ook vervlogen, op naar de 1 cent.
  8. [verwijderd] 9 februari 2012 19:22
    Voor storting in de JV is een aparte funding afgesloten van 15 miljoen euro. Nog nooit is de funding gebruikt, maar er is wel bijna 2 miljoen aan fee's uitgekeerd. Begrijp je nu waarom de verbinding slecht is en Haag onbeschoft reageert? Brrr.

    Gr. Q

    quote:

    waarschuwer schreef op 9 februari 2012 11:10:

    ...kapitaal is gestort en dat Antonov dat ook zal gaan doen. Op een ander draadje werd daarover, ook door mij vraagtekens gezet maar stel, dat dat wel klopt en dat Antonov deze uitgifte hiervoor gebruikt. Blijf natuurlijk nog steeds de vraag waarom werd dit, als dit de reden is, voor de uitgifte dit niet werd vermeld en waarom Haag zo onbeschoft reageert op een normale vraag.
  9. smith&jones 10 februari 2012 11:35
    a. is niet meer dan een cashvehikel voor dhr. r.

    Deze is heeft allang een nieuw speeltje opgetuigd en is nu bezig om met lege huls OIM zero bonds te slijten aan goedgelovige institutionele beleggers en belazert aan de andere kant echte bedrijven met zogenaamde aandelen barters. Dat die van OIM niets maar dan ook niets waard zijn, weet hij te verhullen...

    De opzet is zo'n beetje duidelijk: met gladde verhalen aandelenpakketten van bona fide bedrijfjes erin plaatsen in ruil voor waardeloze OIM aandelen, en daar weer geld mee proberen op te halen bij de goedgelovigen...

    Een betere naam was geweest: Freerider Plc , past ook beter bij de hobbies waaraan het verbrand wordt...

    S&J.

15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,79 +0,96%
EUR/USD 1,0702 +0,47%
FTSE 100 8.044,81 +0,26%
Germany40^ 18.161,70 +0,13%
Gold spot 2.322,86 -0,19%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+26,32%
BAM
+4,73%
PROSUS
+3,52%
ASMI
+3,14%
JUST E...
+3,10%

Dalers

RANDST...
-7,22%
Akzo N...
-6,93%
FASTNED
-4,65%
NSI
-3,89%
Arcelo...
-2,65%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links