Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Delta

263 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 14 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 januari 2012 07:44
    Donderdag 19-01-2012 WeekNummer: 3

    Scheppen of het verhaal van het Opscheppen
    www.youtube.com/watch?v=SIEsmGzo2UE

    Fall down Seven times get up Eight
    Val zeven keer maar sta acht keer op zo begint het boek van de meester (Zevende dan) Chris Grafton de biograaf van Jim Hurst. Het is het begin van een gedicht uit de 16e eeuw. Leren wij in Nederland Aap Noot Mies dan leert elk kind in Japan als eerste op school deze frase: Nana korobi, ya oki
    Wie wil lezen leest Moesasji van de schrijver Josjikawa bit.ly/xMRfs1
    Is het boek te dik of zijn de bladzijden te talrijk om deze om te slaan lees dan MTA het januari nummer.
    MTA Januari: bit.ly/zQA1hA
    MTA December: bit.ly/zmbhfw
    MTA November: bit.ly/tcsP3j

    Grafton is geïntrigeerd door een ding en wel er zijn beleggers en er zijn traders dat is in de opvatting van Grafton een wezenlijk verschil. Beleggers geloven niet in technische analyse en traders geloven niet in beleggen. Grafton en dus Hurst zocht waarbij hij verschillende malen omviel om uiteindelijk op te staan. In maart 1991 kwam de eerste versie beschikbaar op TradeStation van de Hurst Cycles. Vorig jaar december werd release 11.1 uitgebracht van deze bij sommige vermogensbeheerders geliefde methode.

    REP
    In de automatisering is er een methode wat Reverse Engineering Programming (REP) wordt genoemd. Ben geen automatiseerder en dus ik zal wellicht snel door de mand vallen door de verkeerde termen te gebruiken edoch ik ga proberen een REP te maken van versie 11.1 en dat is toch de 31e versie of Release 11 van Tradestation Hurst Cycles.

    Grafiek 1: bit.ly/zzArJ1
    Bovenstaande is de normale grafiek van de AEX vanaf oktober tot donderdag 18 januari 2012 Elke dag is een bar oneven is rood even dagen wit. Het aantal units(aantal dagen af te beelden is 200) het aantal units op het scherm is 50 Het systeem is ProRealTime welke gratis en dat is toch echt zonder kosten beschikbaar is.
    Iedereen zal het wel eens gezien hebben.

    Grafiek 2: bit.ly/xFx9qQ
    Na REP is het resultaat bovenstaande grafiek. Wat is er nu veranderd ? Wel groen is het moment dat beleggers aandelen mogen hebben en rood is het beter even iets anders te gaan doen een boek lezen of zo. Een kind kan zien wanneer niet en wel te beleggen.

    Acht Stappen:
    Tussen grafiek 1 en 2 zitten acht stappen waarbij even zo veel keer gevallen kan worden. Is het interessant te weten hoeveel keer er gevallen kan worden en evenveel keer er op gestaan kan worden? Voor mij wellicht wel wil je weten hoe de methode werkt ook denk ik. Maar als je niet bereidt bent elke stap welke overigens precies en in detail staat beschreven in het boek van Grafton te willen toelichten dan niet natuurlijk. Ergo 75% van de beleggers en 99% van de traders wil helemaal niet weten hoe er gevallen en opgestaan kan worden.

    Traden is en dat klinkt raar nogal dom werk. De meeste succesvolle traders zijn eerlijk gezegd nogal dom. Ben je slim dan kan je beter geen trader worden ergo de kans dat je acht keer valt om niet meer op te staan is ongeveer 90% Traden is niet denken en gewoon een plan uit voeren mannen zijn dus niet geschikt om te traden. Geef een man een boodschappenlijst en een pinpas en hij komt thuis met iets anders dan op de lijst stond.
    Beleggen is wellicht nog dommer het is een beetje als een verkeerslicht rood en je stopt groen je kan rijden of je rijdt door.

    Plaatje Sinus (Stap 2): bit.ly/ABqu6k
    Een Sinus is een golf. Gooi een steen in een vijver en je krijgt een golf (voor zover er water in staat natuurlijk en er geen ijs op ligt). Wanneer de steen valt weet je niet voor zover je de steen niet zelf gooit tenminste. De eerste golf zegt niets je kan er dus niks mee. De tweede golf zegt gek genoeg iets over de eerste en over de steen welke in de vijver is geworpen. Houd deze metafoor vast.
    Uitrekenen het gewicht van de steen welke geworpen is in de vijver is voor slappies, als je Archimedes bent of wilt overtreffen. Interessant dacht het niet. Maar goed de basis van iedere Sinus berekening is een Sigma waarbij de sommatie is Sinus (360 * Koers gedeeld door (LD(Lengte van de Dominante Minus 1)) + 2 Maal de Sinus(360*a LD/+90) beetje het algebra van groep 5 om daar nu echt moeilijk over te doen.

    Hier aangekomen vergeet alles wat hierboven staat of te lezen valt. Houdt vast en overdenk de 8 keer dat er te vallen valt en de zeven keer welke opgestaan kon worden.

    Voor de fanatici volgen hier de zeven andere stappen en dan de vraag was kost de wereld ? en na het kopen wat doe je dan met het gekochte?

    Stap 8: bit.ly/zdcOkZ
    Stap 7: bit.ly/yryb4h
    Stap 6: bit.ly/Aw2tma
    Stap 5: bit.ly/yTdIFL
    Stap 4: bit.ly/xK7uo7
    Stap 3: bit.ly/AcE5c2
    Stap 2: bit.ly/wKwzjC
    Stap 1: bit.ly/zuoCxA

    De grafieken dan maar:

    Mammis Model
    Vrij onbekend is het Justin Mammis Model. Het meet het sentiment of het vertrouwen van de beleggers en combineert consumentenvertrouwen en producenten bereidheid tot een kengetal. Dit getal heeft nog steeds hogere waarden. Positief dus. Als eerste zal dit cijfer gaan dalen en wel voor iedere correctie op de beurs.
    bit.ly/eIzg51
    www.lazybutrich.com/

    DAX ADL: bit.ly/x6MVfo
    De Divergentie wordt groter. Hogere koersen/snelheid lager toerental. Anders gezegd de helling van de stijging wijkt van een rechte lijn. Jawel het Corioliseffect.

    The Good The Bad: bit.ly/AkoEUN
  2. [verwijderd] 19 januari 2012 07:44
    IBEX ADL: bit.ly/xxdO5F
    Volgens dezelfde wet van Guus Corio zal de snelheid eenmaal ingezet toenemen tot er een vliedende of vernietigende kracht ontstaat. Of de Ibex vliegt uit de bocht en komt tot stilstand of zal langzaam weer in de goede baan komen.

    SMI ADL: bit.ly/xrsCUx
    De indicator daalt de koersen stijgen.

    AEX Murrey: bit.ly/wyt1FI
    Bij iedere grafiek hoort een lijstje met de Main Reversal Lines& Time Cycli . Bovenkant 320 Toppend

    Asml: bit.ly/xorYAk
    Ondanks de daling gisteren blijft er een hoger koersdoel voor Asml 36 Kwaliteit een van de best presterende fondsen. Juweel eens verschoppeling en moedwillig wees aan de kant gezet door Gewetenloze Verloochende Ouder Philips verzaakte IBM het weeskind op te nemen.

    Asml Hurst: bit.ly/wzwPdD
    Hurst heeft een Take Profit signaal gegeven. Close Long.

    BalTic Dry Index: bit.ly/xGTWih
    De Bal blijft dalen en is in een Overshoot fase terecht gekomen. Koopwaardig en bodem vormend.

    Buy&Write: bit.ly/zryUoL
    Grote beleggers worden de Olichargen genoemd. Ze kopen aandelen en schrijven gelijktijdig opties. Dit laatste natuurlijk alleen als aan de horizon de ochtend gloort. Zieners en glazen bol kijkers kijken zuchtend naar deze index. Hogere koersen maar een lagere B&W

    CPR: bit.ly/xYgDw4
    Beleggers kopen te veel hefboom. Op toppen te veel calls en op bodems te veel puts. Stijgt en omdat dit een inversie grafiek is divergentie dus.

    Dollar Index: bit.ly/yVaLH2
    Neem een mandje gewogen valuta en zet dit tegen de Dollar af en je krijgt de Donkey of de Dollar Index. Toppend en klaar om te dalen. Ergo het gesprek van de dag wordt de val van de dollar. Nog anders gezegd niet of de dollar valt maar wanneer. De DOIX bestaat uit de Euro, JapYen, Britisch Pound, Cad Dollar,Franc en de Noorse Kroon

    Dow Jones Marine: bit.ly/yOOSDK
    Of de Bal nu daalt is niet zo interessant het is n.l. een index welke manueel wordt bepaald dus zonder aanbod en vraag. In termen van de economie zou je kunnen zeggen een instrument in een geleide economie eigenlijk net als China dus. De vraag is nu hebben de nieuwe economieën genoeg trekkracht om markten te verplaatsen naar het thuisland. Ooit was Amsterdam de overslagplaats van de grondstoffen. Londen nam deze rol over na invoering van het Continentaal stelsel (blocus continental) van Napoleon. En nu neemt China deze rol over. Concurrent India twist alleen en ondergraaft de positie van haar Dominante zuster. Daalt de Bal de Marine stijgt. Wat vervoert wordt is reeds aangekocht of onderweg.

    EuroStoxx: bit.ly/yNQjWg
    De grootste fondsen komen in de index. Top en klaar om te corrigeren.

    Goud: bit.ly/zVYHZV
    Wanneer toppen links hoger zijn worden er lagere koersen verwacht. Koersdoel 1.750 en dan toch lager.

    Koper: bit.ly/AsuOa3
    Een goede glazen bol is van Koper. Gap wordt gesloten hoger om dan toch lager te gaan.
    Goud, zilver, koper, ijzer en leem vermaal ze zegt het Heilige schrift (Daniel 2:34,35)

    KPN: bit.ly/xb6FM1
    Koopwaardig dubbele bodem Koersdoel 9.38 dan terug.

    Nasdac Above 50: bit.ly/x076gY
    De schaduw van de Dwerg is groter gemeten maar dan wel platter. Indien het oppervlakte groter is ontstaat er ontkenning leert Jung ons.Toppend

    S&P Above 200: bit.ly/xver8F
    De Feeks heeft het koersdoel bereikt. Toppend

    Trin Arms: bit.ly/xP14rS
    Opnieuw onder de 1.00 nog geen draai dus. Pas boven de een of een rode bar is een draai.

    Unilever: bit.ly/yMM8vz
    Koersdoel bereikt indien 25 en dan Koopwaardig

    Puzzelen: bit.ly/iP0n69

    Links:
    www.bloomberg.com/quote/DXY:IND
    Interview met Grafton: bit.ly/tROZux
    bit.ly/x9LWS7
    nl.wikipedia.org/wiki/Corioliseffect
    bit.ly/AhFodj
    www.prorealtime.com/nl/
    anaarbeter.blogspot.com/
  3. [verwijderd] 20 januari 2012 07:44
    Vrijdag 20-01-2012 WeekNummer: 3

    Blauw of het verhaal van de Blauwe Olifant
    www.youtube.com/watch?v=gomwrHRJRq4

    Grafton Mastering Hurst
    Ik sla open het boek van meester Grafton en op bladzijde 70 begin ik te lezen. bit.ly/wJVyOV

    AEX Hurst: bit.ly/yn3wzO
    Deze cyclus begon op 22 november 2011 Elke cyclus bestaat uit 4 bewegingen. Van deze 4 zijn er drie welke te traden zijn 1 is onbeheersbaar.
    Op de grafiek is onder de Projection Wave te zien. Jammer genoeg kent ProRealtime geen "Forwarding" maar in principe zou je deze golf tot volgende jaar december 2013 (of tot 2055) kunnen laten doorrollen gelijk de tabel van de waterstanden in de Enkhuizer Almanak van 2013 Als ik de beweging extrapoleer kom ik op maart 2012 waar de volgende beweging start/eindigt.
    Boven in het scherm zijn de Cascades en Pause Zones (Compressed Form). Elke beweging bestaat countertrends (Pause zone) en Cascades dit zijn de acceleraties binnen een bestaande trend.

    Hurst Attempted Placement: bit.ly/wi4imU

    Studie MTA:
    September: bit.ly/AzQ2xJ
    Oktober: bit.ly/wh9zLB
    Mei: bit.ly/zEr3bv
    Wolkje: bit.ly/wYm76u
    K-Indicator: bit.ly/wI17Gc
    Dent Cycles: bit.ly/zuo9Fk
    Dow Theorie: bit.ly/zTMy7K
    Kicker Pattern: bit.ly/wjmN04

    Hurst Trading: bit.ly/yJDosP
    Traders heb je in alle soorten en iedereen doet het anders. De een opent een positie en sluit bij de volgende cyclus. De ander probeert iedere beweging mee te nemen. Hurst Traders zijn over het algemeen rustige, wat oudere yoga beoefende vegetariërs die ook nog eens een goed boek lezen tijdens het uitlaten van de hond. De ervaring leert dat als je iedere beweging probeert mee te pakken je uiteindelijk met lege handen komt te staan. Er zijn traders welke opties schrijven om deze waardeloos af te laten lopen en er zijn traders die hefboom kopen. Iedereen is anders en iedereen trade anders.
    Er is geen voorgeschreven methode iedereen moet zijn weg vinden.

    Murrey

    AEX: bit.ly/yALWfk
    Heeft een weerstand uitgenomen het koersdoel is nu 328 geworden met een Overshoot van 335

    BalTic Dry: bit.ly/yujlzs
    De Bal heeft een steun gebroken het koersdoel is nu 875 met een Overshoot van 750

    CPR: bit.ly/wI2guc
    De CPR geeft aan het aantal call gedeeld door het aantal puts. Daalt dus maakt een top het is een inversie grafiek.

    Nasdac Above MA 50: bit.ly/zgfbsT
    De Dwerg stijgt bereikt bijna koersdoel

    S&P Above MA 200: bit.ly/zKUAuo
    De Feeks heeft koersdoel bereikt

    Trin Arms: bit.ly/zMiJBZ
    Hoger terwijl de indices ook hoger gaan negatieve divergentie

    Advance Decline Line (ADL)

    DAX ADL: bit.ly/zvlRXW
    Index stijgt de ADL daalt

    Dow Jones Utility: bit.ly/ADrGYy
    Is de enige index met een verlies van 1% Loopt voor op iedere index

    Aegon: bit.ly/wyJ41T
    Sluit Long positie signaal. Let wel dit is een geen short signaal

    Ahold: bit.ly/xkRj77
    Short sinds 29 december 2011

    CSM: bit.ly/AmUHwt
    Koopwaardig sinds 25 november 2011

    Philips: bit.ly/AlxNLO
    Verkoopwaardig sinds 3 januari

    Royal Dutch: bit.ly/wloJXW
    Short signaal sinds 4 janurari

    Unilever: bit.ly/zLANG8
    Short sinds 27 december 2011

    Goud: bit.ly/y4t88Q
    Koopwaardig sinds 28 december 2011

    Tarwe: bit.ly/x0PbRZ
    Verkoopwaardig sinds 3 januari 2011

    USD/MXN : http://bit.ly/zmjAMK
    Pesson Verkoopwaardig sinds 23 november 2011

    Yoga: www.youtube.com/watch?v=loszrEZvS_k&a...

    Potlood Yoga Venter: bit.ly/uFcTLz

    Thom DeMark (let wel dit Thom en niet Tom DeMark)

    Euro/Dollar: bit.ly/zNSJii
    Heeft een bodem op weekbasis

    Heineken: bit.ly/yyvOq3
    Verkoopwaardig sedert 20 mei 2011

    Nikkei: bit.ly/yZJoPt
    Verkoopwaardig sedert 18 februari 2011

    Nikkel: bit.ly/A56rha
    Verkoopwaardig seder 28 janurari 2011

    Rijst: bit.ly/xHaXO4
    Verkoopwaardig sedert 9 september 2011

    AEX Gann: bit.ly/yV1O9k
    Heeft in tijd gemeten het koersdoel gehaald. Tijd is belangrijker dan prijs merkt Gann op. Nou het laatste is niet waar is een EWP (Elliott Wave) opvatting dat dit zo is. Eerlijk gezegd was Bob Prechter die het als eerste gebruikte in the Silent Crash uit 1975
    bit.ly/A25I7q

    Links:
    q.equinox.com/
  4. [verwijderd] 21 januari 2012 07:44
    Maandag 23-01-2012 WeekNummer: 4

    Kamelen of het verhaal van de Slappe Bulten
    www.youtube.com/watch?v=COiIC3A0ROM

    Grafton Mastering Hurst
    Sla open het boek van meester Grafton en op bladzijde 168 begin ik te lezen. bit.ly/ycNxI8
    Grafton doet hier iets wat sommige mensen bekend voor zal komen. Hij refereert er niet aan en schrijft het ook niet op maar hij gebruikt het boek van Constance Brown. Het geeft ook aan dat methodes of systemen nooit apart of zonder zuurstof van andere kunnen worden gebruikt. De een gebruikt Elliott de ander Murrey en de volgende de kleine Bruine.
    Sla open het boek van Brown en op bladzijde 277 begin ik te lezen: The fact that the Vanishing Point leads .... enz

    De Kleine Bruine: bit.ly/zqtRLz
    De grafiek wordt dus op de 2 uur gezet. De kleine Bruine krijgt een FaceLift volgens de Specs van Grafton. Gekozen wordt voor een laserontharing, een temporale lift en een liposculpture waarbij de aandacht wordt verplaatst van het verouderde frontaal naar de beeldbepalende lippen. Na deze ingreep kan Constance Brown weer voor de dag komen.
    Op 13 januari komt er een signaal op de Kleine Bruine. Op 16 januari komt er een Entry Signaal en wordt de positie geopend. Volgens de handelsmethodiek zou de positie nog steeds open staan. Opvallend is de toelichting welke Grafton geeft over de Range Rules nu spreekt Grafton heel slecht Nederlands en dus heb ik niks gezegd.

    AEX Hurst HourGlass: bit.ly/AdSym9
    Op deze grafiek zijn drie toppen te zien waarbij elke top lager is dan de voorgaande. De koers in dit geval de AEX koerst hoger maar de kracht welke de HourGlass meet geeft aan dat er steeds minder kracht in deze beweging zit. De K-Wave zal maandag een signaal geven door naar beneden te knakken. bit.ly/wM12KQ
    Voor iedere countertrend zal de K-Wave signaal geven zoals te zien is op het plaatje.

    Zandloper: bit.ly/sViLq5
    In Sentient Trader zitten een aantal unieke onderdelen. Een is de uitgebreide EWP module waarbij alle golven en onderdelen ingesteld kunnen worden. Het mooiste onderdeel is de marketscan en de Finger Finder. Er zijn duizenden tickers en dus mogelijkeden om te traden. Finger Finder selecteert uit deze mogelijkheden die fondsen welke de grootste winstkansen bieden. Alleen voor dit onderdeel is het programma het geld waard. Een ander onderdeel is de HourGlass zeg maar zandloper. De zandloper geeft aan hoelang nog rest voor de bestaande cyclus ten einde komt. Traden is meestal reageren op signalen je bent derhalve altijd te laat. De zandloper geeft voor de markt draait een signaal.
    Helaas is niet alles 1 op 1 over te zetten. ProRealTime heeft geen mogelijkheid om symbolen en tekstvelden te maken of aan te sturen vanuit een indicator. Elk template zal dus altijd afwijken van de standaard Hurst outlook. Zelf heb ik daar geen of weinig moeite mee.

    De grafieken dan maar:

    DAX ADL: bit.ly/zqo5Ab
    Koers daalt de ADL blijft dalen.

    Stoxx Sektor Food&Beverage: bit.ly/xtv5Sq
    Verkoopwaardig sinds 2 januari

    Stoxx Sektor AutoParts: bit.ly/yi7uxF
    Koopwaardig sinds 25 november 2011

    Baltic Dry Index: bit.ly/yQOwiz
    Bodem en klaar om te stijgen 1.250 en dan lager

    CPR: bit.ly/zrOqUY
    Begint te stijgen. Dit is een inversie grafiek bodems zijn toppen en andersom natuurlijk.

    Dow TransPort: bit.ly/zShtp7
    Elke stijging van de Dow moet bevestigd worden door een stijging op het Transport. De Dow stijgt het Transport daalt. De Dow theorie is een van de meest betrouwbare signalen. Wantrouw een stijging welke niet bevestigd wordt.

    Google: bit.ly/yal7ml
    Verkoopwaardig sinds 3 januari

    Nasdac Above 50: bit.ly/ygoq6e
    Top en klaar om te dalen

    S&P Above 200: bit.ly/whbD34
    Top en een Overshoot klaar om te dalen

    Trin Arms: bit.ly/yIdxba
    Stijgt en loopt altijd vooruit op wat gaat komen

    AEX Fisher TransForm: bit.ly/AnYlY7
    Uitwerking/Uitgeschreven Fisher TransForm Fischer in ProRealtime: bit.ly/tR1GGp

    Portefeuille: bit.ly/xbdMUq
    Verlies in de portefeuille is uitgekomen op € 12.240

    Gann: bit.ly/x5bCVL
    Vrijdag werd dag 57 genoteerd in de Cyclus welke gemiddeld 110 dagen duurt.
    Op vrijdag 24 november 2011 is op dit forum de Delta geopend. Op 25 november werd een koersdoel gesteld van 326 vandaag sluit de AEX op 320 Hiermee is de AEX nog 6 punten verwijderd van het koersdoel. Wie op 25 november een koers van 326 had gegeven of had geprognosticeerd zou nu toch slappe bulten moeten hebben. Denk en veronderstel dat de methode Hurst hiermee heeft bewezen te werken.

    Kamelen: bit.ly/wroWYD

    De Kameel van Amsterdam: zienenweten.blogspot.com/2010/07/sche...

    De Kameel op herhaling: www.iex.nl/forum/Topic/1250726/Techni...

    Links:
    Brown de Kleine Bruine: amzn.to/97FCMv
    Yoga oefening de Kameel: bit.ly/w5SY72
    Sudan: player.vimeo.com/video/32133355?title...
    Beklim de Kameel: bit.ly/wWHzjh
    Camel the Band: nl.wikipedia.org/wiki/Camel_(band) : bit.ly/w8dsl7
  5. Dezhavu 21 januari 2012 12:52
    Tein Haonneb,

    Hartelijk dank voor alle updates. Volg u/je nu al een paar jaar. Bewonderenswaardig dat iemand die al zoveel kennis heeft zich steeds weer verdiept in nieuwe dingen.
    Natuurlijk complimenten voor alle goede voorspellingen. RD kwam wel erg goed uit. En CSM is ook op de goede weg.
    Het verhaal over de blinde hond heeft me ontroerd. Pure poëzie. Zal me nog lang bij blijven.
    Ik heb goede voornemens om me te verdiepen in Hurst. Zal een plan de campagne gaan maken.
  6. Ban-de-Ban 21 januari 2012 13:37
    quote:

    Tein Haonneb schreef op 21 januari 2012 07:44:

    Maandag 23-01-2012 WeekNummer: 4

    Portefeuille: bit.ly/xbdMUq
    Verlies in de portefeuille is uitgekomen op € 12.240

    << Het maximale verlies zal op € 12.500 komen te liggen en om daar nu wakker van te liggen. >> Aan de rand van de afgrond .....
  7. [verwijderd] 24 januari 2012 07:44
    Dinsdag 24-01-2012 WeekNummer: 4

    Kracht of het verhaal van het Vergelijken
    bit.ly/ym8bwR

    Market Wizard bit.ly/xQH1he
    Linda Bradford Raschke is een trader met 30 jaar ervaring en schrijver van meer dan 30 boeken over traden. In bovenstaande uitzending gebruikt ze de Relative Strength (RS) om markten en fondsen te selecteren.
    In ProRealTime wordt het Template Street Wise geselecteerd. Aan de lijst is nu de RS toegevoegd een maal klikken en de lijst wordt gesorteerd van Sterk naar Zwak of van Zwak naar Sterk. De RS vergelijkt iedere index met de EuroStoxx en drukt dit uit in een percentage sterker of zwakker. Sterkste index Dow Jones zwakste index PSI 20 (Portugal)

    EuroStoxx Relative Strenght

    AEX: bit.ly/zFZCiL
    Sterker presterend koersdoel 340 steun 315

    Cac: bit.ly/xOACsT
    Zwaker presterend koersdoel 3.500 steun 3.200

    FTSE: bit.ly/ADkvD9
    Sterker presterend koersdoel 5.900 steun 5.650

    Shift + Dubbel Klik (of Sleep) en je krijgt per Index (AEX) de sterkste en het zwakste fonds:
    Zwak: Ordina bit.ly/yysZiO
    Sterk: Asml bit.ly/x0omab

    Shift + Dubbel Klik )of Sleep) en je krijgt van de grondstoffen de sterkste en de zwakste:
    Zwak: Hout bit.ly/yDAMF9
    Zwakker: Natural Gaz bit.ly/zfD4Mp
    Sterk: Benzine bit.ly/waB6fj

    De grafieken dan maar.

    DAX ADL: bit.ly/xfyySQ
    De ADL (Advance Decline Line) geeft het aantal stijgers t.o.v. het aantal dalers aan. Short indien rood of onder de signaallijn Long groen of boven de signaallijn.

    Dow Transport: bit.ly/wcW1i0
    Daalt waar de Dow gelijk blijft of zijwaarts gaat

    AEX DayTrading: bit.ly/wGJl2q
    Op 16 januari 2012 ontstaat een long signaal op 312 stand nu 323

    Murrey

    AEX: bit.ly/wLIOOA
    Lager om dan hoger te gaan om vervolgens lager te gaan

    BalTic Dry: bit.ly/yJaDJs
    Hoger om dan lager te gaan om vervolgens weer hoger te gaan

    Nasdac Above 50: bit.ly/xw0TOa
    Toppend

    S&P Above 200: bit.ly/xoOikT
    Toppend

    Portefeuille: bit.ly/zwGqCE
    Het is verlies in de portfeuille is uitgekomen op € 13.440,00

    Beweeg: bit.ly/ngmq6i
    Leer: bit.ly/A40QyA
    Eet: bit.ly/w5mFtP

    Stray Cat Cut: bit.ly/A2fUDR

    Links:
    en.wikipedia.org/wiki/Linda_Bradford_...
    www.moneyshow.com/video/VideoNetwork/...
    www.bbc.co.uk/news/business-16689211
    www.prorealtime.com/en/video-tutorials
  8. [verwijderd] 25 januari 2012 07:44
    Woensdag 25-01-2012 WeekNummer: 4

    Knut of het verhaal van de Beer
    www.youtube.com/watch?v=O8ZC184NpWE

    RS (Relatieve Sterkte)

    KPN: bit.ly/A1q81h
    Verkoopwaardig sinds 14 oktober 2011

    SBM: bit.ly/A2N0DV
    Verkoopwaardig sinds 21 december 2011

    Aegon: bit.ly/xPDtaT
    Verkoopwaardig sinds 19 januari Koersdoel 3.50 dan omhoog om lager te gaan 2.50 later 2.00

    Aex: bit.ly/zesZER
    Koopwaardig Koersdoel 341 Later 290 nog later 270 dan 289 vervolgens 250

    DAX: bit.ly/yP4O73
    Koopwaardig Koersdoel 6.610 Later 6.100 dan 5.900 en 5.500

    Dow Jones High Yield: bit.ly/zVjF7f
    Divergentie en daalt bovengemiddeld meer. Koersdoel 102 dan lager 92 dan hoger

    Vopak: bit.ly/yeZLMa
    Steun 38 Weerstand 44

    Suiker: bit.ly/xZhfCs
    Uitbraak hoger 28 lager dan weer hoger

    Murrey

    BalTic Dry Index: bit.ly/AlWFKs
    Bodem 750

    CPR: bit.ly/wyktk7
    Inversie grafiek daar waar een top is een bodem op de Index. Stijgt dus daalt de index

    CSM: bit.ly/zVMnxn
    In de uitverkoop op 8.96 nu gewilde bruid op 13.28 Toppend en klaar om te corrigeren. Gek genoeg was dit de koop van het jaar 2012 Kan echter niemand kunnen vinden die het aandeel aanprees. Zoet zijn woorden voor mijn verhemelte zoeter dan honing voor mijn mond (Psalmen 109-103)

    Nasdac Above 50: bit.ly/AEEL8O

    S&P Above 200: bit.ly/wA3xHx

    AEX: bit.ly/Ap8T6C
    ProRealtime kent geen forwarding (koersenbars in de toekomst) Als je van 6 gemiddelden een Sinus maakt deze someert krijg je bovenstaande beweging. Koersdoel 340 Wordt steun 295 doorbroken en dat gaat gebeuren na 1 maart dan is verstandig geen long posities meer aan te houden. Het koersdoel is dan 250 geworden vervolgens hoger 275 dan lager.
    bit.ly/xdtmSc

    Pool Licht: bit.ly/j5wl6j

    Het Jaar van Knut: bit.ly/g9VzBF

    GreenHouse: bit.ly/zaRYLN

    Een andere Kloot: bit.ly/zeQX7U

    Knut&mevr Knut: embed.5min.com/517230154/

    Bear Song: www.songarea.com/mc/14/bear.html

    Links:
    www.nu.nl/algemeen/2722686/grote-zonn...
    www.zideo.nl/playzideo/6c344b586d56593d
    nl.wikipedia.org/wiki/Poollicht
    nl.wikipedia.org/wiki/Sinus_en_cosinus
  9. [verwijderd] 26 januari 2012 07:44
    Donderdag 26-01-2012 WeekNummer: 4

    De Olifant of het verhaal van Noach
    www.film1.nl/films/trailer.php?id=38579

    Kaartlezen
    Als ik het boek open sla dan zie ik tegen het kaft iets klem zitten. Werk het los en hou het tegen het licht. Het is een perkamenten kaart met daarop de plaatsen in de Lage Landen. Bij iedere plaats is een beeldbepalend figuurtje getekend. Gek genoeg is op en bij de OnderWaterDuinen een visservloot te zien van haringschuiten. Herken Bommen en Schokkers maar als ik beter kijk zijn het Hoekers.
    bit.ly/ynnpRG

    Drama bit.ly/wbSh4e
    Je neemt de koning van Sparta, morrend voetvolk, een te dikke vrouw met de naam Volumia, een overheersende moeder met de naam Feeks en een niet gewilde oorlog. Je roert maar je schudt niet en je krijgt Coriolanus of wel een verhaal verhaal van Shakespeare. Aanrader nou niet echt is een drama tenslotte.

    Dax AVL: bit.ly/wkXhnr

    Dax RS: bit.ly/zKoPII

    World Index: bit.ly/zyusT5
    Neem uit 23 landen de grootste bedrijven zet deze op volgorde en gewicht van marktkapitalisatie en je krijgt de MSCI World-index. Landen Australië, België, Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongkong, Ierland, Italië, Japan, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Singapore, Spanje, Zweden, Zwitserland, USA, en het Verenigd Koninkrijk.
    Koersdoel 1.281

    World Index: bit.ly/zKSLWR
    De vraag is natuurlijk wat kan je met de World behalve een leuke grafiek maken?
    Nou eigenlijk niks. De correllatie met andere indices is ongeveer 100%. De voorspellende waarde is dus nul. Kan je met een hefboom beleggen in de World nee dus. Je kan een tracker kopen dat is alles. Je kan andere indices afzetten ter vergelijking. De World analyseren is dom je kan net goed zeggen morgen gaat de zon op en weer onder. Binnen de statistiek wordt een methode gebruikt wat je de Chi Qwadraat Toets noemt. Met deze toets toon je de correlatie aan of juist niet. Charles Dow de grondlegger van de Dow Theorie ontdekte dat er een samenhang te vinden was tussen de verschillende indices. Intermarktet analyse is dus een methode waarmee je de onderliggende kracht bloot probeert te leggen.

    Nasdac Above 50: bit.ly/wqWfO9
    Toppend

    S&P 500 Above 200: bit.ly/xuTLld
    Top is 75

    Trin Arms: bit.ly/wzHWxY
    Weerstand 1.5

    Pdf

    Hurst Exponent: bit.ly/xzT54M

    Welles Wilder The Delta Phenomenon: bit.ly/ye7Vhc

    AEX: bit.ly/z6QQ2g
    Apple: bit.ly/yspq7h
    Aperam: bit.ly/wjbefu
    CSM: bit.ly/zeprfi
    Microsoft: bit.ly/wfpnou
    Nestle: bit.ly/zdiJHZ
    Royal: bit.ly/wGfsCX

    Boeken Lezen: bit.ly/zR8UXn

    Olifanten zingen: bit.ly/AzHygS

    Olifanten dromen: bit.ly/z1yWCx

    Links:
    nl.wikipedia.org/wiki/Gaius_Marcius_C...
    www.bloomberg.com/quote/MXWO:IND
    en.wikipedia.org/wiki/List_of_corpora...
  10. [verwijderd] 26 januari 2012 09:28
    quote:

    Serpa schreef op 25 januari 2012 21:27:

    328
    Yip
    Probleem is dat de steunlijn iedere dag meebeweegt omhoog in dit geval. De bodem ligt nu op 311 bit.ly/ApjX28

    De vraag of het probleem is altijd pak je de laatste rit naar boven tot 342 Of neem je winst naar de bodem 311
    Nadeel van in- en uitstappen is dat je soms en dat is best wel vaak dan de boot mist.

    Tel erbij op je een uitstekend gevoel voor timing moet hebben. Een keer verkeerd en je mist 10 punten.

    Bruno Solnik heeft een handig tooltje ontwikkeld wat je kan helpen bij deze beslissing. Daarbij wordt de potentie van de winst afgezet tegen het mogelijke verlies. Je kan dan heel snel zien waar je kansen liggen. Als je overtuigd ben dat de AEX naar 340 gaat kan je met een hefboom van laten we zeggen 10 redelijk profiteren zonder posities te sluiten.

    Je kan ook zeggen ik wacht de correctie af en dan stap je blind in. Andere mogelijkheid is een order gelimiteerd inleggen. Dus stel je neemt de Best Speeder Long 300 (298) (Isin: DE000CK4Z0K5) kost nu € 2.08 Nu leg je de order in voor € 2.32 Alleen als de order vanonder uit wordt uitgenomen wordt de order geactiveerd. Blijft de AEX zakken dan zal je order niet geactiveerd worden. Stijgt de AEX en neemt de weerstand op 327 dan wordt je order uitgevoerd. Omdat het een Best Speeder is zal bij een Gap naar boven de order worden uitgevoerd op € 2.32

    Andere mogelijkheid is dat als de AEX de top bereikt op 342 je dan een Short positie koopt. Ook hier kan je weer een conditionele order ingeven. Traden kan eigenlijk best simpel zijn als je van te voren een plan maakt.
  11. [verwijderd] 27 januari 2012 07:44
    Vrijdag 27-01-2012 WeekNummer: 4
    www.songarea.com/mc/6/chef.html

    Soep of het verhaal van de Duiven uit de Wijngaard

    Cuisine Minceur
    Sla open het boek van Michel Guérard "La grande cuisine minceur" en op bladzijde 110 begin ik te lezen. Soupe au Pigeon de Vigne
    3 jonge houtduiven (bij voorkeur doffers alleen bij hoge uitzondering duivinnen)
    olijfolie (de huile d'Argane/Lambda Koroneiki)
    wortel (witte pastinaak)
    rode ui
    bouquet garni (thijm/oregano/laurier)
    jeneverbessen
    mineraalwater
    3 eetlepels zeesap bit.ly/wwMjSA
    Fleur de Sel
    safraan

    bit.ly/nPvojv

    Van de duif wordt gesneden de borststukken. Apart houden de lever en de karkassen. De boutjes en de rest achterhouden. Kleine tip verwijder het stuitje of de aanzet van staartpennen. Hier zit de stuitklier en deze geeft een bittere penetrante geur. De keuze voor zeesap is een logische het kookpunt hierdoor ligt hoger waardoor er beter bouillon getrokken kan worden. Breng het water met de ingrediënten aan de kook en voeg dan pas de karkassen toe. Schuim af met een houten spatel het zijn de eiwitten en deze kunnen later er voor zorgen dat de bouillon niet meer helder is.

    Soep: bit.ly/rR6LIU

    De grafieken dan maar

    RS

    Dax: bit.ly/x3jg8e
    Sterkste index binnen het universum

    SMI: bit.ly/ywKcCP
    Zwakste index binnen het universum

    Inbev BudWeiser: bit.ly/A5zuBk
    Zwak

    Boeing: bit.ly/zvTni5
    Zwak

    Euro/CHF: bit.ly/y0SRrD
    Chief maakt aanstalten bodem te zetten

    Euro/Jap: bit.ly/wyCvbT
    Price keeping operations zetten Jap lager en Euro lager. Yard after yard. Land van de rijzende mogelijkheden.

    Euro/Dollar: bit.ly/wRZoOx
    Barrier actions. Breekt uit

    Google: bit.ly/xTjUSr
    Zwak

    Murrey

    AEX: bit.ly/AtNCzZ
    Top

    BalTic Dry: bit.ly/yzzcrR
    Bodem

    CPR: bit.ly/zKqGWt
    Stijgt. Beleggers nemen op toppen en bodems te veel hefboom.

    CSM: bit.ly/wklUQO
    Top

    Trin Arms: bit.ly/zSmLDn
    Voor het eerst boven de 1.5 Ook hier weer de theorie dat een draai in de markt komt als iedereen aan de goede kant staat. Het aantal openstaande contracten (OIX) wordt geteld en vervolgens gedeeld door het volume. Er wordt pas gedraaid bij een stand boven de 1.5

    ProRealTime PRT

    AEX DayTrading: bit.ly/wv8C1i
    Scalp. De theorie is dat de professionele handel posities innemen en dat daghandelaren posities sluiten aan het einde van de beursdag. Tussen 16.30 en 17.15 wordt de index gevolgd. Indien het volume 3 maal of hoger het gemiddelde is van de afgelopen week wordt een positie geopend. Bijna altijd zal dit een Best Speeder zijn de reden is dat dit een hefboomprodukt is met een ingebouwde Stop Loss en een Gap verzekering. Stel de volgende dag opent de beurs met een gap van 100 punten (is niet waarschijnlijk maar stel). De Best speeder verzekert dan het verschil tussen de Stop Loss en de gap. Een argument van daghandelaren is altijd dat je kan worden weggevaagd door een plotselinge openingsgap. Het feit dat er hefboomprodukten zijn met een verzekering geeft aan dat dit niet waar is of de kans hierop klein is. Immers een gouden regel binnen het verzekeren is dat alleen wat te verwachten is verzekerd kan worden. 90% van de verzekeringen is dus overbodig. Ergo 99% van de verzekerden verzekert iets wat overbodig is.

    Overzicht Scalp's: bit.ly/zemtPI
    Werkt het altijd nee natuurlijk niet dat kan natuurlijk niet dit is niet het land van Kockanje. Hoe veel en hoe vaak kan je een verlies dragen dat is de vraag.
    Stel je koopt ieder slot en je verkoopt iedere opening elke positie is elke keer een Long. In 67% zal de opening dan hoger zijn dan het slot.
    Nu de truc ook wel Noach's effect genoemd. Kan je 3% van de trades tegenhouden of omkeren dat wil zeggen long naar short draaien kan je het resultaat met 55% liften. Nog anders gezegd 80% van je grootste verliezen wordt veroorzaakt door 20% van de trades. Ben je in staat die 20% te halveren of te beperken dan kan je een succesvolle beurshandelaar zijn 90% van de handelaren is dat overigens niet en maakt verlies.
    en.wikipedia.org/wiki/Chaos_theory

    Uitwerking PRT Scalp: bit.ly/xB8lWo

    AEX Boundary: bit.ly/zaTTkK
    Uit Boundary dan is het koersdoel de andere kant van het koerskanaal

    AEX: bit.ly/yR5ujB
    Groen en er mag belegd worden. Rood beter van niet.
    Top 333 bodem 312

    AEX Raff Channel: bit.ly/xCfRku
    Koersen bewegen boven en onder de Center Line van het Raff Channel. Op 30 november ontstaat een koopsignaal en kan een koersdoel worden geprojecteerd van 330 Dit zijn koersprojecties welke automatisch binnen ProRealTime worden berekend.

    Eten: bit.ly/wmLyG4

    Pellen: bit.ly/nOrI6W

    Gras: bit.ly/xprTyr

    Oscar, Grammy Award en een Golden Globe. Slechts een muzikant heeft dit ooit bereikt.
    Shaft Film Intro: bit.ly/zzwG6V
    Battle Isaac Hayes versus MeatLove : bit.ly/AdQgWM

    Jeroen Meus Dagelijkse Kost: bit.ly/cPNTuv


    Links:
    duurste.com/duurste-olijfolie-in-de-w...
    nl.wikipedia.org/wiki/Kamper_ui
    nl.wikipedia.org/wiki/InBev
    www.songarea.com/mc/1/chef.html
    www.songarea.com/mc/7/chef.html
    www.youtube.com/watch?v=OddHP8_Em7s
    www.songarea.com/mc/7/chef.html
    Casa Luna DSM: bit.ly/whF3fP
    Isaac Hayes: nl.wikipedia.org/wiki/Isaac_Hayes
  12. [verwijderd] 28 januari 2012 07:44
    Maandag 30-01-2012 WeekNummer: 5
    bit.ly/wmgIhx

    Zee Eik of het verhaal van Beelden in 't Sant

    De Leegte
    Achter de Hel en de Hemel ligt in het midden de Leegte. Nou ja niet helemaal in het midden natuurlijk dat kan gewoon niet. De Leegte is het natuurlijk gevormde bekken ontstaan omdat verder op in het half ondiepe OnderwaterDuinen drie getijdestromen om de macht strijden. De muistroom hierdoor ontstaan maakt dat deze plaats bijna altijd droog blijft. Met de duinen links en rechts krijg je dan in het midden de Leegte.

    Hier en daar groeit op een top een door de wind vervormde Terebint. Het was de Terebint waarin de beeldschone Absalom verstrikt raakte om te blijven hangen om daarna te worden doodgestoken. En Aartsvader Jacop verborg onder de Terebint de gouden oorsierselen. Wie beter naar de boom kijkt begrijpt waarom. De wonderlijk en diepgaande wortels zijn een ondergrondse schatkamer waarin allerlei vondsten bewaard kunnen worden. Er zijn in Nederland nog slechts 144 Zee Eiken te vinden.

    Manna
    Vorige zomer was er een insektenplaag welke huis hield op 't Sant en dus ook op de Zee Eiken. De Serpentina zogen de bladsappen en scheiden een zoete vloeistof af welke snel droogte in de hete lucht. Witte bolletjes hingen als Manna aan de boom. In vroeger tijden werden de bolletjes verzameld en als zoetstof verving het de honing en suiker. De vogels waaronder nachtegalen, kluten en stern aten van de gegiste bolletjes en vielen vervolgens halfdronken om.

    Kruiden en bijzondere planten worden hier gevonden. Zo is er de witte alsem welke bloeit in de maand Februari, de gekroonde ganzebloem, paapse klaproos, verturkste lelie, octoganale zeeblauwe kruisdistel, zilveren duindistel en de bijna in Nederland uitgestorven herfstgentiaan welke in Januari bloeit. De mooiste in naam maar ook in vorm is Kolokwintkommer(Citrullus colocnthis) De vruchten zijn kogelrond en geuren gelijk appelen.

    In omvang het grootst bloeiend is de Zeekool (Crambe maritima) met in bloei duizenden witte bloemetjes. Hoog twee meter en soms en dat is meestal nog hoger. De laatste jaren gaat het niet goed met de Zeekool Het is een vorstkiemer en de winters zijn te zacht om de zaden welke ook nog oppervlakte kiemers zijn te doen ontspruiten. Zaden van 't Sand worden dus verzameld om in de vriezer te worden bewaard. Na 14 dagen worden ze er uit gehaald om te ontdooien. Vervolgens met schuurpapier licht aan de bolle platte kant aangeslepen. Na het slijpen worden ze weer teruggeplaatst in de vriezer om vervolgens te worden uitgezaaid in zoute grond. De natuur moet soms een beetje geholpen worden. De zeekoolplanten kunnen oud worden heel oud zelfs. Er zijn planten welke een leven lang mee gaan en dat is toch echt langer dan 50 jaar. Vermeerderen op een andere manier zoals bijvoorbeeld marcotteren heeft geen zin daar de nieuwe deling dezelfde eigenschappen overneemt.

    Ieder jaar organiseert de Natuurvereniging van de OnderWaterDuinen een tentoonstelling. De kunstenaars moeten iets hebben met de natuur. Sommige beeldvormers zijn klein hier begonnen maar zijn nu monumenten gelijk de Terebinten welke het decor vormen tezamen met de zee.

    Uit New Zealand afkomstig is Penny Evans welke samen met Miles een beeldhouwer de lege ruimte vult . Vissen en watervogels is het onderwerp. Betoverend en meestal soms ontroerend. www.artbythesea.co.nz/pennyevans.htm

    Maximo Riera is Spaans beeldhouwer als zoon van een visser maakt hij beelden naar het voorbeeld van dieren uit de zee. Stoelen als octopussen, een poef in de vorm van een Walrus en tafels als zeekrabben. cdn.trendhunterstatic.com/thumbs/walr...
    Inmiddels zijn ze niet meer te betalen en alleen de superrijken hebben geld genoeg voor deze objecten. Maximo begon als onbekende zoeker en zwoeger twijfelend aan zijn eerste tentoonstelling op 't Sant.

    Ervaren Sophie Ryder maakt levensgrote duinkonijnen en torenhoge hazen. bit.ly/zmZmSL

    De grafieken dan maar

    Advance Decline (AD)
    Tel het aantal stijgende fondsen en deel dat door het aantal stijgers en je krijgt het AD

    Dax: bit.ly/xf8PtH

    Relatieve Sterkte (RS)

    Bepaal een norm en reken vervolgens uit de voortgang of achteruitgang. Dit is de RS

    Bel 20: bit.ly/y9Yvr4
    Zwak

    Coca Cola: bit.ly/xmj2Xi
    Warren Buffett's vlaggeschip Sterk maar verzwakkend

    Choco: bit.ly/A9dwc3
    Cacao herstel binnen een dalende trend zwak maar alom sterker wordend

    Euro/Chf: bit.ly/zE7GG4
    Chief zwak

    Google: bit.ly/zH5DFf
    Herstel binnen na correctie.

    BalTic Dry: bit.ly/yLyBws
    Bodem

    KPN: bit.ly/yGFm93
    Herstel binnen dalende trend. Vult geslagen gap

    MSCI World Index: bit.ly/yppqzj
    Koersdoel 1.281

    Nasdac Above 50: bit.ly/yWsfKW
    Koersdoel 87.50

    Trin Arms: bit.ly/zD9Kmh
    Een draai komt in de markt als de Trin stijgt.

    Buy&Write: bit.ly/ArL1eQ
    Olichargen kopen aandelen en schrijven opties. Toppend

    AEX DayTrading: bit.ly/ylJHzr
    Sluit Short signaal

    AEX Fisher: bit.ly/yqwLdp
    Koopwaardig sinds 22 november

    AEX Hurst: bit.ly/zoZtLr
    Tel de cycli bepaal de afstand tussen de laagste en hoogste waarde en daar ontstaan kantelpunten.

    Portefeuille: bit.ly/ACT9OH
    Het verlies in de portfeuille is opgelopen tot € 13.440,00 Op de top zal dit verlies ongeveer € 19.987,37 zijn op de bodem zal de winst € 55.555,51 zijn.

    DropBear: bit.ly/z0asLe

    Davos en het Idumea: bit.ly/10Rsev
    Anders gezegd verkoop of verhandel niet de grond waarop je geboren bent en/of waarop je kinderen komen te wonen.

    PlayList:
    bit.ly/zNofjx
    bit.ly/wh6vx9
    bit.ly/wDruD0

    Zien:
    bit.ly/y5tcl3

    Links:
    nl.wikipedia.org/wiki/Manna
    www.youtube.com/watch?v=fU_QFvkPJvw
    slate.me/xQ4cyT
    bit.ly/yk3Fjo
    nl.wikipedia.org/wiki/Antipater_(Idumea)
    bit.ly/yIv9YI
    anaarbeter.blogspot.com/
  13. [verwijderd] 28 januari 2012 11:39
    www.scribd.com/doc/65938929/223/KLING...

    bit.ly/wVmSZM

    ProRealTime Code begint na deze regel:
    // Volume Oscilator

    Once False = 0
    Once True = 1
    Once Noft = - 1
    Once FastX= 17
    Once SlowX = 34

    IF TypicalPrice > TypicalPrice[1] THEN
    Trend = True
    Else
    Trend = Noft
    Endif

    IF Trend = Trend[True] Then
    CM = CM + Range
    Else
    CM = Range + Range[True]
    Endif

    IF CM <> False THEN
    VForce = VOLUME * ABS(2 * (Range / CM) -True) * Trend * 100
    ENDIF

    FXAvg = EXPONENTIALAVERAGE[FastX](VForce)
    SXAvg = EXPONENTIALAVERAGE[SlowX](VForce)

    KVO = ((FXAvg - SXAvg) * Close)

    // VPP Volume boven 0 en groter dan de voorgaande dag
    // VPN Volume boven 0 maar kleiner dan de voorgaande dag
    // VNN Volume onder 0 maar groter dan de voorgande dag
    // VNP Volume onder 0 maar kleiner dan de voorgaande dag

    VPP= Undefined
    VNN= Undefined
    VNP= Undefined
    VPN= Undefined

    If KVO[0] > 0 and KVO[0] > KVO[1] Then
    VPP= Undefined
    VPN= Undefined
    VNP= Undefined
    VNN= Undefined
    endif

    if KVO[0] > 0 and KVO[1] > KVO[0] Then
    VPP= Undefined
    VPN= Undefined
    VNP= Undefined
    VNN= Undefined
    endif

    if KVO[0] < 0 and KVO[0] < KVO[1] Then
    VPP= Undefined
    VPN= Undefined
    VNP= Undefined
    VNN= Undefined
    endif

    if KVO[0] < 0 and KVO[1] < KVO[0] Then
    VPP= Undefined
    VPN= Undefined
    VNP= Undefined
    VNN= Undefined
    endif

    Return VPP As "Volume Oscillator Positief/++",VPN As " +-",VNP As "-/+",VNN As "Negatief --",KVO as "Selector"

  14. [verwijderd] 28 januari 2012 11:50
    Naam Indicator: Volume

    bit.ly/yzu0pC

    Code Begint na deze regel ---->

    Once False = 0
    Once True = 1
    Once Noft = -1

    Noft = Noft and Not True

    vv1=Volume
    vv2=Range *Volume

    IF Range<> False then
    vv3=Volume/Range
    endif

    Vv4=Average[80](vv1)

    IF vv1=lowest[23](vv1) then
    Lowvol=vv1
    Else
    Lowvol=False
    Endif

    IF vv2=highest[23](vv2) then
    climax=vv1
    Else
    climax=False
    Endif

    IF vv3=highest[23](vv3) then
    chum=vv1
    Else
    chum=False
    Endif

    IF vv2=highest[23](vv2) and vv3=highest[20](vv3) then
    chumclim=vv1
    Else
    chumclim=False
    Endif

    IF vv3=lowest[23](vv3) then
    lowchum=vv1
    Else
    lowchum=False
    Endif

    NRX=False
    IF DHigh(0) < DHigh(1) and DLow(0) > DLow(1)Then
    NRX= True
    Endif

    VNR=False
    If NRX = True Then
    VNR=VV1
    VV1=False
    Endif

    Return VNR Coloured(10,191,255) as "Normal Volume In Narrow Range",vv1 Coloured(135,206,250) as "Normal Volume In Trading Range",lowvol Coloured (255,255,0) as "Low Volume",Climax Coloured (255,165,114) as "High Volume Wide Range" ,chum Coloured(255,69,0) as "High Volume At High Range", lowchum Coloured(0,255,0) as "High Volume In Low Range",ChumClim Coloured (192,192,192) as "Normal Volume",Vv4 Coloured(0,255,0) as "Average Volume Cyclus"

263 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 14 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 +0,00%
EUR/USD 1,0615 -0,27%
FTSE 100 7.877,05 +0,37%
Germany40^ 17.751,90 -0,48%
Gold spot 2.410,04 +1,29%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

VIVORY...
+11,51%
JUST E...
+5,71%
Air Fr...
+4,18%
FASTNED
+3,00%
RANDST...
+2,65%

Dalers

Pharming
-9,63%
ASMI
-6,10%
Avantium
-6,01%
PostNL
-5,84%
TomTom
-3,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links