Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ASM International AEX:ASM.NL, NL0000334118

  • 584,800 25 apr 2024 09:52
  • -5,200 (-0,88%) Dagrange 576,000 - 588,800
  • 43.173 Gem. (3M) 139,7K

ALERT: CIBC Wrld Mkts reiterates coverage of ASMI

38 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 augustus 2000 22:41
    Beste Marcnic, Op het gevaar af dat je mij voor de gek zit te houden of dat we elkaar verkeerd begrijpen, geef ik je toch maar een antwoord. Die lange urls kan je toch met de muis markeren, dan "CTR-C", vervolgens naar de adresbalk, dan "CTR-V" en de gecopieerde URL verschijnt. Vervolgens "Enter" en je krijgt als het goed is de gewenste site. Maar ik geef toe: één klik is eenvoudiger.
  2. [verwijderd] 1 augustus 2000 22:46
    Goeie morge schorpioen ben net thuis krijg ik dit bericht op mijn bord geschoven ik vind je een beetje ongeduldig over revolt z’n TA doen en op m’n atari uit het jaar nul werkte het niet Ctrl+C en Ctrl+V en ik zal je gerust stellen na het atari tijdperk is het allemaal goedgekomen En nu even goed nieuws! Chiptekort ergste in vijf jaar Een wereldwijd tekort aan chips zal deze herfst de prijzen omhoog stuwen of tekorten doen ontstaan aan mobiele telefoons, opzetkastjes voor televisies, digitale camera's en pc's. Analisten menen dat het tekort aan 'flash'- en 'D-Ram'-chips wellicht de ergste zal zijn in vijf jaar. Zelfs de productie van interactief speelgoed wordt beïnvloed door het capaciteitsgebrek van de chipfabrieken. Het probleem had een stuk minder erg kunnen zijn als halfgeleiderproducenten een betere langetermijnplanning hadden gemaakt, zo stellen analisten. Richard Gordon, analist bij Gartner Dataquest zegt: "De voorraad Flash- en D-Ram-chips fluctueert altijd sterk, maar nu wordt het toch wel erg krap. De productie van de fabrieken kan ternauwernood aan de vraag voldoen." De prijzen van flashgeheugen zijn sinds januari 1999 verdubbeld. Sommige mobiele telecombedrijven schroeven de productie terug. Ook producenten van opzetkastjes waarschuwden dat ze problemen hebben om flashchips te bemachtigen. Hierdoor zal de opkomst van digitale tv vertraagd worden. (Computer News Daily) [Copyright 2000, YourNews IT] bron: www.news.everyday.com/index.phtml/art... IS DIT GOED NIEUWS OF NIET?? HOOFER 99
  3. [verwijderd] 1 augustus 2000 23:39
    Hoi hoofer99, ik ben helemaal niet ongeduldig over revolt. Want van Dongen heeft al een TAtje van ASMI gegeven. Ik heb alleen gezegd, dat de iex redactie wacht totdat de Ta van revolt gepubliceerd is, zodat IEX daarna de gegevens over ASMI kan bijwerken DE TA van van Dongen was n.l. wel een beetje sumier. Dus voor meer details wachten ze nu op revolt. Je had geen Atari maar een Amiga moeten kopen. Fantastische machine. Kunnen ze nu niet meer maken!! Het laatste stuk van je bericht is GOED NIEUWS. Maar misschien worden de beleggers een beetje immuun van al dat goedd nieuws over ASMI, want gekocht wordt er niet. Of is het de vacantie?? Ik hoop het.
  4. [verwijderd] 2 augustus 2000 01:50
    Marcnic, Marcnic, Marcnic? Wat moet ik hier nu van maken? Marc en Nic? Gezellig samen met je vriendje chatten met andere ASMI slachtoffers? Lekker op de high ingestapt en nou lopen zeuren en de ASMI directie bestoken met mailtjes als: 'Waarom gaat de koers niet omhoog?' Waarom ga je meteen op de man spelen als ik iets zeg wat je niet bevalt? Ik heb groot gelijk als ik het idioot vind dat zo'n non-bericht (huppelepup zet ASMI op buylijst, koersdoel SKYHIGH) 21 keer wordt aanbevolen. Het forum is niet alleen bedoeld voor positieve berichten. Groeten.
  5. [verwijderd] 2 augustus 2000 02:07
    hey Zorro !.. zo te lezen ben je ook populair in de andere forums ik heb even wat berichten gekopieerd en geplakt uit die andere forums 31-7 Newconomy vandaag 1,65 hoger! Dat kan dus alleen maar naar beneden morgen, ben ik bang. Verkoop ze dus voor sluiting vandaag! Anders zie ik morgen allemaal huilende gezichten. 1-8 Arjand, Eerst dit forum helemaal volzetten met kletsverhalen en dan zeggen dat ik weg moet blijven omdat ik geen positieve verhalen over baan wil verzinnen! Met een ding kun je me blijmaken: vertel me hoeveel je hebt verloren met baan. Want ik geniet nergens meer van dan mensen enorme bedragen te zien verliezen! Eigenlijk ben je het niet waard om op te reageren hoofer99
  6. [verwijderd] 2 augustus 2000 12:08
    He hoofer99, Nou neem je net het bericht over newconomy waar ik beleggers terecht mee gewaarschuwd heb: afgelopen maandag stond newconomy op 14,75 (ik heb dit bericht toen op tijd geplaatst dus voor sluiting) de volgende dag cijfers en dus de koers weer onderuit (slot 13,70) en vandaag 13 rond! Misschien maak ik me daar niet populair mee maar het was wel een terechte waarschuwing. Maar ik zal niet meer zeuren over ASMI want dat is natuurlijk vergeleken met bv. Baan en LCI een goed bedrijf, zolang jullie niet weer 21 keer zo'n lullig bericht aanbevelen. Groeten.
  7. [verwijderd] 2 augustus 2000 12:58
    Auteur: zorro 1 augustus 2000, 19:22 uur >21 aanbevelingen voor dit kutbericht?! >Zitten jullie allemaal zo scheef met die >kutaandelen dat ieder positief bericht >wanhopig de hemel in geprezen wordt? >Ik hoop dat jullie allemaal hard op je bek >gaan met die troep! Ach gut Jongen, slecht geslapen ??? Veel centjes verloren ??? Frusti ???? Ik hoop dat jij nog met jezelf kan leven, zal niet meevallen voor zo'n pessimist !!! Ciao, Jimbo :-)
  8. marcnic 2 augustus 2000 13:24
    Zorro, Hoe bedoel jij met meteen op de man !!! spelen? Lees jij wel eens je eigen ingezonden onzin terug? Inderdaad je hoeft natuurlijk niet alleen positieve berichten te brengen. Als jij niet zo positief bent over een bepaald fond kom dan met gefundeerde en zinnige opmerkingen zodat wij hierover reëel kunnen discussiëren . Maar wees nou eerlijk wat jij schrijft is gewoon helemaal niets zeggend
  9. [verwijderd] 2 augustus 2000 13:28
    Hoofer99, ik denk niet dat nieuwe ASMI beleggers op de TA van revolt wachten. Bovendien zou die heel positief moeten zijn, en dat moeten we noig maar afwachten. Revolt wil misschien wel rebellion in de ASMI tent. Ik geef toe, Atari was een hele beste muziek computer, dus geen verkeerde keus hoofer99. Ik ben begonnen met de spectrum, maar had al gauw de Amiga500. Beretrots was ik toen. Leuke tijden waren dat.
  10. [verwijderd] 2 augustus 2000 13:35
    Ja Elkokko, daar is altijd een baas boven baas. Had jij een Apple? Ik had toen nog geen ASMI aandelen en kon zo'n duur ding niet bekostigen. Heb jij nu ook een iMac en zoja, bevalt die en zijn er geen problemen met programma's zoals programma's van banken (Alex, ABN-AMRO Online e.a.)
  11. [verwijderd] 2 augustus 2000 15:42
    Schorpioen, ik mis nog de C64 in jouw lijstje - die was pas leuk - en je weet toch nog wat onze grote vriend Bill Gates hierover zei? Quote, Bill Gates, 1984: 64K should be enough for everybody! Over missers gesproken... P.S.: Laten we allemal dit berichtje aanbevelen, dan gaat Zorro helemal uit z'n dak! Dus... Groetjes.
38 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Toekomst van ASMI ziet er nu nog beter uit

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links