Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Voorbeurs: 'O sole mio

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. kolenboer 7 november 2011 08:37
    Goedemorgen AJK,

    Wat maakt Italie nu weer uit? Ik zie het hele probleem niet. Wij zijn net zo erg als de rest van Europa. In Nederland en Duitsland hebben ze boter op hun hoofd. Ze zijn namelijk bijna net zo failliet als de rest van Europa.

    De lamme helpt de blinde, gaat helemaal goedkomen. Ik zit long met de slimste met alles wat ik er tegenaan kan gooien. Upperdepup

    Gewoon de ECB alles op laten kopen, ogen dicht en denken dat het goed komt. Dat gaat hier gewoon gebeuren. Doen ze in de VS en het resultaat mag er zijn. Er zitten er maar 15% aan de voedselbonnen, en 23% is werkelooos. Het goed nieuws is natuurlijk dat er 200 miljoen niet aan de voedselbonnen zitten.

    We gaan omhoog, kan bijna niet anders.
  2. [verwijderd] 7 november 2011 09:49
    Hoi Jaban,

    Ik snap je probleem niet. Onder kopje Obligaties hierboven staan alle linkjes die je nodig hebt.

    Tip:
    De publiek site van Bloomberg herbergt vele meer dan de site doet vermoeden. Via de navigatie kom je alleen nergens, je moet via trefwoorden in Google zoeken.

    Zo vind je al die linkjes hierboven onder Obligaties
    Of die It-Dui spread www.bloomberg.com/quote/!ITAGER10:IND

    Of lekker obscure dingen:
    Baltic Dry Index www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND
    TED spread www.bloomberg.com/quote/!TEDSP:IND
    ECRI Index www.bloomberg.com/quote/ECRWGROW:IND

    Wees creatief en have fun :-)

    Arend Jan
  3. Wij Rosario 7 november 2011 11:05
    @ AJK
    re. Ja, want aangezien het enige dat groter is dan het ego van Keizer Silvio de plaat voor z'n kop is, gaat het vast weer spoken daar op de bondmarket.

    Beste AJK, ik moet even een misvatting rechtzetten, niet Italië of Berlusconi heeft een plaat voor zijn hoofd maar de noordelijke Eurolanden die nu toch eindelijk eens in zouden meten zien dat ze aan een dood paard zitten te trekken. maar nee men gaat door met het "redden" van de Euro of is het het redden van hun ego ????

    De noordelijken gaan door tot ze er letterlijk dood bij neervallen en dan zal hun burgerij net als in de Franse revolutie de "zaken" recht gaan zetten. De midellandse zee landen zullen weinig problemen hebben want die koesteren hun veel veerkrachtiger grijze economieën.
  4. Wij Rosario 7 november 2011 11:10
    re. Warren Buffett’s Berkshire Hathaway invested $23.9 billion in the third-quarter, the most in at least 15 years, as he accelerated stock purchases and broadened the portfolio beyond consumer and financial-company holdings. (Bloomberg).

    De oude baas begint toch tekenen van seniliteit te vertonen, het failliete BofA en nu dit terwijl de koers winst verhoudingen wel goed lijken maar welke consumenten hebben nog geld beschikbaar om producten te kopen?
  5. [verwijderd] 7 november 2011 14:49
    Psst Kolenboer, ik ben er mee genokt. Vorige week werden door storing orders niet uitgevoerd en dat kostte mij veel rendement, want ik zat zowaar voor één keertje goed.

    Aangezien ik een ontzettend slechte verliezer ben, gooi ik in zo'n geval het bord om. Van de markt, mijn collega's of van jou verliezen is tot daar aan toe, maar ik weiger te verliezen van software.

    Arend Jan
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links