Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Gevolgen exit Griekenland worden onderschat'

Lees over dit aandeel ook

  1. 17 apr Berenberg verhoogt koersdoel ING
  2. 01 feb Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Wij Rosario 3 november 2011 12:08
    Hommen heeft net als vele CEO's een hoop praatjes maar heeft tot nu toe weinig tot stand gebracht. Er is te veel geleend door iedereen en niemand heeft dit proces op tijd gestopt. Nu is het te laat en is het beter direct te stoppen want het is onoplosbaar zoals we nu al maanden waargenomen hebben. Banken met hun CEO's zien natuurlijk brood (letterlijk) in het doorgaan met dit rampscenario, er stroomt immers veel geld, daarna worden ze immers wel weer gered met een extra bonus voor de CEO er bij. De gewone burger draait echter voor de kosten van deze ramp op.
  2. 123ds 3 november 2011 12:30
    we moeten nu eens stoppen met dat bashen op de automatische piloot als kip zonder kop. hommen is weinig te verwijten: hij trad aan zonder salaris en heeft zijn bonus teruggegeven, toen commissarissen die hem hadden verleend.
    nu griekenland: mij is onduidelijk hoe je de onterechte verontwaardiging van de grieken kunt oplossen, dus moet dit prbleem misschien worden geïsoleerd. dan moet het griekse fiasco toch voor lief worden genomen omdat land politiek te stuurloos blijft en moet de europese politiek (ze moesten zich schamen) alle inspanning richten om italie op het goede spoor te krijgen via een zakenkabinet met europese hulp én europees feitelijk gezag.
  3. [verwijderd] 3 november 2011 12:42
    Hommen ziet misschien het beeld opdoemen, dat de bevolking van Italië straks ook (naïef en/of ongenuanceerd) denkt dat men de op haar afkomende draconische bezuinigingen kan verzachten of oplossen door ook stakingen, onrust en roep om vertrek van regering te eisen. Misschien zelfs ook uit euro ter voorkoming van enorme belasting maatregelen.
    In dat geval is is de economische eenheid van Europa over. Natuurlijk gaat dit zeer ten koste van banken maar zeker ook van alle overige burgers in Europa en verder.
    Natuurlijk zal men zeggen dat dit onmogelijk is. Maar dat werd ook gezegd van een mogelijk faillissement van Griekenland.....
  4. Wij Rosario 3 november 2011 15:24
    @ 123ds
    Hommen gaf de bonus terug toen er veel weerstand bij klanten en bij de bevolking in Nederland was! Hommen was degene, toen hij aantrad, die niet aan de bonussen van zijn medewerkers wilde komen in 2008 !
    Waarom denkt u dat ze 2000 mensen gaan ontslaan? Niet omdat het bedrijf gezond is, winstcijfers bij banken zeggen helemaal niets bij de huidige scheve balanzen die ze hebben. Voordat u mij bashed zou u eerst eens onderzoek kunnen doen. De banken in Nederland zijn doodziek en dat is niet de schuld van Hommen maar hij past precies in het systeem die het stuk gemaakt hebben. Hij heeft zich daar nog helemaal niet tegen verzet zoals ik gehoopt had. Nee hij doet mee in dezelfde bewoordingen en legt problemen op plaatsen waar ze niet zijn. De problemen zitten voor hem bij de ING !!!! en niet in Griekenland !!!
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

ING Groep

15,230 19 apr
+0,062 +0,41%
Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links