Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Aegon AEX:AGN.NL, BMG0112X1056

  • 5,586 18 apr 2024 17:35
  • +0,026 (+0,47%) Dagrange 5,558 - 5,658
  • 7.585.195 Gem. (3M) 6,7M

Groene maandag?

147 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 oktober 2011 12:31
    quote:

    Marconosto schreef op 24 oktober 2011 10:47:

    [...]
    Dacht dat die dag nooit zou komen. Maar ws heb je schrijven gehad van de moderator!!. Ik wel trouwens maar wel over jou.

    dat is jammer Sander is de enige realist op dit forum de rest wil alleen maar stijgende koersen terwijl de euro zinkt
  2. [verwijderd] 24 oktober 2011 12:36
    quote:

    Sander040 schreef op 24 oktober 2011 08:48:

    [...]

    Jij zit ook de hele week hier.
    Zoek eens werk man.
    Net als dat andere zooitje hier.

    Vanaf volgende week ben ik minder of niet meer hier te vinden.
    waarom ? dat ze zo reageren is een teken dat je gelijk hebt, ik zou blijven als ik je was anders wordt het hier wel heel erg alleen maar positief terwijl de realiteit anders is. Ieder forum heeft een realist nodig.
    Dat zou ook meer gewaardeerd moeten worden.
  3. [verwijderd] 24 oktober 2011 12:42
    quote:

    Dureau1 schreef op 24 oktober 2011 12:33:

    [...]

    mvliex is ook niet lekker bezig als er een zou moeten vertrekken dan ......
    Wat een onzin, hallo! Mvliex gedraagt zich netjes, maar is emotioneel gezien toch echt een dame. Die kun je niet schofferen met taal die in een boerencafé wellicht aanslaat tussen de "voetbalmannen", maar op een beschaafd forum is dat niet gepast. Totaal onbeschoft om de leden het hemd van het lijf te vragen en dan doodleuk als je zelf de verkeerde beslissingen maakt diezelfde raadgevers weer te kak te zetten.
    Is het nou zo moeilijk om gewoon normaal commentaar te geven? Hij leek even op de goede weg te zijn, maar de laatste berichten waren weer als vanouds.

    Ik zou zeggen, reageer op serieuze mensen die interesse hebben, laat diegenen die onzin posten links liggen. Dat werkt het best. Gewoon filteren! Net als koffie. Hoewel de koffie lekkerder is uit een "presskanne". :-)
  4. [verwijderd] 24 oktober 2011 12:45
    En bovendien ben ik ook niet steeds positief, en volgens mijn geheugen zijn er meerdere realistische berichten geweest de laatste weken. Ik zit steeds met putjes te goochelen, helaas met weinig succes. Maar dat wil niet zeggen dat ik weggehoond word hier! Het wederzijds respect voor elkaars visie is het uitgangspunt voor discussie. Vraag aan TOWIU, die ondanks zijn naam, niet altijd een positieve noot heeft.
  5. [verwijderd] 24 oktober 2011 12:50
    quote:

    Dureau1 schreef:

    [...]

    dat is jammer Sander is de enige realist op dit forum de rest wil alleen maar stijgende koersen terwijl de euro zinkt
    Beste Dureau,

    Het gaat de meeste niet om wat Sander040 brengt maar de manier waarop. Elke bijdrage is naar mijn mening welkom en een dolletje moet ook kunnen maar mede-forumleden voor "zooi" uitmaken vind ik persoonlijk niet kunnen.

    Dat de Euro zinkt zou goed kunnen en mede om deze reden hou ik mijn aandelen grotendeels vast. Als de Euro klapt zullen we een hoop gezeur hebben en zijn de meeste spaartegoeden verdampt of ten minste geherwaardeerd naar een nieuwe valuta die zeker niet de factor 2,20371 zal bedragen.
  6. forum rang 7 mvliex 1 24 oktober 2011 12:55
    quote:

    buf schreef op 24 oktober 2011 10:52:

    [...]

    Van mij hoeft Sander niet weg.
    Hij is wel een beetje onbehouwen maar hij geeft wel een goed advies aan personen die hier 7 dagen per week van s'morgens vroeg tot s'avonds laat niets anders doen dan op dit forum wijs zitten te doen.
    Voor die personen zou het heel niet erg zijn als ze werk zochten, al was het maar vrijwilligerswerk.
    Wie de schoen past, trekt hem aan.
    Van mij hoeft Sander niet weg.
    Hij is wel een beetje onbehouwen door om adviezen te vragen en vervolgens na deze in ontvangst te hebben genomen je voor rotte vis uit te schelden maar hij geeft wel een goed advies aan personen die hier 7 dagen per week van s'morgens vroeg tot s'avonds laat, wel met af en toe flinke tussenpozen, niets anders doen dan op dit forum, naar mijn eigen mening die niet die van anderen hoeft te zijn en zelfs niet de waarheid behoeft te zijn, wijs zitten te doen.
    Voor die personen zou het heel niet erg zijn als ze werk zochten, al was het maar vrijwilligerswerk , behoudens natuurlijk hen die bijv. een eigen bedrijf hebben en volledig zelf hun dagindeling kunnen bepalen en die wellicht zelfs 's avonds, 's nachts en in het weekend werken. Of zij die bijv. wegens ziekte of zware handicap heel de dag aan bed of rolstoel zijn gekluisterd, etc. etc.
    Wie de schoen past, trekt hem aan, dus als deze niet past, trek 'm vooral niet aan en dat geldt ook ook deze van een ander is en/of al dan niet stinkt.
  7. [verwijderd] 24 oktober 2011 12:58
    ATHENE (AFN) - De koersen van de vier grootste Griekse banken zijn maandag op de beurs van Athene tot 23 procent gedaald. Investeerders zijn ongerust dat de banken een afschrijving van tenminste 50 procent op hun portefeuille Griekse staatsobligaties niet overleven.

    De National Bank of Greece, de grootste Griekse bank, verloor net als de Alpha Bank 19 procent. Het aandeel Piraeus Bank verloor 23 procent van zijn waarde. De index van de belangrijkste 20 beursfondsen in Athene was enkele uren na de beursopening ruim 7 procent gedaald.

    De Griekse banken hebben in totaal voor 44 miljard euro aan Griekse staatsobligaties in bezit. Griekse kranten waarschuwden maandag dat de banken bij een eventuele afschrijving gered zouden moeten worden door het Europese steunfonds EFSF. Ook zouden de banken het risico lopen ,,onder curatele te worden gesteld''.
147 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Aegon ligt uitstekend op koers om doelen 2025 te behalen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links