Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ICT Group AEX:ICT.NL, NL0000359537

  • 14,250 3 sep 2021 17:06
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 14,250 - 14,500
  • 1.584

ABB reikt Award ‘beste ABB PA partner 2010’ uit aan HUMIQ

1 Post
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 mei 2011 15:44
    Ik kwam dit op de website van ICT tegen, ik zelf vond het wel mooie info.

    24-05-2011

    Tijdens de tweedaagse Salestraining is voor de eerste maal de award “Beste ABB PA Partner van het jaar” uitgereikt. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan de Partner die zich in dat jaar het meest heeft onderscheiden. De Award 2010 is uitgereikt aan HUMIQ. HUMIQ is een dochterbedrijf van ICT Automatisering. Peter Hollebrandse, ABB Sales Manager Process Automation Benelux: “HUMIQ heeft zich in 2010 niet alleen onderscheiden met de hoogste omzet maar tevens met de meest ambitieuze targets voor 2011.”



    ABB Process Automation is één van de 5 divisies van ABB en is wereldwijd marktleider op het gebied van procesautomatiseringssystemen.



    Om zo veel mogelijk lokaal aan de automatiseringsbehoefte van eindklanten te voldoen werkt ABB samen met gecertificeerde ABB systeemintegratoren, de “ABB Process Automation Partners”. Deze PA Partners hebben geinvesteerd in de diverse process control systemen van ABB, zoals:System 800xA, Freelance, Compact 800 en SattLine en zijn actief binnen de diverse sectoren in de industrie. ABB PA Partners zijn zelfstandige, onafhankelijke bedrijven die veel kennis hebben en kundig zijn in het oplossen van automatiseringsproblemen van de diverse productieprocessen.



    ABB draagt zorg voor de kwaliteitsbewaking van de Partners. Iedere Partner heeft een minimum aantal, door ABB gecertificeerde engineers in dienst, die een gedegen training
    hebben gevolgd op de specifieke ABB systemen. Deze engineers moeten jaarlijks een verplichte update training volgen om zo op de hoogte te blijven van de laatste technieken van de diverse systemen. Tweejaarlijks worden deze engineers geexamineerd en getoetst op hun praktische en theoretische kennis. Daarnaast dient iedere Partner elke twee jaar een salestraining te volgen. Jaarlijks wordt getoetst of de Partner nog aan de bovenstaande eisen van de Partnerovereenkomst voldoet.



    Aart Wegink, Sales Director HUMIQ: “HUMIQ heeft zeer bewust gekozen om rondom een select aantal leveranciers oplossingen te ontwikkelen, we zijn dan ook zeer verheugd dat we de Award van ABB hebben gewonnen. Als HUMIQ zijnde geloven we in focus op een selecte groep leveranciers waardoor we duurzame en kosten effeciente oplossingen voor onze klanten kunnen ontwikkelen. ABB is een belangrijke speler voor HUMIQ’s Manufacturing, Water en Energy marktsegmenten, waardoor deze Award veel extra waarde heeft.”



    ICT Automatisering biedt hoogwaardige, technologie oplossingen voor diverse business vraagstukken, waarbij state-of-the-art ontwikkelingen voorop staan. De activiteiten van de ICT Groep zijn onderverdeeld in de divisies Nederland en Duitsland. In Nederland, waar ICT Automatisering actief is onder de naam HUMIQ B.V. richt zij zich op het gehele software ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. Daarnaast is HUMIQ één van de leidende spelers op het gebied van embedded software.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links