Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Dr. Jones bedankt!

41 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 mei 2003 09:39
    Ik wilde even zeggen, dat ik Dr. Jones erg dankbaar ben met zijn goede informatie die hij aan ons geeft.
    Elke keer verbaas ik mij weer over het goede nieuws wat hij ons verteld. Ik voel mij echt bevoorrecht dat ik deze informatie weet die velen nog niet weten. Zo ben ik dankzij Dr. Jones ingestapt op 14 cent en 16 cent. Na die 14 cent daalde de koers nog tot 12 cent, maar ik bleef er in vertrouwen door de goede stukken die ik las van Sopheon. en kijk een waar de koers nu staat op moment van schrijven op de 0,24!!!

    Dus Dr. Jones, Bedankt voor de moeite die u voor ons doet!

    Mvg. Pieter
  2. [verwijderd] 28 mei 2003 00:45
    Ik zit er in vanaf begin dec 2002 met 100 K op 19 ct. In mijn persoonlijke situatie is dit erg interresant.
    Ik heb een klote spierziekte (A.L.S.) en kan nog net lopen en moet met twee handen de muis bedienen. Maar ik heb 'geluk' dat ik nu bijna vijf jaar na diagnose nog zoveel kan hoewel praten moeilijk gaat. De gemiddelde lotgenoot is na 3¼ jaar overleden. Nu ruim twee jaar in 'Nieuw Unicum', een woonvorm voor lichamelijk gehandicapten in Zandvoort, heb ik met internetbeleggen een mooi avontuur. Soms ging het flink mis en verloor ik veel geld. Soms won ik. Maar nu win ik heel veel doordat ik mijn visie op Sopheon heb kunnen opbouwen met de postings van Rick en hoe daar dan weer op gereageerd werd. Daarom ben ik veranderd van een daytrader naar een meer lange termijn belegger. En het leven dat ik nog heb is er op vooruit gegaan. De toegenomen rust is een groot voordeel.
    En dan financieel ook nog zo vooruit gaan? Voor mij heel mooi en ook voor medebewoners en kennissen die na mijn uitleg bij elkaar meer dan 110 K Sopheon gekocht hebben. Ze genieten nu met me mee. En ikzelf kan meer ideeen maken om er samen met mijn gehandicapte medebewoners die vaak niet weten wat ze moeten doen, meer van het leven hier te maken. Zo ben ik nu bezig met het omvormen van de plantenkas tot tropische vlindertuin. En de gedwongen functionele zakelijke mentaliteit van veel verzorgsters wat om te buigen. Dat een bewoner daar geld aan uitgeeft hadden ze nooit verwacht. Het is voor hun ongekend dat dit gebeurt en het werkt. Ookal is er in de zorg een hoge werkdruk, er wordt genoeg gelachen en ik zie het leven hier weer levens-waard worden in deze AWBZ-instelling.
    Ik doe er wat aan zolang ik kan maar de mogelijkheid daartoe heb ik kunnen opbouwen door de postings van Rick.

    Dank je wel Kerel !

    paul.droogh@planet.nl
  3. [verwijderd] 28 mei 2003 07:14
    Paul ,

    Met kippevel las ik de laatste letter .
    Eigenlijk is dit me meer waard dan je zou vermoeden Paul.
    Het leven bij echte vechters zo krachtig , je ziet het ook bij jezelf.
    In zeer moeilijke situaties proberen om het beste ervan te maken.
    Zoeken naar wat wel kan en accepteren wat niet meer kan dat vind je alleen terug bij de beste vechters.
    Zoeken naar lichtpunten om er het beste van te maken.

    De ene dag gaat het waarschijnlijk stukken beter dan de andere dag .
    Voor mensen zoals jij heb ik een enorm grote waardering .

    Paul is het een mogelijk om aanwezig te zijn op de eerstvolgende AVA?
    Eventueel kunnen we regelen dat je opgehaald wordt om het bij te wonen?

    Ik zal je een email sturen met wat meer gegevens van mij kunnen we misschien het een en ander regelen ?

    Vr gr Rick
  4. Dokmardeur 28 mei 2003 09:59
    Tegen zo'n bedankje van Paul kan ik niet op. Schitterend ook voor je medebewoners om de dag op deze manier te kunnen opvrolijken.
    Ik hoor het gejuich bij jullie veel harder als er weer een cent bij is gekomen.

    Dat je nog veel en lang mag juichen. Paul

    En Rick, bedankt voor het delen van je info.
    Ik moet nu wel mijn naam gaan veranderen in Vangmardeur.

    Bedankt en nu niet stoppen he

    Bart
  5. [verwijderd] 28 mei 2003 14:14
    Kreeg net als Rick ook kippevel toen ik je mailing las. Fantastisch dat je dit doet. Ik hoop dat dit positief werkt op het welbevinden van jou en je medebewoners. Alleen al voor jou hoop ik dat Sopheon binnen de kortste keren extreem explodeert (naar boven wel te verstaan, maar dat spreekt denk ik voor zich). Sterkte en blijven lachen!!!
    En voor ik het vergeet; Rick, Proficiat met je onderzoekswerk. In mijn ogen ben je een ECHTE belegger. Ook ik heb hier (zij het beperkt) van mee kunnen profiteren. Bedankt!!!
    Richard
  6. [verwijderd] 28 mei 2003 15:01
    Dat wil ik wel Rick. Ik heb er al eerder over nagedacht maar het leek me zo'n gedoe. Daarom staat jouw hulpvoorstel mij wel aan. En om je eens te ontmoeten.
    Wanneer is deze AVA precies ?

    Dank je wel voor je complimenten. Ik moet soms inderdaad vechten maar het is me tot nu toe goed afgegaan. De mentaliteit die ik nodig heb bij het beleggen gebruik ik ook om hier in deze vrouwenwereld met problemen om te gaan. Het is mooi om nieuwe beleggingsinzichten te kunnen toepassen op de zorgwereld om mij heen ookal vinden ze me wel eens hard en confronterend. Toen ik 27 was vroeg ik me af of ik ondernemertje geworden was om het geld. Als antwoord vond ik: het leerproces, hoewel geld erg aanlokkelijk is. Ik wist dat ondernemers gemiddeld meer te verduren krijgen dan mensen met een gewone baan. Dat heeft voordelen en nadelen. Ik heb niet de welgesteldheid bereikt die ik graag had gewild. Maar ik ben er wel achtergekomen hoe de natuur in elkaar steekt en de hele evolutie, de kosmos en het waarom. Daarom weet ik nu wat ik ben en wat ik moet doen.
    Het internetbeleggen moet ik vooral doen om van te leren zonder aan het geld te denken. Maar ik ben ook van vlees en bloed en wil wel eens genieten en dan hechtte ik me aan het geld. Dat maakt me traag en het veroorzaakt fouten uit angst voor verlies. Het is soms vreemd om zo heen en weer te switchen tussen gevoel en verstand. Maar dat is het leven ookal kies ik als man natuurlijk voor verstand.
    Ondernemers (mannen) die 'veel bereikt' hebben beweren dat je je verstand moet gebruiken. Ik heb niet zoveel bereikt maar wel hetzelfde ontdekt. En nu in deze beleggingswereld vraag ik me dan ook wel eens af: wat wil ik nu weer leren ?
    Ik heb lekker wat van me geschreven en ga weer effe wat doen.

    Allemaal de groeten
    Paul
  7. Bertus S 28 mei 2003 15:11
    Hallo Paul,

    Als ik je postings zo lees wordt ik helemaal stil...........
    Ongelooflijk hoe je met deze toch zéér moeilijke situatie omgaat.

    Ook de initiatieven die nog ontplooit onder deze omstandgheden verdienen een groots compliment, bij deze dan ook gegeven.

    Petje af en ga zó door!!

    Bertus S.
  8. Jos Koets 28 mei 2003 15:44
    Hoi Paul,

    Heb al aardig wat meegemaakt met mijn klantjes, maar jouw verhaal is toch weer zeer bijzonder om te lezen. Daarom ook geen 1 keer gelezen, maar lekker op het gemak de tijd er voor uitgetrokken en het wel 3 keer letter voor letter gelezen.

    De energie die je nog hebt en dan niet zoals jij wilt tot uitdrukking kan brengen door je beperkte handelingen die je maar kan doen, trok mij zeer aan. Gelukkig kan je je ei nu gedeeltelijk kwijt en heb je deze energie overgebracht op de medebewoners. Prachtig gewoon om andere in deze situatie nog te helpen. Misschien anders gezegd: zeer bewonderingswaardig wat jij doet.

    Dat het dan financieel meezit is leuk voor jullie. Voor geen miljoen euroos zullen velen met je willen ruilen. Daarom blijft geld maar geld en dat weet jij als de beste. Ter ondersteuning deze flinke schouderklop van mij. Ga lekker door achter je pc en op deze site. Het sopheon forum heeft leuke gezellige kletsers en kenners. Geniet er dagelijks van.

    Verwacht dan ook van de Sopheon schrijvers dat zij voor leesstof blijven zorgen voor Paul.

    Het ga je goed Paul.
    Jos Koets
41 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 868,84 -0,59%
EUR/USD 1,0720 +0,21%
FTSE 100 8.057,29 +0,21%
Germany40^ 17.868,60 -1,22%
Gold spot 2.340,22 +1,04%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+5,00%
Flow T...
+2,72%
Fugro
+2,44%
RENEWI
+2,42%
B&S Gr...
+2,22%

Dalers

ADYEN NV
-17,54%
VIVORY...
-8,94%
Alfen ...
-5,80%
WDP
-5,79%
CM.COM
-3,95%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links