Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nog veertien dagen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Richard Abma

Richard Abma is werkzaam als asset manager bij OHV vermogensbeheer. Abma is financieel econoom en draagt de titel Chartered Market Technician (CMT). Zowel technisch als fundamenteel kan hij daardoor een scherp oordeel vellen over de financile markten. Richard heeft in het verleden meegewerkt aan het ontwikkelen ...

Meer over Richard Abma

Recente artikelen van Richard Abma

  1. okt '13 Groei industrie, groei! 1
  2. okt '13 Zwak fundament 5
  3. okt '13 Oost West Zuid Slecht 5

Reacties

30 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 november 2010 00:14
    Kijk Abma, dat je een mening hebt die wellicht juist is, kan. Maar wat mij in dit stuk het meest stoort is dat je een vand ie geresette porto's hebt en nu dus loopt te pochen met je 15e plaats. Ik zat in het begin ook fout met mijn shorts en liep tot min 20%. Nu sta ik op 134% en natuurlijk niet in de top 15, maar ik heb ook niet gereset. Hou effe op met die onzin en wees ook een vent en reageer even op de kritiek.
  2. [verwijderd] 17 november 2010 08:33
    quote:

    Euro07 schreef:

    [Modbreak IEX: Gelieve inhoudelijk op het artikel te reageren, bericht is bij dezen verwijderd.]
    Ongelofelijk dat hier allerlei berichten worden verwijderd. Abma vraagt er zelf om dat hij een bak ellende over zich heen krijgt. Laat hem eens reageren op de kritiek die hij ZELF UITLOKT met zijn columns. Die Abma is gewoon al maanden lang een aanfluiting voor de IEX, voor zijn bedrijf en vooral voor zichzelf !!
  3. forum rang 7 handyman6 17 november 2010 10:14
    quote:

    weet niet schreef:

    [Modbreak IEX]: Aangepast, gelieve Richard Abma niet persoonlijk aan te vallen]

    fijne avond en zolang abma publiceerd op iex, zal ik hier niet meer komen. Wat een verschikkelijk kinderachtig stukje over IK sta in de top 15.

    aloha

    gewoon brutaal;uitlokken ,heet dat ,en de redaktie vind dat wel leuk ,want doet het zelf ook regelmatig ,denk ik ,als de lezers wegblijven..bah!
  4. [verwijderd] 17 november 2010 13:45
    quote:

    sims schreef:

    [...]
    Niet zo fel, heb je zijn pathetische oproep in de koffiekamer onder de titel "dollar" gelezen? Dat zet je wel aan het denken...

    Ach ja, triggerde me gewoon als hersenloze kritiek. Net als veel reacties bij Richard compleet voorbij gaan aan zijn vaak nuttige info/charts.

    C'est tout mon amis :-)

    Heb de oproep in KK wel even gelezen en die kan ik 'm niet eens echt kwalijk nemen als ik mijn compassie de vrije loop laat. Het is iemand die uit wanhoop waarschuwt voor de fraude en diefstal die de leken belegger veelal wacht op de beurs. Technisch heeft hij daar gewoon een punt want bottom line verliest 90-95% z'n shirt op de beurs. Niet meteen een reden voor zo'n ietwat ongenuanceerde oproep, maar ieder z'n vrijheid van meningsuiting (zelf loop ik op IEX nog weleens tegen censuur aan vanwege vermeend prediken helaas)

    En zeg nou zelf, je hebt toch liever één zo iemand als France met een dergelijke oproep - geënt op goedheid - dan 10 bassies in de lucht die alleen maar hun Sell side boekje praten - geënt op oplichting?

    Just sayin'

30 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links